עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שמאלנים מטיפים נגד יוצאי אשכנז במסווה של ימנים!

<< < (3/4) > >>

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: יהודי הררי על אוקטובר 14, 2008, 17:41:49 ---אתה לא צודק , ואני מבקש ממך שתחזור בדבריך. אנא ממך!

הסמול הוא שונא ישראל שמורכב מעדות שונות, להזכירך טלי פחימה, מרדכי וענונו הבוגד יש"ו! הם מזרחיים...

אני לא אשכנזי, אלא מהקווקז, אך זו היא הסתה מה שאתה אומר, והיא מפלגת אותנו הימניים.

--- סוף ציטוט ---
מה קשור הסתה????????? אתה יודע מה זה בכלל הסתה?????????????מה אני בדיוק מסית פה???
אני לא מפלג פה אף אחד !!!!!!!!!!!!!!!!מה שאמרתי אמרתי בצחוק והיא מייצגת 99.9999 אחוז מהציבור השמאלני היהודי שתומך במרצ וזאת עובדה !!!!!!!!!!!!!!
אני לא יודע אחי מאיפה אתה לוקח את כל זה אני לא מייחס שכל מי שאאשכנזי שמאלני ואם בכל זאת אתה חושב שכן .......אז.....מה לעשות תקרא עוד פעם ועוד פעם את התגובה הקודמת עד שתבין!!!!!!!!!!!!
ולא כל השמאל הוא שונא ישראל אבל ברובו כן אתה צודק בזה

יהודי הררי:
לא ניסיתי לפגוע בדבריך. רק שאני שונא עדתיות.
שנאה עדתית זהו סרטן, שחייבים לעקור מן השורש.

אתה צודק בחלק מדבריך, בהחלט שיש דומיננטיות "אשכנזית" בארגוני השמאל הקיצוני, אך זה לא מעיד במהומה על העדה האשכנזית הנפלאה.

יכול מאוד להיות שהבנתי לא נכון את דבריך.

תבורך!

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: יהודי הררי על אוקטובר 15, 2008, 14:08:46 ---לא ניסיתי לפגוע בדבריך. רק שאני שונא עדתיות.
שנאה עדתית זהו סרטן, שחייבים לעקור מן השורש.

אתה צודק בחלק מדבריך, בהחלט שיש דומיננטיות "אשכנזית" בארגוני השמאל הקיצוני, אך זה לא מעיד במהומה על העדה האשכנזית הנפלאה.

יכול מאוד להיות שהבנתי לא נכון את דבריך.

תבורך!

--- סוף ציטוט ---
תבורך גם אתה אח יהודי יקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב.דרך אגב גם אני שונא עדתיות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... :::D :laugh: ;D :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

גור-אריה:
אז כדאי שתתחילו להגמל מזה

idan.d:
^גם אני חושב כך
הנה אני אשכנזי טהור ואני כהניסט יהודי כאשר בהשגחת הבדץ
יש לי שני דודים אשכנזים שגרים בהתנחלויות והקימו שם משפחות!
לא כל האשכנזים הם שמאלנים! ולא כל השמאלנים הם אשכנזים!
ובטח ובטח שלא צריך להיות אשכנזי בשביל להיות שמאלני!
(עצה שלי אני תמחק את מה שכתבת כי אנשי שמאל יכולים לעשות מזה מטעמים)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה