כתב נושא: השינאה לאריאל שרון  (נקרא 4093 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק מוות_לבוגדים!

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
השינאה לאריאל שרון
« ב- : אוגוסט 17, 2008, 01:35:53 »
ראשית תבינו אני לא שמאלני! אני בסך הכל רוצה להבין....
אריאל שרון היה ימני, לא יכל לשמוע את השם הזה יאסר ערפאת יש"ו, הוא תרם הרבה לישראל מבחינה צבאית,הרג לא מעט ערבים נאצים בסברה ושתילה, וגם את ההתנתקות הוא לא עשה בשביל מטרות smallניות אנריאליות כמו שלום..אלה ממחשבה של "למה שמספר גדול של חיילים ישמור על 10000 איש?" אז למה יש אליו שנאה כל כך עזה בימין?
כאילו אני לא שמאלני אני פשוט רוצה לבדוק אולי טועה? כי לפני ההתנתקות האהבה והערצה שלי אליו מ1-10 היא 15 אבל כרגע היא 6 וחצי אז אני רוצה לבדוק אולי אני טועה וזה יהפוך למינוס 16
« עריכה אחרונה: אוגוסט 17, 2008, 01:37:02 על ידי מוות_לבוגדים! »

Aaron

• אורח
השינאה לאריאל שרון
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 17, 2008, 02:00:47 »
יש בעיה קשה אם אתה חושב שזה נורמאלי לחשוב ככה: "למה שמספר גדול של חיילים ישמור על 10000 איש?". אותו דבר אני יכול להגיד על הגולן, הגליל והדרום. נגיד שהערבים יפתחו באינטיפאדה, אז למה שכ"כ הרבה שוטרים ישמרו על כל כך קצת יהודים בגליל? או בדרום או בגולן? ה"פתרון": לתת לערבים את הגליל, הדרום והגולן.

יש בערך 6 מיליון יהודים במזרח התיכון ומאות מיליוני מוסלמים, אז למה שבכלל צה"ל ישמור על כל כך קצת יהודים? בואו נפרק את הצבא וניתן הכל לערבים. זה אותו דבר כמו להגיד "למה שמספר גדול של חיילים ישמור על 10000 איש?".

זה חולני לחשוב ככה. רק שמאלני קיצוני מעוות כמו אריאל שרון יכול לחשוב ככה. אולי פעם הוא היה נורמאלי, אבל הוא בגד בעם ועל זה לא סולחים.

מנותק מוות_לבוגדים!

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
השינאה לאריאל שרון
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 17, 2008, 02:08:48 »
מינוס 16.....
אבל ישבתי עם עצמי וחשבתי....רגע......הקב"ה הבטיח לזרע אברהם את השטח מנהר מצרים ועד הנהר הגדול נהר פרת.....
לבני ישראל הוא נתן את ארץ ישראל.....זאת אומרת כל השטח שנשאר הולך לאדומים ולערבים....האדומים נמחקו ככה שהם עוד יותר הרוויחו....אז למה שאני ייתן להם שטח שבורא נתן לי? זה השטח היחיד שהוא נתן לי..... הוא גם נתן לערבים שטח אחד אבל כיום זה כבר לא שטח אחד זה מעל עשרה שטחים....
והגעתי למסקנה כזאת ש.....אסור לחלק את ארץ ישראל הקדושה...
כ-י -א-י-ן ל-נ-ו א-ר-ץ -א-ח-ר-ת!

ועוד מה שכבת כאן בכלל הוסיף לשינאה שלי לשרון

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
השינאה לאריאל שרון
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 17, 2008, 08:01:48 »
שרון חטף את עונשו, עוד לפני שראה את תוצאות תוכניתו המרושעת והאכזרית.
הלוואי ולא נצטרך לראות עוד תוכניות כאלו נרקמות עלינו ועל אחינו בית ישראל.
והלוואי ונצליח להגשים את הכינוי שלך..."מוות לבוגדים"...

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
השינאה לאריאל שרון
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 17, 2008, 11:52:07 »
אחי אתה יודע מה עזוב שטחים שלנו או לא כי זו סוגייה אחרת, יש כאן בעיה מוסרית והיא גירוש של אנשים יהודים אחים מהבית בזמן שאריאל שרון בימי האופוזיציה היה אחד החסידים של התנחלויות. הוא בעצמו עלה להר הבית ב2001. זה הכול נבע מהיחס הגזעני כלפי מתנחלים, חבל שהמעשה הזה היה צריך לקרות, אין ספק ששרון שילם על זה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
השינאה לאריאל שרון
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 17, 2008, 12:57:36 »
יש בעיה קשה אם אתה חושב שזה נורמאלי לחשוב ככה: "למה שמספר גדול של חיילים ישמור על 10000 איש?". אותו דבר אני יכול להגיד על הגולן, הגליל והדרום. נגיד שהערבים יפתחו באינטיפאדה, אז למה שכ"כ הרבה שוטרים ישמרו על כל כך קצת יהודים בגליל? או בדרום או בגולן? ה"פתרון": לתת לערבים את הגליל, הדרום והגולן.

יש בערך 6 מיליון יהודים במזרח התיכון ומאות מיליוני מוסלמים, אז למה שבכלל צה"ל ישמור על כל כך קצת יהודים? בואו נפרק את הצבא וניתן הכל לערבים. זה אותו דבר כמו להגיד "למה שמספר גדול של חיילים ישמור על 10000 איש?".

זה חולני לחשוב ככה. רק שמאלני קיצוני מעוות כמו אריאל שרון יכול לחשוב ככה. אולי פעם הוא היה נורמאלי, אבל הוא בגד בעם ועל זה לא סולחים.

תשובה מעולה!!!!  :V: :V: :V:
אריאל שרון היה ימני, לא יכל לשמוע את השם הזה יאסר ערפאת יש"ו, הוא תרם הרבה לישראל מבחינה צבאית,הרג לא מעט ערבים נאצים בסברה ושתילה, וגם את ההתנתקות הוא לא עשה בשביל מטרות smallניות אנריאליות כמו שלום..אלה ממחשבה של "למה שמספר גדול של חיילים ישמור על 10000 איש?" אז למה יש אליו שנאה כל כך עזה בימין?
כאילו אני לא שמאלני אני פשוט רוצה לבדוק אולי טועה? כי לפני ההתנתקות האהבה והערצה שלי אליו מ1-10 היא 15 אבל כרגע היא 6 וחצי אז אני רוצה לבדוק אולי אני טועה וזה יהפוך למינוס 16
אחי, רואים שאתה לא שמאלני ואתה לא צריך להתבייש בלשאול שאלות בשביל זה הוקם האתר בשביל להאיר את העיניים לאנשים שאין להם מושג מה הולך מסביבם ושלא מסבירים
להם את האמת!
אני יסכם את מה שאהר'ן ענה לך כל כך יפה
צה"ל הוקם בשביל להגן על יהודים! וזה לא משנה איפה, מדינת ישראל היא צריכה ליהיות הגב של כל יהודי בעולם ואחת כמה וכמה על יהודי בתוך שטח ישראל!!!!!!!
כמו מה שעשינו במבצע אוגנדה היהודים שנחטפו ונלקחו כל כך רחוק מארץ ישראל והיה איום גדול מאוד לחייהם מדינת ישראל לקחה על עצמה לעשות מבצע ולהביא יהודים
מסוף העולם למקום הכי בטוח שיכול ליהיות- לארץ ישראל!!וזה רק מראה שאם ישראל רוצה והכי חשוב אם ישראל מאמינה בבורא עולם- השמיים הם הגבול!
אז עכשיו תגיד לי אתה! אתה באמת חושב שאם צה"ל היה רוצה לפתור את בעיית הערבים בעזה בלי לפנות 10,000 אלפים יהודים ולהרוס בתי כנסת, צה"ל לא היה מסוגל??
אני מתבייש בעובדה שצה"ל בחר באפשרות הכי לא שפוייה שיכולה ליהיות ובחר לפנות את אחינו היהודים משמה !! צה"ל הוא הצבא היחידי אחרי הגרמנים יש"ו שגרש כל כך הרבה
יהודים ומה שהערבים לא הצליחו לעשות בכמעט 60 שנה, צה"ל עשה בכמה ימים!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
השינאה לאריאל שרון
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 17, 2008, 13:32:38 »
שרון ימח שמו!..למה אני אומר את זה?!..
אנשים נרצחו בשביל לגור שמה חיו כל יום באיום של קסאמים חדירות מחבלים פיגועים בשביל מה הם עברו את כל זה בשביל שאחרי זה יגרשו אותם?!
מה יצא לו מזה???..זה הביא את השלום?!המנובל הזה רק הגדיל יותר את הטרור המצב היום יותר גרוע ממה שהיה!!!
שרון ימח שמו הרס הרבה משפחות הרבה אנשים חלו בגללו הבטלה הרס לנוער מגוש קטיף את החיים עד היום אנשים סובלים מהגירוש סתכל מה המצב של המגורשים!!! :tickedoff: :( :idiot2:

אחי היקר למה שלא נשנא אותו?

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
השינאה לאריאל שרון
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 17, 2008, 14:19:49 »
מינוס 16.....
אבל ישבתי עם עצמי וחשבתי....רגע......הקב"ה הבטיח לזרע אברהם את השטח מנהר מצרים ועד הנהר הגדול נהר פרת.....
לבני ישראל הוא נתן את ארץ ישראל.....זאת אומרת כל השטח שנשאר הולך לאדומים ולערבים....האדומים נמחקו ככה שהם עוד יותר הרוויחו....אז למה שאני ייתן להם שטח שבורא נתן לי? זה השטח היחיד שהוא נתן לי..... הוא גם נתן לערבים שטח אחד אבל כיום זה כבר לא שטח אחד זה מעל עשרה שטחים....
והגעתי למסקנה כזאת ש.....אסור לחלק את ארץ ישראל הקדושה...
כ-י -א-י-ן ל-נ-ו א-ר-ץ -א-ח-ר-ת!

ועוד מה שכבת כאן בכלל הוסיף לשינאה שלי לשרון
הבטחת הקב"ה לאברהם הייתה רק שזרעו שימשיך את דרכו(יצחק) יקבל את ארץ ישראל(מנהר מצרים ועד הנהר הגדול נהר פרת) ויהפוך לגוי עצום.
לבן השני לעומת זאת, ישמעאל, הובטח רק שיהפוך לגוי גדול, לא זכור לי שהובטח לו שטח.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
השינאה לאריאל שרון
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 17, 2008, 15:05:31 »
הבטחת הקב"ה לאברהם הייתה רק שזרעו שימשיך את דרכו(יצחק) יקבל את ארץ ישראל(מנהר מצרים ועד הנהר הגדול נהר פרת) ויהפוך לגוי עצום.
לבן השני לעומת זאת, ישמעאל, הובטח רק שיהפוך לגוי גדול, לא זכור לי שהובטח לו שטח.
נכון אך בכל זאת הוא קיבל שטח,חצי האי ערב. קרי: סעודיה!
את סעודיה אני מוכן לתת לערבים מקרב לב....

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק Triple_H

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
השינאה לאריאל שרון
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 19, 2008, 00:04:16 »
אני ימני,אבל אני מסכים תיאורתית על ההתנתקות.
כמובן בשום אופן של אלימות!אלא במובן תיאורטי - אם היהודים שחיים שם לא רצו לעבור - כרצונם.
אני רק מנסה להגיד שהתנתקות כזאת,תיאורתית,למרות שכיום זה לא מיושם בגלל שמאלמרט,יכלה להביא לנו המון - במקום להעביר לשם חשמל ומים בגלל שיש שם 8000 יהודים - לאחר התנקות (לא אלימה) היינו צריכים להציב אולטימטום של שנתיים - שימצאו להם מקורות מים וחשמל - מצרים,קנדה,נורבגיה או תוצרת עצמית - העיקר שהעול הערבי הזה ירד לנו מהגב.
בוא בזמן לשטח שכונה על כל קסאם.
כלומר,אם היה אפשרי לבצע התנתקות לא אלימה -הייתי תומך,אני לא חושב שכדי לאבד חיי אדם,ולא פחות חשוב מזה הרתעה וכוח,בנוגע לחשמל,מים,דלק - בגלל 1.5 מיליון ערבים מתנחלים,זה די ברור שלא יהיה קל לבעוט אותם משם וגם אם כן אז 80 אחוז יעופו לקנדה,בערך מאתיים אלף מתנחלים ישארו שם - פינוי של 8000 שנעשה בחוסר צדק היה קשה,מאוד,כלומר אני לא חושב שאי פעם נזכה לאדמה הזאת אלא אם כל הערבים יהגרו או שבבוא הזמן העולם יבין שאת התפשטות האיסלאם עוצרים בכוח,של ממש.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
השינאה לאריאל שרון
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 19, 2008, 00:54:07 »
כמובן בשום אופן של אלימות!אלא במובן תיאורטי - אם היהודים שחיים שם לא רצו לעבור - כרצונם.
אני רק מנסה להגיד שהתנתקות כזאת,תיאורתית,למרות שכיום זה לא מיושם בגלל שמאלמרט,יכלה להביא לנו המון - במקום להעביר לשם חשמל ומים בגלל שיש שם 8000 יהודים - לאחר התנקות (לא אלימה) היינו צריכים להציב אולטימטום של שנתיים - שימצאו להם מקורות מים וחשמל - מצרים,קנדה,נורבגיה או תוצרת עצמית - העיקר שהעול הערבי הזה ירד לנו מהגב.
כלומר,אם היה אפשרי לבצע התנתקות לא אלימה -הייתי תומך,אני לא חושב שכדי לאבד חיי אדם,ולא פחות חשוב מזה הרתעה וכוח,בנוגע לחשמל,מים,דלק - בגלל 1.5 מיליון ערבים מתנחלים,זה די ברור שלא יהיה קל לבעוט אותם משם וגם אם כן אז 80 אחוז יעופו לקנדה,בערך מאתיים אלף מתנחלים ישארו שם - פינוי של 8000 שנעשה בחוסר צדק היה קשה,מאוד,כלומר אני לא חושב שאי פעם נזכה לאדמה הזאת אלא אם כל הערבים יהגרו או שבבוא הזמן העולם יבין שאת התפשטות האיסלאם עוצרים בכוח,של ממש.

אם אתה מסכים עם ההתנתקות תיאורתית לא תיאורתית- אתה ימין מזוייף.
אולי אתה לא שמאלני שאומר שצריך לחלק את ירושלים או אתה לא אומר שצריך לבטל את חוק השבות
אבל אתה בטח שלא כהניסט!
כהניסט אמיתי לא מתפשר על שטחים של ארץ ישראל!!
כהניסט אמיתי לא מפנה יהודים!!
כהניסט אמיתי לא לוחץ ידיים לרוצחים!!
כהניסט אמיתי לא מנהל משא ומתן עם רוצחים!!

אולי אנשים חושבים שאנחנו פנאטים...
אולי אנשים חושבים שאנחנו לא מציאותיים...
אולי אנשים חושבים שאנחנו פאשיסטים...
אולי אנשים חושבים שאנחנו צמאים לדם...
חביבי, ברוך הבא לעולם הכהניסטים! רק אנחנו ימניים אמיתיים ושלא יספרו לך סיפורים...
תן לעצמך צ'אנס, תכיר את האתר תכיר את האנשים תנסה להבין אותנו
ותראה שאנחנו מאוד מציאותיים ותראה שאנחנו לא  קיצוניים, להפך אנחנו הכי שפויים שיש!
ב-ה-צ-ל-ח-ה

מנותק beitar

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
השינאה לאריאל שרון
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 20, 2008, 13:33:21 »

אריאל שרון נתן את גוש קטיף בשביל כסף שהוא קיבל מבריטיש פטרולס(חברת נפט וגז בריטית שקיבלה זיכיונות על החופים של  צרועת עזה) איען מה לעשות הפוליטיקה משחיתה את כולם
יותר משאני שונא ערבים אני אוהב את ישראל

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
השינאה לאריאל שרון
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 20, 2008, 13:50:14 »

תאורתית זה אף פעם לא עבד...
הפעם היחידה שגרמנו למדינות ערב להשתתק לכמה שנים,הייתה אחרי שכבשנו מהם את השטח.

אני שואל אותך שאלה,נגיד שבאמת היה ראה"מ טוב ואחרי ההתנתקות "אם היו עושים" הוא היה "נכנס בהם",נשאלת השאלה: אז בשביל מה החורבן?
מדוע לוותר סתם על חלק מארץ ישראל. או במילים אחרות: מה מנע מהממשלה "להכנס בהם" גם כשהיינו שם? האם הטנקים לא יכולים לירות
על עזה כשנווה דקלים קיימת? האם בית חנון חסינה כל עוד כפר דרום לא נפלה? האם הM16 הצה"ליים מקבלים מעצור כשחומש ושא-נור עומדות על תילם?

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.