כתב נושא: מזל טוב לי - בע"ה עוד שבוע אני אהיה בן 43!!!(זקן ושבע ימים)  (נקרא 4452 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
אשמח לקבל תגובות מכל אחד בקשר ליום הולדתי החל בעוד כשבוע בע"ה ב"ה!!! כל אחד שיקדיש קצת זמן ויכתוב משהו (אל תהיו אדישים - טוב?) יאללה ביי! :jump: :fireworks: :celebrate:
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
מזל טוב רובי, אני מאחל לך חירות, אושר ואמת - שתלויים זה בזה או תלויים זה לצד זה.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
מזל טוב רובי, אני מאחל לך חירות, אושר ואמת - שתלויים זה בזה או תלויים זה לצד זה.
תודה רבה על הטוקבק - שמחתי מאוד לקרוא אותו!!! (ברצינות!!!)
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
מזל טוב לי - בע"ה עוד שבוע אני אהיה בן 43!!!(זקן ושב
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 25, 2008, 07:13:01 »
מזל טוב, רובי! :celebrate:

עד מאה ועשרים שנים מאושרות ומעושרות באהבה ובברכות מכל-טוב! :-*
« עריכה אחרונה: ספטמבר 25, 2008, 07:13:58 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מזל טוב רובי !! שתזכה לחיים ארוכים שמחים ומאושרים!!! =]

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מזל טוב

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מזל טוב ואושר, עד מאה ועשרים כעשרים.

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מזל טוב ואושר שתמשיך לעשות את עבודת הקודש שאתה עושה באתר
בס"ד

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
יום הולדת שמח, שתזכה לחיים ארוכים ושמחים ותצליח בכל מעשה ידייך! מזל טוב..  O0 :dance: :fireworks: :israel: :celebrate:

Aaron

• אורח
מזל טוב אחי!! מאחל לך בריאות, אושר והצלחה בהכל. עד מאה ועשרים  :celebrate: :clap:

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
מזל טוב אחינו היקר!
שתזכה לחיים ארוכים ולמצוות ושהקב''ה ימלא את כל משאלות ליבן ויגן עליך יומם ולילה :) :dance: :fireworks: :guitar: :-* :celebrate: :love:

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מזל טוב אחינו הצדיק!!! ;D :clap: :celebrate: המשך להיות כמו שאתה!!! O0

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
תודה רבה על כל הברכות, ואני מאחל לעצמי שכל מה שארצה שייתגשם אכן ייתגשם לטובה בע"ה!!! :dance: O0
חוץ מזה: איזה השקעה יש כאן בסמיילים ואייקונים EMOTIONALS SMILIES - כל הכבוד לכולכם!!! :fist: :fireworks: :jump: ^-^ :clap:

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תודה רבה על כל הברכות, ואני מאחל לעצמי שכל מה שארצה שייתגשם אכן ייתגשם לטובה בע"ה!!! :dance: O0
חוץ מזה: איזה השקעה יש כאן בסמיילים ואייקונים EMOTIONALS SMILIES - כל הכבוד לכולכם!!! :fist: :fireworks: :jump: ^-^ :clap:
ותודה על הלינק שהבאת לי לתוכנה GUITAR PRO
אין עלייך!
ושוב מזל טוב :) O0

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
ותודה על הלינק שהבאת לי לתוכנה GUITAR PRO
אין עלייך!
ושוב מזל טוב :) O0
תודה רבה, שמחתי לעזור ואעזור בכל עת לכל אחד בפורום!!! ;D O0 :dance: :fist:

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

עד 120 רובי! שהקב''ה ישמור עליך ויברך אותך.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 26, 2008, 03:12:34 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
בס''ד

עד 120 רובי! שהקב''ה ישמור עליך ויברך אותך.
תודה רבה חיים הי"ו, גם עליך שישמור הקב"ה, ושתחיה עד 120 כ-20 !!!  O0

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יאללה  מסיבה , קולולולולולולוללו  :dance: :dance: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :jump: :jump: :guitar: :guitar: :celebrate: :celebrate:

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
יאללה  מסיבה , קולולולולולולוללו  :dance: :dance: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :jump: :jump: :guitar: :guitar: :celebrate: :celebrate:
תודה, תודה, תודה!!! :dance: :fireworks: :jump: :israel: :fist: