בס''ד
האם המטומטמות הללו אינן יודעות שהאויב הערבי הנאצי יש''ו רוצה בעתיד לענות גם אותן למוות ?? האם הן לא יודעות שמטרת האויב הערבי הנאצי יש''ו לרצוח את כל היהודים על אדמת ארץ-הקודש תובב''א ?? מדוע לא מתנכלים להן כפי שמתנכלים לאיתמר בן-גביר ולנעם פדרמן הי''ו ?? --התשובה היא שהן אינן אלא סוכנות של מנהיגי שלטון הערב-רב השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י , ומשם הן מקבלות את כל ההקצבה והסיוע לסייע לאויב הערבי הנאצי יש''ו להשתלט על כלל המקומות הקדושים באה''ק תובב''א כפי תכנית שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י !! הן למעשה נלחמות כנגד הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי שמפריע להן להתבולל בגוים בכלל ובאויב הערבי הנאצי יש''ו בפרט !!--לכן יש עליהן דין של ''מסית'' לכל דבר , על כל המשתמע מכך הלכתית --והמבין יבין !!!--מוות לשונאי העם היהודי מבית ומחוץ !!!!--יכריתם הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת בבאכי''ר .
שבת-שלו-ם
הגולה בארץ 
תגיד אחי...

אני לא די סגור על מה שהתכוונת-"המבין יבין" ואני מאוד מבין ורוצה לקיים מצוות.
אך יש ענין של תינוקות שנשבו.
אני עדיין לומד וחוקר את המצוות הללו, האם ואיך ניתן לסווג את האנשים הללו-כמו נשות ווטש המסכנות[מפאת טמטומן שהוזרק ע"י הבולשביקים... שר"י] והמסכנות [אותנו בתור מתיישבים ובכלל], לקיים בהם מצוות עשה וכו'?
מחכה לתשובה
צום מועיל..."זכור ה' מה היה לנו

, הביטה וראה חרפתנו... "