סקר

סקר: לתת מכירת חזיר בחנויות ומסעדות?

כן, לתת אנשים לאכול מה שבא להם כמו בכל מדינה דמוקרטית. וגם יש גויים בישראל שרוצים לאכול חזיר.
7 (24.1%)
לא, זו מולדת יהודית וחייב להיות ערכים יהודים. אם יש גויים שלא אוהבים זאת, שילכו למדינה אחרת.
22 (75.9%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: לתת מכירת חזיר בחנויות ומסעדות?  (נקרא 16497 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« ב- : ספטמבר 01, 2008, 20:39:26 »
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 01, 2008, 22:28:11 »
סה"כ זו ארץ היהודים, אבל עם יש כל מיני תיירים שבאו לביקור בא"י אז צריך לעשות אתרי תיירות שבהם יגישו מה שהתיירים יצטרכו..

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 02, 2008, 13:59:35 »
יש אזורים בערים כמו אשדוד ואשקלון ובאר שבע שכל התושבים בהם כמעט גויים. ששם יאכלו חזיר כמה שרוצים אבל לא במרכזי הערים שלנו
בס"ד

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 02, 2008, 14:39:35 »
יש אזורים בערים כמו אשדוד ואשקלון ובאר שבע שכל התושבים בהם כמעט גויים. ששם יאכלו חזיר כמה שרוצים אבל לא במרכזי הערים שלנו
באר שבע אשדוד אשקלון ? אחי איפה אתה חי ? אני גר בבאר שבע לא גויים ולא נעליים ?
טוב אתה לא אשם בטח שטפו לך את הראש בחינוך התל אביבי מרכזני המסריח הזה, בטח אתה חושב שכולם פה גמלים אה ?

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 02, 2008, 14:47:16 »
אני מבאר שבע.. אני יודע מה קורה פה כנראה אתה חושב שכל הרוסים פה הם יהודים טהורים נכון?
בס"ד

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 02, 2008, 14:51:11 »
איפה באר שבע בנחל ? אם כן אז מילא . אבל אין כל כך הרבה גויים בכדי להתיר מכירת חזיר .

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 02, 2008, 14:51:55 »
תלך בעיר העתיקה יש לך חנויות שמוכרות חזיר ואני יודע
בס"ד

מנותק הילית

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 02, 2008, 15:01:36 »
תשמע .. זה לא לעניין שאתה כותב שרוסים אוכלים חזיר וכל זה .. זה סטיגמה מעליבה.
אני רוסייה ואני ממש לא אוכלת חזיר.

Aaron

• אורח
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 02, 2008, 15:05:48 »
:V:
וברוכה הבאה לפורום!  O0

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 02, 2008, 15:16:43 »
אני בעד לתת לכל אחד לאכול את מה שיבחר ולכל חנות\מסעדה לשווק איזה סוג מזון שתבחר.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 02, 2008, 15:40:21 »
בס''ד

א. הרוב המכריע של הרוסים בא''י הם יהודים. בשנים האחרונות, רוב העולים החדשים מרוסיה הם לא יהודים, אבל בעליות הקודמות זה לא היה ככה. לכן לומר שכל הרוסים או רוב הרוסים הם לא יהודים זה ממש לא נכון.

ב. אפילו בין הרוסים הלא יהודים, יש הרבה עם קשר עמוק לעם ישראל - למשל, יש הרבה עם אב יהודי ואם לא יהודיה. לפי ההלכה, הם לא יהודים אבל במצב כזה, זה כן כדאי לעודד אותם להתגייר. אני מכיר לא מעט גרים מרוסיה ועכשיו הם יהודים טובים מאוד.

ג. העם כולו אשם בזה שהרוסים התבוללו בברה''מ. אילו היינו נלחמים לשחררם לפני 70, 60, 50 ו40 שנה, היינו מצילים הרבה מהם מהתבוללות. אולם אך ורק אנו הכהניסטים מהליגה להגנה היהודית נלחמנו עבור האחים שלנו בברה''מ במסירות נפש. שחררנו מעל מיליון יהודים במאבק הזה ב''ה, אבל איבדנו הרבה יהודים שהתבוללו לגמרי מאז המהפכה הבולשביקית ברוסיה ב1917. לכן עלינו לקדם את פני האחים שלנו מרוסיה באהבת ישראל ובהתנצלות שלא עשינו יותר כדי להציל אותם לפני כן.

ד. רוב יהודיי ברה''מ יתמכו בנו הכהניסטים בסוף, כי היהודים היקרים האלה ימניים. ויהודיי ברה''מ גם מקופחים על ידי הממסד הבולשביקי של הערב רב בא''י כמו שהמזרחיים מקופחים למשל. הבולשביקים בתשקורת שונאים את הרוסים כמו שהם שונאים את המזרחיים, הדתיים, הימניים, המתנחלים, ניצולי השואה וילדיהם וכו'. בסוף, הרוסים וכל המגזרים המקופחים יתמכו בנו כדי לנקום וכדי לקבל הנהגה שדואגת אך ורק על העם שלנו לשם שינוי.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : ספטמבר 02, 2008, 15:44:20 »

בס''ד

ברוכה הבאה.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #12 ב- : ספטמבר 02, 2008, 17:49:41 »
ברוכה הבאה!!

אני מסכים איתך ב100% יש פה גרעין מוצק בתנועה של יהודים יוצאי רוסיה אפילו בהנהלה.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 02, 2008, 17:50:32 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : ספטמבר 02, 2008, 18:09:35 »
אני גר בבאר שבע בנחל עשן
אני יהודי מלא...כמה פעמים יצא לי לאכול חזיר...

לא אכפת לי שימכרו שלא ימכרו...לא מעניין אותי

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : ספטמבר 02, 2008, 18:36:06 »
בס''ד

א. הרוב המכריע של הרוסים בא''י הם יהודים. בשנים האחרונות, רוב העולים החדשים מרוסיה הם לא יהודים, אבל בעליות הקודמות זה לא היה ככה. לכן לומר שכל הרוסים או רוב הרוסים הם לא יהודים זה ממש לא נכון.

ב. אפילו בין הרוסים הלא יהודים, יש הרבה עם קשר עמוק לעם ישראל - למשל, יש הרבה עם אב יהודי ואם לא יהודיה. לפי ההלכה, הם לא יהודים אבל במצב כזה, זה כן כדאי לעודד אותם להתגייר. אני מכיר לא מעט גרים מרוסיה ועכשיו הם יהודים טובים מאוד.

ג. העם כולו אשם בזה שהרוסים התבוללו בברה''מ. אילו היינו נלחמים לשחררם לפני 70, 60, 50 ו40 שנה, היינו מצילים הרבה מהם מהתבוללות. אולם אך ורק אנו הכהניסטים מהליגה להגנה היהודית נלחמנו עבור האחים שלנו בברה''מ במסירות נפש. שחררנו מעל מיליון יהודים במאבק הזה ב''ה, אבל איבדנו הרבה יהודים שהתבוללו לגמרי מאז המהפכה הבולשביקית ברוסיה ב1917. לכן עלינו לקדם את פני האחים שלנו מרוסיה באהבת ישראל ובהתנצלות שלא עשינו יותר כדי להציל אותם לפני כן.

ד. רוב יהודיי ברה''מ יתמכו בנו הכהניסטים בסוף, כי היהודים היקרים האלה ימניים. ויהודיי ברה''מ גם מקופחים על ידי הממסד הבולשביקי של הערב רב בא''י כמו שהמזרחיים מקופחים למשל. הבולשביקים בתשקורת שונאים את הרוסים כמו שהם שונאים את המזרחיים, הדתיים, הימניים, המתנחלים, ניצולי השואה וילדיהם וכו'. בסוף, הרוסים וכל המגזרים המקופחים יתמכו בנו כדי לנקום וכדי לקבל הנהגה שדואגת אך ורק על העם שלנו לשם שינוי.
רובם המוחלט הם חילוניים גמורים ואני לא חושב שהם ייתמכו במפלגה שמקדמת כפייה דתית.

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #15 ב- : ספטמבר 02, 2008, 21:33:55 »
אני חושב שמכירת חזיר צריכה להיות מותרת.

אחרי הכל, כולנו - חילונים, דתיים וכל מה שבאמצע - לא מקיימים תרי"ג מצוות, אז אין שום צורך לאסור דווקא על המצווה הספציפית הזו. לעומת זאת, ככל בית עסק, פתיחתו צריכה להיות תלוייה בהסכמת התושבים, ופרסום ומכירה של חזיר במרכזי ערים בעלות אופי דתי צריכה להיאסר.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : ספטמבר 02, 2008, 22:08:03 »
אני לא חושב שמותר למכור חזיר...
ואני מדבר על רשתות מזון גדולות שאסור, אם יש מקומות כמו שוק שחור או קיוסקים פרטיים אז לא מעניין אותי
ואני לא רוצה לשמוע על זה אך מקומות כמו טיב טעם צריך להחרים!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #17 ב- : ספטמבר 03, 2008, 00:55:37 »
אני חושב שמכירת חזיר צריכה להיות מותרת.

אחרי הכל, כולנו - חילונים, דתיים וכל מה שבאמצע - לא מקיימים תרי"ג מצוות, אז אין שום צורך לאסור דווקא על המצווה הספציפית הזו. לעומת זאת, ככל בית עסק, פתיחתו צריכה להיות תלוייה בהסכמת התושבים, ופרסום ומכירה של חזיר במרכזי ערים בעלות אופי דתי צריכה להיאסר.
דמגוג, הרי אתה יודע היטב שיש מצוות שהן לא מעשיות כל עוד אין בית מקדש.
ומעבר לזה אתה טועה ומטעה, בשל העובדה שיש מצוות שהן בעלי משקל סגולי גבוה וחמורים יותר מאחרים, ויש מצוות בעלי ערך סמלי שיש ליהודים יחס מיוחד כלפיו דווקא, חזיר הוא אחד מהם, לחזיר יש יחס מיוחד שאין לשרימפס, צלופחים, חתולים ונשרים לדוגמא, למרו תשכל אלו בחזקת טרפות שאין לאכלן.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : ספטמבר 03, 2008, 08:23:26 »
זו מולדת יהודית וחייב להיות ערכים יהודים. אם יש גויים שלא אוהבים זאת, שילכו למדינה אחרת כאן זה מדינה יהודית!!! :V: :V: :V:

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : ספטמבר 03, 2008, 18:30:36 »
אני גר בבאר שבע בנחל עשן
אני יהודי מלא...כמה פעמים יצא לי לאכול חזיר...

לא אכפת לי שימכרו שלא ימכרו...לא מעניין אותי
יהודים בשואה היו מוכנים לאבד את החיים שלהם ולא לאכול חזיר...ואתה אוכל בכזאתי קלות?! :tickedoff:

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
« להגיב #20 ב- : ספטמבר 03, 2008, 18:43:22 »
תלך בעיר העתיקה יש לך חנויות שמוכרות חזיר ואני יודע
זה גם אני יודע אחי השאלה זה אם לאכוף את זה או לא

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
« להגיב #21 ב- : ספטמבר 03, 2008, 18:46:54 »
אני לא חושב שמותר למכור חזיר...
ואני מדבר על רשתות מזון גדולות שאסור, אם יש מקומות כמו שוק שחור או קיוסקים פרטיים אז לא מעניין אותי
ואני לא רוצה לשמוע על זה אך מקומות כמו טיב טעם צריך להחרים!
אני עם יחיאל !  O0

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #22 ב- : ספטמבר 03, 2008, 18:56:09 »
לא, זו מולדת יהודית וחייב להיות ערכים יהודים. אם יש גויים שלא אוהבים זאת, שילכו למדינה אחרת.

בס''ד

צודק במיליון אחוז O0!!!
« עריכה אחרונה: ספטמבר 03, 2008, 18:56:55 על ידי אושרי »

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #23 ב- : ספטמבר 03, 2008, 20:20:21 »
יהודים בשואה היו מוכנים לאבד את החיים שלהם ולא לאכול חזיר...ואתה אוכל בכזאתי קלות?! :tickedoff:

תשמע אני לא אוכל חזיר בקביעות ואני מנסה להמנע מאכילת חזיר כי זה לא בריא ולא הכי טעים

אבל אני לא מרגיש ייסורי מצפון על קח שכמה פעמים אכלתי חזיר
ברגע שאני ישמע סיבה הגיונית למה זה כל כך אסור אני יחשוב על זה שוב פעם
« עריכה אחרונה: ספטמבר 03, 2008, 20:21:42 על ידי Roma »

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #24 ב- : ספטמבר 04, 2008, 00:12:52 »
דמגוג, הרי אתה יודע היטב שיש מצוות שהן לא מעשיות כל עוד אין בית מקדש.
ומעבר לזה אתה טועה ומטעה, בשל העובדה שיש מצוות שהן בעלי משקל סגולי גבוה וחמורים יותר מאחרים, ויש מצוות בעלי ערך סמלי שיש ליהודים יחס מיוחד כלפיו דווקא, חזיר הוא אחד מהם, לחזיר יש יחס מיוחד שאין לשרימפס, צלופחים, חתולים ונשרים לדוגמא, למרו תשכל אלו בחזקת טרפות שאין לאכלן.

א. אוקיי, סבבה, נוריד מצוות שהן לא מעשיות. אין ג' שבועות או משהו כזה, שבתוכן יש גם "לא תעלו בחומה" - כלומר לא תתיישבו בארץ עד בוא המשיח?
ב. שמעתי די מזמן אדם דתי שאומר בטלוויזיה שלמעשה חזיר הוא כשר (לפי ההלכה) אבל בגלל שהוא היה סמל האוצר הרומי יש טאבו חזק כנגדו. תקן אותי אם אני טועה, האמת שבדת - בעיקר מצוות - אני פחות ידען מאשר באידיאולוגיות.
ג. כמו שאמרתי כבר קודם, יש אינספור מצוות שאינן נאכפות, ואני מכיר המון יהודים שאינם שומרים שבת - דיבר מעשרת הדיברות!!! - אבל לא אוכלים חזיר כי "זה לא כשר". אין הבדל בעיניי.
ד. כמו שאמרתי כבר קודם, זה צריך להיות תלוי בהסכמה של תושבי האזור - כמו כל בית עסק.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.