כתב נושא: בקשר לפרסום התנועה..  (נקרא 1712 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Mesika

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
בקשר לפרסום התנועה..
« ב- : ספטמבר 25, 2008, 00:45:18 »
יש לי שאלה..שבטח די חפרו עליה אבל בכל זאת אני חייב לדעת..
למה לא מפרסמים את התנועה? כאליו אני מתכוון ללכת לחלק פליירים לחלק סטיקרים לתלות שלטים בצמתים וכו' וכו'..
הייתי היום בעיר(בירושלים-מרכז העיר) ולפני שבוע גם, והיה שמה מלא שמאלנים שניסו לחלק לי כל מיני פליירים על מרץ וכל החרטא הזה כמובן שאיך שהם התקרבו אלי ישר התרחקתי מהם שלא לבוא איתם במגע,  ושמתי לב גם למלא כאלה שעשו אותו הדבר, וזה גרם לי לחשוב מדוע שלא יקימו פה בקהילה פרויקט טוב לפרסום התנועה?
 התנועה יכולה לגדול ללא היכר.
אם כן מהי הבעיה שמונעת(או שמנעה) מלצאת בפרויקט שכזה(הרי בטוח חשבו על זה בעבר)?

כל בוגד בא יומו.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
בקשר לפרסום התנועה..
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 26, 2008, 03:25:05 »
יש פרסום בערוץ 7, יש מקרים קצת נדירים בהם אנשים מחלקים פליירים של התנועה.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
בקשר לפרסום התנועה..
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 26, 2008, 03:30:03 »
יש לי שאלה..שבטח די חפרו עליה אבל בכל זאת אני חייב לדעת..
למה לא מפרסמים את התנועה? כאליו אני מתכוון ללכת לחלק פליירים לחלק סטיקרים לתלות שלטים בצמתים וכו' וכו'..
הייתי היום בעיר(בירושלים-מרכז העיר) ולפני שבוע גם, והיה שמה מלא שמאלנים שניסו לחלק לי כל מיני פליירים על מרץ וכל החרטא הזה כמובן שאיך שהם התקרבו אלי ישר התרחקתי מהם שלא לבוא איתם במגע,  ושמתי לב גם למלא כאלה שעשו אותו הדבר, וזה גרם לי לחשוב מדוע שלא יקימו פה בקהילה פרויקט טוב לפרסום התנועה?
 התנועה יכולה לגדול ללא היכר.
אם כן מהי הבעיה שמונעת(או שמנעה) מלצאת בפרויקט שכזה(הרי בטוח חשבו על זה בעבר)?

ב"ה אנחנו די מפורסמים באינטרנט, וגם במקומות אחרים בארץ ובחו"ל! רק באתר FLIX יש כמה מאות סרטונים של חיים הי"ו והצדיק הגולה בארץ הי"ו! ד"א המצב לא כל כך נורא, כמו שאתה מתאר כאן בתגובתך, אבל תודה לך על תשומת הלב בנוגע לעניין הזה!!! O0
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!