עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
שמאלנים מטיפים נגד יוצאי אשכנז במסווה של ימנים!
יהודי הררי:
--- ציטוט של: arabhater על אוקטובר 14, 2008, 17:24:54 ---כדי להשתלב בתוך החברה השמאלנית הבולשביקית (חס וחלילה) אתה צריך:א.להיות אשכנזי(הגזע הרי חייב להיות טהור)
ב.להיות אתאיסט
ג.לשנוא מתנחלים ולאהוב ערבים(את זה כתבתי ביחד)
אם עברת את שלושת מבחני הקבלה אתה שונא ישראל ומלקק לערבים ובוגד בעמך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- סוף ציטוט ---
אתה לא צודק , ואני מבקש ממך שתחזור בדבריך. אנא ממך!
הסמול הוא שונא ישראל שמורכב מעדות שונות, להזכירך טלי פחימה, מרדכי וענונו הבוגד יש"ו! הם מזרחיים...
אני לא אשכנזי, אלא מהקווקז, אך זו היא הסתה מה שאתה אומר, והיא מפלגת אותנו הימניים.
יהודי הררי:
להיות אטאיסט גם לא אומר שונא ישראל.
אסור לנו לבטל כולם שתומכים בנו במאבקנו בכובש הערבי.
אחים באמת:
--- ציטוט של: יהודי הררי על אוקטובר 14, 2008, 17:44:17 ---להיות אטאיסט גם לא אומר שונא ישראל.
אסור לנו לבטל כולם שתומכים בנו במאבקנו בכובש הערבי.
--- סוף ציטוט ---
יש משולש, הבורא ישראל והתורה
מי שהולך נגד אחד מהם חותר גם נגד השניים האחרים, מידיעה או ללא ידיעה.
גור-אריה:
זה לא סתם שמאלנים זה למעשה סוג של "שמפניה" דוגמת אבישי רביב.
מדובר בחולה נפש בשם עוזי זליכה,שהשמאל והתשקורת(ואולי גם השב"כ,מי יודע...)מנצלים אותו כדי להכפיש את הימין בארץ בכלל ואת תנועת הימין האמיתי בפרט.
הסרטונים האלו יוחסו לנו לא פעם על ידו בעוד שהוא זה שהכין אותם,גם בפרשת שטרנהל האחרונה עוזי זליכה ניסה לזייף בפוטושופ הודעות בפורום ובכך לנסות
להעליל על המנלה היקר "אהרן" שכביכול שהוא אחראי להנחת ה"מטען"(שאינו יותר מחזיז פורים בלתי מוצלח).
גור-אריה:
--- ציטוט של: arabhater על אוקטובר 14, 2008, 17:24:54 ---כדי להשתלב בתוך החברה השמאלנית הבולשביקית (חס וחלילה) אתה צריך:א.להיות אשכנזי(הגזע הרי חייב להיות טהור)
ב.להיות אתאיסט
ג.לשנוא מתנחלים ולאהוב ערבים(את זה כתבתי ביחד)
אם עברת את שלושת מבחני הקבלה אתה שונא ישראל ומלקק לערבים ובוגד בעמך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- סוף ציטוט ---
בא לא נשכח שטלי פחימה היא מזרחית טהורה,ואילו הרב כהנא הי"ד הוא אשכנזי....
נכון,אנשי השמאל שהקימו את השמאל הישראלי קומוניסטי היו אשכנזים+יוצאי רוסיה, ונכון שהם גם רמסו את זכויות המזרחיים בראשית קום המדינה,
אבלבל נשכח שגם את הימין בארץ הקימו אשכנזים כך שזה ממש לא קשור! ישנם מזרחיים פעילי שמאל קיצוני כיום,אני מאמין שהגזענים בשמאל מזלזלים בהם,אך
בכל אופן הם משתמשים בהם מצויין...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה