כתב נושא: האם תמיד הייתם ימניים?  (נקרא 2694 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
האם תמיד הייתם ימניים?
« ב- : אוגוסט 12, 2008, 22:37:37 »
האם מאז שאתם זוכרים את עצמכם, הייתם ימניים?
ואם לא, מה גרם לכם להבין את האמת?

אני מתבייש להודות, אבל פעם, הייתי שמאלני. לא היה לי אינטרנט ולכן את כל המידע קיבלתי רק מהטלויזיה

בפעם הראשונה הבנתי שמה שמאכילים אותנו בתשקורת לא תקין היה כשלמדתי היסטוריה בתיכון.
שמעתי וקראתי על עובדות היסטוריות שלא ניתן להתווכח איתם.

אבל הדבר שהכי גרם לי להבין את המציאות היה "הכמעט אסון בקמפ-דייוית" שבו אהוד ברח כמעט מכר את המדינה כולה.

דבר נוסף שרק חיזק את ההבנה שלי היה בחירה של חמאס בבחירות דמוקרטיות.
הפלישתים בחרו במי שמכריז על השמדת ישראל בלי להסתיר ולא בנחשי פת"ח שהציגו את עצמם כ"מתונים".

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
האם תמיד הייתם ימניים?
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 12, 2008, 22:40:28 »

אני מתבייש להודות, אבל פעם, הייתי שמאלני. לא היה לי אינטרנט ולכן את כל המידע קיבלתי רק מהטלויזיה

בפעם הראשונה הבנתי שמה שמאכילים אותנו בתשקורת לא תקין היה כשלמדתי היסטוריה בתיכון.

אבל הדבר שהכי גרם לי להבין את המציאות היה "הכמעט אסון בקמפ-דייוית" שבו אהוד ברח כמעט מכר את המדינה כולה.

הפלישתים בחרו במי שמכריז על השמדת ישראל בלי להסתיר ולא בנחשי פת"ח שהציגו את עצמם כ"מתונים".
אני  עד  פסח  השנה  לא  ידעתי  שיש  הבדל  בין  ימנים  לשמאלנים  ולא  ידעתי  מספיק  על  הרב  כהנא, רק  הפסח  הזה (חודש  ניסן), ראיתי  את  הפירסום  של  האתר  הניפלא  הזה  בערוץ  7  ומאז...

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
האם תמיד הייתם ימניים?
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 12, 2008, 23:10:08 »
אני הייתי ימני מאז שאני זוכר את עצמי ב"ה...המשפחה שלי מצד האבא היא ימנית אז גם אני כזה, אני ימני גאה!  O0 O0

מנותק SABSAB

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
האם תמיד הייתם ימניים?
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 13, 2008, 02:36:54 »
ימני תמיד הייתי
אבל משנה לשנה אני רק נעשה יותר ויותר קיצוני ושונא ערבים

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
האם תמיד הייתם ימניים?
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 13, 2008, 14:25:25 »

בס''ד

אינך צריך להתבייש בעברך כלל  !! ראה את השחקן לשעבר שהשתתף ועשה סרטים רבים אנטי-יהודיים שמטרתם לשים ללעג ר''ל את דרך אבותנו הקדושים ע''ה זיע''א ,ואת הזיקה לארץ-הקודש השלמה עם ציביון יהודי ימני אמוני אמיתי , כל זאת עשה ,אולם כל זדונותיו בעבר הפכו לזכויות וכיום  הוא מכה את אותו גרעין שלטון שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י באופן כזה שהוא חושף את שיטות שטיפות המוח השיטתיות שלו מבפנים , ואם הינך תוהה על מי מדובר? ,הרי שמדובר בר' אורי זוהר שליט''א !! כאשר הקב''ה יתברך ויתעלה שמו מפיל יהודי למקום של באר שחת בכדי שילמד את מה שיש שם וישתמש בכך למגר את מעשי הנבלה של אותם צוררים ולחשוף את מעשי הנבלה שלהם בכדי שלא יפלו לשם יהודים יקרים אחרים !!--הינך למעשה דוגמא נוספת מיני רבים של יהודים יקרים שחיפשו את האמ-ת ומצאו אותה ביגע !!--הינך מוזמן להצטרף לחשיפת האמ-ת לאחינו שנפלו ברשתות שטיפת-המוח השמאלניות ציוניות-ממלכתיות בולשביקיות שר''י ,ובכך להצילם ולהציל את ארץ-הקודש השלמה תובב''א משיסוי האויב הערבי הנאצי יש''ו ולדאוג להגירתו ההמונית ממנה לצמיתות , זאת נוכל להשיג בע''ה וישועתו ע''י תפיסת השלטון בארץ-הקודש תובב''א !!--ברוך הבא לפורום שלנו !, נשמח אם תסייע בהפצת האמ-ת בכל מקום שתוכל , והקב''ה ברחמיו ימלא כל משאלות ליבך לטובה לעבודתו יתברך וישלח גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
האם תמיד הייתם ימניים?
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 13, 2008, 14:26:36 »
בס''ד

אינך צריך להתבייש בעברך כלל  !! ראה את השחקן לשעבר שהשתתף ועשה סרטים רבים אנטי-יהודיים שמטרתם לשים ללעג ר''ל את דרך אבותנו הקדושים ע''ה זיע''א ,ואת הזיקה לארץ-הקודש השלמה עם ציביון יהודי ימני אמוני אמיתי , כל זאת עשה ,אולם כל זדונותיו בעבר הפכו לזכויות וכיום  הוא מכה את אותו גרעין שלטון שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י באופן כזה שהוא חושף את שיטות שטיפות המוח השיטתיות שלו מבפנים , ואם הינך תוהה על מי מדובר? ,הרי שמדובר בר' אורי זוהר שליט''א !! כאשר הקב''ה יתברך ויתעלה שמו מפיל יהודי למקום של באר שחת בכדי שילמד את מה שיש שם וישתמש בכך למגר את מעשי הנבלה של אותם צוררים ולחשוף את מעשי הנבלה שלהם בכדי שלא יפלו לשם יהודים יקרים אחרים !!--הינך למעשה דוגמא נוספת מיני רבים של יהודים יקרים שחיפשו את האמ-ת ומצאו אותה ביגע !!--הינך מוזמן להצטרף לחשיפת האמ-ת לאחינו שנפלו ברשתות שטיפת-המוח השמאלניות ציוניות-ממלכתיות בולשביקיות שר''י ,ובכך להצילם ולהציל את ארץ-הקודש השלמה תובב''א משיסוי האויב הערבי הנאצי יש''ו ולדאוג להגירתו ההמונית ממנה לצמיתות , זאת נוכל להשיג בע''ה וישועתו ע''י תפיסת השלטון בארץ-הקודש תובב''א !!--ברוך הבא לפורום שלנו !, נשמח אם תסייע בהפצת האמ-ת בכל מקום שתוכל , והקב''ה ברחמיו ימלא כל משאלות ליבך לטובה לעבודתו יתברך וישלח גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :smil037:
:V:"במקום שבעלי  תשובה  עומדים  אין  צדיקים  גמורים  יכולים  לעמוד".

מנותק BurnIslam

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
האם תמיד הייתם ימניים?
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 14, 2008, 23:20:00 »
מאז שאני זוכר את עצמי אפילו בתור ילד קטן,למדתי לשנאות ולרצות במוות האויבים שלי.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
האם תמיד הייתם ימניים?
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 15, 2008, 01:38:12 »
מאז ומתמיד.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
האם תמיד הייתם ימניים?
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 15, 2008, 02:27:50 »
תמיד שנאתי ערבים והייתי ימני!
אך לא התעמקתי בנושא ולא ממש הבנתי את שורש הבעיה ולא מתוך
בורות לדעתי, פשוט לא הייתי חשוף לאמת
זה נראה לי תמיד מובן מאליו שדו קיום זאת פנטזיה שמאלנית עלובה...
גם אני לא הייתי יודע אף פעם איך לענות לשמאלנים בויכוחים...=/
את תורתו של הרב כהנא זצ"ל גיליתי לצערי רק לפני שנה בערך,
אני מרגיש שזאת זכות גדולה ליהיות כהניסט ואני מודה על כך לקב"ה!