כתב נושא: חידה/בדיחה מתמטית...(מי שיצליח ליפתור יקבל זכות ליזרוק טיל,חחח...).  (נקרא 2468 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
טיל  ישראלי  יכול  להרוג  100  ערבים  מוסלמים, אם  כהניסט  יזרוק  אותו זה יהרוג  200, נימצאים  בשטח  14  כהניסטים, כמה  טילים  ניצטרך  ליזרוק  על  מנת  להרוג  להשמיד  כפר  של  4,000  ערבים  בהיתחשב  בעובדה   שאת  ה-2 הטילים  הראשונים  יערו  השמXלנים??

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
נצטרך 10 ישראלים מכיוון ש-200 ערבים מוסלמים נXצים נהרגו על ידי השמאלנים (לפי טענתך לפחות..) ו14 הכהניסטים שיורים טילים
רוצחים 2,800 ערבושים נXצים. נותרו 1000 ערבושים להרוג ואם כל טיל ישראלי רוצח 100 ערבים אז 10 טילים ישראלים יעשו את העבודה.

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
נצטרך 10 ישראלים מכיוון ש-200 ערבים מוסלמים נXצים נהרגו על ידי השמאלנים (לפי טענתך לפחות..) ו14 הכהניסטים שיורים טילים
רוצחים 2,800 ערבושים נXצים. נותרו 1000 ערבושים להרוג ואם כל טיל ישראלי רוצח 100 ערבים אז 10 טילים ישראלים יעשו את העבודה.
חשבון יפה, רק  2  טילים  לא ששמאלנים יזרקו אותם אלא  את  השני  הטילים הראשונים השמאלנים  י-ע-צ-ר-ו, כך  ששני  טילים  הלך  לאיבוד...
רמז  לתשובה: מופיעה  בכינוי  שלי...

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
חשבון יפה, רק  2  טילים  לא ששמאלנים יזרקו אותם אלא  את  השני  הטילים הראשונים השמאלנים  י-ע-צ-ר-ו, כך  ששני  טילים  הלך  לאיבוד...
רמז  לתשובה: מופיעה  בכינוי  שלי...

12.... 20-8=12... (זה כותב לי הפוך)

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *

מנותק הימני האמיתי (המקורי)

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *