כתב נושא: מין תנועה חדשה שראיתי.. כתבה בפנים  (נקרא 6641 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Requiem

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • תחייה לאומית
מין תנועה חדשה שראיתי.. כתבה בפנים
« ב- : ספטמבר 01, 2008, 19:34:52 »
שלום לכולם
לא מזמן נתקלתי בבית הספר התיכון "רבין" בכפר סבא בכתובות האלו שרוססו.. בין הכתובות היו גם "ישראל לישראלים", "ארץ מובטחת, עיר קדושה, עם נבחר", "לא הכל אבוד - תחייה לאומית" ועוד כל מיני סיסמאות לאומניות..

http://www.local.co.il/kfar-saba/8313/articles.htm - הכתבה כפי שפורסמה גם במקומוני כפר סבא

ממה שהבנתי הם לאומנים חילוניים.. מה דעתכם על התופעה?

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 01, 2008, 20:25:11 »
זה מעולה , זה מה שאני מנסה להסביר לאנשים בפורומי ימין למינהם. - לרוב האנשים שמה מסורתיים - דתיים וכך הימין הופך לפעמים לדתיים בלבד ומרחיק את החברה החילונית ממנו. צריך לטפח את הימין בחברה החילונית גם כדי להשיג עוד תומכים יהודים כמונו וגם כדי ליצור אחדות!

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 01, 2008, 20:35:20 »
שלום לכולם
לא מזמן נתקלתי בבית הספר התיכון "רבין" בכפר סבא בכתובות האלו שרוססו.. בין הכתובות היו גם "ישראל לישראלים", "ארץ מובטחת, עיר קדושה, עם נבחר", "לא הכל אבוד - תחייה לאומית" ועוד כל מיני סיסמאות לאומניות..

http://www.local.co.il/kfar-saba/8313/articles.htm - הכתבה כפי שפורסמה גם במקומוני כפר סבא

ממה שהבנתי הם לאומנים חילוניים.. מה דעתכם על התופעה?

סיסמאות לאומניות??, אנחנו לא לאומנים ובטח שלא פאשיסטים...

מנותק Requiem

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • תחייה לאומית
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 01, 2008, 20:46:48 »
עוד דעות?
« עריכה אחרונה: ספטמבר 01, 2008, 21:03:28 על ידי Requiem »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 01, 2008, 21:40:04 »
ברוך הבא קודם כל!
מצויין! חח זה רע לדעתך?

מנותק Requiem

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • תחייה לאומית
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 01, 2008, 22:01:01 »
להפך את האמת, נחמד סוף סוף שמישהו קם ועושה משהו.. ובמיוחד שהוא אומר את מה שכולם חושבים

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 01, 2008, 23:12:14 »
להפך את האמת, נחמד סוף סוף שמישהו קם ועושה משהו.. ובמיוחד שהוא אומר את מה שכולם חושבים
קודם כל ברוך הבא יקירינו!

אני לא מבין ממה היא מופתעת כל כך? זה פועל יוצא טבעי לחשיבה בריאה של ילד! גם אני בתור ילד בגן חובה(או טרום חובה לא זוכר כל כך...)
זוכר בבירור את התנגדות שלי בלב כשהסבירו לנו על תהליך ה"שלום",בתור ילד שאלתי את עצמי "הרי גם הערבים מרויחים מהשלום אז מדוע עלינו לשלם להם
באדמות? אם הם רוצים שלום אז שיהיה בעד שלום הדדי ותו לא!" אז אם כך לילד בגן חובה,אני חושב שבבית ספר תיכון זה כבר באיחור...

נ.ב. אני יודע שאני מפתיע פה כמה...אבל בתור ילד למדתי בגן שמאלני,לאחר מכן המשפחה שלי חזרה בתשובה ונייתה חרדית וכשעמדתי אני על דעתי הצבתי את עצמי במקום בו
אני נמצא כיום.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 01, 2008, 23:13:37 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 02, 2008, 13:51:57 »
יישר כוח לצעירים האלו.. זה מה שאנחנו צריכים. להפיץ את ההתנגדות בבתי הספר וככה להעיר את הילדים
בס"ד

מנותק Requiem

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • תחייה לאומית
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 02, 2008, 21:35:39 »
תגובת חיים בן פסח?

מנותק APEIRON

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • תחייה לאומית
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 05, 2008, 13:07:28 »
הימין הקיצוני בחיים לא יעלה לכוח עד שהוא לא יתאחד עם החילונים!
משפט אחד. זה עד כדי כך פשוט.
זה עצוב לראות שנוצר פילוג בקרב ישראלים טובים המוקדשים לאותה מטרה נעלה בדיוק - הצלת ישראל.
קיים חוק ישן וידוע שקובע - תנועה מפולגת בתוך עצמה, לא יכולה לעמוד. לאורך כל ההיסטוריה של הימין הקיצוני אנחנו רואים את זה... תנועה קטנה עולה לפרסום יחסי, מגדילה מאמינים וכוח, מגיעה להישגים כמעט בלתי אפשריים בזמן כל כך קצר של פעולה, ואז הכל פשוט מפסיק. התאוצה של התנועה המדהימה הזו לא מתקדמת כבר. למה? רוב מדינת ישראל הם לא דתיים אדוקים! הכוח תמיד ימצא אצל הרוב! כל תנועה שעלתה לכוח במהלך ההיסטוריה הבינה את זה באופן מושלם... וכל עוד אנחנו - הימין הקיצוני, הישראלים האמיתיים שנשארו בישראל, לא נפסיק להתפלג בתוך עצמנו, אנחנו לא נעמוד.
התנועה הצעירה הזו היא קריאה לאיחוד. התחלה של דרך חדשה בימין הקיצוני. דרך שבה כל הישראלים האמיתיים מאוחדים ופועלים בלי היסוס כל אחד ואחד מהם, דתיים וחילונים, מול הבוגדים השמאלנים שבשלטון היום. וכשמספיק ממכם יבינו את זה סוף סוף, אני מבטיח - התנועה לא תעצור אחרי תקופת האצה קצרה.

נ.ב
מנורה, אני לא יודע בן כמה אתה, אבל אני מציע לך להבין קצת על המדינה שלך ועל מה שאתה תומך בו לפני שאתה מביע דעה מול אנשים שבאמת אכפת להם מישראל.
לאומני לפי הגדרה מילונית הוא פאטריוט, אדם האוהב ומגן על מדינתו. מוקדש לקידום האינטרסים של תרבותו ועמו על פני עמים אחרים.
אם אתה לא לאומני אין לך שום מקום בפורום הזה.

מי לישראל אלי!

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 05, 2008, 13:17:34 »
זה עצוב לראות שנוצר פילוג בקרב ישראלים טובים המוקדשים לאותה מטרה נעלה בדיוק - הצלת ישראל.
קיים חוק ישן וידוע שקובע - תנועה מפולגת בתוך עצמה, לא יכולה לעמוד. לאורך כל ההיסטוריה של הימין הקיצוני אנחנו רואים את זה... תנועה קטנה עולה לפרסום יחסי, מגדילה מאמינים וכוח, מגיעה להישגים כמעט בלתי אפשריים בזמן כל כך קצר של פעולה, ואז הכל פשוט מפסיק. התאוצה של התנועה המדהימה הזו לא מתקדמת כבר. למה? רוב מדינת ישראל הם לא דתיים אדוקים! הכוח תמיד ימצא אצל הרוב! כל תנועה שעלתה לכוח במהלך ההיסטוריה הבינה את זה באופן מושלם... וכל עוד אנחנו - הימין הקיצוני, הישראלים האמיתיים שנשארו בישראל, לא נפסיק להתפלג בתוך עצמנו, אנחנו לא נעמוד.
התנועה הצעירה הזו היא קריאה לאיחוד. התחלה של דרך חדשה בימין הקיצוני. דרך שבה כל הישראלים האמיתיים מאוחדים ופועלים בלי היסוס כל אחד ואחד מהם, דתיים וחילונים, מול הבוגדים השמאלנים שבשלטון היום. וכשמספיק ממכם יבינו את זה סוף סוף, אני מבטיח - התנועה לא תעצור אחרי תקופת האצה קצרה.

נ.ב
מנורה, אני לא יודע בן כמה אתה, אבל אני מציע לך להבין קצת על המדינה שלך ועל מה שאתה תומך בו לפני שאתה מביע דעה מול אנשים שבאמת אכפת להם מישראל.
לאומני לפי הגדרה מילונית הוא פאטריוט, אדם האוהב ומגן על מדינתו. מוקדש לקידום האינטרסים של תרבותו ועמו על פני עמים אחרים.
אם אתה לא לאומני אין לך שום מקום בפורום הזה.

מי לישראל אלי!
אמת אמת אמת ! וגם בקשר ללאומנות רציתי לכתוב לך את זה מנורה ...

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #11 ב- : ספטמבר 05, 2008, 13:21:33 »
סיסמאות לאומניות??, אנחנו לא לאומנים ובטח שלא פאשיסטים...

מה רע בפאשיזאם?

מי לישראל אלי!

מצד שני אני לא מבין למה אתה מגדיר את עצמך קיצוני?
קיצוני זה בד''כ רע ויש לזה קונוטציה שלילית...
עם נגרור עלינו דעה שלילית תנועתנו הלאומנית לא תגיע לשום מקום בלי רובים.
ואם יוחלט אי פעם שנפגע באחינו רק בגלל דעותיהם אז אני מעדיף כבר לעזוב את העולם הזה.

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
« להגיב #12 ב- : ספטמבר 05, 2008, 13:25:31 »
מה רע בפאשיזאם?

מצד שני אני לא מבין למה אתה מגדיר את עצמך קיצוני?
קיצוני זה בד''כ רע ויש לזה קונוטציה שלילית...
עם נגרור עלינו דעה שלילית תנועתנו הלאומנית לא תגיע לשום מקום בלי רובים.
ואם יוחלט אי פעם שנפגע באחינו רק בגלל דעותיהם אז אני מעדיף כבר לעזוב את העולם הזה.
יפרח צודק.. אבל אני חושב שהכותב פשוט השתמש באיך שהתשקורת מכנה אותנו.. זה זמני אנחנו לא קיצונים אנחנו אמיתים...

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #13 ב- : ספטמבר 05, 2008, 13:28:36 »
כשחושבים על הכתבה עצמה, אולי נרים פרוייקט כלל ארצי כדי להזכיר לכל המדינה מי זה רבין...

בקשר למה שאמרתי בהודעה הקודמת שלי, במקרה של רבין ההריגה היתה בגלל מעשים ולא רק בגלל דעות.

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
« להגיב #14 ב- : ספטמבר 05, 2008, 13:29:48 »
פאשיזם זה רע... זו תפיסה שההתנהלות של העליטה שלה מושחתת ואם היום אנחנו בוכים על שחיתות בממשלה דמוקרטית תאר לעצמך מה נעשה כשמשטר טוטליטרי יהיה כאן ? חוץ מזה אין למה לרדוף אחרי ערכים של אלימות וכוח...לדעתי הכל נובע מהמצב הנוכחי שלנו, אם לא היו ערבים ולא היתה אנטישמיות לא היינו זקוקים לנהוג בכוח לאף אחד, לכן זה לא עניין של תפיסה אלא עניין של תקופה. אחרי שהערבים ב"ה יגורשו מא"י ונגיד נפתור את בעיות האנטישמיות בעולם למה נזדקק לתפיסה כוחנית ? את מי נתקיף את עצמנו  ?

מנותק APEIRON

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • תחייה לאומית
« להגיב #15 ב- : ספטמבר 05, 2008, 13:33:45 »
יפרח תן לי לומר לך משו חד משמעית למקרה שלא הבנת את זה עד עכשיו... במצב שמדינת ישראל נמצאת בו היום, אין דבר כזה ימני לא קיצוני! ולא זה לא עושה קונוטציה לרוע, זה עושה קונוטציה לפטריוטיות, להקדשה למטרה, לישראלי אמיתי. אנחנו לא רוצים אנשים שאומרים: "אה אני ימני, אבל אני לא רוצה להעיף מפה ערבים זה קיצוני מדי..." האנשים האלה גרועים בדיוק כמו שמאלנים ואין לנו שום רצון להיות מקושרים אליהם.

מנותק Requiem

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • תחייה לאומית
« להגיב #16 ב- : ספטמבר 05, 2008, 13:35:51 »
יפרח תן לי לומר לך משו חד משמעית למקרה שלא הבנת את זה עד עכשיו... במצב שמדינת ישראל נמצאת בו היום, אין דבר כזה ימני לא קיצוני! ולא זה לא עושה קונוטציה לרוע, זה עושה קונוטציה לפטריוטיות, להקדשה למטרה, לישראלי אמיתי. אנחנו לא רוצים אנשים שאומרים: "אה אני ימני, אבל אני לא רוצה להעיף מפה ערבים זה קיצוני מדי..." האנשים האלה גרועים בדיוק כמו שמאלנים ואין לנו שום רצון להיות מקושרים אליהם.

יחסית לתקשורת (שרובה מושפעת מהשקפה שמאלנית כמובן) אנחנו מוגדרים כימנים קיצוניים.

כמובן שאנחנו לא קיצוניים בפני עצמינו כי ערכים כמו כבוד, אהבת המולדת, גאווה בעצמך ובעם שלך באים לנו באופן טבעי יותר משזה בא להם.
 APEIRON הגדיר את זה באופן מושלם - תנועה לאומנית שמובילה את העם(שכמובן נותן העדפה לרוב) להישגים מדהימים וכוח בלתי נתפס - כי לאומנות מדגישה את ההומוגניות של העם, אחדות,  את הרצון המשותף ופועלת לפי העקרון שטובת המדינה והרוב בה עליונים על טובת המיעוטים.

יחי תחייה לאומית!
« עריכה אחרונה: ספטמבר 05, 2008, 13:37:38 על ידי Requiem »

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #17 ב- : ספטמבר 05, 2008, 14:03:16 »

לא אני לא מסכים איתך... תקרא לי שמלאן אבל אני מאמין באפשרות הבאה:
לפי הצעת הרב כהנא, פינוי פיצוי לערבים.
הערבים שיחליטו להישאר בארץ יחיו תחת מעין אוטונומיה ערבית (ניהול הכספים שלהם לפי דרכם, שלא יחיו על חשבונינו) שמעליה יהיה שלטון יהודי. הערבים יכבדו את חוקי המדינה, וישלימו עם קיומה של מדינה יהודית בארץ ישראל השלמה. הם יחזיקו תעודות זהות ירוקות שיאפשרו להם לנהל דמוקרטיה פנימית משלהם... וככה בעצם תיהיה מדינה אחת, שני עמים לפי ההיבט שמוסכם על ההלכה (דיני גויים בא''י). בעיקרון זה די דומה לשילטון קולוניאלי.

כמובן שניצטרך להיפטר מהשילטון העלוב שלהם ושלנו (בעיקר שלהם) כדי לבצע הפיכה שכזאת...

אני יודע שחלום כזה הוא חלום רחוק אבל למה לא לעבוד עליו כבר עכשיו? למה הכל חייב להיות אלים? מידי?

ולא אני לא חושב שהדעה שלי שמלאנית, לפי מה שאתם בטח תחשבו או ימנית קיצונית לפי מה ששמלאנים יחשבו.

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
« להגיב #18 ב- : ספטמבר 05, 2008, 14:07:47 »
לא אני לא מסכים איתך... תקרא לי שמלאן אבל אני מאמין באפשרות הבאה:
לפי הצעת הרב כהנא, פינוי פיצוי לערבים.
הערבים שיחליטו להישאר בארץ יחיו תחת מעין אוטונומיה ערבית (ניהול הכספים שלהם לפי דרכם, שלא יחיו על חשבונינו) שמעליה יהיה שלטון יהודי. הערבים יכבדו את חוקי המדינה, וישלימו עם קיומה של מדינה יהודית בארץ ישראל השלמה. הם יחזיקו תעודות זהות ירוקות שיאפשרו להם לנהל דמוקרטיה פנימית משלהם... וככה בעצם תיהיה מדינה אחת, שני עמים לפי ההיבט שמוסכם על ההלכה (דיני גויים בא''י). בעיקרון זה די דומה לשילטון קולוניאלי.

כמובן שניצטרך להיפטר מהשילטון העלוב שלהם ושלנו (בעיקר שלהם) כדי לבצע הפיכה שכזאת...

אני יודע שחלום כזה הוא חלום רחוק אבל למה לא לעבוד עליו כבר עכשיו? למה הכל חייב להיות אלים? מידי?

ולא אני לא חושב שהדעה שלי שמלאנית, לפי מה שאתם בטח תחשבו או ימנית קיצונית לפי מה ששמלאנים יחשבו.

אתה מצחיק כי פעם אחת אתה אומר מה רע בפאשיזם ופעם שניה למה הכל חייב להיות אלים.
ועכשיו בקשר לתגובתך ידידי, ראה החלום שלך מאוד יפה אבל קשה עוד יותר, הוא יותר תיאורטי מאשר אמיתי ומזכיר את הזיות השלום של השמאל. לצערינו הרב הממשל הערבי לא ישתנה ,השנאה שלהם לא תשתנה אם אני ואתה לא נשתמש בכוח כי זה מה שהם מבינים וזה הוכח יותר מפעם אחת...  לכן יותר קל לעודד הגירה או לגרש בכוח ...

מנותק APEIRON

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • תחייה לאומית
« להגיב #19 ב- : ספטמבר 05, 2008, 14:36:31 »
לאורך כל ההיסטוריה של המדינה המדהימה שלנו, בין אם זו תקופת התנ"ך, מלחמות העולם, קום המדינה והיום...
הערבים הצליחו להוכיח בפנינו באופן כל כך חד וחלק, באופן כל כך בוטה שלא משאיר שום אפשרות להתעלם מן העובדה שאין מה לדבר איתם.
אין. זהו. נגמר. הזמן לדיבורים חלף ממזמן! אנשים שאומרים: כן אני ימני, ולא פועלים למען הימין - הם לא ימנים. אין יותר פשוט מיזה.
ואני אגיד לך עוד משהו, יפרח, אנשים כאלה הם אפילו יותר גרועים משמאלנים. שכן בעוד השמאלני בוחר את דרכו ומאמין ותומך בה עד הסוף, הימני ה"לא קיצוני" כמו שאתה מגדיר, טוען ומציג עצמו כפאטריוט ולוחם גדול למען ישראל, ולא עושה שום דבר קטן בנושא~!
אז באמת, יפרח, אם ניתן אוטונומיה לערבים בישראל ופשוט נשלול מהם כל חיבור איתנו כפי שאתה מציע, זה יביא למצב יותר גרוע פי כמה וכמה. בלי להתייחס לזה יותר מדי, הזמן לדיבורים חלף ממזמן. אין לנו כבר זמן לאנשים שמסתכלים מהצד. אז או שתצטרף אלינו, או שפשוט זוז מהדרך. כי אנחנו לא מתכוונים לעצור.

התחייה הלאומית החלה.
ואני לא שונא ערבים! אני אוהב ישראלים!!!

מנותק Requiem

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • תחייה לאומית
« להגיב #20 ב- : ספטמבר 05, 2008, 14:43:16 »
אין זמן לדיבורים יותר, אלא למעשים.

הגיע הזמן שניקח את מה ששלנו.

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #21 ב- : ספטמבר 06, 2008, 21:13:13 »
לאורך כל ההיסטוריה של המדינה המדהימה שלנו, בין אם זו תקופת התנ"ך, מלחמות העולם, קום המדינה והיום...
הערבים הצליחו להוכיח בפנינו באופן כל כך חד וחלק, באופן כל כך בוטה שלא משאיר שום אפשרות להתעלם מן העובדה שאין מה לדבר איתם.
אין. זהו. נגמר. הזמן לדיבורים חלף ממזמן! אנשים שאומרים: כן אני ימני, ולא פועלים למען הימין - הם לא ימנים. אין יותר פשוט מיזה.
ואני אגיד לך עוד משהו, יפרח, אנשים כאלה הם אפילו יותר גרועים משמאלנים. שכן בעוד השמאלני בוחר את דרכו ומאמין ותומך בה עד הסוף, הימני ה"לא קיצוני" כמו שאתה מגדיר, טוען ומציג עצמו כפאטריוט ולוחם גדול למען ישראל, ולא עושה שום דבר קטן בנושא~!
אז באמת, יפרח, אם ניתן אוטונומיה לערבים בישראל ופשוט נשלול מהם כל חיבור איתנו כפי שאתה מציע, זה יביא למצב יותר גרוע פי כמה וכמה. בלי להתייחס לזה יותר מדי, הזמן לדיבורים חלף ממזמן. אין לנו כבר זמן לאנשים שמסתכלים מהצד. אז או שתצטרף אלינו, או שפשוט זוז מהדרך. כי אנחנו לא מתכוונים לעצור.

התחייה הלאומית החלה.
ואני לא שונא ערבים! אני אוהב ישראלים!!!

הבנת בדיוק?
אני גם לא שונא ערבים, אני אוהב יהודים.
אני לא מדבר על אוטונומיה גמורה, אני מדבר על אוטונומיה כלכלית...
וזה רק למי שלא יהיה מוכן לפינוי פיצוי, פינוי פיצוי לערבים הוא הפיתרון הכי הגיוני והכחי טוב שיכול להיות.
אני יודע שאני רק חולם אבל פינוי פיצוי הוא דבר מעשי מאוד.
וזה לא שאני לא פעיל, החלום שלי הוא דבר אחד, זה לא אומר שאני לא הולך להפגנות, ושאני לא יקריב את החופש/החיים שלי בשביל הרעיון היהודי ושילטון יהודי בא''י.
וכן אם אני יצטרך להרוס את כל עזה בגלל 50% של מחבלים, ולדעתי זה לא יותר מזה...
אני יעשה את זה עם דמעות על עיניי...

בקיצור בכל הקשור למעשה אני איתכם לגמרי

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
« להגיב #22 ב- : ספטמבר 06, 2008, 22:28:52 »
מה הכוונה בתחיה לאומית יש תנועה כזאת מפלגה או משו ?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : ספטמבר 07, 2008, 09:05:12 »
בס''ד

א. אנו לא מכירים אתכם, ואסור לפרסם "ארגון" חדש כאן בלי אישורנו. אם תפרסמו את ה"ארגון" הזה שוב תחסמו. אנו חייבים להגן על חברינו.

ב. "תנועה" חדשה? שני אנשים שמרססים סיסמאות זו תנועה חדשה? מי עובד איתכם? מי אתם? אני לא מאמין שיש "תנועה" אמיתית.

ג. אתם מדברים על פילוג הימין בו בזמן שאתם מבקשים לפלג. למה ליצור משהו חדש? אתם לא שמחים עם הימין האמיתי? או אתם חושבים שאתם צריכים להיות המנהיגים? אזה ניסיון יש לכם בתור מנהיגים, ומה השגתם בחייכם שאתם חושבים שכולנו צריכים לבחור בכם כמנהיגים?

ד. האם אתם מתביישים מלהיות יהודים? האם אתם יהודים בכלל? מה זאת אומרת "ישראלים" אמיתיים? אתם מגדירים את עצמכם כ"ישראלים" ולא יהודים. אתם באמת מדברים כמו הערב רב. תנועה חילונית "ימנית" תמיד תיכשל. מי שלא מבין זאת לא למד כלום מההיסטוריה. חילוניים לאומים "ימניים" הרבה יותר מוכשרים מכם ניסו ליצור תנועות חילוניות ונכשלו שוב ושוב בכישלון גמור. ז'בוטינסקי, בגין, שמיר, שרון - כולם היו חילוניים "ימניים" וראינו מה קרה להם בסוף.

ה. אנו כהניסטים. ז''א, אנו יהודים גאים ולא סתם "ישראלים". בלי ערכים תורניים, אין שום סיכוי לשרוד בא''י. הדתיים הם הם שמתישבים ביהודה ושומרון ומתנגדים בגופם לכל הנסיגות. יש רק לדתיים הרבה ילדים. החילוניים כן צריכים להצטרף למאבק אבל המאבק חייב להיות מבוסס על ערכים יהודים. אחרת אין סיכוי להצליח ולא מגיע לנו להצליח.

ו. אתם מדברים על פעילות עכשיו. ריסוס סיסמאות זו פעילות? רוב העם יתרשם מילדים שמרססים סיסמאות? זה רציני?

ז. אם אתם לא שבעי רצון עם הפצת המסר שלנו באינטרנט ואתם רוצים פעילות שטח אמיתית, תוכלו להצטרף לאנשינו ביהודה ושומרון. תנועתנו תומכת כספית בפעילות הגיבורים של יהודה ושומרון. ובנוסף לכך, אנו מפיצים את המסר של ארץ ישראל השלמה לכל עם ישראל דרך האינטרנט. זה מה שגיבורי יהודה ושומרון מבקשים מאיתנו לעשות.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 07, 2008, 09:27:09 על ידי חיים בן_פסח »

Aaron

• אורח
« להגיב #24 ב- : ספטמבר 07, 2008, 09:32:39 »
אנחנו תנועה עצמאית. לא מסכימים איתנו? מותר לכם לחלוק עלינו אבל, לא להשתמש בנו כמקום פרסום לתנועה המסכנה שלכם ולגנוב לנו גולשים.