כתב נושא: למי שראה היום את ההצפה בפורום  (נקרא 7557 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

עז77

• אורח
למי שראה היום את ההצפה בפורום
« ב- : פברואר 03, 2007, 23:07:07 »
מי שבמקרה היה עד לאקט המבחיל של אדם בודד ומעורער בנפשו מבין,
מבין עד לאיזה שפל הגיעו בחזית יהודית שמאפשרים לאפס כזה לדרדר את שמם בבוץ,
זה כל כך כואב שיהודים טובים כמו מרזל ובן גביר מאפשרים לנאצי כזה להיות קשור אליהם,
למרות שהם אפילו לא שמים את הלינק שלו באתר שלהם, זה האיש שקרא לשואה נגד אשכנזים,
ודרך אגב אם במקרה מישהו תהה מה קורה בפורום שלו אני אחסוך מכם זאת,
הוא בפורום שלו אוסף עליכם מידע אישי - כמו כתובת IP, ואז הוא מריץ את זה בסורק IP
בגלל שהוא חולה נפש, ומנסה להכנס למחשב שלכם - ככה הוא עשה לאחד הגולשים שלנו שביקר אצלו בפורום,
הוא ניצל את זה שהוא נרשם לפורום שלו ובאמצעות ה IP פרץ לו למחשב ונעזר במחשב שלו להכנס לפורום שלנו בכינוי שלו,
למזלנו עליתי על זאת בטרם נעשה נזק לחשבון של הגולש בפורום שלנו, אבל שתבינו מדובר בפורץ מחשבים, ניאו נאצי, מופרע, וחולה נפש.

יש גם פסיכים כאלה, אנחנו כיהודי הימין האמיתי, צריכים ללכת בדרכו של כהנא
ולהתעלם מפרובוקטורים כאלה, ואני יודע שהוא פרובוקטור, הוא זורע הרס ומחלוקת בכוונה,
כהניסטים אמיתיים לא עושים דברים כאלה בתוך המחנה - הוא הושתל מבחוץ והמלצה חמה שלי היא להתרחק מהנגע החולה הזה.

וכמובן למי שנפגע מהקללות והגידופים של התת-אנוש הזה, אני מתנצל,
אנחנו נמשיך לשמור על הפורום האיכותי הזה ועל הגולשים שלו,
מערכת הפורומים שלנו היא מקצועית ומוגנת היטב, וגם היא וגם האתר שלנו שייכים לחברה אמריקאית ומנוהלים ע"י אמריקאים מארה"ב,
לכן על האתר הזה לא חל החוק הישראלי, ולא ניתן לאכוף אותו כאן באמצעות בית המשפט או המשטרה הישראלית,
לכן כאן ורק כאן חופש הביטוי, הוא באמת חופש להתבטא וחופש לדבר מבלי חשש מהסגרת פרטים ע"י צו שופט, חוקי מדינת ישראל לא חלים עלינו!
ונראה שהסוג הזה של בטחון וחופשיות לדבר על הכל יוצר קנאה מרה אצל אנשים מסויימים, או יותר נכון איש מסויים - הותיקים כבר מכירים את הבדיחה המהלכת הזו,
ולחדשים שמצטרפים אלינו אפשר רק לייעץ להתרחק מהנגע החולה הזה, הכל שם אשליה שקרית ומסוכנת לכם ולפרטיותכם.

עז77,
מנהל אתר והפורום הימין האמיתי.
« עריכה אחרונה: פברואר 03, 2007, 23:15:50 על ידי עז77 »

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : פברואר 03, 2007, 23:15:06 »
יתכן שהוא עוד איזה פרובוקטור מהשב"כ כמו אבישי רביב?

עז77

• אורח
« להגיב #2 ב- : פברואר 03, 2007, 23:20:02 »
אין לי ספק לרגע, לפי ההתנהגות שלו - פרובוקטורים ידועים בניסיונות שלהם להסית אנשים אחד נגד השני וליצור פילוג,
כדי למנוע חס וחלילה מאנשים להתאחד ולהלחם ברעל שדוחפים להם בממסד הבולשביקי, זה המטרה, להחליש אותנו מבפנים.

אם נהיה חכמים להתאחד ולגדול במקום בטוח כמו הפורום הזה ולא להכנע לשקרים ולנסיונות כאלה לעבוד עלינו,
אנחנו ננצח - לדעתי גם אם הוא לא שב"כניק הוא אדם לא צפוי ומסוכן, חולה רוח ומהסוג שעושה נזק לתנועה שלנו ולמשימות החשובות שלנו.

אנשים כאלה שעושים דה לגיטימציה להיות כהניסט בישראל,
צריך לבעוט אותם החוצה מאיתנו - ולא לשחק לידיים שלהם, כי אז ניפול.
« עריכה אחרונה: פברואר 03, 2007, 23:22:28 על ידי עז77 »

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : פברואר 03, 2007, 23:39:35 »
איזה אינטרס יש לאחד כזה לפגוע בתנועה הכהניסטית אם הוא אינו איש שב"כ?

בייקר

• אורח
« להגיב #4 ב- : פברואר 03, 2007, 23:51:29 »
ראשית ,הוא ניהל כאן את הפורום.הוא פירסם את חיים בן פסח.
שנית, חיים בן פסח קרא לנו לעזור לאיתמר בן גביר לכן היה טבעי ונורמלי ומתבקש להכנס ולדבר עם איתמר בן גביר,מרזל ואנשי החזית שאנו אמורים להצביע עבורם.
שלישית, בן גביר יודע על התנהגותו ודווח עליה וכמוהו גם מרזל מה זה אומר עליהם?מה זה מעיד עליהם?
מצד אחד טוענים שהוא מופרע,חולה נפש ונאו נאצי ומצד שני שהוא סוכן ומה זה מעיד על השב"כ?
רביעית ,אני אזרח ישראל ופטריוט ואני מעוניין שחוקי מדינת ישראל כן יחולו עלי.אני לא במלחמה עם מדינת ישראל ואני אזרח שומר חוק.
חמישית, חיים בן פסח שדעתו קובעת טוען שעד שיש מצב של גירוש וכרגע אין מצב חירום כזה אנו נשמור על חוקי מדינת ישראל ואתה הבעת תמיכה בכך גם מסיבות טקטיות.
שישית ,אנו פעילים פוליטית וגולשים בפורום אין בכך שום עברה!כאמור רשימות מרזל וקליינר ומצעם אושרו בידי ועדת הבחירות המרכזית שבראשה עמדה דורית בייניש שהיא הסמכות המשפטית העליונה.אין מה לפחד!
שביעית,חיים בן פסח אמור לפתור את הבעיה הזאת עם מרזל או שלחילופין יהיה נתק ואז נדע היכן אנו עומדים ומה עלינו לעשות.
שמינית,אני מתכוון להמשיך ולהתנהג כרגיל:שנים רבות אני גולש וכותב בפורומים ואני מסרב להתרגש מהצפה או מהתנהגות כזאת.
תשיעית,האמת מתגלה ולדעתי פשוט מדובר באינטרסים שונים ולא במשהו מורכב מדי,גם לגבי הדר אביזוב דאגו שהוא סוכן והתברר שלא.

עז77

• אורח
« להגיב #5 ב- : פברואר 03, 2007, 23:53:21 »
איזה אינטרס יש לאחד כזה לפגוע בתנועה הכהניסטית אם הוא אינו איש שב"כ?

במחלת נפש אין הגיון, הוא רוצה שתהיה לו קהילה שהוא יהיה הבוס שלה, ויוכל להיות "הגבר", הוא ילד דפוק אין לו 18 אפילו,
וגם לא הולך לו, אנשים קולטים מהר שהוא מתווכח עם עצמו בהרבה כינויים אז הוא מתחרפן ותוקף קהילה פורחת כמו שלנו מהקנאה הטרופה שלו..

ומילא שהוא דפוק, אבל הוא עושה נזק חמור למרזל,
מה אתה חושב? שעכשיו שמרזל תומך באחד שעושה סרטים עם מסרים נאציים אנטישמיים,
יקבל מחיים כסף? עד היום חיים היה נוטתן למרזל עשרות אלפי דולרים מהארגון שלנו בארה"ב,
ותראה מה הדפוק בראש הזה עושה להם, והם במקום לבעוט בו, נותנים לו לרסק להם את התנועה הגם ככה מצ'וקמקת שלהם,
בלי התרומות שלנו, הדג המפרפר הזה ימות בבחירות, אבל מצד שני הוא לא לגמרי אשם, אם מרזל ובן-גביר היו יהודים מוסריים,
הם לא היו שותקים על המעשים שלו, העובדה שהם בחרו להתעלם מזה חשפה את פרצופם האמיתי, וזה שהם לא התשובה שלנו כנראה בבחירות,
חבל חבל חבל, אבל הם הביאו את זה על עצמם, וממשיכים להתיר לו לעשות נזק והרס - לך תדע כבר מה הולך שם, הכל רקוב אצלהם...
בשביל זה חשוב לנו להתאחד ולהתחזק כקהילה ולפעול מתי שנתבקש כדי להביא את חיים לארץ, ואז הדברים יסתדרו כבר כמו דומינו.

למי שלא יודע חיים היה הבוס של מרזל, חיים בכיר יותר וותיק וחכם יותר בהרבה מכל מי שמתיימר להיות כהניסט בארץ,
חיים הקריב הכי הרבה ושילם הכי הרבה מחיר אישי למען ארץ ישראל, האיש נטול אינטרסים והוא בעמדת צדיק שאין כמוהו בדורנו..

בייקר

• אורח
« להגיב #6 ב- : פברואר 04, 2007, 00:01:46 »
האינטרס הוא אישי:ניהול בלעדי של הפורום שלו ובלעדיות של הפורום שלו בנושא החזית,זאת התנהגות מקובלת בפוליטיקה.לדוגמא כשהייתי פעיל בליכוד ניסו יועצים חיצוניים בשכר של בנימין נתניהו להשתלט על סניף הליכוד ולקבוע מה לעשות,מטרתם הייתה קידום אישי.
יש לזכור שפוליטיקה היא אמצעי למוביליות אישית וראינו את מרכז הליכוד שחבריו הפכו לנושאי משרות בכירות,אנשים שלא עובדים שאינם משכילים נהיו בעמדות מפתח במדינה.
אם היה סוכן האם בן גביר ומרזל היו עובדים עימו?!ואם כן מה זה אומר עליהם.
לפחות חיים בן פסח שאני סומך עליו קרא לנו להתפקד לארגונם של בן גביר ופדרמן!חיים מכיר את אנשי כהנא מזה 30 שנה והוא בקשר איתם!חיים לא היה גורם לנו נזק וקורא לנו לעבוד עם אנשים שמעסיקים סוכן שב"כ!
שוב מאחר שחיים בארצות הברית ואחרים רימו ואיכזבו אותנו כרגע מרזל בתוספת אנשים אחרים הוא האלטרנטיבה הפוליטית שלנו כל עוד חיים בן פסח לא בארץ או שחיים בן פסח יאמר דברים מפורשים.
תמיד חיים מדבר בקול ברור וצלול ועמדותיו נחרצות.
אם אני אחשוב שעלי לתמוך במרזל האם עלי לתת לרוני לשנות את רצוני?!אחרי שרוני עצמו שיכנע אותי לתמוך בחיים בן פסח ובמרזל?
האם רוני כה חשוב שישנה כל רגע את עמדותינו הפוליטיות.
האם השב"כ ישנה את עמדותי הפוליטיות?לא!

בייקר

• אורח
« להגיב #7 ב- : פברואר 04, 2007, 00:05:44 »
חיים בן פסח יקבע !הוא אמר שמרזל היה עוזרו הפרלמנטרי של הרב כהנא זצ"ל ובצוות שלו בכנסת,חיים בן פסח תמך בו גם כספית בעשרות אלפי דולרים!
חיים יודע מה הוא עושה.
אני סומך על חיים שיפתור בעיה שולית כזאת כי חיים נועד לגדולות והצליח לפתור בעיות הרבה יותר קשות כמו עליית יהדות ברית המועצות.

עז77

• אורח
« להגיב #8 ב- : פברואר 04, 2007, 00:07:56 »
ראשית ,הוא ניהל כאן את הפורום.הוא פירסם את חיים בן פסח.
שנית, חיים בן פסח קרא לנו לעזור לאיתמר בן גביר לכן היה טבעי ונורמלי ומתבקש להכנס ולדבר עם איתמר בן גביר,מרזל ואנשי החזית שאנו אמורים להצביע עבורם.
שלישית, בן גביר יודע על התנהגותו ודווח עליה וכמוהו גם מרזל מה זה אומר עליהם?מה זה מעיד עליהם?
מצד אחד טוענים שהוא מופרע,חולה נפש ונאו נאצי ומצד שני שהוא סוכן ומה זה מעיד על השב"כ?
רביעית ,אני אזרח ישראל ופטריוט ואני מעוניין שחוקי מדינת ישראל כן יחולו עלי.אני לא במלחמה עם מדינת ישראל ואני אזרח שומר חוק.
חמישית, חיים בן פסח שדעתו קובעת טוען שעד שיש מצב של גירוש וכרגע אין מצב חירום כזה אנו נשמור על חוקי מדינת ישראל ואתה הבעת תמיכה בכך גם מסיבות טקטיות.
שישית ,אנו פעילים פוליטית וגולשים בפורום אין בכך שום עברה!כאמור רשימות מרזל וקליינר ומצעם אושרו בידי ועדת הבחירות המרכזית שבראשה עמדה דורית בייניש שהיא הסמכות המשפטית העליונה.אין מה לפחד!
שביעית,חיים בן פסח אמור לפתור את הבעיה הזאת עם מרזל או שלחילופין יהיה נתק ואז נדע היכן אנו עומדים ומה עלינו לעשות.
שמינית,אני מתכוון להמשיך ולהתנהג כרגיל:שנים רבות אני גולש וכותב בפורומים ואני מסרב להתרגש מהצפה או מהתנהגות כזאת.
תשיעית,האמת מתגלה ולדעתי פשוט מדובר באינטרסים שונים ולא במשהו מורכב מדי,גם לגבי הדר אביזוב דאגו שהוא סוכן והתברר שלא.

אני לא אכנס לכל הנקודות שלך כי צריך מחשבון לינארי בשביל זה  :)

אבל כמה נקודות, נכון שאנחנו פועלים עפ"י החוק, אבל אתה יודע מה
אני יכול להגיד עכשיו, שמע, חבל שמישהו לא רוצח את אולמרט, זו דעתי האישית,
שם אתה לא יכול להגיד דבר כזה - סתם דוגמא..

חוץ מזה אמרת שבן-גביר ומרזל יודעים על מעלליו של רוני, מה זה אומר עליהם?
משארית טיפת הכבוד שנותר אליהם, אני לא אגיד בפומבי מה זה אומר עליהם...
אבל תחשוב אתה מה זה אומר על עוזר פרלמנטרי לשעבר של כהנא שהיה כפוף לחיים בן פסח בארה"ב,
ושנותן לילד בן 18 לשחק במילים של חיים כאילו שהוא קורא לרצח של יהודים אשכנזים בארץ..

ואגב לגבי זה:
ציטוט
תשיעית,האמת מתגלה ולדעתי פשוט מדובר באינטרסים שונים ולא במשהו מורכב מדי
ציטוט

ממש לא, אתה טועה ומטעה - האינטרסים שלנו זהים כמעט אחד לאחד בזה של חזית יהודית,
המדובר פה זה בהפקרות והתעלמות מבישה ממעשה שפיכת דמו של יהודי יקר כמו חיים בן פסח,
נעזוב בצד את ההצפות החוזרות ונשנות, נעזוב בצד את הפריצות למחשב שנעשו לגולשים שלנו על ידי הדפקט הספציפי הזה,
נעזוב את "פורום הימין האמיתי" המזוייף שהוא המציא הדפוק הזה, ונתמקד בדבר אחד וזה הסרטונים עם המסר הנאצי שהוא עשה על חיים,
על זה היה צריך בו במקום לא רק להקיא אותו מתוכם, אלא גם למסור את הפרטים המלאים עליו כדי להגיש נגדו תלונת דיבה, וזה לא נעשה וזה אומר הכל.

חיים כאוב מאוד ומאוכזב מאוד מהיחס שקיבל מאנשים שתרם להם עשרות אלפי דולרים במאמצים רבים,
וזוהי סטירת לחי כפוית טובה לגביו, והוא לא יגיד זאת אבל אני כן, כל מי שלא פעל נגד מעשים מבישים כאלה,
הוא לא מוסרי לא אוהב ישראל ובטח לא כהניסט - ושיתבייש להגדיר עצמו כאחד שכזה, זו בושה וחרפה שזו התודה
שמקבל אדם כמו חיים בן פסח שתורם כל רגע מחייו לעניין היהודי כבר 36 שנה - ןהגיע הזמן להפסיק לגונן על נבלות שנותנים יד להשחרת שמו ולבגידה בו,
וגם שתיקה נחשבת ככזו, אחנו נמשיך לגדול ולצמוח ולהתחזק, וכל עוד יש נשימה באפי אני אפעל בכל הכח לגרום לזה לקרות,
ואנחנו נבוא נביא את חיים בתופים ובמחולות לארץ ואז נהפוך למפלגה שתשנה את ההיסטוריה ב"ה,
אבל דבר אחד לא ישתנה - אנחנו לא נשכח את מה שעשו לנו הן בעשייה והן בשתיקה על עשייה, ויום הדין בוא יבוא עם האחראים.

עז77

• אורח
« להגיב #9 ב- : פברואר 04, 2007, 00:12:13 »
האינטרס הוא אישי:ניהול בלעדי של הפורום שלו ובלעדיות של הפורום שלו בנושא החזית,זאת התנהגות מקובלת בפוליטיקה.לדוגמא כשהייתי פעיל בליכוד ניסו יועצים חיצוניים בשכר של בנימין נתניהו להשתלט על סניף הליכוד ולקבוע מה לעשות,מטרתם הייתה קידום אישי.
יש לזכור שפוליטיקה היא אמצעי למוביליות אישית וראינו את מרכז הליכוד שחבריו הפכו לנושאי משרות בכירות,אנשים שלא עובדים שאינם משכילים נהיו בעמדות מפתח במדינה.
אם היה סוכן האם בן גביר ומרזל היו עובדים עימו?!ואם כן מה זה אומר עליהם.
לפחות חיים בן פסח שאני סומך עליו קרא לנו להתפקד לארגונם של בן גביר ופדרמן!חיים מכיר את אנשי כהנא מזה 30 שנה והוא בקשר איתם!חיים לא היה גורם לנו נזק וקורא לנו לעבוד עם אנשים שמעסיקים סוכן שב"כ!
שוב מאחר שחיים בארצות הברית ואחרים רימו ואיכזבו אותנו כרגע מרזל בתוספת אנשים אחרים הוא האלטרנטיבה הפוליטית שלנו כל עוד חיים בן פסח לא בארץ או שחיים בן פסח יאמר דברים מפורשים.
תמיד חיים מדבר בקול ברור וצלול ועמדותיו נחרצות.
אם אני אחשוב שעלי לתמוך במרזל האם עלי לתת לרוני לשנות את רצוני?!אחרי שרוני עצמו שיכנע אותי לתמוך בחיים בן פסח ובמרזל?
האם רוני כה חשוב שישנה כל רגע את עמדותינו הפוליטיות.
האם השב"כ ישנה את עמדותי הפוליטיות?לא!

קודם כל החל ממחר המספר של איתמר בן גביר יורד מהאתר בהוראתו של חיים,
וגם בשידורים מספר זה לא יופיע יותר - חיים הפנה לארגון טרם ידע שהם יתנו ידם למסרים נאצים,
זה טרף את כל הקלפים גם בעיניו וגם בעיניי, אולי לא הקשבת לשידור שחיים הודיע בפירוש שאינו יכול לתמוך באנשים שנותנים יד למישהו כמו רוני.

חבל וצר לי לשמוע אותך מנסה לצייר את זה כיריבות סטרילית לגיטימית,
אין דבר רחוק מזה במציאות - נחצו פה קוים אדומים שאני מתפלא עליך שאתה לא מבין אותם לעומק,
או שמסיבה אחרת אתה בוחר להצניע אותם - בייקר, מדובר פה בהתקפה ישירה על חיים ועל הימין האמיתי של זבל קטן בשם רוני,
עצם העובדה שמרזל ובן גביר מתירים זאת, זה הופך אותם לשותפים לפשע - איך אתה יכול לתמוך באנשים שנותנים ידם לכזה דבר, איני יודע אבל זו זכותך..

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #10 ב- : פברואר 04, 2007, 00:21:52 »
אותי  אישית
מההודעות הראשונות שלו  שהוא הציף
לא נראה לי האנשים בפורום שם  אנשים רציניים
הוא אומר  דברים בסגנון כאילו  אנחנו רוצים אלימות
"תשאירו טלפון" וכדומה  כאילו זה כנופיות רחוב זה מה  שחסר

"אם תפגשו עם רוני הייתם כבר מתים"(לא ציטוט מדוייק אבל משהו בסגנון)

אמרה כזו אומרת הכל
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

בייקר

• אורח
« להגיב #11 ב- : פברואר 04, 2007, 00:23:08 »
אני מקבל את מה שאתה אומר ואני אומר דבר פשוט מאד.בכל פורום יש מנהל וכאן אתה קובע.אבל כמו שאתה בעצמך אמרת חיים בן פסח יקבע מה לעשות.
אתה מגונן על חיים ומתארו כאדם רגיש.לדעתי חיים קורץ מהחומר של הרב כהנא זצ"ל כלומר קשוח,איש עקרונות,אדם ישר שיכול לעמוד בלחצים,לכן הבעיה הזאת קטנה עליו,לכן גם דאגתי פחות שמספר רב של שאלות יעייפו את חיים וכו'.
השנים בכלא הקשיחו את חיים.אין לאבד פרופורציות ולהגזים בתיאור המצב.
שמאלנים התנהגו בעבר בצורה כזאת:הצפה,כניסה לפורום וכו' והסתדרנו יופי.
המבחנים העומדים לפנינו ולפני חיים בן פסח הרבה יותר קשים מרוני וכו'.
במידה מסוימת האחריות היא של חיים שאפשר לרוני לנהל כאן ועובדה שחיים תיקן את המצב הזה ואתה הוא המנהל.החיים הפוליטיים רצופים מריבות על תפקידים,מאבקי אגו,אמוציות ובכלל באינטרנט בפורומים היו דברים מעולם.
אם חיים תרם כסף רב למרזל ועזר לו השפעתו על מרזל צריכה להספיק בכדי לפתור את הבעיה שנוצרה.
אם מרזל כפוי טובה ולא ניתן לסמוך עליו זוהי נורת אזהרה אדומה בקשר לבחירות ולמי צריך להצביע.
אם מרזל חושב שאין תחליף לרוני והוא חיוני להצלחת החזית הלאומית זה אומר דרשני.
איתמר בן גביר לא הגיב,לא כותב כאן אבל מצפה לתמיכה שלנו!
רוצים את כספנו ואת קולותינו בבחירות ותמורת מה?
מה יעשו עבורנו מרזל,בן גביר?
למה שנתמוך בהם?שיתנו לי סיבה!

בייקר

• אורח
« להגיב #12 ב- : פברואר 04, 2007, 00:26:45 »
אם רוני ירצח אותנו לא נוכל להצביע לחזית הלאומית ואז מרזל לא יעבור את אחוז החסימה...
רק אצל חרדים וערבים המתים מצביעים...
אם רוני ירצח אותנו לא נוכל לכתוב בפורום החזית הלאומית...
רוני טען שמרזל זקוק לכל קול,אז למה לו לרצוח את מצביעיו?או שרוני ירצח אותנו ויצביע מהכלא כאסיר...

עז77

• אורח
« להגיב #13 ב- : פברואר 04, 2007, 00:28:54 »
אותי  אישית
מההודעות הראשונות שלו  שהוא הציף
לא נראה לי האנשים בפורום שם  אנשים רציניים
הוא אומר  דברים בסגנון כאילו  אנחנו רוצים אלימות
"תשאירו טלפון" וכדומה  כאילו זה כנופיות רחוב זה מה  שחסר

"אם תפגשו עם רוני הייתם כבר מתים"(לא ציטוט מדוייק אבל משהו בסגנון)

אמרה כזו אומרת הכל

הוא מברבר עם עצמו שם, זה בדיחה
גם פה לפני מיליון שנה שהוא היה מנהל לשעה וחצי אולי,
הוא פתח פה איזה 60 כינויים אולי, כולם עם ה IP שלו - בדיחה עלובה זה מה שהוא..

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : פברואר 04, 2007, 00:29:47 »
הוא לא אמר את זה בכוונה  כזו
איך שהוא  אמר את זה
זה סגנון רחוב כזה של אגו
של "אל תתחילו איתי למה לא כדאי לכם" סגנון מאפיונרי

בייקר

• אורח
« להגיב #15 ב- : פברואר 04, 2007, 00:32:01 »
אגב הוא הצליח להעיר את הפורום שלנו ואנשים כותבים בו ונהייה מעניין כאן,הוא כמו זריקת אדרנלין או ויאגרה לפורום.תראה כמה קוראים אותנו וכותבים.
אם הוא בעיה שולית הוא לא יכתיב את התנהגותנו.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : פברואר 04, 2007, 00:36:58 »
תאמת סה"כ הוא רק הוכיח
שבאמת רוני יצר תסרטים האלו
ואנחנו בטוחים לא במאה אחוז אלה במיליון אחוז

עז77

• אורח
« להגיב #17 ב- : פברואר 04, 2007, 00:44:12 »
תאמת סה"כ הוא רק הוכיח
שבאמת רוני יצר תסרטים האלו
ואנחנו בטוחים לא במאה אחוז אלה במיליון אחוז

יאללה נתנו לא מספיק במה ליום אחד,
שייחנק החזיר ב"ה הלילה וימות כמו כלב,
יהודים מזוייפים כאלה רק גוררים אותנו אחורה.

עז77

• אורח
« להגיב #18 ב- : פברואר 04, 2007, 00:45:57 »
אגב הוא הצליח להעיר את הפורום שלנו ואנשים כותבים בו ונהייה מעניין כאן,הוא כמו זריקת אדרנלין או ויאגרה לפורום.תראה כמה קוראים אותנו וכותבים.
אם הוא בעיה שולית הוא לא יכתיב את התנהגותנו.

בייקר הפורום תמיד רדום בשבת,
מה לעשות שפה יש יהודים אמיתיים ולא כמו המתיוון הכופר הזה,
שלא רק מחלל שבת אלא גם עושה זאת למען הוצאת דיבה ודברי רשע,
חתיכת אפס כלומניק, הוא עוד ישרף בגיהנום, תהיו בטוחים בכך.

טוב, חלאס די לדבר עליו,
היה נגמר - הלאה.

-ננעל-