כתב נושא: השב"כ בוחן הודעות בפורומים של פעילי ימין בחיפוש אחר האחראים להנחת המטען!!!  (נקרא 5189 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« עריכה אחרונה: ספטמבר 28, 2008, 08:44:52 על ידי MATAN »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מנסים להפיל את זה עלינו!!!! http://news.walla.co.il/?w=/10/1353503

בס''ד

הם לא יצליחו.
הם גם רודפים אחרי ערוץ 7, רוטר ועוד אתרי ימין, אבל לדעתי זה רק יחזק אותנו. כי כולם יראו שזה עוד ניסיון להשמיץ את הימין באמצעות שקרים.
אין לנו שום קשר לדברים האלה והם יודעים זאת. והם יודעים בדיוק מי עומד מאחורי השקרים האלה.

מנותק הMפצח

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אז בו נכתוב הודעה לשבכניקים שרואים אותנו:

גם אתר תפוז ופליקס מלאים סרטונים של הימין האמיתי, אז על הדרך תחפשו גם שם :::D ;D
אולי יהיה לכם מזל ותגלו כמה שמאלנים קיצונים שתרצו להחליף איתם מילה או שניים.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לאן הגענו ?במקום לעקוב אחרי ערבושים הם עוקבים אחרי יהודים פשוט בושה

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
ברוסיה גוים עשו את זה על יהודים שאת זה אפשר "להבין" ובארץ ישראל יהודים עושים על יהודים.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני לא רוצה להשמע פרנואיד, אבל קיים סיכוי סביר שהבולשביקים יזהו את חברי הפורום באמצאות כתובות ה-IP שלהם ויעקבו אחרי כל אחד מאיתנו. בזמן האחרון ראיתי שיש איזה בחור מוזר בשכונה שעוקב אחריי ואחרי בני משפחתי.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
אז בו נכתוב הודעה לשבכניקים שרואים אותנו:

גם אתר תפוז ופליקס מלאים סרטונים של הימין האמיתי, אז על הדרך תחפשו גם שם :::D ;D
אולי יהיה לכם מזל ותגלו כמה שמאלנים קיצונים שתרצו להחליף איתם מילה או שניים.
יישר כח - זה נחמד מה שכתבת!  :laugh: ברוך הבא לפורום!  O0 :israel:
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
אני לא רוצה להשמע פרנואיד, אבל קיים סיכוי סביר שהבולשביקים יזהו את חברי הפורום באמצאות כתובות ה-IP שלהם ויעקבו אחרי כל אחד מאיתנו. בזמן האחרון ראיתי שיש איזה בחור מוזר בשכונה שעוקב אחריי ואחרי בני משפחתי.
אפשר לשנות את כתובת ה-IP בזמן אמת (REAL TIME AND ONLINE) ע"י התוכנה שצירפתי במאמר שלי מהיום (וגם בטור של רובי - שלי) - אין שום חשש מן הש.ק.ר. הזה!!! :laugh: :::D :laugh: ;D O0
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
בס''ד

הם לא יצליחו.
הם גם רודפים אחרי ערוץ 7, רוטר ועוד אתרי ימין, אבל לדעתי זה רק יחזק אותנו. כי כולם יראו שזה עוד ניסיון להשמיץ את הימין באמצעות שקרים.
אין לנו שום קשר לדברים האלה והם יודעים זאת. והם יודעים בדיוק מי עומד מאחורי השקרים האלה.
יישר כוח חיים, וסליחה שכתבתי את זה בחג עצמו (ב' דראש השנה ה'תשס"ט לפ"ג הבע"לט).

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אפשר לשנות את כתובת ה-IP בזמן אמת (REAL TIME AND ONLINE) ע"י התוכנה שצירפתי במאמר שלי מהיום (וגם בטור של רובי - שלי) - אין שום חשש מן הש.ק.ר. הזה!!! :laugh: :::D :laugh: ;D O0

כתובת IP תמיד ניתן לשנות. כתובת MAC לא ניתן לשנות לעולם אלא אם כן מחליפים את כרטיס הרשת במחשב.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
כתובת IP תמיד ניתן לשנות. כתובת MAC לא ניתן לשנות לעולם אלא אם כן מחליפים את כרטיס הרשת במחשב.
לומינוס, מה זה כתובת MAC?! (סליחה על הבורות - אני רוצה ללמוד יותר ועוד...)

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לומינוס, מה זה כתובת MAC?! (סליחה על הבורות - אני רוצה ללמוד יותר ועוד...)

כתובת MAC או Media Access Control Address היא מספר זיהוי של כרטיס הרשת, המודם או כל רכיב אחר שמשמש לתיקשורת עם רשת האינטרנט או רשתות מקומיות (LAN). לכל כרטיס רשת או מודם יש כתובת MAC משלו שמורכב מ-48 סיביות (12 ספרות בבסיס 16), לדוגמה: 12-A1-85-FF-BC. את כתובת ה-MAC של רוב כרטיסי הרשת והמודמים לא ניתן לשנות, אך ישנם כרטיסי רשת ומודמים מעטים שמאפשרים זאת. לפי מה שידוע לי, מערכות הפעלה מבוססות Linux ו-Unix מאפשרות את שינוי כתובת ה-MAC של כרטיס הרשת באופן וירטואלי באמצאות פקודה שאינני זוכר את שמה. לגבי פקודה כזאת ב-Windows אינני יודע. גישה לאתרי אינטרנט נעשית בדרך כלל באמצעות כתובת ה-IP שמסופקת על ידי ספק שירותי ההתחברות לאינטרנט, אך ישנה אפשרות לזהות גם את כתובת ה-MAC של הגולשים. אין ספק שלשב"כ יש את האמצעים לעשות זאת.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
כתובת MAC או Media Access Control Address היא מספר זיהוי של כרטיס הרשת, המודם או כל רכיב אחר שמשמש לתיקשורת עם רשת האינטרנט או רשתות מקומיות (LAN). לכל כרטיס רשת או מודם יש כתובת MAC משלו שמורכב מ-48 סיביות (12 ספרות בבסיס 16), לדוגמה: 12-A1-85-FF-BC. את כתובת ה-MAC של רוב כרטיסי הרשת והמודמים לא ניתן לשנות, אך ישנם כרטיסי רשת ומודמים מעטים שמאפשרים זאת. לפי מה שידוע לי, מערכות הפעלה מבוססות Linux ו-Unix מאפשרות את שינוי כתובת ה-MAC של כרטיס הרשת באופן וירטואלי באמצאות פקודה שאינני זוכר את שמה. לגבי פקודה כזאת ב-Windows אינני יודע. גישה לאתרי אינטרנט נעשית בדרך כלל באמצעות כתובת ה-IP שמסופקת על ידי ספק שירותי ההתחברות לאינטרנט, אך ישנה אפשרות לזהות גם את כתובת ה-MAC של הגולשים. אין ספק שלשב"כ יש את האמצעים לעשות זאת.
תודה! הבנתי! O0

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אני דיי בטוח שהשב"כ עשו את זה (שמו את הפצצה לשמאלן) ועכשיו מנסים למצוא איזה הודעה"קיצונית" בפורום שתפליל אותנו צריך להיזהר ולחשוב טוב לפניי שכותבים משהוא

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני שמח
« להגיב #14 ב- : אוקטובר 06, 2008, 15:39:27 »
ככה השב"כ יראו עוד סרטונים של הימין האמיתי ומי יודע הוא לבסוף הם יבינו באיזה צד צריך להיות ויהפכו לימנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ;D :laugh: :::D :P
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
אני שמח
« להגיב #15 ב- : אוקטובר 06, 2008, 17:20:06 »
ככה השב"כ יראו עוד סרטונים של הימין האמיתי ומי יודע הוא לבסוף הם יבינו באיזה צד צריך להיות ויהפכו לימנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ;D :laugh: :::D :P
חחחח O0

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק 2shpatz

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • קוה אל ה', חזק ואמץ ליבך וקוה אל ה'

אני לא חושב שיש לנו מה להסתיר ולא צריך להיות אכפת לי או לכם אם יעקבו אחרינו... מתאים לי שומר ראש...
ערבי טוב זה ערבי עם עט!!!
"ברוך אתה ה' המעריב ערבים" (;

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר

אני לא חושב שיש לנו מה להסתיר ולא צריך להיות אכפת לי או לכם אם יעקבו אחרינו... מתאים לי שומר ראש...
שווה לקרוא את ספרו של משה פייגלין "במקום שאין אנשים" על התקופה בה הקים את תנועת "זו ארצינו" שהוציאה רבבות אזרחים יהודים
לרחובות נגד ממשלת רבין הבולשיביק והדיקטטור.

הוא מספר איך התנהגו אליו כמו במשטר הק.ג.ב האפל ברוסיה הסובייטית,איך כל שיחותיו היו מואזנות(קצין ביאח"פ אפילו התערב פעם אחת באיזו שיחה כדי להביע דעה...)
וכל המכתבים שנשלחו אליו הגיעו אליו פתוחים. הוא פשוט לא התייחס וזהו! מה אכפת לנו שיעקבו אחרינו? יש לנו מה להסתיר?

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק כח_יהודי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
שיעקבו הם מבזבים את זמנם ואלי בדרך הם ילמדו משהו  ;D

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
אני שמח
« להגיב #19 ב- : אוקטובר 07, 2008, 02:49:52 »
צריך להזהר מן השב"כ. זה רציני ולא מצחיק. החבר'ה האלה הם עלוקות ולא יעזבו אותנו עד אחרי גמר פסטיבל רעבין. >:(