כתב נושא: בוגי יעלון: ויתורים לא יובילו לשלום  (נקרא 6540 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בוגי יעלון: ויתורים לא יובילו לשלום
« ב- : ספטמבר 05, 2008, 14:05:55 »
בס"ד

מה שנכון-נכון...

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/179329
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 05, 2008, 16:39:38 »
צודק ב-101%..

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 06, 2008, 21:25:54 »
תפס שכל לשם שינוי, וד"ש לנחשים בקריה
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 06, 2008, 21:34:39 »
הוא צודק לגמרי, לותר על שטח בלי שום הידברות לא יביא לכלום; במקרה הטוב זה יביא לעוד טרור, ובמקרה הרע פשוט לכיליון.

הטעות הפטאלית של שרון בהתנתקות לא הייתה עצם המהלך (המבורך והמעולה) אלא הייתה אי-הדברות עם אבו מאזן. דיבור איתו, ולו "על הנייר", היה מעלה את מעמדה של ישראל בעיניי העולם וגורם לתמיכה ציבורית נרחבת בנו בכל פעם שיש פיגוע טרור. אם הנסיגה מעזה הייתה מלווה גם בהסכם, אזי היינו יכולים לקבל עזרה צבאית בינ"ל כל פעם שהיו מפירים אותו (ואני לא טוען לשנייה שלא היו מפירים).
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 06, 2008, 21:36:58 »
הוא צודק לגמרי, לותר על שטח בלי שום הידברות לא יביא לכלום; במקרה הטוב זה יביא לעוד טרור, ובמקרה הרע פשוט לכיליון.

הטעות הפטאלית של שרון בהתנתקות לא הייתה עצם המהלך (המבורך והמעולה) אלא הייתה אי-הדברות עם אבו מאזן. דיבור איתו, ולו "על הנייר", היה מעלה את מעמדה של ישראל בעיניי העולם וגורם לתמיכה ציבורית נרחבת בנו בכל פעם שיש פיגוע טרור. אם הנסיגה מעזה הייתה מלווה גם בהסכם, אזי היינו יכולים לקבל עזרה צבאית בינ"ל כל פעם שהיו מפירים אותו (ואני לא טוען לשנייה שלא היו מפירים).
כיצד אתה מעז ומעלה על דל שפתיך את המילים מבורך ומעולה באשר לגירוש מגוש קטיף?
[gif[/img]

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 06, 2008, 21:37:36 »
בס"ד

א.ק אבו-מאזן ופת"ח-אש"ף יותר גרועים מהחמאס!!!! אבו-מאזן יש"ו-שר"י הוא מכחיש-שואה ואחראי לטבח הספורטאים היהודים באולימפיאדת-מינכן.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 06, 2008, 21:41:22 »
בס"ד

א.ק אבו-מאזן ופת"ח-אש"ף יותר גרועים מהחמאס!!!! אבו-מאזן יש"ו-שר"י הוא מכחיש-שואה ואחראי לטבח הספורטאים היהודים באולימפיאדת-מינכן.

אני מסכים. אבל זה לא סותר את מה שאמרתי.

שרון: "שמע, גבר, אני הולך לצאת מעזה. אני רוצה בתמורה דף נייר שעליו יש את המילים 'להרוג ישראלים זה לא בסדר' ואת החתימה שלך. אם אין, אני לא יוצא מעזה."
אבו מאזן: "אוקיי, חתמתי."
ש.: "אוקיי, אני יוצא."
למחרת היום, אבו מאזן שולח חוליית מרצחים לישראל. תארו לכם איזו תמיכה הייתה לנו כששרון היה מנופף בדף הזה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 06, 2008, 22:54:39 »

שרון: "שמע, גבר, אני הולך לצאת מעזה. אני רוצה בתמורה דף נייר שעליו יש את המילים 'להרוג ישראלים זה לא בסדר' ואת החתימה שלך. אם אין, אני לא יוצא מעזה."
למחרת היום, אבו מאזן שולח חוליית מרצחים לישראל. תארו לכם איזו תמיכה הייתה לנו כששרון היה מנופף בדף הזה.
תמיכה במה בדיוק?
ולא היה שום הגיון שהוא בכניעה ההיא ששמה: "התנתקות"
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 06, 2008, 23:10:15 »
"תמיכה"
ומה היתה שווה ה"תמיכה" שלך פרקטית ? נילך איתך הכי הכי הכי רחוק הבירוקרטיים האנטישמיים באירופה היו "נוזפים" רק תקשורתית באבו מאזן ובכל המרצחים הנאצים הללו,ויום אחר כך מטילים עלינו סנקציות בזה שביציאה שלנו מהשטחים האלו דרכנו על עץ זית של איזו פטמה מסריחה.
העולם נגדך לא משנה מה תעשה את זה העולם הוכיח לנו יותר מידי פעמים אבל אנחנו יהודים נולדנו עם עיניים עצומות, אבל זהו הגיעו מים עד נפש.
אני יכול לשבת ולספור לך אינסוף הוכחות שלא משנה מה נעשה העולם ישנא אותנו כיהודים (משפט דרייפוס,עלילות דם למינהן, רצח של שמאלנים עוד ועוד) לעומת זאת מאבק מזוין ובין לאומי שלנו בכל האנטישמיות הוא הדבר היחיד שישאיר אותנו על פני האדמה הוכחה לכך היא סיפורו של אחד של מנהיגי האצ"י שאנלא זוכר את שמו אך אביאו בהמשך.
לסיכום די עם התבוסתנות היהודית האופיינית לנו הגיע הזמן לפעול בכוח, כל מנהיג יהודי מכובד הבין את זה שאנחנו צריכים לקום ולהגן על עצמנו בכוח רק ככה יעריכו אותנו. זה חוק בעולם זה כלל וזה ידוע לכל אדם אם ראש על הכתפיים. כמו (ז'בוטינסקי,בגין והרב כהנא )

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 07, 2008, 02:21:53 »
 אסור לתת לערבושים מטר נתנו את עזה וכל שני וחמישי יורים קאסמים

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 07, 2008, 10:01:39 »
"תמיכה"
ומה היתה שווה ה"תמיכה" שלך פרקטית ? נילך איתך הכי הכי הכי רחוק הבירוקרטיים האנטישמיים באירופה היו "נוזפים" רק תקשורתית באבו מאזן ובכל המרצחים הנאצים הללו,ויום אחר כך מטילים עלינו סנקציות בזה שביציאה שלנו מהשטחים האלו דרכנו על עץ זית של איזו פטמה מסריחה.
העולם נגדך לא משנה מה תעשה את זה העולם הוכיח לנו יותר מידי פעמים אבל אנחנו יהודים נולדנו עם עיניים עצומות, אבל זהו הגיעו מים עד נפש.
אני יכול לשבת ולספור לך אינסוף הוכחות שלא משנה מה נעשה העולם ישנא אותנו כיהודים (משפט דרייפוס,עלילות דם למינהן, רצח של שמאלנים עוד ועוד) לעומת זאת מאבק מזוין ובין לאומי שלנו בכל האנטישמיות הוא הדבר היחיד שישאיר אותנו על פני האדמה הוכחה לכך היא סיפורו של אחד של מנהיגי האצ"י שאנלא זוכר את שמו אך אביאו בהמשך.
לסיכום די עם התבוסתנות היהודית האופיינית לנו הגיע הזמן לפעול בכוח, כל מנהיג יהודי מכובד הבין את זה שאנחנו צריכים לקום ולהגן על עצמנו בכוח רק ככה יעריכו אותנו. זה חוק בעולם זה כלל וזה ידוע לכל אדם אם ראש על הכתפיים. כמו (ז'בוטינסקי,בגין והרב כהנא )

אני אביא לך דוגמה מהזמן האחרון, בלבנון הגנו על עצמנוו בכוח, ודעת הקהל עלינו השתנתה באופן שלילי עד כדי כך שהאו"ם איים עלינו בסנקציות כלכליות וצבאיות באם לא נסיים את המלחמה עד תאריך נקוב.

תמיכה בינ"ל פירושה שקט לבצע מבצעים צבאיים בעזה, פירושה להגיע למו"מ מדיני מתוך עמדה של כוח, פירושה ש - תכ'לס - לא תהיה לאף אחד את הלגיטימציה להגיד שאנחנו לא בסדר; אנחנו הרי יזמנו מהלך של שלום, אבו מאזן חתם - אנחנו יוצאים צדיקים והוא יוצא שקרן. אבל ניחא, לא בוכים על חלב שנשפך.

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #11 ב- : ספטמבר 07, 2008, 10:07:28 »
אסור לתת לערבושים מטר נתנו את עזה וכל שני וחמישי יורים קאסמים

פה אכן נעשתה שגיאה בתוכנית ההתנתקות - היא לא כללה אמצעים לשמירה על האוכלוסייה הישראלית... אבל מצד שני, אין פתרון צבאי לטילי קרקע-קרקע תלולי-מסלול שנורים מתוך אוכלוסייה אזרחית. אין. יש פתרון פשוט: השמדה כוללת של 1.5 מיליון אנשים. גם אם נגזים ונאמר שיש חצי מיליון טרוריסטים (ואין), זה אומר שיש מיליון אזרחים, וע"י הריגתם יצרת למעשה את מעשה הרצח היחיד הגדול בהסטוריה. ברכותי!!

Aaron

• אורח
« להגיב #12 ב- : ספטמבר 07, 2008, 10:27:18 »
פה אכן נעשתה שגיאה בתוכנית ההתנתקות - היא לא כללה אמצעים לשמירה על האוכלוסייה הישראלית... אבל מצד שני, אין פתרון צבאי לטילי קרקע-קרקע תלולי-מסלול שנורים מתוך אוכלוסייה אזרחית. אין. יש פתרון פשוט: השמדה כוללת של 1.5 מיליון אנשים. גם אם נגזים ונאמר שיש חצי מיליון טרוריסטים (ואין), זה אומר שיש מיליון אזרחים, וע"י הריגתם יצרת למעשה את מעשה הרצח היחיד הגדול בהסטוריה. ברכותי!!
ועוד איך יש פתרון לקסאמים. בלי להשמיד 1.5 מיליון "אנשים".
1. הפסקת נתינת מים, מזון, תרופות, דלק.
2. יצירת אימה על תושבי עזה ע"י הפגזת הפגנות נאציות המוניות לדוגמה. והשמדת חמאס טוטאלית.
3. לקיחת אדמות אחרי כל קסאם.
4. עידוד הגירה.
5. לנתק את החשמל לגמרי ולא לאפשר להם תקשורת לווינית. כדי שלא יוכלו לראות טלויזיה וגם לא לדבר בטלפון.

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #13 ב- : ספטמבר 07, 2008, 11:32:44 »
הפסקת כל האמצעים ה"הומניטריים"? בהחלט.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #14 ב- : ספטמבר 11, 2008, 15:50:10 »
ישנו פתרון פשוט אחר, פתיחת המעבר בין עזה לסיני, ואז יצירת טרור כנגד האוכלוסיה שלהם ע"י הפצצות שטיח מאסיביות מכוונות, השאר פשוט יתפסו את הרגליים ויברחו לצמיתות, ואתה יודע מה, כשזה מגיע לאיסלם, גם אם ימותו 100 מיליון זה לא יטריד אותי.
להפך, האיסלם צריך לחטוף מכה גדולה מאוד כדי שזה יפסיק את הג'יהאד לצימתות, ולא, יושמד טוטאלית.
ותודה על הברכות, שנינו יודעים שמעשי רצח המוני גדולים מזה נעשו כבר בעבר, אז חדל קשקשת.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2008, 15:50:58 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #15 ב- : ספטמבר 11, 2008, 19:17:25 »
ישנו פתרון פשוט אחר, פתיחת המעבר בין עזה לסיני, ואז יצירת טרור כנגד האוכלוסיה שלהם ע"י הפצצות שטיח מאסיביות מכוונות, השאר פשוט יתפסו את הרגליים ויברחו לצמיתות, ואתה יודע מה, כשזה מגיע לאיסלם, גם אם ימותו 100 מיליון זה לא יטריד אותי.
להפך, האיסלם צריך לחטוף מכה גדולה מאוד כדי שזה יפסיק את הג'יהאד לצימתות, ולא, יושמד טוטאלית.
ותודה על הברכות, שנינו יודעים שמעשי רצח המוני גדולים מזה נעשו כבר בעבר, אז חדל קשקשת.

אני מתנצל שדווקא זו התגובה הראשונה שלי לכל הדברים שפלטת בזמן האחרון, אבל אני חוזר ומדגיש - הרצח היחיד, כלומר הכי הרבה אנשים שלא מחזיקים נשק ביד שנהרגים באותו הזמן מאותה סיבה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #16 ב- : ספטמבר 11, 2008, 19:19:25 »
אני מתנצל שדווקא זו התגובה הראשונה שלי לכל הדברים שפלטת בזמן האחרון, אבל אני חוזר ומדגיש - הרצח היחיד, כלומר הכי הרבה אנשים שלא מחזיקים נשק ביד שנהרגים באותו הזמן מאותה סיבה.
מה זה ג'יהאד? ובאילו דרכים הוא מתגלם?
יש לך תשובות לשאלות הללו?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #17 ב- : ספטמבר 11, 2008, 20:06:41 »

לא שווה לנגב את הישבן עם הנייר הזה, צריך לחוף אותו לאבו עבאס ימ"ש עמוק לגרון ולשספו.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : ספטמבר 12, 2008, 11:42:59 »
בוגי יעלון לא היה הרמטכ"ל בזמן הגירוש מגוש קטיף? או שמא אני טועה וזה היה דן חלוץ
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #19 ב- : ספטמבר 12, 2008, 11:43:47 »
נ.ב.
שמעתי שאתמול בערב הוא היה בכנס בנהלל כנס של אנשי "הימין המתון" שהוא גם שמאל
[gif[/img]

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : ספטמבר 12, 2008, 12:49:44 »
בוגי יעלון לא היה הרמטכ"ל בזמן הגירוש מגוש קטיף? או שמא אני טועה וזה היה דן חלוץ

זה היה חלוץ

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #21 ב- : ספטמבר 12, 2008, 16:32:02 »
בוגי יעלון הוא די בסדר.
סילקו אותו מתפקיד הרמטכ"ל כי הוא התנגד להתנתקות מתאמים ביטחונים.
ואז שרון סם את האדם שהיה מוכן להתנתק בלי התחשבות במצב האסטרטגי...
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #22 ב- : ספטמבר 13, 2008, 23:43:05 »
מה הענינים שלמה אחי,איך בגבעתי?
[gif[/img]