כתב נושא: יש לי רעיון מצויין -שתי ציפורים במכה אחת  (נקרא 8024 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
יש לי רעיון מצויין -שתי ציפורים במכה אחת
« להגיב #25 ב- : אוקטובר 15, 2008, 17:41:22 »
א.ק - "לא זכור לי שהצדקתי את חמאס או את המפגרים שמניפים את הדגלים שלהם,"

לא טענתי לרגע שהצדקת אותם , טענת שאת מניפי דגלי החמאס עוצרים , אני בסך הכל שואל היכן ?
כל הדוגמאות שהבאתי רק נועדו להראות את האבסורדיות שבעוד הערבים עושים דברים שכל מי ששומע יודע שצריכים הענשה, המשטרה מתעלמת , ומתרכזת בעצירת הכהניזם ,ממעצרים עד התנכלות אישית

" אבל אין לזה שום קשר, ולו הקלוש ביותר, לדעתי על תנועת כ"ך. זהו לא ארגון טרור, אלא תנועה בלתי-חוקית. "
לא זה מה שהמשטרה חושבים , לאחר נקמת גולדשטיין , הממשלה הכריזה שכ"ך וכהנא חי הם ארגוני טרור ,וכך גם עשו ידידהם בבית הלבן .

"ובמשאל עם אינטרנטי אפשר לזייף תוצאות בקלות - מה גם שאין צורך לזייף תוצאות כשהשאלה מנוסחת בצורה מגמתית להחריד."

לא עם שמות ופרטים ..

מי שחשב שהשאלה מגמתית לא היה חייב להצביע , הפואנטה בשאלה היא , מה עדיף , פינוי התנחלות , או פינוי הערבים , כדי לפתור את אותה בעייה
רוב מי שהצביע (כמדומני מעל מאה  אלף) הצביעו לפנות ערבים

הבג"ץ הזדעזע והורה למשטרה ולבית המשפט לרדת לחייו הפרטיים של מכין המשאל עם וטירטרו אותו (בין שאר הטרטורים על הפעולות קודש שהוא עושה ושהם תמיד מנסים להפריע לו) בבתי משפט ורצו להכניסו לכלא

"אוקיי, בוא אני אשאל אותך שאלה. מה אתה מעדיף מבין שתי האופציות הבאות:
1. סכסוך דם שלא נגמר בינינו ובין האיסלאם כולו, שיגרום בסופו של דבר להרג המוני משני הצדדים.
2. שלום.

נו, מה התשובה?"

השאלה שלך אכן מגמתית , אבל לא רציונלית ואין בה שום פתרון .

השאלות במשאל עם שהובא לעיל , מדברות על שתי פתרונות לאותה הבעייה , במציאות העכשווית , פינוי התנחלויות כדי להגיע להסכם , הפתרון של השמאל כביכול לבעייה , או הפתרון הכהניסטי - להעיף את הערבים ולספח את כל השטחים

מכיוון ששאלה ליגיטימית כזאת לא תשאל בפורום שמאלני או אפילו ימני רגיל כי מייד זה יחשב הסתה (אבל גירוש יהודים זה בסדר) , אז זה נעשה בצורת משאל עם באינטרנט

והמצביעים ענו מה שהם חושבים שצריך לעשות ...
שלא תחשוב שלא הצביעו שמאלנים, דווקא הצביעו

"ויתור על שטחים לא יוביל לשלום."

או תודה לך שאתה מודה בזה , אבל אנא תגיד זאת לחבורת טיפשים בקדימה והעבודה

"אבל הפואנטה היא, בכל מקרה, לבקר קודם כל את עצמך ולא את הסובבים אותך, ולא להשתמש בפעולות שלהם כהצדקה לפעולות שלך. אתה באמת רוצה לתת לחמאס להכתיב את ההתנהגות שלך?"

כל הפואנטה הייתה שאתה טוען שעוצרים ערבים כשהם מפירים את החוק בצורה כה בוטה ובתמיכה בריש גלי באויב , והכהניסים זוכים לעדיפות וכו'
כל הדוגמאות שהבאתי כוונו לדבר הזה להוכיח לך את טעותך

מה הקשר בכלל לצורה שבה אתה מנסה לתפוס (או לגרום לאחרים לתפוס) את העניין , זה בכלל לא הייתה מהות הדיון ,להפך , כל הפואנטה היא שהמשטרה לא נותנת לערבים טיפול ראוי , אבל מענישה את הכהניסטים בצורה לא נורמלית על דברים ליגיטמים ביותר ... משהו שאתה התווכחת עליו

LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #26 ב- : אוקטובר 15, 2008, 20:34:09 »
למנהלי הפורום תבינו שא.ק מוריד את הרמה כאן לכל מקום שהוא דוחף את האף יש מהומות הדיון הזה היה אמור לעסוק במשהו אחר כל מילה שלו שווה אלף מילים >:(
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #27 ב- : אוקטובר 15, 2008, 21:51:59 »
למנהלי הפורום תבינו שא.ק מוריד את הרמה כאן לכל מקום שהוא דוחף את האף יש מהומות הדיון הזה היה אמור לעסוק במשהו אחר כל מילה שלו שווה אלף מילים >:(
בס"ד

תצטרך ללמוד להתעמת עם א.ק בויכוח מסודר ואינטלקטואלי.  כל עוד הוא לא הפר את כללי הפורום, אין כל סיבה להשתיק אותו.  כללים פשוטים שיכולים לעזור לכם בויכוח (לא רק עם א.ק אלא עם כל אחד) :

1. לדעת לזהות את ההבדל בין הצגת עובדות פוטנציאליות לבין הבעת דעה אישית.  למשל:  "יש לנו סיכוי להגיע להסכם שלום עם החמאס" --- זו דעה אישית, לא רלוונטית לויכוח.  "המצע הרשמי של תנועת החמאס קורא להשמדתה של מדינת ישראל" --- זו עובדה פוטנציאלית, וניתן לבדוק את נכונותה או אי-נכונותה.

2. דרישה לספק הגדרה למלים או מושגים מסויימים.  למשל, המלה "שלום", שאהובה במיוחד על שמאלנים.  מו"ר הקדוש הרב מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד זיע"א הצהיר לעתים קרובות, ללא שמץ של ציניות, שהוא רוצה שלום עם הערבים, ולשם השגת מטרה נעלה זו חיוני לסיים את השלב השני של חילופי אוכלוסין ע"י העברת ערביי ישראל חזרה אל ארצות מוצאם (השלב הראשון הסתיים ב-1948 כאשר שמונים רבבות יהודים שגורשו ממרוקו, לוב, תימן, מצרים, תוניס, אלג'יריה ועירק עלו לישראל ב"ה).  כיצד יריבך לויכוח מגדיר "שלום", מבחינת יחסו של האויב אליך (האם "שלום" דורש שאויבך יהפוך לאוהבך?), מבחינת אורך הזמן (האם חוד'נה נחשבת להסכם שלום?), מבחינת תנאים מקדימים (האם יש טעם ל"ויתורים" כלשהם?  מי צריך לעשות את הצעד הראשון?)

3. השלב האחרון בויכוח הוא להראות ליריבך שהעובדות שהביא לפניך אינן מדוייקות, או שההגדרות שלו לא הגיוניות (אינן מתיישבות עם המציאות או ההיסטוריה), או שהן הגיוניות אבל מנוגדות לדעותיו, כלומר יש באידאולוגיה שלו ניגודים פנימיים שהוא לא היה מודע להם.

החלק השלישי והאחרון דורש עליונות אינטלקטואלית וידע נרחב.  אני ממליץ לך לעבור על כל ההודעות שכתבו חיים, נץ והאלקשי, כדי ללמוד כיצד ניתן להביס יריבים בצורה משכנעת ומוחצת על-פי כללי המשחק האנטלקטואלי.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
« להגיב #28 ב- : אוקטובר 15, 2008, 23:22:56 »
לא זכור לי אי פעם שהצדקתי את 'בצלם'; הנתונים האמיתיים, של צה"ל, שידועים לכל ומפורסמים מדי שנה, מדברים בעד עצמם.
כמו-כן, לא זכור לי שקיללתי מישהו או שהשתמשתי בשפה לא נאותה, או באופן כללי שהגבתי שלא לעניין.
יתר על כן: אף על פי שהגבתי לעניין, לא זכיתי לתגובות נאותות.

צדק, מישהו?
מצטער להגיד א.ק. אבל פה אתה לוקה בחסר, אני לא אמרתי שאתה מצדיק את "בצלם" אלא השתמשתי בסרטוניהם כדי להוכיח שטענותיהם לא קבילות, משום שהן מופיעות בYOUTUBE.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #29 ב- : אוקטובר 15, 2008, 23:50:38 »
לא זכור לי שהצדקתי את חמאס או את המפגרים שמניפים את הדגלים שלהם, אבל אין לזה שום קשר, ולו הקלוש ביותר, לדעתי על תנועת כ"ך. זהו לא ארגון טרור, אלא תנועה בלתי-חוקית. ובמשאל עם אינטרנטי אפשר לזייף תוצאות בקלות - מה גם שאין צורך לזייף תוצאות כשהשאלה מנוסחת בצורה מגמתית להחריד.

אוקיי, בוא אני אשאל אותך שאלה. מה אתה מעדיף מבין שתי האופציות הבאות:
1. סכסוך דם שלא נגמר בינינו ובין האיסלאם כולו, שיגרום בסופו של דבר להרג המוני משני הצדדים.
2. שלום.

נו, מה התשובה?

והתשובה היא, כמובן: זה תלוי במחיר. המחיר שמר יקותיאל ניסה להציג הוא לא המחיר האמיתי ולא מתקרב אליו; ויתור על שטחים לא יוביל לשלום.

אבל הפואנטה היא, בכל מקרה, לבקר קודם כל את עצמך ולא את הסובבים אותך, ולא להשתמש בפעולות שלהם כהצדקה לפעולות שלך. אתה באמת רוצה לתת לחמאס להכתיב את ההתנהגות שלך?

האיסלם מיסודו בא להחליף את כל הדתות. רק(ולא רק) בגלל יסוד אלמנטרי, לא יהיה שלום עם האיסלם , לעולם. שלום עם האיסלם יבוא רק כשכולם יתאסלמו, ובמיוחד היהודים.
זהו מתכון למלחמה אינסופית.
מוחמד ורוצחיו השמידו את כל המיעוטים בחיז'אז (סעודיה המודרנית), כולל רצח עם של השבטים היהודיים כמו בני כורייזה ובני נדיר.
מאז, יש איסור ליהודים לדרוך על אדמת חיז'אז. זו היא עוד דוגמה לחולניותה הרצחנית והגזענית של הדת הזאת.

הפתרון הוא רק פתרון אלים. יש דוגמאות רבות מההסטוריה, כמו מסעותיהם של הצלבנים ושל המונגולים, והאחרונים השמידו את האיסלם, אשר מאז רק שקע בבורות אינסופית.
עוד דוגמה לפתרון אלים נגד האיסלם הוא, מלחמותיהם של הרוסים נגד הטאטרים המוסלמים, ששיעבדו את הרוסים ונלחמו איתם מלחמות רבות. כשידם של הרוסים הייתה על העליונה,הם שחטו את רוב הטאטרים, והוציאו חוקים שמגבילות מאוד את האיסלם. כך הם פתרו את בעיית הטאטרים מאז ולתמיד. מאז הטאטרים ישבו בשקט ולא צייצו!
זהו שלום אמיתי!

רק כך!

« עריכה אחרונה: אוקטובר 15, 2008, 23:53:36 על ידי יהודי הררי »