כתב נושא: הנה הערבים מתחילים לפחד !! תושבי עכו לא לקנות כלום מערבים !!  (נקרא 5396 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק בני יהודה לנצח

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • מוחמד ? תעשה קפה 2 סוכר !
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/798/388.html#5693050

תראו מה זה איך הערבים מתחילים לפחד מהחרם !! הם יודעים שאנחנו הכוח במדינה ובלעדינו הם יחזרו להיות כלום..
ואני אומר להמשיך את החרם עד הסוף לא לקנות מערבים כלום בעכו בפרט ובכל הארץ בכלל.
ויהודי שיילך וייקנה מהם אפילו מסטיק בזוקה בשבילי הוא לא יהודי... בשדרות יש אחים יהודים במצוקה כלכלית ואתם הולכים קונים מערבים ?
" שונאים ערבים ושמאלנים בדם "

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
לא רק תושבי עכו. להחרים את הערבים בכלל!

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לא רק בעכו !

מוות לערביים @!

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק הכהניסט מירושלים

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אסור לקנות מערבים כל מה שערבים מוכרים  מסרטן

מנותק כח_יהודי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/798/388.html#5693050

תראו מה זה איך הערבים מתחילים לפחד מהחרם !! הם יודעים שאנחנו הכוח במדינה ובלעדינו הם יחזרו להיות כלום..
ואני אומר להמשיך את החרם עד הסוף לא לקנות מערבים כלום בעכו בפרט ובכל הארץ בכלל.
ויהודי שיילך וייקנה מהם אפילו מסטיק בזוקה בשבילי הוא לא יהודי... בשדרות יש אחים יהודים במצוקה כלכלית ואתם הולכים קונים מערבים ?

מחזק...

אבל בנוגע לשדרות אני מאוד כועס עליהם! איפה הם היו כשגרשו את אחים שלהם? 50% מהם הצביעו קדימה ועבודה, הם אוכלים את מה שהם בישלו...

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
מחזק...

אבל בנוגע לשדרות אני מאוד כועס עליהם! איפה הם היו כשגרשו את אחים שלהם? 50% מהם הצביעו קדימה ועבודה, הם אוכלים את מה שהם בישלו...

על מה אתה מדבר בכלל ?
אתה מאשים אדם על בחירה פוליטית ? אתה יודע שאלו אנשים שלא מבינים בפוליטיקה והתעמולה קונה אותם, האנשים האלה הם הכוח. אם תעשה מסע הסברה לטובת התנועה ימנית אמיתית הם עוד יצביעו לה.
על מה אתה מדבר "אוכלים את מה שבישלו" אני מתערב איתך שבטוח יש מישהו במשפחה הרחוקה שלך שהצביע קדימה או העבודה מתישהו... מה היית אומר אם היו נופלים לו קאסמים על הבית?
לסיכום אין להאשים את האנשים הפשוטים אלא את המנהיגים ששטפו להם את המוח,כשיבוא מנהיג טוב מהימין וידע לשכנע את הציבור הזה --- הם ורק הם יהיו הכוח שלו, כי מה שווה מנהיג בלי מאמינים?

מנותק InFecT[0]r

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אם תהיה משוחרר מין העתיד, הפחד לא יסרור בך,
    • כהנא צדק
אם אתם זוכרים קצת לפני הבלאגן בעכו אמרתי שצריך לעשות חרם כלכלי על הערבים,
אני עדין עומד בהסכם,
אפילו חומוס של אבו גוש אני לא אקנה יותר, אפילו שהוא בד"ץ
רק ביגלל השם שלו,
כהנא צדק!
סופרמוטו, תשחרר את החוליגן שבך

מנותק לירן

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני כבר שנים לא קונה אצל ערבים גם את הדבר הקטן ביותר.
אני יספר לכם משו קצת אחר אני גר בבניין כמה קומות, 14 דירות ובמשך שנה יש מנקה בבניין שהוא ערבי הוא שוטף טוב וכולם היו מרוצים עד שאמרתי דיי ושיכנעתי את כל הדיירים שאני ועוד חבר ננקה את הבניין בהתחלה זה היה קשה ולא הסכימו לי ואז סיפרתי להם שחסר לי כסף ואני רוצה עבודה וכל זה ובסוף הם נתנו לי והכל בשביל שלא יהיה מנקה ערבי, ושלא ידרוך בבית שלי ואני לא יצטרך לפרנס אותו(אמא שלי- אותו דבר)
ועזבו את זה שפעם אחת גם תפסו אותו נכנס לבית שהיה פתוח ובמזל הוא לא הצליח לגנוב.
בקיצור זה מלמד אתכם שאפשר להילחם בהם גם בדברים הקטנים ביותר שזה הכי כואב להם- הפרנסה שלהם

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני כבר שנים לא קונה אצל ערבים גם את הדבר הקטן ביותר.
אני יספר לכם משו קצת אחר אני גר בבניין כמה קומות, 14 דירות ובמשך שנה יש מנקה בבניין שהוא ערבי הוא שוטף טוב וכולם היו מרוצים עד שאמרתי דיי ושיכנעתי את כל הדיירים שאני ועוד חבר ננקה את הבניין בהתחלה זה היה קשה ולא הסכימו לי ואז סיפרתי להם שחסר לי כסף ואני רוצה עבודה וכל זה ובסוף הם נתנו לי והכל בשביל שלא יהיה מנקה ערבי, ושלא ידרוך בבית שלי ואני לא יצטרך לפרנס אותו(אמא שלי- אותו דבר)
ועזבו את זה שפעם אחת גם תפסו אותו נכנס לבית שהיה פתוח ובמזל הוא לא הצליח לגנוב.
בקיצור זה מלמד אתכם שאפשר להילחם בהם גם בדברים הקטנים ביותר שזה הכי כואב להם- הפרנסה שלהם

כל הכבוד לך אח שלנו . אין שום פסול בעבודה בניקיון, במיוחד כשאתה מנקה את הבית שלך, וגם מרוויח.
מצדיע לך על היוזמה הנפלאה, והלוואי שצעירים או לא צעירים במדינה, יקחו ממך דוגמה.

מנותק בני יהודה לנצח

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
הנה עוד מקרה שחוויתי על גופי "בני יהודה" הקבוצה שאני כל כך אוהב הייתי הולך למשחקים מגיל אפס קונה מנוי כל שנה ברגע שדרך ערבי בקבוצה מכרתי את המנוי ואני לא יילך למשחקים עד שהוא יעוף כמה שזה קשה וכואב אני לא יפרנס אותו !!

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
זה קרה לנו [הפועל אשקלון] בשנה שעברה וחוג האוהדים החליט לפתוח במחאת וונדילזם בתור התחלה ריססו על שערי האיצטדיון מוות לערבים ועוד כתובות נאצה נגד ערבים לאחר כמה שבועות שהשחקן אשרף אלעל זכה לקללות מהקהל וגידופים הוא עזב ..

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כל הכבוד לכם אחים שלי אסור לפרנס את הערבושים .

מנותק בני יהודה לנצח

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
כל הכבוד לכם אחים שלי אסור לפרנס את הערבושים .
גם אנחנו הלכנו קיללנו יום יום על האימון פתיחה הראשון קיללנו אותו כולו ניהיה אדום בחגיגות הישארות בליגה כולם קיללו אותו והוא לא עלה לבמה מהפחד
אבל ככה זה שיש לך הנהלה שתעשה הכול נגדך ולרעתך

מנותק Haifa Till i Die

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • לא רציתם כהנא - קיבלתם בשארה
אם אתם זוכרים קצת לפני הבלאגן בעכו אמרתי שצריך לעשות חרם כלכלי על הערבים,
אני עדין עומד בהסכם,
אפילו חומוס של אבו גוש אני לא אקנה יותר, אפילו שהוא בד"ץ
רק ביגלל השם שלו,

לגמרי!

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני לא מבין למה נותנים לערבים לשחק בליגות שלנו לא רק בבני יהודה יש ערבים גם חיפה,הפועל ת''א ,קרית שמונה ובנבחרת הם משחקים והכי גרוע אין סמל של ישראל על החולצה של הנבחרת פשוט בושה צריך לזרוק את כל הערבים לירדן!
« עריכה אחרונה: אוקטובר 13, 2008, 18:24:46 על ידי ימני ימני ימני »

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

הכיצד יכול יהודי לפרנס את אותו אוייב שרוצח את אחיו ?? ובייחוד את אותם אוייבים ערבים נאצים עם ''תעודות-זהות ישרא'ליות'' שהוענקו להם על-ידי שלטון העוולה והנבלה של הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י על תחפושותיו השונות, סוכנין אנשי הימין-המזוייף שר''י , וכמובן אותם בני-בריתם של הנ''ל בני האויוב הערבי הנאצי יש''ו שר''י !!! אנו קוראים מכאן לחרם כללי על האוייב הערבי הנאצי יש''ו בכלל , ועל אותם אוייבים ערבים נאצים יש''ו שהם ''חוד-החנית '' שלו אותם בעלי '' תעודות-זהות ישרא'ליות '' הם הם אלו שפועלים יחד עם שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י כנגד אחינו היהודים האמונים הימניים האמיתיים שנלחמים בחרוף-נפש על הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי על ארץ-הקודש השלמה !! כלל העם-היהודי הקדוש ראוי שיעמוד מאחריהם מכיוון שהאוייב הערבי הנאצי יש''ו לא יחוס ולא ירחם גם על '' בני-בריתו '' הבוגדים באחיהם , ברגע שתינתן לו ההזדמנות להשתלט ח''ו ר''ל !! אותו אוייב ערבי נאצי יש''ו הוכיח זאת במלחמת 1973 שמתקראת '' מלחמת יום-הכיפורים '' בה איחד את צבאותיו וחשף את שיניו ואת פרצופו האמיתי כשהכריז על טבח המוני שהוא מתכוון לעשות ביהודים בארץ-הקודש תובב''א , ו''להשליך את השאר לים''  !!! על-כך זעק החכם מכל אדם הוא שלמה המלך ע''ה זיע''א כששאל שאלה רטורית '' הישנה כושי עורו ?, ונמר חברבורותיו ? '' .האוייב הערבי הנאצי יש''ו לא התתנה כלל !! מה שהשתנה היא השיטה שלו המתוחכמת יותר , הנקראת ''תכנית השלבים '' שמכריזה שכל מה שי'הי'ה ניתן ליטול באמצעות הכרעות פוליטיות , ומלחמה תשקורתית עולמית, וכן שימוש בבוגדים שמהווים את שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י שמוכן להפקיר את דם אחיו ובלבד שלא יכון ציביון יהודי אמוני ימני אמיתי על אדמת ארץ-הקודש השלמה תובב''א מכיוון שאז תתגלה חרפתם של מנהיגיו שרצחו את אחיהם , וכן הפקירו את דמם של אותם אחיהם המתנגדים לאנטי-יהודיות שהם מייצגים !! והם יוצבו על עמוד הקלון לשיפוט העם , ושמם י'הי'ה לדיראון עולם !!,ונזכה לכך במהרה ובביאת גואל-צדק בבאכי''ר.
                                                                                   בברכת מועדים לשמחה
                                                                                  הגולה בארץ  :) 
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק ימיני קיצוני15

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
צריך להעיף את כל הערבים האלה מהמדינה שלנו!!
חוץ מזה אם ערבי מוכר בחנות אני לא קונה ממנו זה כבר ידוע ובעזרת הקב"ה אף אחד לא יקנה מהערבושים האלה!!!!!!!!!!