ומה עשית בזה? הקוראן נמחק? כבר לא כתוב בו שיש להשמיד את העם היהודי? הרי יקום מטיף אחר!
השיטה שלך תעבוד רק אם תהרוג את כל המיליארד ורבע מוסלמים בעולם,אחרת זה לא יגמר לנצח. זה מה שאתה רוצה?
יש לך מיליארד ורבע אנשים שמאמינים שיש לרצוח אותך והכל בשם האיסלם,מה יצא לך אם תהרוג אחד? מלבד סתם בזבוז של טיל נגד אדם שעולה עשרות אלפי שקלים?
לא יצא מזה כלום! לעומת זאת מגירוש המוסלמים כולם מהארץ,והכחדת סממני האיסלם יצא אף יצא! כי הסיבה לרצח היהודים היא מצוות האיסלם ולא שום דבר אחר,תקלוט!
ואתה בטח חושב שלא יקום מסגד אחר.. בחיית תעשה לי טובה, תקרא מה שאני כותב גם,אתה מאשים אותי שאני לא קורא את ההודעות שלך,ואתה עושה אותו דבר בדיוק.
יש מיליארד מוסלמים,עכשיו אני לא הולך לספר לך שהם אוהבים אותנו,אבל מה שאני כן יודע זה,שאת רובם לא מעניין הטרללם של מטיפי האיסלאם הקיצונים,יש להם חיים,
יש להם ילדים,הם יוצאים לבלות,הם הולכים למועדונים(לא מאמין לי,סע למצריים,תראה אם באמת הם כולם דתיים שם),אם אתה באמת חושב שכל מוסלמי הוא חייל שמוכן להקריב את חייו,אז אתה טועה בגדול.מה שאני אומר,זה מאוד קרוב למה שאתה אומר,רק שאתה מקשיב רק לעצמך,ולא קורא את התוכן של ההודעות לי.
מה שאמרתי ואני חוזר,לדעתי האישית ,המדינה,צריכה לגרש(ולטפל ביד קשה) כל גורם לא נאמן במדינה,תהיה כמות האנשים אשר תהיה.
בקשר לעידוד הגירה,אני לא רואה דבר רע בזה,למען האמת זה נשמע לי הומניטרי,גם לנו וגם לאלה אשר לא פשעו.ורק נולדו במקום הלא נכון.
כתוצאה מזה,לא יהיו כל כך הרבה מסגדים,ולא תצטרך להרוס אותם,ולהראות כמו ברברי בעיני המצלמות האוהדות של הBBC.
אם מחר יעלה איזה ג'ון רמבו לשילטון,ויחליט, יאללה חברה,אודרוב,בוא נפציץ את הר הבית, מה אתה חושב שיקרה ?
תפתח עלינו מלחמה מכל החזיתות,ואלה שלא יתקפו ישירות,יתמכו כספית באוייבנו.אז מה קיבלנו ? מוות,אמברגו,רעב,אבטלה,בריחה המונית של כל האזרחים
"הנאמנים" שלנו.. אסטה לה ויסטה ישראל ! הגיע הזמן שאנשים יתעוררו מהמיתוס על הצבא הכי חזק שבעולם,כי אולי זה צבא טוב,אבל זה עדיין
לא סיבה לזלזל בכוחו של האוייב.