0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
יא מניאק!, כשראיתי את הכותרת כמעט בכיתי מרוב שמחה! חשבתי הוא באמת התאבד
פחחחחחחחחחח...חזק! בייקר, יא שובב אחד..
מינוי פרידמן לשר משפטים יביא לנקמה של בייניש.ראינו מה היא עשתה לרמון שהוא חלק מהאליטה השמאלנית אשכנזית.שר משפטים שמתנגד להתערבות בג"ץ וימנה שופטים שאינם חברים של ביניש.עכשיו בייניש תטפל באולמרט עם חקירות.
ציטוט של: בייקר על פברואר 06, 2007, 21:24:24מינוי פרידמן לשר משפטים יביא לנקמה של בייניש.ראינו מה היא עשתה לרמון שהוא חלק מהאליטה השמאלנית אשכנזית.שר משפטים שמתנגד להתערבות בג"ץ וימנה שופטים שאינם חברים של ביניש.עכשיו בייניש תטפל באולמרט עם חקירות.אני חושב שהיית צריך להוריד תמילה אשכנזית כי יש גם לא אשכנזים באליטות השמלאניות
אני אומר את זה גםשאחריזה אנשים שייבאו לפהייחשבו שרוני המנוול צודק שאנחנו עושים פה הכללות
האליטה היא אשכנזית.אין כאן הכללה זאת עובדה,יש מעט מאד מזרחיים באליטה והם היוצא מהכלל המעיד על הכלל.המזרחיים האלה כמו לבייב ונמרודי נרדפו בידי האליטה האשכנזית גם על רקע מוצאם.אגב אני אשכנזי.
ציטוט של: בייקר על פברואר 06, 2007, 21:24:24מינוי פרידמן לשר משפטים יביא לנקמה של בייניש.ראינו מה היא עשתה לרמון שהוא חלק מהאליטה השמאלנית אשכנזית.שר משפטים שמתנגד להתערבות בג"ץ וימנה שופטים שאינם חברים של ביניש.עכשיו בייניש תטפל באולמרט עם חקירות.אני אשכנזי ואני ימני שונא שמאלנים מה זה משנה מזרחי או אשכנזי