כתב נושא: שאלה| למה המושג "פלסטינים" הוא זיוף? ועוד שאלה.  (נקרא 9188 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה| למה המושג "פלסטינים" הוא זיוף? ועוד שאלה.
« להגיב #25 ב- : ספטמבר 27, 2008, 22:25:08 »
אולי המקימים ראו בזה בלוף; הפלסטינים של היום מרגישים שארץ ישראל שייכת להם בזכות, מתוך מקום לאומי ולא אידיאולוגי. מה גם שרוב רובם של הפלסטינים נולדו בארץ.
הם רואים בכך שהשטח בין הירדן לים התיכון שייך להם בגלל היותו "דאר אל איסלם" שגורם כופרני לקח את זה מהם וזה מהווה כפירה מפורשת בקוראן כחלק מהשטח המכונה "בילאד אל שאם" (ארץ השאם- סוריה הגדולה) שהיה גם תא שטח כולל כמחוז עות'מאני שכונה "סנג'ק דמשק".
זה שהם נולדו בארץ לא אומר לי דבר.
השם שלהם נלקח מהגדרה רומית במאה ה-2, מה הקשר בין זה ובין האספסוף הברברי שפרץ במאה ה-7 מחצי האי ערב?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #26 ב- : ספטמבר 27, 2008, 22:32:14 »
הם רואים בכך שהשטח בין הירדן לים התיכון שייך להם בגלל היותו "דאר אל איסלם" שגורם כופרני לקח את זה מהם וזה מהווה כפירה מפורשת בקוראן כחלק מהשטח המכונה "בילאד אל שאם" (ארץ השאם- סוריה הגדולה) שהיה גם תא שטח כולל כמחוז עות'מאני שכונה "סנג'ק דמשק".
השם שלהם נלקח מהגדרה רומית במאה ה-2, מה הקשר בין זה ובין האספסוף הברברי שפרץ במאה ה-7 מחצי האי ערב?

הפתח היא תנועה חילונית ורואה את המאבק על ארץ ישראל כמאבק לאומי, לא דתי. החמאס אכן מאמין במה שכתבת פה. הפלסטינים של היום לא רואים את עצמם כממשיכי האימפריה הרומית וכמי שיישבו את הארץ מאז ומעולם אלא כעם שהוא חלק מהציביליזציה הערבית (הנטינגטון קורא לה "מוסלמית", אבל זה טיפשי כשיש בה גם תנועות חילוניות וכשחלק עצום מהמוסלמים - אינדונזיה, סומליה, מלזיה ועוד - לא נכללים בה), שיישב את הארץ בין המאה ה-7 למאה ה-20 כשגורש משם בכוח ע"י היהודים.

זה שהם נולדו בארץ אוטומטית הופך אותם קשורים אליה.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #27 ב- : ספטמבר 27, 2008, 22:32:21 »

:::D

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האספסוף הברברי שפרץ במאה ה-7 מחצי האי ערב הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #28 ב- : ספטמבר 27, 2008, 22:45:57 »
הפתח היא תנועה חילונית ורואה את המאבק על ארץ ישראל כמאבק לאומי, לא דתי. החמאס אכן מאמין במה שכתבת פה. הפלסטינים של היום לא רואים את עצמם כממשיכי האימפריה הרומית וכמי שיישבו את הארץ מאז ומעולם אלא כעם שהוא חלק מהציביליזציה הערבית (הנטינגטון קורא לה "מוסלמית", אבל זה טיפשי כשיש בה גם תנועות חילוניות וכשחלק עצום מהמוסלמים - אינדונזיה, סומליה, מלזיה ועוד - לא נכללים בה), שיישב את הארץ בין המאה ה-7 למאה ה-20 כשגורש משם בכוח ע"י היהודים.
זה שהם נולדו בארץ אוטומטית הופך אותם קשורים אליה.
השם "פלשתינה" היא בסך הכל כינוי לתא השטח פרובינציאלי שכונה עד אז בתור "פרובינציה יהודה", ששמו שונה על ידי אדריינוס קיסר אחרי מרד בר כוכבא.
חיזמת א-תחריר אל פלשתין (ב-פ' רפה, שכן כידוע, ערבים לא מסוגלים להגות את האות פ' דגושה, עוד משהו קטן שרק חושף את הבלוף הגדול), או בשמו המהופך פת"ח הוא אמנם אכן ארגון חילוני שנולד ע"י חיבור בין גאמל עבד אל נאצר לKGB (רבים ממחנות האימון והאינדוקטרינציה של הפת"ח היו בקרבת מוסקבה ונוהלו ע"י ה-KGB והGRU) שנולד מתוך האידאולוגיה הלאומנית הפאן-ערבית הפרו-נאצית אין לזה דבר עם "פלשתין" אלא מעצם היותו פגיון המפריד יבשתית פיזית בין ה"מער'ב" (ב' דגושה) ל"משרק" הערבי.
אם אכן קראת את הספר של הנטינגטון, היית רואה שהוא מזהה גם את סומליה, אינדונזיה, מלזיה ועוד ככלולים בציויליזציה הזו.
החלוקה היא חלוקה דתית, ומאז 1979, אין כאן רלוונטיות לשום עיקרון לאומי בציויליזציה הזו, זה מושג אנכרוניסטי שאבד עליו הכלך.

אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #29 ב- : ספטמבר 28, 2008, 01:20:17 »
קודם כל, מצחיק שאתה מכל האנשים מקבל את הנטינגטון כתורה מסיני. גם הוא חשוף לטעויות, ויש מאמרים שתומכים בקיום ציבילזציה איסלאמית-אסיאתית נפרדת - אני אביא קישור בהזדמנות. בכל מקרה, קשה לקשור את סומליה, אינדונזיה, מלזיה ועוד למאבק הערבי על ארץ ישראל, שהוא מאבק חילוני מעיקרו.
השם "ישראל" הוא בסך הכל כינוי ליעקב אבינו, ומאוחר יותר לממלכה שהתקיימה פה לפני כמה אלפי שנים.
ושוב, האידיאולוגיה של הפת"ח כיום היא אידיאולוגיה ששאובה ישירות מאש"ף; פת"ח מאמינים כי לפלסטינים יש זכות הסטורית על ארץ ישראל. מניעי ההקמה שלהם מעניינים אותי כשלג דאשתקד, ההנהגה של היום (ויותר מכך - הציבור הפלסטיני של היום) הם אלה שאתה צריך לדאוג לגביהם.
וכמובן שיש רלוונטיות ללאומיות. לא יודע אם ראית, אבל יש חילוקי דעות נרחבים בין אירן ועירק, בין אירן וחלקים גדולים מהעולם המוסלמי, בין הפלסטינים לירדן וכו'.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #30 ב- : ספטמבר 28, 2008, 01:52:43 »
קודם כל, מצחיק שאתה מכל האנשים מקבל את הנטינגטון כתורה מסיני. גם הוא חשוף לטעויות, ויש מאמרים שתומכים בקיום ציבילזציה איסלאמית-אסיאתית נפרדת - אני אביא קישור בהזדמנות. בכל מקרה, קשה לקשור את סומליה, אינדונזיה, מלזיה ועוד למאבק הערבי על ארץ ישראל, שהוא מאבק חילוני מעיקרו.
השם "ישראל" הוא בסך הכל כינוי ליעקב אבינו, ומאוחר יותר לממלכה שהתקיימה פה לפני כמה אלפי שנים.
ושוב, האידיאולוגיה של הפת"ח כיום היא אידיאולוגיה ששאובה ישירות מאש"ף; פת"ח מאמינים כי לפלסטינים יש זכות הסטורית על ארץ ישראל. מניעי ההקמה שלהם מעניינים אותי כשלג דאשתקד, ההנהגה של היום (ויותר מכך - הציבור הפלסטיני של היום) הם אלה שאתה צריך לדאוג לגביהם.
וכמובן שיש רלוונטיות ללאומיות. לא יודע אם ראית, אבל יש חילוקי דעות נרחבים בין אירן ועירק, בין אירן וחלקים גדולים מהעולם המוסלמי, בין הפלסטינים לירדן וכו'.
א.) אני לא מקבל את הנטינגטון כתורה מסיני, אני פשוט מסכים עם הניתוח שלו לאחר ששללתי את דבריי מבקריו, שקראתי לא מעט מהם.
כן עשיתי הצלבה עם עוד דיי והותר מקורות שתומכים בניתוח שלו מרוברט ספנסר עבור בסרג' טריפקוביץ' דרך אנדרו בוסטום ולבסוף גם ברנארד לואיס ועוד רבים וטובים.
ב.) קראתי כבר כמה וכמה מאמרים על החלוקה לציויליזציה האסייאתית והערבית בתוך האיסלם, לא קונה, יש לניתוח הזה לא מעט כשלים.
ג.) צר לי ידידי, אבל המאבק על תא השטח שמהווה במקרה הטוב 10% מארץ ישראל (בין הנילוס לפרת) איננו חילוני בכלל, הוא היה חילוני עד תחילת שנות השמונים, כנגזרת של אידאולוגיית הפאן-ערביזם, שגווע יחד עם הרצחו של אנואר א סאדאת ומצד שני עליית משטר האייתולות באיראן ו-פלישת בריה"מ לאפגניסטן.
שם המשחק כבר מזמן איננו חלוני, ה-USSR כבר לא בגזרה בשביל לגבות משחק שכזה.
הקרמלין כבר מייצר דעות אחרות היום.
ד.) השם ישראל הוא השם החל על העם מתוקף היותם צאצאיו הישירים של יעקב+מצטרפים למשפחה דרך גיור מלא.
שם העם הוא שם אבי המשפחה, מה שאין כן בבלוף ה"פלשתיני".
ה.) האידאולוגיה לא שאובה מאש"ף, פת"ח השתלט על אש"ף כאשר יאסר אל קידווה עבד אל ראוף עבד אל קדר עבד אל חוסייני ערפאת הדיח את אחמד שוקייירי מההנהגה והשליט את פת"ח על אש"ף (שהוקם אגב,כמה שנים לפני מלחמת ששת הימים).
ו.) זהו שהם לא, האמונה שלהם חלה על סוריה, לבנון, ירדן והשטח של מדינת ישראל כחלק מ-בילאד אל שאם.
מה שעומד בראש מענייהם זה חיסול ישראל מתוך גישת הפאן ערביזם ללא כל חשיבות לזהות הערבי שישאר בשטח לאחר מכן.
ז.) חילוקי הדעות בין איראן לעירק הם לא לאומיים אלא דתיים (שיעים-סונים), שאר המחלוקות נובעות מאגואיזם חמולתי של ראשי שבט היסטוריים ודספוטים שקיבלו כח על תאי שטח שחולקו באופן שרירותי על ידי שני פקידים מצרפת ואנגליה (ע"ע הסכם סייקס-פיקו).
ח.) המחלוקת של ירדן היא שוב עניין חמולתי, לאור העובדה שנעשה מחטף גאו-פוליטי כשוינסטון צ'רצ'יל כשר המושבות, בשנת 1922 נתן את עבר הירדן לשריף חוסיין של חיג'אז (בדיוק לפני השתלטות משפחת איבן סעוד) לאור המלצתו החמה של סוכן השירות החשאי הבריטי לאיזור, ת.א. לורנס (לורנס איש ערב)
בית המלוכה האשמי, לידתו בחטא, ואין לו כל לגיטימציה, הדבר היחיד שמחזיק אותו בחיים זה ה-CIA כזרוע של הסטייט דיפרטמנט.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל