כתב נושא: פוגרום בעכו!  (נקרא 6717 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
פוגרום בעכו!
« ב- : אוקטובר 09, 2008, 20:48:43 »
הערבים מבצעים פוגרום כנגד יהודים בתוך תוכה של ארץ ישראל!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3607050,00.html

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פוגרום בעכו!
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 09, 2008, 20:57:15 »
גם היהודים שם החזירו אבנים ..

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
פוגרום בעכו!
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 09, 2008, 21:13:57 »
פטריוט, היהודים לא יצאו שמה פראיירים בכלל...
יודעים מה, זה טוב שזה קרה ככה השמאלנים יצאו מהאשליה שיש דבר כזה
שנקרא דו- קיום...

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
פוגרום בעכו!
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 09, 2008, 21:40:32 »
שנקרא דו- קיום...

השמאלנים לעולם לא יתעוררו, לא משנה מה יקרה. אוטובוסים ומועדונים התפוצצו בתל-אביב, האם זה שינה משהו במוחם התוסס מאשלית ה"שלום"?

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
פוגרום בעכו!
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 09, 2008, 21:46:31 »
השמאלנים לעולם לא יתעוררו, לא משנה מה יקרה. אוטובוסים ומועדונים התפוצצו בתל-אביב, האם זה שינה משהו במוחם התוסס מאשלית ה"שלום"?
יש להם אליל חזק - "השלום", שעליו הם יהרגו את כולנו על הסכין...
(ישעיהו מ"ח) 'אין שלום אמר ה' לרשעים'.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פוגרום בעכו!
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 09, 2008, 22:20:40 »
צוודק השמאלנים האלה בחיים לא יתעוררו אין מה לעשות הדרך היחידה היא לגרש אותם ביחד אם הערבים

מנותק הציוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
    • העלאת תמונות
פוגרום בעכו!
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 09, 2008, 22:24:50 »
אם אמא שלהם תתפוצץ הם לא יגידו קדיש הם יגידו מסכנה היא קורבן של הכיבוש הא ושב"כ תמצצו לי אני בן 12 שצועק מוות לערבים להתנקש במומד לפוצץ את מורנייה לשרוף תשמאלנים

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פוגרום בעכו!
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 09, 2008, 22:32:42 »
אם אמא שלהם תתפוצץ הם לא יגידו קדיש הם יגידו מסכנה היא קורבן של הכיבוש הא ושב"כ תמצצו לי אני בן 12 שצועק מוות לערבים להתנקש במומד לפוצץ את מורנייה לשרוף תשמאלנים
הם יגידו את מה שרעבין היה אומר "קורבנות השלום"
[gif[/img]

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
פוגרום בעכו!
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 09, 2008, 23:44:28 »
שנקרא דו- קיום...

להיפך...השמאלנים יטענו שאנחנו "קיצוניים, פאשיסטים, אלימים" ויפילו את כל המאבק הזה עלינו במקום על האויב הערבי
המוסלמי הנXצי יימח שמו וזכרו אמן כי יהי רצון..

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
פוגרום בעכו!
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 10, 2008, 00:25:41 »
בס''ד

הנה האויב הערבי הנאצי יש''ו חושף את פרצופו האמיתי !! תבינו !! הדבר הזה ימשיך לכל חלקי ארץ-הקודש תובב''א !, אלא  אם-כן תוכרז מלחמה על האויב הערבי הנאצי יש''ו בכללו !! הגיס-החמישי של האויב הערבי הנאצי יש''ו הוא ''חוד-החנית '' שלו שמגשש שוב ושוב בפגעו ביהודים בכל צורה , הן בנפש , הן ברכוש , הן בהשתלטות על אמצעי מחי'ה !! במסגרת שלטון נורמאלי היו רואים בכך מרד בשלטון וכמובן שמרד מדכאים באש חי'ה ולא בכדורי-גומי וכל מיני צעצועים שמטרתם להראות כבייכול ש '' אמנם מנסה השלטון לדכא את המרד אלא שהוא חסר-אונים '' !! ראינו זאת במקומות שונים בעולם !! האויב הערבי הנאצי יש''ו ניסה להשתלט על העיר עכו ביום-הכיפורים בנצלו את המצב שכל העם היהודי נמצא במצב של צום בבתי הכנסת !! שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י דווקא מעוניין בהשתלטות מעין זו , שתאפשר לו להכיר בעיר עכו ב ''עיר ערבית '' שהרי לא מזמן הכריז על כוונתו להקים שיקוץ כזה בלב האוכלוסי'ה היהודית בארץ-הקודש תובב''א !! זהו שיעור נפלא שבו תוכלו להבין כיצד פועל האויב הערבי הנאצי יש''ו !! תחילה מגיעה מכונית של אויב ערבי נאצי יש''ו בכוונה של התגרות באוכלוסי'ה היהודית כאשר היא נוסעת ביום הכיפורים בלב האוכלוסי'ה היהודית בעיר ,  אלילו לא הייתה תגובה , הרי שהיו מגיעים עוד מאות רכבים כאלה , והעיר עכו הייתה נארית כמו עזה ביום-הכיפורים ר''ל !! אולם היו יהודים יקרים וגיבורים שאזרו אומץ לקום לעזרת ה' בגיבורים  וידו אבנים על אותו רכב מתגרה , האוייב הערבי הנאצי יש''ו ניצל זאת לביצוע פוגרום מכיוון שידע כי זהו יום-הכיפורים ויהודים יתקשו לחלל את אותו יום קדוש -ומבורך ולהגיע להיפרע מאותם רוצחים אוייבים ערבים נאצים בני-עוולה יש''ו , ומכיוון שעל כל זאת פיקוח-נפש דוחה את קיום יום-הכיפורים כתיקונו בבחינת '''וחי בהם ''  התנגדו אחינו היהודים תושבי עכו בשארית כוחותיהם מו להאויב הערבי הנאצי יש''ו !! וכאן נקודת המפתח להכיר את השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י , שהרי המשטרה פועלת בכוננות גם ביום-הכיפורים , ועל-אף זאת לא הגיעה לסייע לבלום את פורעי האוייב הערבי הנאצי הרצחניים וצמאי הדם יש''ו  !! ומשהסתיים יום-הכיפורים , הרי שנרתמו יהודים יקרים שבאו לעזרת ה' בגיבורים מכל מקום ואתר הקרובים והרחוקים , או אז הגיעה ''משטרת שלטון הגירוש של יהודים מבתיהם ומנחלתם '' והחלה בשרשרת מעצרים , זרנוקי מים , ועוד צעצועים לכבוד העיתונות השמאלנית הציונית-ממלכתית בולשביקית שר''י שבאה לקצור את יבולה , ולהשוות את אחינו היהודים היקרים שמגנים על חייהם מפני אותו אויב ערבי נאצי יש''ו המשוסה בהם ביתר שאת , לאותם פורעים רצחניים של האויב הערבי הנאצי יש''ו !! >:(  וכמובן שכלל הכתבות מנסות להכפיש את שמם של אחינו הגיברים היהודים תושבי העיר עכו ( שממנה יצא יונה הנביא בברחו מפני נבואת החורבן של העיר נינווה --והיא עיר יהודית עתיקה מאד ) , ומכיוון שאינן מצליחות לעשות זאת , הרי שהן '' מגנות את שני הצדדים '' בהשוותן את אחינו היהודים הגיבורים היקרים שנאלצו לחלל את יום-הכיפורים הוא היום הקדוש-והמבורך בכדי להגן על עצמם ועל יקיריהם מפני האויב הערבי הנאצי יש''ו המשוסה בהם על-ידי שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! וכאן אנו שואלים את כולכם , איזה יהודי יחפש ליזום קרבות רחוב בסמוך לבתים שלו ובתי-הכנסת הסמוכים ביום הקדוש והמבורך הוא יום-הכיפורים ?? ומאחר שמהתשובה לשאלה זו נובע שאין זו יוזמה יהודית ח''ו כפי שפירטנו לעיל , הרי שהאויב הערבי הנאצי יש''ו בעצמו תכנן לעשות מעשי נבלה רצחניים אלו דווקא ביום-הכיפורים , יום  קדוש ומבורך שבו צמים כלל אחינו ונמצאים רוב הים בבתי הכנסת !!! מזכיר לכם משהו ?? אכן גם ב''מלחמת יום-הכיפורים'' בשנת 1973 למניינם עשה זאת האויב הערבי הנאצי יש''ו המכונה '' הרפובליקה המצרית '' בראשותו של הצורר הידוע לשימצה ג'מאל עבד אננאצר יש''ו שר''י שאמר '' לזרוק את היהודים לים '' !! זה מה שהאויב הערבי הנאצי יש''ו בכללו רוצה לעשות ח''ו ר''ל !( אין הבדל בין אויב ערבי נאצי שמכונה '' מצרים '', ''ירדן '' , וו סורי'ה '', ''לבנון '' , ''לוב '' , ''ימן '' וכ''ו ..--זוהי חלוקה של המנד''ט לנפות שליטה שנכבשו מהאימפרי'ה העות'ומאנית , ולימים משברח המנד''ט מהאיזור השליט שם את ראשי הכנופיות של האויב הערבי הנאצי יש''ו וקרא להן '' מדינות '' ) ומכאן אנו קוראים לכל אחינו היהודים היקרים בכל מקום !! הקדימו תרופה למכה !! החרימו כל אויב ערבי נאצי יש''ו !! לא להעסיקם בשום צורה ואופן !!, לא לקנות מהם שום דבר !!, לא למכור להם שום דבר !!! וכמובן ,שאז אין להם מה לחפש בתוככי האוכלוסי'ה היהודית הקדושה , שהרי הם באים בכל לילה לחפש בנות יהודיות מסכנות וחסרות כושר שיפוט ריאלי מכיוון שעברו שטיפות-מוח רבות במסגרת מערכת הליכלוך (חינוך) והתשקורת השבויים בידי אותו שלטון ערב-רב נלוז ונתעב שר''י !! והאויב הערבי הנאצי יש''ו מנצל את חלשות האופי מבניהן ומוריד אותן לסמים ולזנות ר''ל , וכל-זאת במצוות דת-הדמים שלו שמורה לעשות כן בכדי להשפיל את העם האוחז בשלטון וכך לערער את בטחונו ואמונתו ואז גם רכושו עשו להיות לבז ח''ו ר''ל , וכמובן שהשלב האחרון הוא לכפות את דת-הדמים שלו על הכלל ומי שיסרב לכך אחת דתו להמית ר''ל !!!--הצילו את נפשותיכם ונפשות יקיריכם !! אל תתפתו לשום מחיר זול !!, ושאר פיתויים מצד האויב הערבי הנאצי יש''ו יש להסיר את הרעה הזאת מקרב כלל הערים והיישובים היהודיים !! יש להחרים את האויב הערבי הנאצי יש''ו ולסלקו מייד , ודין אויב ערבי נאצי יש''ו שמשוטט בעיר ו/או יישוב יהודיים , כדין יהודי המשוטט בעזה ו/או רמאללה !! והבינו לבד למה הכוונה !!  >:( :beast: :rapidfire:  
וכל יהודי יקר שיכול לבוא לעזרת ה' בגיבורים ולסייע לאחינו היהודים היקרים הגיבורים תושבי העיר עכו , יבורך מפי עליון  ויזכה לכל מיני דמיטב אכי''ר !! ונזכה במהרה לגאולה שלמה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

ויחתמנו הקב''ה ברחמיו לחיים-טובים ולשלו-ם
                                                                                            הגולה בארץ  :)

« עריכה אחרונה: אוקטובר 10, 2008, 00:48:48 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
פוגרום בעכו!
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 10, 2008, 00:41:44 »
בס''ד

הנה האויב הערבי הנאצי יש''ו חושף את פרצופו האמיתי !! תבינו !! הדבר הזה ימשיך לכל חלקי ארץ-הקודש תובב''א !, אלא  אם-כן תוכרז מלחמה על האויב הערבי הנאצי יש''ו בכללו !! הגיס-החמישי של האויב הערבי הנאצי יש''ו הוא ''חוד-החנית '' שלו שמגשש שוב ובוב בפגעו ביהודים בכל צורה , הן בנפש , הן ברכוש , הן בהשתלטות על אמצעי מחי'ה !! במסגרת שלטון נורמאלי היו רואים בכך מרד בשלטון וכמובן שמרד מדכאים באש חי'ה ולא בכדורי-גומי וכל מיני צעצועים שמטרתם להראות כבייכול ש '' אמנם מנסה השלטון לדכא את המרד אלא שהוא חסר-אונים '' !! ראינו זאת במקומות שונים בעולם !! האויב הערבי הנאצי יש''ו ניסה להשתלט על העיר עכו ביום-הכיפורים בנצלו את המצב שכל העם היהודי נמצא במצב של צום בבתי הכנסת !! שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י דווקא מעוניין בהשתלטות מעין זו , שתאפשר לו להכיר בעיר עכו ב ''עיר ערבית '' שהרי לא מזמן הכריז על כוונתו להקים שיקוץ כזה בלב האוכלוסי'ה היהודית בארץ-הקודש תובב''א !! זהו שיעור נפלא שבו תוכלו להבין כיצד פועל האויב הערבי הנאצי יש''ו !! תחילה מגיעה מכונית של אויב ערבי נאצי יש''ו בכוונה של התגרות באוכלוסי'ה היהודית כאשר היא נוסעת ביום הכיפורים בלב האוכלוסי'ה היהודית בעיר ,  אלילו לא הייתה תגובה , הרי שהיו מגיעים עוד מאות רכבים כאלה , והעיר עכו הייתה נארית כמו עזה ביום-הכיפורים ר''ל !! אולם היו יהודים יקרים וגיבורים שאזרו אומץ לקום לעזרת ה' בגיבורים  וידו אבנים על אותו רכב מתגרה , האוייב הערבי הנאצי יש''ו ניצל זאת לביצוע פוגרום מכיוון שידע כי זהו יום-הכיפורים ויהודים יתקשו לחלל את אותו יום קדוש -ומבורך ולהגיע להיפרע מאותם רוצחים אוייבים ערבים נאצים בני-עוולה יש''ו , ומכיוון שעל כל זאת פיקוח-נפש דוחה את קיום יום-הכיפורים כתיקונו בבחינת '''וחי בהם ''  התנגדו אחינו היהודים תושבי עכו בשארית כוחותיהם מו להאויב הערבי הנאצי יש''ו !! וכאן נקודת המפתח להכיר את השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י , שהרי המשטרה פועלת בכוננות גם ביום-הכיפורים , ועל-אף זאת לא הגיעה לסייע לבלום את פורעי האוייב הערבי הנאצי הרצחניים וצמאי הדם יש''ו  !! ומשהסתיים יום-הכיפורים , הרי שנרתמו יהודים יקרים שבאו לעזרת ה' בגיבורים מכל מקום ואתר הקרובים והרחוקים , או אז הגיעה ''משטרת שלטון הגירוש של יהודים מבתיהם ומנחלתם '' והחלה בשרשרת מעצרים , זרנוקי מים , ועוד צעצועים לכבוד העיתונות השמאלנית הציונית-ממלכתית בולשביקית שר''י שבאה לקצור את יבולה , ולהשוות את אחינו היהודים היקרים שמגנים על חייהם מפני אותו אויב ערבי נאצי יש''ו המשוסה בהם ביתר שאת , לאותם פורעים רצחניים של האויב הערבי הנאצי יש''ו !! >:(  וכמובן שכלל הכתבות מנסות להכפיש את שמם של אחינו הגיברים היהודים תושבי העיר עכו ( שממנה יצא יונה הנביא בברחו מפני נבואת החורבן של העיר נינווה --והיא עיר יהודית עתיקה מאד ) , ומכיוון שאינן מצליחות לעשות זאת , הרי שהן '' מגנות את שני הצדדים '' בהשוותן את אחינו היהודים הגיבורים היקרים שנאלצו לחלל את יום-הכיפורים הוא היום הקדוש-והמבורך בכדי להגן על עצמם ועל יקיריהם מפני האויב הערבי הנאצי יש''ו המשוסה בהם על-ידי שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! וכאן אנו שואלים את כולכם , איזה יהודי יחפש ליזום קרבות רחוב בסמוך לבתים שלו ובתי-הכנסת הסמוכים ביום הקדוש והמבורך הוא יום-הכיפורים ?? ומאחר שמהתשובה לשאלה זו נובע שאין זו יוזמה יהודית ח''ו כפי שפירטנו לעיל , הרי שהאויב הערבי הנאצי יש''ו בעצמו תכנן לעשות מעשי נבלה רצחניים אלו דווקא ביום-הכיפורים , יום  קדוש ומבורך שבו צמים כלל אחינו ונמצאים רוב הים בבתי הכנסת !!! מזכיר לכם משהו ?? אכן גם ב''מלחמת יום-הכיפורים'' בשנת 1973 למניינם עשה זאת האויב הערבי הנאצי יש''ו המכונה '' הרפובליקה המצרית '' בראשותו של הצורר הידוע לשימצה ג'מאל עבד אננאצר יש''ו שר''י שאמר '' לזרוק את היהודים לים '' !! זה מה שהאויב הערבי הנאצי יש''ו בכללו ( אין הבדל בין אויב ערבי נאצי שמכונה '' מצרים '', ''ירדן '' , וו סורי'ה '', ''לבנון '' , ''לוב '' , ''ימן '' וכ''ו ..--זוהי חלוקה של המנד''ט לנפות שליטה שנכבשו מהאימפרי'ה העות'ומאנית , ולימים משברח המנד''ט מהאיזור השליט שם את ראשי הכנופיות של האויב הערבי הנאצי יש''ו וקרא להן '' מדינות '' ) ומכאן אנו קוראים לכל אחינו היהודים היקרים בכל מקום !! הקדימו תרופה למכה !! החרימו כל אויב ערבי נאצי יש''ו !! לא להעסיקם בשום צורה ואופן !!, לא לקנות מהם שום דבר !!, לא למכור להם שום דבר !!! וכמובן ,שאז אין להם מה לחפש בתוככי האוכלוסי'ה היהודית הקדושה , שהרי הם באים בכל לילה לחפש בנות יהודיות מסכנות וחסרות כושר שיפוט ריאלי מכיוון שעברו שטיפות-מוח רבות במסגרת מערכת הליכלוך (חינוך) והתשקורת השבויים בידי אותו שלטון ערב-רב נלוז ונתעב שר''י !! והאויב הערבי הנאצי יש''ו מנצל את חלשות האופי מבניהן ומוריד אותן לסמים ולזנות ר''ל , וכל-זאת במצוות דת-הדמים שלו שמורה לעשות כן בכדי להשפיל את העם האוחז בשלטון וכך לערער את בטחונו ואמונתו ואז גם רכושו עשו להיות לבז ח''ו ר''ל , וכמובן שהשלב האחרון הוא לכפות את דת-הדמים שלו על הכלל ומי שיסרב לכך אחת דתו להמית ר''ל !!!--הצילו את נפשותיכם ונפשות יקיריכם !! אל תתפתו לשום מחיר זול !!, ושאר פיתויים מצד האויב הערבי הנאצי יש''ו יש להסיר את הרעה הזאת מקרב כלל הערים והיישובים היהודיים !! יש להחרים את האויב הערבי הנאצי יש''ו ולסלקו מייד , ודין אויב ערבי נאצי יש''ו שמשוטט בעיר ו/או יישוב יהודיים , כדין יהודי המשוטט בעזה ו/או רמאללה !! והבינו לבד למה הכוונה !!  >:( :beast: :rapidfire:  
וכל יהודי יקר שיכול לבוא לעזרת ה' בגיבורים ולסייע לאחינו היהודים היקרים הגיבורים תושבי העיר עכו , יבורך מפי עליון  ויזכה לכל מיני דמיטב אכי''ר !! ונזכה במהרה לגאולה שלמה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

ויחתמנו הקב''ה ברחמיו לחיים-טובים ולשלו-ם
                                                                                            הגולה בארץ  :)

נכון, הערבים הנבלות ניצלו את העובדה שהיהודים צמים בשביל להתגרות בהם ולתקוף אותם כאשר הם חלשים..... >:(

אני מת לראות שיהודים יעשו את זה לערבים ברמאדן.....הממשלה השמאלנית תגיד "חוצפה, למה אתם פוגעים בערבים?", ויצורי התחת מארגוני
"זכויות האדם" יגישו איזה מיליון תביעות נגד היהודים הטובים שנלחמים למען המדינה שלהם נגד האויב הערבי המוסלמי הנXצי יש"ו... :P

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
פוגרום בעכו!
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 10, 2008, 02:05:39 »

גם נכון, אבל זה יעורר כמה בטוח...
במיוחד אנשים בעכו
ואם אתה חושב שבעכו הסיפור יגמר אז יש לך טעות!
זה יגיע לנהרייה לקריות למעלות לחיפה וכל האזורים האלה!

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פוגרום בעכו!
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 10, 2008, 10:14:47 »
הכל באשמתו של הממשלה השמאלנית שנותנת לערבים לעשות מה שהם רוצים מותר להם להתפרע ולזרוק אבנים אבל המשטרע לא עושים כלום מותר להם לבנות בתים לא חוקיים,לגנוב,לא לשלם מיסים,לא לשרת בצה''ל הם מקבלים חשמל בחינם מותר להם הכל ובגלל זה הם עושים מה שבא להם ויש להם את כל הזכויות שיש ליהודים מקבלים ביטוח לאומי יכולים לבחור וכו... נמאס מהשמאל שמגן על הערבושים המסריחים האלה חייבים לגרש אותם גם את השמאלנים !
מי בכלל צריך אויב ערבי נאצי בצבא שלנו??? מה קרה לך??? הרי אנחנו הורגים את הנאצים האלה ,אז מה אנחנו צריכים אותם בתוך הצבא??
[gif[/img]

מנותק כהניסט מהמרכז

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
פוגרום בעכו!
« להגיב #13 ב- : אוקטובר 10, 2008, 12:49:38 »
אתם כולכם דיבורים.
שמעתי שאתה חוזר את כל הדרך...

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
פוגרום בעכו!
« להגיב #14 ב- : אוקטובר 10, 2008, 13:55:39 »
אתם כולכם דיבורים.
שוב אני אומר, אנחנו ניקח חלק פעיל בהגנה על האחים היהודים שלנו בכל הארץ, אנו פשוט צריכים להתארגן חוקית.
מה שהוא לא כל כך פשוט, כשאתה יודע שכל המערכת האנטי-יהודית הממסדית הממלכתית שונאת המסורת התורנית, תוקעת סכינים בלועך.
קצת מנוגד, אך ה' יעזור לנו כמו תמיד, ונצליח במרוצת הזמן.
אנו לא מפחדים, ה' איתנו.

אני לא מתיוון, אני כהניסט!

דרך אגב, כאן תוכל להחכים ולהבין את האמת על מה שקורה כאן במדינה המיוחדת ביותר בעולם 'כהניסט מהמרכז'.
מומלץ בחום: שרופי הכבשנים מאשימים - http://www.f2h.co.il/878765

מנותק כהניסט מהמרכז

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
פוגרום בעכו!
« להגיב #15 ב- : אוקטובר 10, 2008, 14:02:27 »
מה הטעם בלהגיד "מוות לערבים" על דפי האינטרנט? צאו ותפעלו בשטח!
שמעתי שאתה חוזר את כל הדרך...

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פוגרום בעכו!
« להגיב #16 ב- : אוקטובר 10, 2008, 14:08:12 »
זה רק היה דוגמה שאין להם שום חובות למדינה אבל גם אני לא רוצה את הנאצים האלה בצבא אני רוצה לגרש אותם מפה

מנותק אביה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • חברון מאז ולתמיד..!!!
פוגרום בעכו!
« להגיב #17 ב- : אוקטובר 10, 2008, 14:31:10 »
ערבים זבלים באמצע יום יפור נכנסים בכוונה לשכונה שלנו של יהודים
ימח שמם וזכרם שישרפו כבר :fist:
עדים לנו כוכי מרום לגזענות שהיא חלום כל העולם יהיו עדים שלא יהיו פה ערבים

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
פוגרום בעכו!
« להגיב #18 ב- : אוקטובר 10, 2008, 14:41:56 »
אני גר בכרמיאל ויש לי הרבה חברים בעכו והם סיפרו שאתמול התארגנו כ-80 קווקזים והציתו באש וילות של ערבים
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
פוגרום בעכו!
« להגיב #19 ב- : אוקטובר 10, 2008, 14:50:22 »
אני גר בכרמיאל ויש לי הרבה חברים בעכו והם סיפרו שאתמול התארגנו כ-80 קווקזים והציתו באש וילות של ערבים
בתכלס רוב היהודים בעכו הם קווקזים.
יש לי משפחה שם, אני מקווה שהם בסדר...

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
פוגרום בעכו!
« להגיב #20 ב- : אוקטובר 10, 2008, 15:18:26 »
עדכן אותנו על תוצאות הפעילות... :rapidfire:

מנותק אור חיימוביץ

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • "הקם להורגך השקם להורגו"
פוגרום בעכו!
« להגיב #21 ב- : אוקטובר 10, 2008, 15:23:07 »
הגולה בארץ - אתה יהודי צדיק אמיתי. כל מילה יהלום.

עד מתי נשב בשקט? עד מתי ניתן לשמאלנים ולערבים להחריב את מדינתנו הטהורה?!

תגובה מיידית חייבת לבוא ומהר!!
היום כולם יודעים - כהנא צדק.
"הקם להורגך השקם להורגו"