בכיף אחי =]
אני אישית מציע לך לבקש מההורים שלך עזרה, אין שום דבר פסול בכך.
אני בשיניים עברתי את שאלון 005 וב"ה סיימתי עם ממוצע 71 -עברתי מועד ג'
וגם אותי רצו להוריד ל3 יחידות ואבא שלי התערב בזה הרבה פעמים-- והרבה בזכות
ההורים שלי שהם דחפו אותי להישאר ב4 יחידות ועזר לי עם שיעורים פרטיים
אבל אתה יודע מה היה הכי כיף??
לייבש את כל המורים למתמטיקה שלא האמינו שאני יעבור והם הרימו ידיים והיו מתעלמים
ממני בכיתה, דיברת על זה שאתה פוחד מנקמה- אבל בחייאת אחי תגיד לי אם יש נקמה
יותר טובה מזה שתעבור בציון 80+??
שתתיתן לך איזה שאלה שהיא רוצה, אתה צריך לבוא מוכן ולדעת להתמודד איתה!
אתה צודק ב-100%, אני אתמודד מול השאלות שלה..מה כבר יש לי להפסיד? החומר של 3 יח"ל הוא בדיחה בשבילי..המורה הטיפשה הזו
הסבירה שבועיים חומר ש
לבדי הבנתי בשעתיים...זה פשוט מגוחך, זה פשוט פשע להשאיר אותי ב3 יח"ל...אני מתאים לפחות ל-4,
אני באמת מת לראות את המבט המבואס שלה לאחר שהיא תראה שאני אעלה ל4-5 יח"ל...היא תראה שלא הקשבתי לה בשיעורים ועשיתי ממנה צחוק
אלא שנוסף לזה ניצחתי אותה בזה...
אחי, מורות כאלה פסיכיות שחשות את עצמן יותר מידי מבינות רק אגרסיביות. אל תוותר עד שתשיג את מה שאתה רוצה. תפנה למחנכת, תביא את ההורים שלך לבצפר לדבר עם המחנכת ועם המנהל, ואל תדבר ותתיחס למורה הזאת בכלל, תשיג את המטרה ע"י דיבור עם המחכנת והמנהל... השטויות שלה לא מעניינות אף אחד ולא צריך לקחת אותה ברצינות בכלל, בקיצור תעשה מזה רעש גדול עד שהיא תצטער על מה שהיא עשת. כרגע היא חושבת שאתה פראייר והיא משחקת בך.
כן המורה הזו ממש פסיכית, הדפוקה הזאת כבר הייתה בהודו איזה 4 פעמים...היא לבושה כמו היפית אבל צועקת כמו פסיכית, או שהיא רגועה או שהיא צורחת כל היום..
יש לה בעיה רצינית של אי שליטה ברגשות שלה, שלא נדבר על הנפש הלא יציבה והמעוותת שלה... היא מחזיקה אותי קצר וזה לא מוצא חן בעיניי, מחר אני
אדבר על זה עם המחנך שלי. ואם לא תהיה ברירה אני אערב גם את ההורים שלי.... בכל מקרה....
זו מלחמה!!!!!!!!!!