0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/798/388.html#5693050תראו מה זה איך הערבים מתחילים לפחד מהחרם !! הם יודעים שאנחנו הכוח במדינה ובלעדינו הם יחזרו להיות כלום..ואני אומר להמשיך את החרם עד הסוף לא לקנות מערבים כלום בעכו בפרט ובכל הארץ בכלל.ויהודי שיילך וייקנה מהם אפילו מסטיק בזוקה בשבילי הוא לא יהודי... בשדרות יש אחים יהודים במצוקה כלכלית ואתם הולכים קונים מערבים ?
מחזק...אבל בנוגע לשדרות אני מאוד כועס עליהם! איפה הם היו כשגרשו את אחים שלהם? 50% מהם הצביעו קדימה ועבודה, הם אוכלים את מה שהם בישלו...
אני כבר שנים לא קונה אצל ערבים גם את הדבר הקטן ביותר.אני יספר לכם משו קצת אחר אני גר בבניין כמה קומות, 14 דירות ובמשך שנה יש מנקה בבניין שהוא ערבי הוא שוטף טוב וכולם היו מרוצים עד שאמרתי דיי ושיכנעתי את כל הדיירים שאני ועוד חבר ננקה את הבניין בהתחלה זה היה קשה ולא הסכימו לי ואז סיפרתי להם שחסר לי כסף ואני רוצה עבודה וכל זה ובסוף הם נתנו לי והכל בשביל שלא יהיה מנקה ערבי, ושלא ידרוך בבית שלי ואני לא יצטרך לפרנס אותו(אמא שלי- אותו דבר)ועזבו את זה שפעם אחת גם תפסו אותו נכנס לבית שהיה פתוח ובמזל הוא לא הצליח לגנוב.בקיצור זה מלמד אתכם שאפשר להילחם בהם גם בדברים הקטנים ביותר שזה הכי כואב להם- הפרנסה שלהם
כל הכבוד לכם אחים שלי אסור לפרנס את הערבושים .
אם אתם זוכרים קצת לפני הבלאגן בעכו אמרתי שצריך לעשות חרם כלכלי על הערבים,אני עדין עומד בהסכם,אפילו חומוס של אבו גוש אני לא אקנה יותר, אפילו שהוא בד"ץרק ביגלל השם שלו,