כתב נושא: דרעי ניסה לתבוע את ידיעות אחרונות  (נקרא 8180 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
דרעי ניסה לתבוע את ידיעות אחרונות
« ב- : אוקטובר 01, 2008, 14:52:15 »
אלה הבעלים של ווינט ונכשל והפסיד 80 אלף שקל.בקשר לתביעה של מישהו יש לבדוק אם הוא כשיר לעמוד למשפט.העובדה שאתר חדשות מצטט הודעה שכתב משתמש איננה עילה לתביעה.
אני יכול להכנס לאתר שמאלני ולכתוב הודעה מסיתה ואין אחריות למנהל שלו במיוחד אם מחק אותה.
השב"כ לא יכול לעשות כלום אם אין עברה על החוק ולכן יש להמנע מהסתה!כמה פעמים אמרתי שאין טעם בהודעות כאלה.אז קראו לי משת"ף,בוגד,שמאלני,סוכן שב"כ.
יש מטרה גדולה של פינוי פיצוי והיא בראש מעייננו ולא קפצונים לשטרנהל.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 01, 2008, 16:50:49 »
אני בעד תנועה ימנית אמיתית וחוקית.אני מתנגד בכל תוקף לדברי הסתה וקריאה לרצח.

מסכים עם האנטר.

I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 01, 2008, 17:27:44 »
אני בעד תנועה ימנית אמיתית וחוקית.אני מתנגד בכל תוקף לדברי הסתה וקריאה לרצח.

מסכים עם האנטר.

כנ"ל. O0
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 01, 2008, 18:19:51 »
מצחיק שאתם מתנגדים להסתה וקריאה לרצח ובכ"ז חלקכם הגדול מהלל ומשבח את ברוך גולדשטיין או עמי פופר.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 01, 2008, 19:32:34 »
האנטר, שנתיים לא ראינו אותך חח...
מצחיק שאתם מתנגדים להסתה וקריאה לרצח ובכ"ז חלקכם הגדול מהלל ומשבח את ברוך גולדשטיין או עמי פופר.
ברוך גולדשטיין ועמי פופר - הרגו ערבים, מחבלים

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 01, 2008, 19:42:10 »
האנטר, שנתיים לא ראינו אותך חח...ברוך גולדשטיין ועמי פופר - הרגו ערבים, מחבלים

איזה מחבלים ברוך גולדשטיין הרג? הוא פתח באש על מתפללים שלא החזיקו נשק ולא כלום, מה גם שהוא אזרח ואין לו שום סמכות חוקית לפתוח באש אלא אם נשקפת לו או לאחרים סכנת חיים קריטית (ולא נשקפה).

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 01, 2008, 19:52:28 »
איזה מחבלים ברוך גולדשטיין הרג? הוא פתח באש על מתפללים שלא החזיקו נשק ולא כלום, מה גם שהוא אזרח ואין לו שום סמכות חוקית לפתוח באש אלא אם נשקפת לו או לאחרים סכנת חיים קריטית (ולא נשקפה).
כל יום בחברון נשקפת סכנת חיים קריטית לתושביה היהודים, כן ירבו!

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 01, 2008, 19:58:20 »
הערבים שהולכים למסגדים להתפלל אלה הקיצוניים...
וזאת עובדה!
"אלללה אכבר" "איטבח אל יהוד" או המשפט הידוע שלהם "בדם ואש נפדה את פלסטין"(אני לא יודע איך אומרים את זה בערבית חח...)

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 01, 2008, 20:00:41 »
הערבים שהולכים למסגדים להתפלל אלה הקיצוניים...
וזאת עובדה!
"אלללה אכבר" "איטבח אל יהוד" או המשפט הידוע שלהם "בדם ואש נפדה את פלסטין"(אני לא יודע איך אומרים את זה בערבית חח...)

כן, אבל עדיין אין שם סכנה קריטית, וזה בדיוק ההבדל בין הרג מוצדק ובין רצח.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 01, 2008, 20:08:33 »
ברוך שובך האנטר! התגעגענו... :jump:
אני מצדד באמיצותם של השנים הקדושים הללו הי"ד בקרוב ;D
תחזור לאבא כבר אנונימוס...זה הזמן אחי האהוב

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 01, 2008, 20:50:22 »
א.ק אנו שומרי חוק.לפי החוק ולפי בג"ץ מותר לתמוך בעמיר,גולדשטיין כי אין זאת הסתה מאחר שאין סכנה לחיי אף אדם.רבין כבר מת ולכן לא נשקפת סכנה לחייו.
אחרי רצח רבין נעצרו אנשי ימין שתמכו בעמיר ושוחררו ובג"ץ בראשות אהרון ברק קבע:"חופש הביטוי הוא ערך עליון והתבטאות מעין זו אף שהיא מקוממת נכללת במסגרת חופש הביטוי ואין בה ודאות קרובה וממשית וסכנה לחיי אדם".
שטרנהל קרא לעלות על עופרה עם טנקים ולרצוח מתנחלים זאת הסתה!
המנהלים כאן מוחקים הסתה לרצח!
הסתה לרצח היא קריאה מפורשת לרצוח אדם מסוים.
אבל תמיכה במעשה שנעשה הינה הבעת דעה.
אני מדבר ומחוה דעה ולא קורא לעשות מעשה.אני מתייחס למעשה ולא שופט אנשים בצורה ערכית,לא קבעתי מה טוב או רע.אני לא אלוהים,לא רב,לא אישיות ציבורית.
אני מסרב לגנות מעשה מסוים וכאדם פרטי אין זה תפקידי.
הפורום הזה לא שונה מהשיח הציבורי בחוץ.
חיים בן פסח גונה והוקע בידי גולשיו באנגלית כי הציע פיצוי לערבים.
כלומר חיים הוא אדם מתון.
הבעיה הפוכה חיים נחמד מדי,עדין מדי,מתון מדי.
שטרנהל איננו ראוי להתייחסותי למרות שמקומו בכלא עקב הסתה לרצח מתנחלים.
לא זכור לי שבשנתים האחרונות מישהו כאן דיבר על שטרנהל וספק אם כולם כאן מכירים אותו.
ממתי ילדים בני 13 מסכנים מישהו?
זהו פורום נוער ואם השב"כ גולש כאן אין פלא שהערבים משתוללים כי השב"כ מבזבז את זמנו.
הדבר היחיד שיכול לקרות כאן היא חזרה בתשובה של איזה גולש.
אנחנו לא כאן בכדי להתנצל בפני שמאלנים או למצוא חן בפניהם,יש מטרות לתנועה:פינוי פיצוי לערבים,עצירת אובאמה,תמיכה בפיילין!
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 01, 2008, 23:38:21 »
אני לא יודע אם אי פעם עיתון ישראלי נאלץ לשלם פיצויים על הוצאת דיבה, אם כן אז זה מקרה נדיר ביותר. אני חושב שה"עיתונאים" שפירסמו את ההשמצות נגדנו רצו להרתיע אנשים להרשם מחשש שהשב"כ יתריד אותם ואולי הם חשבו שיצליחו להוריד את הפורום כי הם לא ידעו שהשרת שלו נמצא הרחק מהישג ידם. בכל מקרה אני חושב שהפורום התנהל בצורה מעולה מבחינת שמירת החוק וצמצום הסיכונים שניפגע מהטרדות של התשקורת או השב"כ..

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 02, 2008, 00:30:57 »
רשת שוקן ועיתון העיר שילמו חצי מליון שקל ללוני הרציקוביץ' שכינו אותו עכברוש.עיתונאים ועיתון שילמו פיצויים במקרים רבים אבל במקרה הנ"ל אין עילה לתביעת דיבה.
אוי ואבוי אם השב"כ עסוק בגולשים צעירים כאלה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #13 ב- : אוקטובר 02, 2008, 00:32:23 »
א.ק אנו שומרי חוק.לפי החוק ולפי בג"ץ מותר לתמוך בעמיר,גולדשטיין כי אין זאת הסתה מאחר שאין סכנה לחיי אף אדם.רבין כבר מת ולכן לא נשקפת סכנה לחייו.
אחרי רצח רבין נעצרו אנשי ימין שתמכו בעמיר ושוחררו ובג"ץ בראשות אהרון ברק קבע:"חופש הביטוי הוא ערך עליון והתבטאות מעין זו אף שהיא מקוממת נכללת במסגרת חופש הביטוי ואין בה ודאות קרובה וממשית וסכנה לחיי אדם".
אני מדבר ומחוה דעה ולא קורא לעשות מעשה.אני מתייחס למעשה ולא שופט אנשים בצורה ערכית,לא קבעתי מה טוב או רע.אני לא אלוהים,לא רב,לא אישיות ציבורית.
כלומר חיים הוא אדם מתון.
לא זכור לי שבשנתים האחרונות מישהו כאן דיבר על שטרנהל וספק אם כולם כאן מכירים אותו.
זהו פורום נוער ואם השב"כ גולש כאן אין פלא שהערבים משתוללים כי השב"כ מבזבז את זמנו.
אנחנו לא כאן בכדי להתנצל בפני שמאלנים או למצוא חן בפניהם,יש מטרות לתנועה:פינוי פיצוי לערבים,עצירת אובאמה,תמיכה בפיילין!
מחזק מאוד!!!!!
אתה צודק בכל מילה האנטר פשוט כיף לקרוא את ההודעות שלך!
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #14 ב- : אוקטובר 02, 2008, 00:36:20 »
כל יום בחברון נשקפת סכנת חיים קריטית לתושביה היהודים, כן ירבו!
בס''ד

אין צורך להמתין שהאויב הערבי הנאצי יש''ו י'הי'ה מוכן מולך עם נשק !! יש להשכים קום על-מנת להרגו בעודו ישן !! כדברי רבותנו ע''ה זיע''א '' הקם להרגך , השכם להרגו !!  '' !!!!--אנו לא מקבלים את ה''מנטרות'' של שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב , כפי שהאויב הערבי הנאצי יש''ו איננו מקבל את '' אמנת ג'נבה '' ושם את כלל החוקים הבינלאומיים ללעג-וקלס !! 

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #15 ב- : אוקטובר 02, 2008, 00:41:04 »
תודה אילן.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #16 ב- : אוקטובר 02, 2008, 01:40:49 »
תגיד לי א.ק. - התמונה בצד מעל הכיתוב "פרקליט השטן" זה יש"ו יש"ו שר"י?! אם כן, תסיר אותה בבקשה (וגם את הכיתוב מתחתיה שהזכרתי כאן)!!! >:(
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #17 ב- : אוקטובר 02, 2008, 01:41:35 »
כלומר חיים הוא אדם מתון.
יישר כח וכל הכבוד האנטר!!! O0

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #18 ב- : אוקטובר 02, 2008, 13:45:34 »
תגיד לי א.ק. - התמונה בצד מעל הכיתוב "פרקליט השטן" זה יש"ו יש"ו שר"י?! אם כן, תסיר אותה בבקשה (וגם את הכיתוב מתחתיה שהזכרתי כאן)!!! >:(

זהו קורט קוביין, הסולן המנוח של להקת נירוונה.

כלומר חיים הוא אדם מתון.

לא טענתי שזה לא חוקי לחשוב שמה שהם עושים זה בסדר, טענתי שזה משעשע לראות שאתם מתנגדים לרצח חפים מפשע ועדיין תומכים ברוצחים נתעבים כגון גולדשטיין וחבריו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #19 ב- : אוקטובר 02, 2008, 14:05:14 »
חפים מפשע?תומכי חמאס בחברון?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #20 ב- : אוקטובר 02, 2008, 14:22:26 »
זהו קורט קוביין, הסולן המנוח של להקת נירוונה.

לא טענתי שזה לא חוקי לחשוב שמה שהם עושים זה בסדר, טענתי שזה משעשע לראות שאתם מתנגדים לרצח חפים מפשע ועדיין תומכים ברוצחים נתעבים כגון גולדשטיין וחבריו.
ברוך גולדשטיין זצ"ל מנע פרוגרום שהיה אמור להתחולל באותו יום.
צה"ל ידעו והודיעו ואמרו שלא ניתן לעשות כלום בנידון וברוך מסר את חייו למען העם היהודי.
יש ספר שנקרא "ברוך הגבר" (אם אתה כל כך פתוח במו שלך כנס לקישור שאני אביא לך ותראה מה היה באותו אירוע ואולי תכיר מקרוב קצת מי היה אותו בן ומה הוא עשה למען עמו).
הספר כבר לא ניתן להשיג אותו אבל הקשירו יש הרבה מידע לגבי המעשה שמנע פרוגרום.
http://www.geocities.com/dr_b_goldstein/brukh_ahagver_heb.htm
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #21 ב- : אוקטובר 03, 2008, 15:22:57 »
ב-ט-ח!

ואיפה ההוכחות לכל זה? באותו מקום עם הפקודה הסודית של שמעון פרס והשב"כ להתנקש ברבין ולהפיל את זה על הימין?

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #22 ב- : אוקטובר 04, 2008, 21:41:11 »
גבי רבין פרס ואמיר זה כבר נלקח מתוך קלטת של חקירת יגאל אמיר שפורסמה לעין כל כבר זמן רב.

לגבי ברוך גולדשטיין מה שידוע לכולם הוא שברוך גולדשטיין(בתוקף תפקידו כרופא הראשי באיזור כולו) הוזמן ע"י אלופי הצבא האחראיים באיזור ונתבקש
לפרוס את כל ציודו ולדווח במידי על כל מחסור במנות דם פלסמות וכן הלאה. כששאל מדוע הובהר לו שיש מידע שהערבים מתכננים לבצע טבח גדול מימדים
ביהודי חברון(לא היה צריך את המוסד בשביל זה,בכל חוצות חברון נתלו מודעות בערבית הקוראות לערביי העיר שלא לצאת מבתיהם כדי שלא "להפריע" לטטבח ביום ביצועו) יום הביצוע כידוע יום פורים תשנ"ד. ברוך בדיון ההוא שאל את הקצינים "מדוע אתם לא מטילים עוצר על העיר" התשובה שקיבל מאלפת: "אי אפשר
יש תהליך 'שלום'..." למחרת (יום בו אמור היה להתבצע הטבח) ירד גולדשטיין למערת המכפלה וביצע את מה שביצע,התוצאה:עוצר הוטל על העיר
בדיוק כפי שביקש ברוך גולדשטיין.

נ.ב. ברוך גולדשטיין בתוקף תפקידו הוא האיש שספג את כל "מחיר קורבנות השלום",וחזה במו עיניו את "הרצון הטוב של אש"ף" שבה לידי ביטוי בעשרות נרצחים
רק בקריית ארבע.

אם כן הדבר ההגיוני ביותר להניח כאן הוא שזה מה שהוא ביקש להשיג במעשהו.
תוכן הישיבה פורסם ע"י עדי ראייה שנכחו בישיבה.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 05, 2008, 08:42:11 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #23 ב- : אוקטובר 04, 2008, 22:47:15 »
גבי רבין פרס ואמיר זה כבר נלקח מתוך קלטת של חקירת יגאל אמיר שפורסמה לעין כל כבר זמן רב.

לגבי ברוך גולדשטיין מה שידוע לכולם הוא שברוך גולדשטיין(בתוקף תפקידו כרופא הראשי באיזור כולו) הוזמן ע"י אלופי הצבא האחריים באיזור ונתבקש
לפרוס את כל ציודו ולדווח במידי על כל מחסור במנות דם פלסמות וכן הלאה. כששאל מדוע הובהר לו שיש מידע שהערבים מתכננים לבצע טבח גדול מימדים
ביהודי חברון(לא היה צריך את המוסד בשביל זה,בכל חוצות חברון נתלו מודעות בערבית הקוראות לערביי העיר שלא לצאת מבתיהם כדי שלא "להפריע" לטטבח ביום ביצועו) יום הביצוע כידוע יום פורים תשנ"ד. ברוך בדיון ההוא שאל את הקצינים "מדוע אתם לא מקימים עוצר על העיר" התשובה שקיבל מאלפת: "אי אפשר
יש תהליך 'שלום'..." למחרת (יום בו אמור היה להתבצע הטבח) ירד גולדשטיין למערת המכפלה וביצע את מה שביצע,התוצאה:עוצר הותל על העיר
בדיוק כפי שביקש ברוך גולדשטיין.

נ.ב. ברוך גולדשטיין בתוקף תפקידו הוא האיש שספג את כל "מחיר קורבנות השלום",וחזה במו עיניו את "הרצון הטוב של אש"ף" שבה לידי ביטוי בעשרות נרצחים
רק בקריית ארבע.

אם כן הדר ההגיון ביותר להניח כאן הוא שזה מה שהוא ביקש להשיג במעשהו.
תוכן הישיבה פורסם ע"י עדי ראייה שנכחו בישיבה.
הי"ד בקרוב,

זו פעם ראשונה שאני שומע מה בדיוק הסיפור עם ישראל היקר הזה, מציל נפשות ישראל.
איזו אטימות, איזה "שלום", אוי....... לא חבל להם לרשעים על התנתקותם מבורא העולמים?
« עריכה אחרונה: אוקטובר 04, 2008, 22:49:29 על ידי אחים באמת »

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #24 ב- : אוקטובר 04, 2008, 23:45:22 »
כן, אבל עדיין אין שם סכנה קריטית, וזה בדיוק ההבדל בין הרג מוצדק ובין רצח.
בס''ד

כל אוייב ערבי נאצי יש''ו שואף למעשה לחסל את היישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש בכללו , וזהו אחד מהערכים הדתיים שלו מכיוון שרובו נמנה על דת הדמים הרצחנית של האיסלאם המשוקץ -יכריתהו הקב''ה במהרה מהעולם !! ודת משוקצת זו אוסרת למוסלמי יש''ו לקבל מרות של שלטון כלשהוא שאיננו מוסלמי , ואם הוא נמצא בעל-כרחו תחת שלטון כזה עליו לחתור תחתיו ולהשפיל את העם השולט בו ומטרה זו מקדשת את כלל האמצעים , דהיינו רצח , אונס , שוד , גניבות, מרמה ושוחד , סחר בסמים , שידול בנית ונשים לזנות ר''ל , וכ''ו ..וזאת במטרה לכופף אותו לדת-הדמים של האיסלאם המתועב והמשוקץ , ואף מצווים הם לעשות זאת בערמומיות הנקראת בלשון-טומאתם '' תכי'ה ''-היינו ''כיפוף'' העמים לדת-הדמים המשוקצת היא דת האיסלאם המתועב שידיו מגואלות בדם נקי !! וזאת הינכם יכולים ללמוד מספר הדמים עצמו מתוך סרטונים שהפקנו בנושא :

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1895874

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1922516

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1950925

וכמובן שאת המטרה הזו מסווים אלה מקירבו שמזוהים כגיס-חמישי שנטמעים בתוך האוכלוסי'ה בכדי לבצע את זממם , אולם לעיתים הם חושפים זאת כאשר הם מגיעים למצב של וויכוח פוליטי ( כגון בפרלמנט '' הכנסת '' שכולל בתוכי גיס חמישי של אויב ערבי נאצי יש''ו )  .

כל אוייב כזה שמאמין בנ''ל ופועל בגלוי ו/או בהסתר ובערמומיות למטרה משוקצת ורצחנית זו , מצוות עשה היא להרגו שנאמר '' לא תעמוד על דם ריעך '' מכיוון שבסופו של דבר מטרתו היחידה של האויב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו היא להשליט את דתו המשוקצת בעולם כולו בכלל ח''ו ר''ל , וחיסול הישוב היהודי בארץ-הקודש תובב''א בפרט , כלומר לרצוח את כלל היהודים הנמצאים על אדמת ארץ-הקודש תובב''א או לחלופין לכפות עליהם את דת הדמים המשוקצת היא דת האיסלאם הטמאה המגואלת בדם נקי !! ח''ו ר''ל .
מהאמור לעיל כל אויב ערבי נאצי יש''ו מוגדר כאוייב , צורר, רודף . וכל אלה מותר דמם עפ''י תורתנו הקדושה כפי שמובא באריכות במסכת '' סנהדרין '' !! מכיוון שאותו אוייב מהתל בשלטון הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י שדעתו נטרפה עליו מכיוון שאיננו מוכן להכיר בתורתנו הקדושה , והוא מתנכר למורשת אבותיו , לכן אנו רואים אותו כמשומד לכל דבר ועניין !!
ואשר לגיבורים ר' ברוך גולדשטיין זצ''ל הי''ד , ועמי פופר הקב''ה יתירהו מבית-האסורים של שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י , וכל שאר הגיבורים שקידשו שם שמי-ם ברבים ועשו מעשה להצלת העם היהודי מהאויב הערבי הנאצי יש''ו המשוסה בנו ללא רחם על-ידי אותו שלטון ערב-רב נלוז ונתעב , אין לטמא שכמותך שום זכות לדבר אודותם !!! גם אם תטבול ב700 מקוואות !! אותו שלטון שיזם ביחד עם האויב הערבי הנאצי יש''ו טבח ביהודי חברון , על -מנת לבצע  '' גירוש כפוי מרצון '' והצדיק ר' ברוך גולדשטיין מנע זאת בגופו ושילם בנפשו , אין לנו שום צל של ספק שמקומו עם קדושי עליון ,  ונשמתו צרורה בצרור החיים עם מקדשי שמו יתברך ויתעלה !!

הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: אוקטובר 04, 2008, 23:46:06 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''