ראשית ,הוא ניהל כאן את הפורום.הוא פירסם את חיים בן פסח.
שנית, חיים בן פסח קרא לנו לעזור לאיתמר בן גביר לכן היה טבעי ונורמלי ומתבקש להכנס ולדבר עם איתמר בן גביר,מרזל ואנשי החזית שאנו אמורים להצביע עבורם.
שלישית, בן גביר יודע על התנהגותו ודווח עליה וכמוהו גם מרזל מה זה אומר עליהם?מה זה מעיד עליהם?
מצד אחד טוענים שהוא מופרע,חולה נפש ונאו נאצי ומצד שני שהוא סוכן ומה זה מעיד על השב"כ?
רביעית ,אני אזרח ישראל ופטריוט ואני מעוניין שחוקי מדינת ישראל כן יחולו עלי.אני לא במלחמה עם מדינת ישראל ואני אזרח שומר חוק.
חמישית, חיים בן פסח שדעתו קובעת טוען שעד שיש מצב של גירוש וכרגע אין מצב חירום כזה אנו נשמור על חוקי מדינת ישראל ואתה הבעת תמיכה בכך גם מסיבות טקטיות.
שישית ,אנו פעילים פוליטית וגולשים בפורום אין בכך שום עברה!כאמור רשימות מרזל וקליינר ומצעם אושרו בידי ועדת הבחירות המרכזית שבראשה עמדה דורית בייניש שהיא הסמכות המשפטית העליונה.אין מה לפחד!
שביעית,חיים בן פסח אמור לפתור את הבעיה הזאת עם מרזל או שלחילופין יהיה נתק ואז נדע היכן אנו עומדים ומה עלינו לעשות.
שמינית,אני מתכוון להמשיך ולהתנהג כרגיל:שנים רבות אני גולש וכותב בפורומים ואני מסרב להתרגש מהצפה או מהתנהגות כזאת.
תשיעית,האמת מתגלה ולדעתי פשוט מדובר באינטרסים שונים ולא במשהו מורכב מדי,גם לגבי הדר אביזוב דאגו שהוא סוכן והתברר שלא.
אני לא אכנס לכל הנקודות שלך כי צריך מחשבון לינארי בשביל זה

אבל כמה נקודות, נכון שאנחנו פועלים עפ"י החוק, אבל אתה יודע מה
אני יכול להגיד עכשיו, שמע, חבל שמישהו לא רוצח את אולמרט, זו דעתי האישית,
שם אתה לא יכול להגיד דבר כזה - סתם דוגמא..
חוץ מזה אמרת שבן-גביר ומרזל יודעים על מעלליו של רוני, מה זה אומר עליהם?
משארית טיפת הכבוד שנותר אליהם, אני לא אגיד בפומבי מה זה אומר עליהם...
אבל תחשוב אתה מה זה אומר על עוזר פרלמנטרי לשעבר של כהנא שהיה כפוף לחיים בן פסח בארה"ב,
ושנותן לילד בן 18 לשחק במילים של חיים כאילו שהוא קורא לרצח של יהודים אשכנזים בארץ..
ואגב לגבי זה:
תשיעית,האמת מתגלה ולדעתי פשוט מדובר באינטרסים שונים ולא במשהו מורכב מדי
ממש לא, אתה טועה ומטעה - האינטרסים שלנו זהים כמעט אחד לאחד בזה של חזית יהודית,
המדובר פה זה בהפקרות והתעלמות מבישה ממעשה שפיכת דמו של יהודי יקר כמו חיים בן פסח,
נעזוב בצד את ההצפות החוזרות ונשנות, נעזוב בצד את הפריצות למחשב שנעשו לגולשים שלנו על ידי הדפקט הספציפי הזה,
נעזוב את "פורום הימין האמיתי" המזוייף שהוא המציא הדפוק הזה, ונתמקד בדבר אחד וזה הסרטונים עם המסר הנאצי שהוא עשה על חיים,
על זה היה צריך בו במקום לא רק להקיא אותו מתוכם, אלא גם למסור את הפרטים המלאים עליו כדי להגיש נגדו תלונת דיבה, וזה לא נעשה וזה אומר הכל.
חיים כאוב מאוד ומאוכזב מאוד מהיחס שקיבל מאנשים שתרם להם עשרות אלפי דולרים במאמצים רבים,
וזוהי סטירת לחי כפוית טובה לגביו, והוא לא יגיד זאת אבל אני כן, כל מי שלא פעל נגד מעשים מבישים כאלה,
הוא לא מוסרי לא אוהב ישראל ובטח לא כהניסט - ושיתבייש להגדיר עצמו כאחד שכזה, זו בושה וחרפה שזו התודה
שמקבל אדם כמו חיים בן פסח שתורם כל רגע מחייו לעניין היהודי כבר 36 שנה - ןהגיע הזמן להפסיק לגונן על נבלות שנותנים יד להשחרת שמו ולבגידה בו,
וגם שתיקה נחשבת ככזו, אחנו נמשיך לגדול ולצמוח ולהתחזק, וכל עוד יש נשימה באפי אני אפעל בכל הכח לגרום לזה לקרות,
ואנחנו נבוא נביא את חיים בתופים ובמחולות לארץ ואז נהפוך למפלגה שתשנה את ההיסטוריה ב"ה,
אבל דבר אחד לא ישתנה - אנחנו לא נשכח את מה שעשו לנו הן בעשייה והן בשתיקה על עשייה, ויום הדין בוא יבוא עם האחראים.