0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
לק"י.אני קצת מתנצלת על החוסר קשר...אבל י'הונתן פולארד נמצא בכלא הפדרלי כבר 22 שנים וסובל עינוי'ים יותר הרבה יותר קשים [בלי ח"ו לזלזל..]והוא אדם שהציל אותנו מאויבנו מבחוץ... שהיו יכולים לחסל את המדינה הזאת כמו כלום...ומה איתו?מישהו זוכר אותו כל יום?מישהו עושה כל מה שביכולתו לנסות לשחרר אותו?לא כ"כ... [ואני מכלילה בכך גם את עצמי..]הגיע הזמן לעשות משהו ולהוציא מהכלא את כל הי'הודים הצדיקים שנמצאים שם על מצוות....אבל בתכלס...גם אחרי מה שאמרנו כאן...מי יעשה משהו?
כבר מעל ל-11 שנים של שקט מופתי יגאל יושב לומד מתפלל ולא נשבר!ניראה אותכם בתוך חדר קטן עם מקלחת ושירותים שבו אתם צריכים להיות 23 שעות מתוך יממה.ניראה אותכם רואים את אמא שלכם פעם בשבוע וכך את אחים שלכם.כולם חושבים שהוא יישן כל היום לא עושה כלום מתבטל טעות מרה.כל יום הוא קם להתפלל את הנץ מתפלל 3 תפילות ביום לומד תורה בצורה יסודית כל יום לומד דף גמרא קורא תהילים ולא נשבר ולא נכנע אף לרגע אחד למרות הקשיים למרות הכול מצבו מצוין תמיד מצב רוח מרומם תמיד שמח כי הוא יודע שהקדוש ברוך הוא איתו ואת שכרו הוא יקבל למעלה.הגיע הזמן שנעריך את האדם הגדול הזה צדיק שגאל את עמו מצרה צרורה שלא היינו יוצאים ממנה הגיע הזמן שניתן לו את הכבוד הראוי לו!אל תוותרו לרגע אל תכנעו אל תשקרו לעצמכם היום זה ידוע כבר שיגאל גאל אותנו לכו עם האמת תפיצו את זה שידעו דבר או שניים לפני שהם עושים טקס פולחן לשיכור שוטה שמכר את דמנו לערבים.הגיע הזמן שניתן את הכבוד הראוי!שיהיה לכם כל טוב,כהנא צדק!
לק"י.יש אתר אינטרנט.. של במאבק... ויש שם גם פורום...http://www.freepollard.net/אבל אני חושבת שהם יותר מיד רגועים..צריך לעשות משהו יותר מאסיבי...ואפר לעשות דבר כזה... וגם יש אנשים בשביל זה...אבל מי שמוביל עכשיו ב"מאבק" זה אנשים רגועים מידי...ואי אפשר כ"כ להעיף אותם....
לק"י..עזבי עכשיו רגועים או לא..הם אנשים בלי השפעה.. הם לא יכולים לעשות כלום.. מה גם שאין להם כלכך ציבור..המודעות למה שקורה עם פולארד היא מאוווווווד נמוכה.. הם פשוט עסוקים בלהפיץ את הסיפור ולהעלות את המודעות זה הכל..
ציטוט של: אלמוג על פברואר 06, 2007, 23:30:36לק"י..עזבי עכשיו רגועים או לא..הם אנשים בלי השפעה.. הם לא יכולים לעשות כלום.. מה גם שאין להם כלכך ציבור..המודעות למה שקורה עם פולארד היא מאוווווווד נמוכה.. הם פשוט עסוקים בלהפיץ את הסיפור ולהעלות את המודעות זה הכל..אני רשום באתר שלהם ומקבל דיווחים באופן קבוע, אבל את צודקת---בגדול, המודעות נמוכה, ולא רק זה, אלא הרבה מאוד מתיוונים מאמינים שפולארד קבל את מה שמגיע לו, שהוא "בוגד" ח"ו. מה אפשר לומר, רוב העם חולי נפש, והפסיכולוג הלאומי שיכול היה להביא לשיפור במצב, נרצח בטומאת הגלות ע"י ישמעאלי לפני י"ז שנים...
ציטוט של: דוקא_כך על פברואר 07, 2007, 04:50:26ציטוט של: אלמוג על פברואר 06, 2007, 23:30:36לק"י..עזבי עכשיו רגועים או לא..הם אנשים בלי השפעה.. הם לא יכולים לעשות כלום.. מה גם שאין להם כלכך ציבור..המודעות למה שקורה עם פולארד היא מאוווווווד נמוכה.. הם פשוט עסוקים בלהפיץ את הסיפור ולהעלות את המודעות זה הכל..אני רשום באתר שלהם ומקבל דיווחים באופן קבוע, אבל את צודקת---בגדול, המודעות נמוכה, ולא רק זה, אלא הרבה מאוד מתיוונים מאמינים שפולארד קבל את מה שמגיע לו, שהוא "בוגד" ח"ו. מה אפשר לומר, רוב העם חולי נפש, והפסיכולוג הלאומי שיכול היה להביא לשיפור במצב, נרצח בטומאת הגלות ע"י ישמעאלי לפני י"ז שנים... רוצה לשמוע משהו יותר מצחיק בקשר למודעות?..לך לילדים בכיתות ז' ח' ט' י' תשאל אותם מי זה פולארד?..אני חותם פה שיותר מחצי לא יודעים!זה כבר מראה משהו.
ציטוט של: כהנא צדק! על פברואר 07, 2007, 07:15:54ציטוט של: דוקא_כך על פברואר 07, 2007, 04:50:26ציטוט של: אלמוג על פברואר 06, 2007, 23:30:36לק"י..עזבי עכשיו רגועים או לא..הם אנשים בלי השפעה.. הם לא יכולים לעשות כלום.. מה גם שאין להם כלכך ציבור..המודעות למה שקורה עם פולארד היא מאוווווווד נמוכה.. הם פשוט עסוקים בלהפיץ את הסיפור ולהעלות את המודעות זה הכל..אני רשום באתר שלהם ומקבל דיווחים באופן קבוע, אבל את צודקת---בגדול, המודעות נמוכה, ולא רק זה, אלא הרבה מאוד מתיוונים מאמינים שפולארד קבל את מה שמגיע לו, שהוא "בוגד" ח"ו. מה אפשר לומר, רוב העם חולי נפש, והפסיכולוג הלאומי שיכול היה להביא לשיפור במצב, נרצח בטומאת הגלות ע"י ישמעאלי לפני י"ז שנים... רוצה לשמוע משהו יותר מצחיק בקשר למודעות?..לך לילדים בכיתות ז' ח' ט' י' תשאל אותם מי זה פולארד?..אני חותם פה שיותר מחצי לא יודעים!זה כבר מראה משהו.איזה חצי? הצחקת אותי חצי עם בכל כיתה היה ילד אחד שהיה יודע זה היה טוב....
לק"י.נראה לי המאבק הכי מצוי'ין שאפשר לעשות... הוא חסימות כבישים...ובאמת.. בלי ש.ב.כ וכל הזבל האלו...אפשר לעשות דברים כאלו.. ורק הם מזיזים קצת את העם היושב בציון ואת ממשלתו....
אני אפתח שירשור שבו נעלה רעיונות מה אפשר לעשות בשביל המאבק למען יהונתן פולארד.