קודם-כל, אני שׂמח לשמוע שאכן היוּ הפגנוֹת נגד התשקורת.

..אבל עצם העובדה שאני למשל לא זוכר כאלה, מעידה על מיעוטן ובעיקר על אוזלתן ועל אי-התועלת שבהן.
שוב- גם בשביל להפגין נגד התקשורת, צריך את התמיכה הבסיסית של התקשורת (בכוחה של התקשורת להציג את המפגינים ואת ההפגנה כולה באור שלילי די בקלוּת..).
לגבי מועצת העיתונות, מדובר שוּב בגוף שאיננו כּפוּף לציבור, ועל-כן יש לוֹ חופש מלא לשפוט כל דבר לפי ראוּת-עיניו בלי שוּם התחייבוּת ל"טובת"-הציבור (לפחות מִמה שידוּע לי; תקן אותי אם אני טועה).
מוּזר לי שרוב הציבור אפילו לא מעלה על דעתו אפשרוּת של יציאה משותפת למחאה אזרחית נגד אילי-התקשורת, שהם-הם הכוח השליט כיום בכל תחום, וּמדרדרים את העם הזה אל שפל-המדרגה מיום ליום, לאט-לאט, מתוֹך מניעים אינטרסנטיים אגואיסטיים לחלוּטין, על חשבון "טובת" הציבור, ללא אלוהים, ללא עקרונות, רומסים את הדמוקרטיה .. וכל זאת במסווה של "כלב-השמירה" שלה, כן?...
והציבור- כעיוור אחריה הולך! ממשיך בהערצה אווילית להיות עבד- עבד ממש- של כל ה"כוכבים" שלו, להשתחווֹת לכל מה שהם אומרים וחושבים כאילו היוּ אלה דברי-אלוהים חיים..

זוועה.
חיים יבין, אמנון אברמוביץ', כל ה'פרשנים' השמאלניים למיניהם, כוכבי "ארץ נהדרת".. הציבור כבר לא יכול בִּלעדיהם! נוּ בּטח, הוא כבר מכוּר אליהם, התקשורת הִרגילה אותו.. זאת אחת השיטוֹת שלה.. נורא ואיום.