כתב נושא: סרטון של הבוגדות מנשות-וואטש על "המחסומים"  (נקרא 2688 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

הבת הלסבית של שמאלמרט חברה בארגון הבוגדני הזה.. >:(

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
סרטון של הבוגדות מנשות-וואטש על "המחסומים"
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 08, 2008, 16:52:19 »
בס"ד

ייימח שימה איזה חוצפנית :tickedoff: >:( :tickedoff: >:(

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 08, 2008, 17:02:24 »
לעצור אותן על בגידה

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 08, 2008, 17:30:03 »
לפחות בסרטון השני יש דיון ללא צעקות ושטויות... אבל תראו איזה מוח מעוות ומגוחך יש לשמאל הקיצוני...

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 08, 2008, 17:38:44 »
בס"ד

הבת הלסבית של שמאלמרט חברה בארגון הבוגדני הזה.. >:(

בס"ד

ייימח שימה איזה חוצפנית :tickedoff: >:( :tickedoff: >:(

אין שום  אנשים  בעולם  שנאבקים  לזכויות  האויבם  שלהם. לא  זכור  לי  שהם  יצאו  עם  קריאות  גיזענות  נגד  המבצע  שעשתה רשת  חניות  מסוימת  רק  לערבים...

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 08, 2008, 18:12:54 »
בס''ד

האם המטומטמות הללו אינן יודעות שהאויב הערבי הנאצי יש''ו רוצה בעתיד לענות גם אותן למוות ?? האם הן לא יודעות שמטרת האויב הערבי הנאצי יש''ו לרצוח את כל היהודים על אדמת ארץ-הקודש תובב''א ?? מדוע לא מתנכלים להן כפי שמתנכלים לאיתמר בן-גביר ולנעם פדרמן הי''ו ?? --התשובה היא שהן אינן אלא סוכנות של מנהיגי שלטון הערב-רב השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י , ומשם הן מקבלות את כל ההקצבה והסיוע לסייע לאויב הערבי הנאצי יש''ו להשתלט על כלל המקומות הקדושים באה''ק תובב''א כפי תכנית שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י !! הן למעשה נלחמות כנגד הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי שמפריע להן להתבולל בגוים בכלל ובאויב הערבי הנאצי יש''ו בפרט !!--לכן יש עליהן דין של ''מסית'' לכל דבר , על כל המשתמע מכך הלכתית --והמבין יבין !!!--מוות לשונאי העם היהודי מבית ומחוץ !!!!--יכריתם הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת בבאכי''ר .

שבת-שלו-ם
                                                                                                   הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 09, 2008, 23:21:04 »
בס''ד

האם המטומטמות הללו אינן יודעות שהאויב הערבי הנאצי יש''ו רוצה בעתיד לענות גם אותן למוות ?? האם הן לא יודעות שמטרת האויב הערבי הנאצי יש''ו לרצוח את כל היהודים על אדמת ארץ-הקודש תובב''א ?? מדוע לא מתנכלים להן כפי שמתנכלים לאיתמר בן-גביר ולנעם פדרמן הי''ו ?? --התשובה היא שהן אינן אלא סוכנות של מנהיגי שלטון הערב-רב השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י , ומשם הן מקבלות את כל ההקצבה והסיוע לסייע לאויב הערבי הנאצי יש''ו להשתלט על כלל המקומות הקדושים באה''ק תובב''א כפי תכנית שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י !! הן למעשה נלחמות כנגד הציביון היהודי האמוני הימני האמיתי שמפריע להן להתבולל בגוים בכלל ובאויב הערבי הנאצי יש''ו בפרט !!--לכן יש עליהן דין של ''מסית'' לכל דבר , על כל המשתמע מכך הלכתית --והמבין יבין !!!--מוות לשונאי העם היהודי מבית ומחוץ !!!!--יכריתם הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת בבאכי''ר .

שבת-שלו-ם
                                                                                                   הגולה בארץ  :smil037:

תגיד אחי...
 :question mark - big:
אני לא די סגור על מה שהתכוונת-"המבין יבין" ואני מאוד מבין ורוצה לקיים מצוות.
אך יש ענין של תינוקות שנשבו.
אני עדיין לומד וחוקר את המצוות הללו, האם ואיך ניתן לסווג את האנשים הללו-כמו נשות ווטש המסכנות[מפאת טמטומן שהוזרק ע"י הבולשביקים... שר"י] והמסכנות [אותנו בתור מתיישבים ובכלל], לקיים בהם מצוות עשה וכו'?
מחכה לתשובה
צום מועיל..."זכור ה' מה היה לנו :'(,  הביטה וראה חרפתנו... "  :smil037: