כתב נושא: שאלה לחיים בן פסח  (נקרא 4562 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« ב- : אוקטובר 05, 2008, 16:11:57 »
אני מעוניין לדעת מה נעשה עם המקומות ה"קדושים" של המוסלמים בארץ ישראל מקומות כמו מסגל אל אקצה אחרי שנעלה לשלטון מה נעשה איתם?

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 05, 2008, 16:16:18 »
אני מעוניין לדעת מה נעשה עם המקומות ה"קדושים" של המוסלמים בארץ ישראל מקומות כמו מסגל אל אקצה אחרי שנעלה לשלטון מה נעשה איתם?
זו שאלה שהיא לא כל כך עניינית כשהשב"כ כועת בוחן את הפורום יום-יום, תנסה להפנות שאלה זו בפרטי, זה יותר חכם ויותר בטוח.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 05, 2008, 16:17:37 »
גם לא בפרטי אחי ...

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 05, 2008, 16:44:08 »
זו שאלה עניינית מאד!
אנחנו לא עוברים על החוק,מכיוון שכל מה שנעשה נעשה בצורה חוקית ע"י הצבעה בכנסת ובממשלה לאחר שנעלה בעזרת ה' לשלטון.

אז ככה,אף על פי שהאיסלם אינה עבודה זרה,המסגדים ובתי התפילה המוסלמים הם אכן בתי עבודה זרה זאת משום שה"ירח" שנמצא במסגדים
מקורו בעבודה הזרה אותה עבדו המוסלמים בטרם בואו של מוחמד(מי שמעוניין ביותר פרטים יכול לשאול את נץ,זכור לי שהוא דיבר על כך).
ולכן יש להם דין של בתי עבודה זרה לכל דבר ועליהם נאמר:"שקץ תשקצינו ותעב תתעבינו כי חרם הוא"! ויש לעוקרם מן הארץ כמצווה בתורה
לעקור את אשרותיהם,לנתץ את מזבחותיהם,ולשבור את מקדשיהם(מסגדיהם).

וכן פסק הרב מקלוייזנבורג(צאנז) זצ"ל,ומובא שיום אחד עבר הרב זצ"ל בירושלים וראה שנעקרה אבן גדולה מאד ממסגד של מוסלמים ובירך הרב בשם
ומלכות "ברוך...שעקר עבודה זרה מארצינו" וכשהעירו לו שאין האיסלם עבודה זרה,פסק שאכן בתי תפילתם בתי עבודה זרה הם.
וכתב תשובה ארוכה בעניין.

ואנו כמדינה יהודית מחוייבים לנהוג לפחות בדברים הלאומיים כדרך התורה ולעקור עבודה זרה מארצינו במהרה בימינו,אמן.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 05, 2008, 20:44:00 »
בס''ד

לדעתי גור צודק, אבל אני מבקש להוסיף שלוש הערות:

א. חוץ מעבודה זרה, המוסלמים במסגדים מטיפים שנאה נאצית נגד עם ישראל. אפילו אם לא הייתה עבודה זרה שם, אסור לסבול השתה נאצית נגד העם היהודי במקום הקדוש ביותר שבעולם. אין חילול השם יותר חמור מזה. המוסלמים במסגדים עוברים על כל החוקים של מדינת ישראל כשהם עושים השתה לרצח, גזענות נאצית נגד היהודים, ודברי שבח למחבלים המוסלמים הנאצים. לפי אפילו החוק החילוני הקיים, חייבים לסגור ולהרוס כל בניין שמשמש לטרור, רצח עם, השתה וגזענות. המסגדים משמשים לדברים הבלתי חוקיים האלה. ובכן, אנו בתור אזרחים שומרי חוק רק רוצים לאכוף את החוק.

ב. המוסלמים במסגדים הורסים באופן בלתי חוקי את שרידי בית המקדש ר''ל. אפילו לפי החוק החילוני, זה אסור לגמרי אבל לא מיישמים את החוקים כשערבים עוברים עליהם. שוב, אנו בתור אזרחים שומרי חוק ניישם את החוקים ונוציא את הפושעים מהר הבית. גם נהרוס את הבניינים (המסגדים) שמשמשים למטרת עברות כמו שהמשטרה עושה כל הזמן נגד יהודים. כמובן שנעשה זאת אך ורק כשנהיה בשלטון עם רוב חברי הכנסת בממשלה שלנו.

ג. אפילו אם לא הייתה עבודה זרה במסגדים ואפילו אם לא הייתה השתה נאצית להשמיד את עם ישראל, המקום הזה שייך ליהודים. זה שלנו. נקודה. אין מקום בעולם ששייך לנו יותר מהמקום הקדוש הזה. אם לא נשתלט על הר הבית, לא נשתלט על ארץ ישראל. חזרנו לארץ ישראל בעיקר כדי לשחרר את הר הבית ולבנות את בית המקדש השלישי. לתת לזרים כלשהם להיות שם זה חילול השם איום ונורא. על אחת כמה וכמה כשהזרים הם נאצים שמתפללים 5 פעמים כל יום להשמיד את עם ישראל.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 05, 2008, 20:50:11 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ומה תהיה תגובת-העולם?
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 05, 2008, 20:51:47 »
בס"ד

חיים אם ישראל תהרוס את מסגד אל-אקצא הטמא אז יכולה לפרוץ מלחמת-עולם 3 לא?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 05, 2008, 21:06:22 »
בס''ד

אנו כבר בעיצומה של מלחמת העולם השלישית. המוסלמים כבר מבצעים מלחמה עולמית נגד ישראל וכל העולם הלא מוסלמי. אבל ישראל והעולם הלא מוסלמי מסרבים להכיר בעובדה זו.

אם נעשה מה שהקב''ה מצווה אותנו לעשות, ננצח ונביא את הגאולה. אך אם נמשיך למרוד בקב''ה ר''ל, אוי ואבוי לנו.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 05, 2008, 21:35:16 »
זו שאלה עניינית מאד!
אנחנו לא עוברים על החוק,מכיוון שכל מה שנעשה נעשה בצורה חוקית ע"י הצבעה בכנסת ובממשלה לאחר שנעלה בעזרת ה' לשלטון.

אז ככה,אף על פי שהאיסלם אינה עבודה זרה,המסגדים ובתי התפילה המוסלמים הם אכן בתי עבודה זרה זאת משום שה"ירח" שנמצא במסגדים
מקורו בעבודה הזרה אותה עבדו המוסלמים בטרם בואו של מוחמד(מי שמעוניין ביותר פרטים יכול לשאול את נץ,זכור לי שהוא דיבר על כך).
ולכן יש להם דין של בתי עבודה זרה לכל דבר ועליהם נאמר:"שקץ תשקצינו ותעב תתעבינו כי חרם הוא"! ויש לעוקרם מן הארץ כמצווה בתורה
לעקור את אשרותיהם,לנתץ את מזבחותיהם,ולשבור את מקדשיהם(מסגדיהם).

וכן פסק הרב מקלוייזנבורג(צאנז) זצ"ל,ומובא שיום אחד עבר הרב זצ"ל בירושלים וראה שנעקרה אבן גדולה מאד ממסגד של מוסלמים ובירך הרב בשם
ומלכות "ברוך...שעקר עבודה זרה מארצינו" וכשהעירו לו שאין האיסלם עבודה זרה,פסק שאכן בתי תפילתם בתי עבודה זרה הם.
וכתב תשובה ארוכה בעניין.

ואנו כמדינה יהודית מחוייבים לנהוג לפחות בדברים הלאומיים כדרך התורה ולעקור עבודה זרה מארצינו במהרה בימינו,אמן.
מאחר שאנחנו לא מדינת הלכה אז זה לא תופס לצערינו הרב.
הפירושים שלך הם מאוד מרשימים ונכונים אך זה בעיה...

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 05, 2008, 23:02:04 »
מאחר שאנחנו לא מדינת הלכה אז זה לא תופס לצערינו הרב.
הפירושים שלך הם מאוד מרשימים ונכונים אך זה בעיה...
לא צריך מדינת הלכה,צריך מדינה יהודית!
עניינים לאומיים הם אינטרס כלל ישראלי,ולא קשור למדינת הלכה. ישנם גם היום "חוקים דתיים" ואנו ממש לא מדינת הלכה.
1.חוק החזיר.
2.חוק החמץ.
3.איסור פתיחת בתי בילוי בתשעה באב.

ועוד הרבה חוקים כאלו,גם במקרה הזה נוכל לקדם חוק "איסור עבודה זרה בארץ ישראל",ונמשיך לא ליהיות מדינת הלכה כמיקודם

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 05, 2008, 23:46:51 »
להרוס

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 06, 2008, 01:56:00 »
לא צריך מדינת הלכה,צריך מדינה יהודית!
עניינים לאומיים הם אינטרס כלל ישראלי,ולא קשור למדינת הלכה. ישנם גם היום "חוקים דתיים" ואנו ממש לא מדינת הלכה.
1.חוק החזיר.
2.חוק החמץ.
3.איסור פתיחת בתי בילוי בתשעה באב.

ועוד הרבה חוקים כאלו,גם במקרה הזה נוכל לקדם חוק "איסור עבודה זרה בארץ ישראל",ונמשיך לא ליהיות מדינת הלכה כמיקודם
הלוואי שזה היה ככה אחי...

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 06, 2008, 10:34:35 »
אני לא הייתי הורס את המסגדים והייתי מאפשר חופש דת במדינה.אם היו מסיתים מהמסגד הייתי עוצר אותם.לגבי מדינת הלכה צריך רוב בכנסת וכנ"ל הריסת המסגדים,אני הייתי מצביע נגד אבל מקבל החלטת הרוב.
אני מתנגד להריסת המסגדים בפיגוע טרור כמו שהמחתרת היהודית תיכננה לעשות אבל אם זה יקרה לא אגנה.
זאת עמדתי ואני יודע שאני במיעוט אני מכבד את מה שכתבתם.אני מסכים עם רן שהריסת המסגדים תגרום למלחמת עולם.
כמו שבמדינת הלכה לא יפרצו לבית שלי ויבדקו כשרות כך עמדתי בניגוד להלכה במקרה זה כי אני רואה עצמי כפוף לחוק ולא להלכה ואני חילוני.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 06, 2008, 11:38:04 »
ומה עם בתי התפילה של הדרוזים שרוב גדול מהם נאמן למדינה ומשרת בצבא ? גם להם תחריב את בתי התפילות ?
והכנסיות של הנוצרים בארץ ? מה איתם ?לא רק זה,שצריך גם לחשוב על מה עלול לקרות לספרי הקודש ובתי הכנסת היהודים(שמפוזרים ברחבי העולם,גם במדינות ערב עצמן) שישרפו בתגובה למעשים כאלה(ה' ישמור), קל להגיד בוא נשרוף,נבער,נמגר... לעשות זה כבר סיפור אחר.צריך לחשוב על התוצאות.

אני יכול להבין למה הנוצרים האוונגליסטים תומכים במהלכים כאלה,מהלך כמו פגיעה במסגדים בירושלים,תוביל למותם של המון יהודים,ותגרום לאיחוד אמיתי
של עולם האיסלם נגדנו,וככה, ברגעים הקריטים שדמם של יהודים רבים נשפך,יבוא ישוע הצלוב בגלגולו הנוכחי הידוע בכינויו פט רוברטסון,ויושיט יד נוצרית אוהבת לעבר
היהודים המסכנים... ואיך אפשר לסרב לדת כל כך אוהבת ותומכת ?

עד כמה שהסבירו לי(פתוח להסברים בנושא אם מישהו מעוניין),ביום הגאולה,יבנה בית המקדש מעצמו,ולא אנחנו אלה שנחליט מתי סופה של העבודה הזה.
דרך אגב,עד כמה שאני מתעב את דת האיסלם,ואת צורת החיים שלהם,אני לא חושב שהם עובדי עבודה זרה.

אני בעד גירוש ונקיטת יד קשה/גירוש מוחלט נגד כל גורם טרור או אנטי ישראלי/יהודי.
ביחד עם זאת לא מתחשק לי למות בשם איזה מעשה קיצוני וחסר טאקט.

יהודי חכם לא יצית את הר הבית,יהודי חכם יקנה מופתי/אימאם חדשים,ויעצב את המציאות בישראל מחדש.

I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #13 ב- : אוקטובר 06, 2008, 11:44:17 »
אני מתנגד בכל תוקף לפגיעה בדרוזים!!
אם בעזרת השם ניהיה בשלטון להבדיל מהממשלה של היום אנחנו נצטרך לפצות אותם ולא לתת להם לעשות צבא
ולזרוק אותם לכלבים אחרי 3 שנים!
תבינו-- יד לוחצת יד!!!
הדרוזים צריכים אותם כמו שאנחנו צריכים אותם!!
הדרוזים הם לא לאום ששואף להקים מדינה, מבחינתם לשרת את המדינה שנותנת להם הגנה זה הכבוד של החיים שלהם!
הם יודעים טוב מאוד שעדיף שאנחנו נשלוט עליהם מאשר שהערבים ישלטו עליהם...
ואנחנו צריכים בעלי ברית נאמנים כמו הדרוזים!!!

ואני לא מדבר על הדרוזים שנמצאים ברמת הגולן שקוראים לאסד לכבוש את ארץ ישראל!!! אותם נגרש !

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #14 ב- : אוקטובר 06, 2008, 12:16:30 »
ומה עם בתי התפילה של הדרוזים שרוב גדול מהם נאמן למדינה ומשרת בצבא ? גם להם תחריב את בתי התפילות ?
והכנסיות של הנוצרים בארץ ? מה איתם ?לא רק זה,שצריך גם לחשוב על מה עלול לקרות לספרי הקודש ובתי הכנסת היהודים(שמפוזרים ברחבי העולם,גם במדינות ערב עצמן) שישרפו בתגובה למעשים כאלה(ה' ישמור), קל להגיד בוא נשרוף,נבער,נמגר... לעשות זה כבר סיפור אחר.צריך לחשוב על התוצאות.

אני יכול להבין למה הנוצרים האוונגליסטים תומכים במהלכים כאלה,מהלך כמו פגיעה במסגדים בירושלים,תוביל למותם של המון יהודים,ותגרום לאיחוד אמיתי
של עולם האיסלם נגדנו,וככה, ברגעים הקריטים שדמם של יהודים רבים נשפך,יבוא ישוע הצלוב בגלגולו הנוכחי הידוע בכינויו פט רוברטסון,ויושיט יד נוצרית אוהבת לעבר
היהודים המסכנים... ואיך אפשר לסרב לדת כל כך אוהבת ותומכת ?

עד כמה שהסבירו לי(פתוח להסברים בנושא אם מישהו מעוניין),ביום הגאולה,יבנה בית המקדש מעצמו,ולא אנחנו אלה שנחליט מתי סופה של העבודה הזה.
דרך אגב,עד כמה שאני מתעב את דת האיסלם,ואת צורת החיים שלהם,אני לא חושב שהם עובדי עבודה זרה.

אני בעד גירוש ונקיטת יד קשה/גירוש מוחלט נגד כל גורם טרור או אנטי ישראלי/יהודי.
ביחד עם זאת לא מתחשק לי למות בשם איזה מעשה קיצוני וחסר טאקט.

יהודי חכם לא יצית את הר הבית,יהודי חכם יקנה מופתי/אימאם חדשים,ויעצב את המציאות בישראל מחדש.

ראשית,תפריד בין דרוזים לנוצרים,בתי תפילה דרוזים הם אינם בתי עבודה זרה אוין מסיתים בהם להשמדת ישראל.

בתי כנסת ברחבי העולם נשרפו כבר לרוב,רק המסגדים נשמרים בקפדנות. אתה מתיימר לשכתב את האיסלם אבל למה שהמוסלמים ירצו?
המסגדים הם ברי מוות,ואל תחשוב שזה מה שיגרום לערבים להרוג אותנו,בדיוק כפי שלא ה"שטחים הכבושים" הם סיבה למלחמתם!שני הדברים האלו לא היו ערב ככל הפרעות
שהם ביצעו בנו וער מלחמות ששת הימים-העצמאות. ואף על פי כן כל העולם הערבי קם עלינו על מנת להשמידנו. אז שכח מזה שכבוד למסגדים יציל אותך.

כדי לדעת מה עליך לעשות כדי שהאוייב לא יתקוף עליך להבין קודם כל לשם מה הוא תוקף. אם אינך יודע כלל מדוע הערבים נלחמים בנו,אז כיצד אתה בכלל מנסה למצוא פתרון?
אז ראשית תדע,הסיבה היחידה שהאיסלם רוצה להשמיד אותנו היא עצם קיומינו! הם מקיימים את מצוות האיסלם להשמיד להרוג ולאבד את כל היהודים מנער ועד זקן טף ונשים.
וכל עוד אתה חי הם יתקפו אותך! הדבר היחיד שיגרום להם להפסיק לרצוח אותך היא אם כולנו נתאבד ולא ישארו עוד יהודים בעולם. וכמובן שפתרון זה לא בא בחשבון
והפתרון שנשאר הוא מלחמה! וככל שנקדים להלחם כך נצמצם את הנזק הנגרם מטבע הדברים ע"י מלחמה. ואם לא נבער את כל סממני האיסלם מארצינו תדיר נעמוד בפני סכנת
השמדה!

ועוד משהו,לא אמרתי שהאיסלם זה עבודה זרה! תקרא שוב מה שכתבתי:בתי האיסלם הם בתי עבודה זרה! תבדיל בין השניים,אנא קרא שוב את תגובתי הראשונה באשכול זה.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 06, 2008, 12:18:29 על ידי גור-אריה »

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #15 ב- : אוקטובר 06, 2008, 12:32:44 »
אני לא אומר שצריך לכבד את המסגדים או לאהוב אותם.
אני רק אומר שמהלך דרסטי על ידי מדינה,יוביל להרג מיותר של יהודים טובים.
אל תיתן להם סיבה למסיבה.
I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #16 ב- : אוקטובר 06, 2008, 12:39:59 »
אני לא אומר שצריך לכבד את המסגדים או לאהוב אותם.
אני רק אומר שמהלך דרסטי על ידי מדינה,יוביל להרג מיותר של יהודים טובים.
אל תיתן להם סיבה למסיבה.

חוסר מהלכים דראסטיים ע"י המדינה הם שהובילו עד היום להרג יהודים!!!
אתה מתעקש להדבק לתאורייה שאומרת שאם לא נרגיז אותם הם לא יהרגו אותנו ולא מבין כלל שזה לא עובד!
דוקא לאחר שהכנו אותם שוק על ירך הרג היהודים פחת! הם רואים את חוסר האומץ שלנו לפגוע בהם כחולשה וכתקווה שיש סיכוי להשמדתינו.
האינך מבין זאת? כל עוד יש להם ולו תקווה קלושה להשמיד אותנו ההרג לא יפסק,עלינו להשמיד להם את התקווה,מסגד אל אקצה הוא חלק ממנה.

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #17 ב- : אוקטובר 06, 2008, 13:27:36 »
נניח שיש טרוריסט שמטיף לרצוח יהודים בתוך שטח של מסגד,אז אני אומר שבמקום שהמדינה תחסל את המסגד המדינה תחסל את הטרוריסט.
יש מבין ?

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #18 ב- : אוקטובר 06, 2008, 13:39:59 »
נניח שיש טרוריסט שמטיף לרצוח יהודים בתוך שטח של מסגד,אז אני אומר שבמקום שהמדינה תחסל את המסגד המדינה תחסל את הטרוריסט.
יש מבין ?

ומה עשית בזה? הקוראן נמחק? כבר לא כתוב בו שיש להשמיד את העם היהודי? הרי יקום מטיף אחר!
השיטה שלך תעבוד רק אם תהרוג את כל המיליארד ורבע מוסלמים בעולם,אחרת זה לא יגמר לנצח. זה מה שאתה רוצה?

יש לך מיליארד ורבע אנשים שמאמינים שיש לרצוח אותך והכל בשם האיסלם,מה יצא לך אם תהרוג אחד? מלבד סתם בזבוז של טיל נגד אדם שעולה עשרות אלפי שקלים?
לא יצא מזה כלום! לעומת זאת מגירוש המוסלמים כולם מהארץ,והכחדת סממני האיסלם יצא אף יצא! כי הסיבה לרצח היהודים היא מצוות האיסלם ולא שום דבר אחר,תקלוט!

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #19 ב- : אוקטובר 06, 2008, 16:51:46 »
ומה עשית בזה? הקוראן נמחק? כבר לא כתוב בו שיש להשמיד את העם היהודי? הרי יקום מטיף אחר!
השיטה שלך תעבוד רק אם תהרוג את כל המיליארד ורבע מוסלמים בעולם,אחרת זה לא יגמר לנצח. זה מה שאתה רוצה?

יש לך מיליארד ורבע אנשים שמאמינים שיש לרצוח אותך והכל בשם האיסלם,מה יצא לך אם תהרוג אחד? מלבד סתם בזבוז של טיל נגד אדם שעולה עשרות אלפי שקלים?
לא יצא מזה כלום! לעומת זאת מגירוש המוסלמים כולם מהארץ,והכחדת סממני האיסלם יצא אף יצא! כי הסיבה לרצח היהודים היא מצוות האיסלם ולא שום דבר אחר,תקלוט!

ואתה בטח חושב שלא יקום מסגד אחר.. בחיית תעשה לי טובה, תקרא מה שאני כותב גם,אתה מאשים אותי שאני לא קורא את ההודעות שלך,ואתה עושה אותו דבר בדיוק.
יש מיליארד מוסלמים,עכשיו אני לא הולך לספר לך שהם אוהבים אותנו,אבל מה שאני כן יודע זה,שאת רובם לא מעניין הטרללם של מטיפי האיסלאם הקיצונים,יש להם חיים,
יש להם ילדים,הם יוצאים לבלות,הם הולכים למועדונים(לא מאמין לי,סע למצריים,תראה אם באמת הם כולם דתיים שם),אם אתה באמת חושב שכל מוסלמי הוא חייל שמוכן להקריב את חייו,אז אתה טועה בגדול.מה שאני אומר,זה מאוד קרוב למה שאתה אומר,רק שאתה מקשיב רק לעצמך,ולא קורא את התוכן של ההודעות לי.

מה שאמרתי ואני חוזר,לדעתי האישית ,המדינה,צריכה לגרש(ולטפל ביד קשה) כל גורם לא נאמן במדינה,תהיה כמות האנשים אשר תהיה.
בקשר לעידוד הגירה,אני לא רואה דבר רע בזה,למען האמת זה נשמע לי הומניטרי,גם לנו וגם לאלה אשר לא פשעו.ורק נולדו במקום הלא נכון.
כתוצאה מזה,לא יהיו כל כך הרבה מסגדים,ולא תצטרך להרוס אותם,ולהראות כמו ברברי בעיני המצלמות האוהדות של הBBC.

אם מחר יעלה איזה ג'ון רמבו לשילטון,ויחליט, יאללה חברה,אודרוב,בוא נפציץ את הר הבית, מה אתה חושב שיקרה ?
תפתח עלינו מלחמה מכל החזיתות,ואלה שלא יתקפו ישירות,יתמכו כספית באוייבנו.אז מה קיבלנו ? מוות,אמברגו,רעב,אבטלה,בריחה המונית של כל האזרחים
"הנאמנים" שלנו.. אסטה לה ויסטה ישראל ! הגיע הזמן שאנשים יתעוררו מהמיתוס  על הצבא הכי חזק שבעולם,כי אולי זה צבא טוב,אבל זה עדיין
לא סיבה לזלזל בכוחו של האוייב.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים בן פסח
« להגיב #20 ב- : אוקטובר 06, 2008, 17:49:53 »
אתה בהחלט קראת את תגובתי אך לא הבנת אותה...

הריסת המסגד היא הכרזת מלחמה על האיסלם! ומדוע זה חשוב? פשוט כי האיסלם הכריז עלינו,זה נכון שיש מוסלמים שנהנים מהחיים וכדו'
אבל למה הם עושים זאת? מכיוון שיש להם את המחבלים שעושים זאת,כשלא היה גם מצריים וגם סוריה וגם סודאן הרחוקה שכלל לא קשורה אלינו תקפו אותנו.
אגב,מי לדעתך ממן את הטרור אם לא אותם "הולכי מועדונים" הנ"ל?

לעניין,מי שמאמין באיסלם הוא אוייב! מי שמאמין באיסלם מאמין שיש לכרות את ידך ורגליך ולהשאירך לדמם למוות. כל מסגד מסמן את זה! זה כמו להשאיר צלב קרס
במדינה,הייתה משאיר? עכשיו תסביר לי מה ההבדל בין האיסלם לנאציזים? מדוע צלב קרס לא וחצי ירח כן?

כל עוד לא תהרוס את כל המסגדים בארץ(שזה עונה על השאלה האם יבוא אחר) ותוצאי את האיסלם אל מחוץ לחוק תמיד יקום לך המחבל שיקום מתוך אותם ערבים
"הולכי מועדונים" למיניהם.

וזה לא קשור לצורך בגירוש האנשים האלה מארצינו,גם את זה צריך לעשות,ברור. אבל צריך שגם יהיה ברור שלא נרשה שיעמדו כאן בתי תפילה של דת שקוראת לרצח העם היהודי!