כתב נושא: לא נסחפנו קצת ?????  (נקרא 7333 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יהודי בבעיה

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לא נסחפנו קצת ?????
« ב- : יולי 28, 2008, 01:25:15 »
כמו שאתם רואים אני משתמש חדש קראתי ארוכות לפני שנרשמתי ודחפתי לי המון חומר לראש מבין שלל הפורומים המענינים שלכם

ועל זה אני שואל אולי קצת נסחפנו אם כל החפירות שלנו בנושא הימין וכל זה .
אם אתם צודקים אז לא צריך לשכנע ולעשות שטיפת מוח ארגונים חשאים פורומוים פולטים פרסומים וכל השטויות האלו
ואם אתם לא צודקים אז בעצם אתם כמו מיסיונרים רק בעולם הוירטואלי מחדירים לאנשים דעות שהומצאו על ידי כמה וכמה אנשים ודוחפים להם \לנו \לי - לראש ומשכנעים אותי ללכת באותו ראש שלכם כשבעצם זה בכלל לא נכון ואתם מיסיונרים.

אולי תעצרו ותעשו בדק בית לאורך ולרוחב לראות שהדרך שאתם מפיצים היא מעיין גירסה ניסיונית לאיזשהי תוכנה לא חוקית ותוכנה יפוג תוך @#! יום ?????????????????

לפני שאתם עונים תחשבו - מה שנראה לי שאתם עושים פחות ביום יום.....

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #1 ב- : יולי 28, 2008, 01:44:15 »
אתה בעצם אומר שכל מה שאנחנו עושים פה לא חוקי?
אני מטער אם לא הבנתי אותך אותך הוא שאתה אומר שפה מלמדים על הימין וכאילו אין סיכוי שתהיה מפלגה כזאת?

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #2 ב- : יולי 28, 2008, 01:55:14 »
העניין פשוט,אם אנחנו צודקים אז ודאי שלא נסחפנו,מכיוון שמדובר בחיי האומה והצלתה ועל כן אסור לנו לנוח עד אשר נשיג את מטרתינו.
אתה אולי חולק על צדקת דרכינו? אז בשביל זה יש את הפורום...

לגבי ה"תוכנה הלא חוקית",זה שטויות אנו תנועה פוליטית שמטרתה הצלת מדינת ישראל מהתאבדות עצמית. אתה אולי יותר מתעניין ב"עצמי" שלך,ורואה במעשינו "חפירות".
אבל מי שאהבת ישראל מפעמת בקרבו ומוכן להקריב למען עמו,לא "נחפר" אלא חוזר שוב ושוב ושוב עד שהוא מצליח כאמרה "קו הגנה לעולם יפרץ".

עכשיו לשאלתך,אם אנו צודקים מדוע צריך את הפורום ומדוע צריך לשכנע?
פשוט...אם אנו צודקים אזי עם ישראל הולך בלא מודע לאסון לאומי,צריך את הפורום כדי להגיע לכמה שיותר אנשים על מנת ליצור תנועה המונית שתשכנע את העם שדרך
מנהיגיו היא התאבדותית תתפוס את ההנהגה ותסיט את עגלת העם ממסלול המוות למסלול החיים.

אני כבר קראתי אותך...לך יש בעיה עם זה שאנחנו כביכול "משנים אנשים אחרים",אתה היית מעוניין שאנו ניתן לכל אחד לעשות מה שבא לו בלי ניסיון לשכנע אבל החיים זה לא כך!
כמו מה שאתה עושה עכשיו..אתה לא מאמין בדרכינו ומנססה לגרום לנו לשנות שיטה,את "משנה אותנו",אז גם בך טבוע העומק המיסיונרי הזה...

התשובה לכך היא פשוטה:  מכיוון שמדובר בעם ישראל,ומכיוון שלו יצוייר שהיינו שואלים את האנשים "האם אתם מוכנים לההירג ובלבד שלא נעיר לכם" ודאי שהיו עונים תשובה שלילית!

עוד סיבה מדוע צריך את הפורום: אנחנו כידוע לך תומכים בטרנספר לערביי ישראל,לדעתינו עצם הישארותם של ערביי ישראל בארצינו תביא במוקדם או במאוחר לאסון,
ואת התוצאות אנו כבר רואים כיום. האם אנו מיעוט בדעה זו? סקר של  ערוץ הכנסת קובע שאנו 75% מהעם שתומכים בדרך זו...
אז איפה  כל האנשים??? למה הם לא פועלים? התשובה שאני שמעתי מהרבה אנשים היא שהם בטוחים שאיש לא חושב כמוהם,הם בטוחים שרוב העם לא מאמין בדיעותיהם
ולכן "אין טעם",זאת הסיבה שמפלגות כהניסטיות לא עברו את אחוז החסימה,רוב תומכיהם קראו  לא להצביע להן כי היו בטוחים שאין מספיק בוחרים...
מטרת תנועתינו היא לאחד את כל מי שמאמין בדרך זו,ולהוכיח לכולם שהם לא לבד! להוצא אותם בעתיד לרחובות ואז כשיראו שאכן רוב העם בצד שלהם שוב לא יפחדו לפעול.

זה בקצרה,יש שאלות?

נ.ב. חידה: כיצד "גבר" נכנס ל"בעיה"?

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #3 ב- : יולי 28, 2008, 01:58:53 »
כיצד?

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #4 ב- : יולי 28, 2008, 02:03:51 »
כיצד?
החידה מופנת למשתמש החדש פותח האשכול,הוא יודע במה מדובר אתה לא.

Aaron

• אורח
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #5 ב- : יולי 28, 2008, 02:08:55 »
נסחפנו בחשיפת האמת? נו באמת. אתה נשמע כמו אחד שמנסה לערער את התנועה.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #6 ב- : יולי 28, 2008, 02:40:32 »
על מה אתה מדבר? לא הבנתי, נראה לי שבאמת יש לך בעיה... :idiot2: :idiot2:

מנותק גבר יהודי

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #7 ב- : יולי 28, 2008, 02:46:42 »
ואללה הוא בבעיה ואתם גם בבעיה שלא עניתם לו תשובה לענין

הבעיה שלו היא איזשהו קדיחה עמוקה וכדאי רופא ...

מנותק יהודי בבעיה

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #8 ב- : יולי 28, 2008, 02:50:18 »
תרדו עלי ותצחקו עלי אבל תכלס תשובה לעניין לא הבאתם לי למה אתם מנסים לשכנע את כולם אפ אתם צדקים גבר אתה נראה לי בראש שלי ורק קצת מפחד להביע דה
אז בבקשה?!?!?!?!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #9 ב- : יולי 28, 2008, 02:50:54 »
עוד משתמש חדש שבא לבקר את כולנו שחושב שהוא יותר טוב מכולנו שהוא חושב שהוא מבין את המצב הכי טוב בעולם ורק הוא יכול לפתור את הבעיות...
מצטער, אתה צריך להתאים את עצמך אלינו ולא אנחנו אליך חבל אם אנחנו נראים לך פסיכים/פנאטים/דפוקים בראש - ברוך הבא לעולמינו!
אנחנו אוהבים כל יהודי !
אנחנו אוהבים כל גרגיר אדמה של ארץ ישראל!

אנחנו לא נתפשר על שטחים!
אנחנו לא נלחץ ידיים לרוצחים!
אנחנו לא נעשה שלום עם מי שכל בוקר קורא במסגדים " מוות לישראל "
אנחנו לא מושחתים!

אנחנו ה-כ-ה-נ-י-ס-ט-י-ם
ברוך הבא אלינו!
אתה לא מבין למה יש את הפורם, אז במקום רק לקרוא תיהיה יותר שותף בדיונים שלנו(אם הם כל כך עניינו אותך...)
אנחנו ממש שמחים שהצטרפת אלינו ואנחנו מקווים שתאהב לגלוש איתנו, תרגיש בבית אחי היהודי!

נ.ב.
למה קראת לעצמך "יהודי בבעיה" ??

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #10 ב- : יולי 28, 2008, 02:56:43 »
תרדו עלי ותצחקו עלי אבל תכלס תשובה לעניין לא הבאתם לי למה אתם מנסים לשכנע את כולם אפ אתם צדקים גבר אתה נראה לי בראש שלי ורק קצת מפחד להביע דה
אז בבקשה?!?!?!?!
מה לא עניתי לך? אמרתי לך אם אנחנו צודקים אז פירושו שעם ישראל בסכנה,אז ברור למה צריך לשכנע את כולם כדי שלא יביאו את
המוות על עם ישראל בטעותם. מה לא ברור?

את קצת מזכיר לי את היהודים בטרם מלחת העולם השנייה,שצעקו כנגד ה"מפחידים" שאסור "להיסחף" הרי הנאצים הם רק פוליטיקאים...
הם לא ירצחו את כולם...נו,אתה די מזכיר לי את ההיסטוריה.

מנותק יהודי בבעיה

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #11 ב- : יולי 28, 2008, 03:16:36 »
מה לא עניתי לך? אמרתי לך אם אנחנו צודקים אז פירושו שעם ישראל בסכנה,אז ברור למה צריך לשכנע את כולם כדי שלא יביאו את

את קצת מזכיר לי את היהודים בטרם מלחת העולם השנייה,שצעקו כנגד ה"מפחידים" שאסור "להיסחף" הרי הנאצים הם רק פוליטיקאים...

אתה מכיר את הסיפר על המשוגע שהגיע לעיר שכולם נורמלים וניסה לשכנע את כולם שהוא הנורמלי והם המשוגעים .....
(לא אמרתי שאתם משוגעים או נורמלים אבל ... המשל מובן )

((הולך עכשיו לישון מחר אני יגיב לתשובה שלך --ומעניין אותי--))

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #12 ב- : יולי 28, 2008, 03:30:23 »
אתה מכיר את הסיפר על המשוגע שהגיע לעיר שכולם נורמלים וניסה לשכנע את כולם שהוא הנורמלי והם המשוגעים .....
(לא אמרתי שאתם משוגעים או נורמלים אבל ... המשל מובן )

((הולך עכשיו לישון מחר אני יגיב לתשובה שלך --ומעניין אותי--))
שוב אתה שאלת במקרה שאנו כן צודקים אז תשאר בשאלה.
לשאלה "האם אתם צודקים?" צריך אשכול נפרד...

אם לא שמת לב,הרבה לא הבינו אותך. המשחק פה הוא לא כבוד אלא חיים ומוות,לכן צריך שתיהיה סיבה מיוחדת למה לא לשכנע את כולם.

הדרך היחידה להציל את עם ישראל היא תנועה המונית,תנועה המונית משיגים ע"י הפצה כשמדובר בחיים ומוות לא שואלים שאלות של כבוד.

עכשיו נראה לי שהבנתי למה התכוונת(וזה היה קשה כי אתה לא מסביר את עצמך),אתה חושב שאנו מיעוט קטן שמנסה לשכנע את הרוב שהוא טועה,
גם אם היית צודק ודאי שעדיין אנו חייבים להמשיך כדי להציל את הרוב מאסון. גם לפני השואה הרוב המכריע של העולם סבר שגרמניה לא מסוכנת.
האם הם צדקו? ודאי שלא! אבל הם היו הרוב? אז מה...

המצב מתחדד עוד יותר לאור העובדה שאנחנו הרוב! אנחנו כלומר האנשים שתומכים בטרנספר לערבים,הם הרוב בעם!
סקר של ערץ הכנסת השמאלני הוכיח זאת:
הפרסום בערוץ 7:http://www.inn.co.il/News/News.aspx/173440

הפרסום בNRG מעריב:http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/716/414.html

והנה הפרסום באתר השמאלני "וואלה" המזוהה עם מבצר השמאל הלא הוא עיתון הארץ:
http://news.walla.co.il/?w=//1258173

מטרת הפורום היא כפולה אם כן:
1.לשכנע את 25% האחוז הנותרים.
2.לשכנע את אלו שתומכים בנו שיש לנו סיכוי להצליח! רוב האנשים שמאמינים בדרכו של הרב כהנא זצ"ל אומרים לי שהם לא
פעילים כי "הרוב רוצה את הערבים כאן",אז אם נוכיח להם שהרוב כמוהם,שהם לא לבד,אזי הסיכוי שהם יפעלו גדול יותר. מכאן הדרך
לתנועה המונית יותר קצרה..מתנועה המונית לתפיסת השלטון,ומהשלטון למימוש היעדים קרי:הצלת עם ישראל מאסון לאומי ר"ל.

השאלה היא "האם צריך להציל את חייהם של מיליוני יהודים משואה נוספת ר"ל?" אני אומר כן! וכל אדם הבריא בנפשו יאמר כן!
(חוץ מאוייבינו כמובן...) אתה אומר שלא? אתה בטוח? זה כבר בהחלט דרוש לטיפול אחר....אנחנו לא יכולים לעזור למי שאיבד את יצר החיים.
אבל אם אתה סובר כמונו שכן,אז השאלה-תסלח לי-טפשית! ברור שדוקא משום שאנו צודקים,אנו חייבים להפיץ את המסר,ולמנוע את האסון רגע לפני שהוא מתרחש.
« עריכה אחרונה: יולי 28, 2008, 04:06:28 על ידי גור-אריה »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #13 ב- : יולי 28, 2008, 04:25:38 »
בס''ד

גור, התשובות שלך ממש מצויינות. כל הכבוד!

ולגבי יהודי בבעיה, אתה עדיין מופשט מדי לדעתי. ברור שאתה מתנגד למה שאנו מציעים. אתה אומר שזה בלתי חוקי. לא נכון. אנו מציעים בדיוק מה שמיכאל קליינר ממפלגת חרות וברוך מרזל ממפלגת חזית יהודית לאומית הציעו במצע שלהם. ואפילו בג''צ השמאלני קיצוני אישר את ריצתן של שתי המפלגות הללו בבחירות האחרונות. אז זה לא בלתי חוקי.

מנותק lubab

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #14 ב- : יולי 28, 2008, 10:31:51 »
אם משהו רוצה לדעת מי צודקים רק צריכים לברר מי היה צודק פעם אחר פעם בעבר . מי אמר שאסלו לא יביא שלום ?  מי אמר שגוש קטיף יהיה אסון? ועל ההתנתקות מלבנון? מסיני? מי אמר שהערבים ישראלים הם סכנה לקיום מדינת ישראל וכו" וכו".  רק הכהניסטים.  הפורום הזה רק כלי לעורר את עם ישראל לאמת הזאת.

אם יש טעוית בעברית שלי בבקשה להגיד לי ואיך לתקן את זה. תודה מראש.  רק למדתי איך להדפיס על מחשב בעברית בשבוע שעברה.

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #15 ב- : יולי 28, 2008, 12:57:41 »

צודק 100% ברור שאנחנו צודקים ואנחנו לא ימין קיצוני אלא ימין אמיתי..
בקשר לשאלה שלך אתה לא יכול לבוא למקום שלכולם פה יש את אותן הדעות ולבוא ולשכנע אותנו שאנחנו לא צודקים

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #16 ב- : יולי 28, 2008, 14:17:35 »
צודק 100% ברור שאנחנו צודקים ואנחנו לא ימין קיצוני אלא ימין אמיתי..
בקשר לשאלה שלך אתה לא יכול לבוא למקום שלכולם פה יש את אותן הדעות ולבוא ולשכנע אותנו שאנחנו לא צודקים
הוא יכול, ולהיפך אני חושב שזה בסדר. אם יש מישהו שלא מסכים איתנו שיבוא ויגיד!
אנחנו נשתדל לענות לו.

נכון,בפורום שמאלני הוא היה חוטף באן מזמן...אבל אנחנו לא כאלה!! מכיוון שאנחנו הולכים עם האמת אין לנו מה להסתיר,ואין לנו את מי להשתיק!
אם תעיין טיפה בארכיוני הפורום תמצא ויכוחים בפורום עם איש "שלום עכשיו" המכונה "פופאי",וכן השיחות האחרונות עם עוץ לי קפוץ לי,אהההההההה
סליחה,עוץ לי גוץ לי....

זה רק עוזר לנו,כי כך גם החברים החדשים שלנו ידעו מה לענות אם וכאשר ישאלו.

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #17 ב- : יולי 28, 2008, 14:33:30 »
הוא יכול, ולהיפך אני חושב שזה בסדר. אם יש מישהו שלא מסכים איתנו שיבוא ויגיד!
אנחנו נשתדל לענות לו.

נכון,בפורום שמאלני הוא היה חוטף באן מזמן...אבל אנחנו לא כאלה!! מכיוון שאנחנו הולכים עם האמת אין לנו מה להסתיר,ואין לנו את מי להשתיק!
אם תעיין טיפה בארכיוני הפורום תמצא ויכוחים בפורום עם איש "שלום עכשיו" המכונה "פופאי",וכן השיחות האחרונות עם עוץ לי קפוץ לי,אהההההההה
סליחה,עוץ לי גוץ לי....

זה רק עוזר לנו,כי כך גם החברים החדשים שלנו ידעו מה לענות אם וכאשר ישאלו.

אני יודע שאין לנו מה להסתיר
אני יודע שאם יש מישהו שלא מסכים איתנו אז הוא יכול לבוא ולשאול שאלות
אבל פה הוא לא שואל שאלות הוא פשוט כאילו אומר שאנחנו מגזימים לדעתו

מנותק יהודי בבעיה

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #18 ב- : יולי 28, 2008, 18:12:42 »
שמתם לב שכולם רק בפרשנים וטוחנים לעמוק אבל תכלס אתם סוג של מיעוט ולא נראה לעניות דעתי שתצליחו לשנות את העולם

אולי ץראו לי איך תצליחו לשנות את העולם ?????????

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #19 ב- : יולי 28, 2008, 18:31:56 »
שמתם לב שכולם רק בפרשנים וטוחנים לעמוק אבל תכלס אתם סוג של מיעוט ולא נראה לעניות דעתי שתצליחו לשנות את העולם

אולי ץראו לי איך תצליחו לשנות את העולם ?????????
אנחנו לא נשנה את העולם! אנחנו נשנה את מדינת ישראל!

אם לא הבנת אז התוכנית היא כמו שאמרתי,הגדלת התנועה ככל שאפשר ושכנוע העם להחליף את השלטון.

האם זה בלתי אפשרי? מדוע המהפך של 77 לא יכול לשוב? ידידי לפי מה שהבנתי ממך אתה בור בהיסטוריה ופה הבעיה!
ההיסטוריה מלאה באירועים כאלה. אתה אולי לא היית רוצה שנצליח אבל הרוח בציבור אומרת שכן!
כל מקום שאני הולך אני שומע את האנשים נודדים יותר ויותר ימינה,עם ישראל מתפכח! אתה לא...
גם על הרב כהנא אמרו בדיוק את מה שאמרת שהוא לא יצליח,אך הוא הכפיל את ציבור מצביעיו פי עשרה תוך קדנציה.
באותו רגע הוציאו נגדו "חוק" מפחד איבוד הכסא.

אך כיום לאחר ששכולם היום יודעים ורואים כמה צדק הרב כהנא זצ"ל מעשה כזה יוציא את העם לרחובות.
אם לא הבנת אין כמעט את מי לשכנע בצסקת דרכינו,כמעט כולם מודים היום שאנחנו צודקים!
גם מפלגות שבעבר נידו את תנועת כ"ך,והצביעו נגד הרב כהנא זצ"ל היום אומרות בפה מלא את מה שאמר
הרב אז: "ערבים החוצה!!".

אתה מתעקש להתכחש למציאות,אתה מתעקש לזלזל,אתה לא מביא שום ראיה לטיעונך ואתה הוא זה שסתם מדבר בפרשניות.
אני הוא זה שהבאתי עובדות ואתה לא התייחסת לאף אחת מהן! אז אמור לי מי פה הפרשן?

יתרה מכך,בשנות השלושים והרבעים תנועת האצ"ל ויותר מאוחר גם הלח"י הודיעו שיש לגרש את הבריטים מהארץ ולהקים מדינה יהודית.
רוב היהודים בארץ לעגו להם,ואף התנכלו להם בשל דיעותיהם. צחקו עליהם כי "אך אפשר עם מיליציה קטנה לגרש תא האימפריה הבריטית?"
אבל ההיסטוריה צחקה לכולם בפנים. הבריטים נכנעו בקרב,פנו לאו"ם,האו"ם הכריז על תוכנית החלוקה,מדינת ישראל קמה,
וכמו שאומרים "צוחק מי שצוחק אחרון...". לא רק שניצחנו את הבריטים,אלא אף הבאנו לכך שהבריטים נאלצו לשחרר גם את העם ההודי
מהדיכוי. תלמד היסטוריה זה לא יזיק לך....

אני יכול להמשיך להביא בפניך דוגמאות כמו המפיכה הצרפתית,ולהבדיל הבולשיביקית. פעולות ה"פנתרים השחורים" שהביאו למהפך 77,
שאם אתה לא יודע הוחלף בו השלטון משלטון המערך לשלטון הימין. שזה בדיוק מה שאנו מתכוננים לעשות.
ההיסטוריה מוכיח שיש לנו סיכויים טובים להצליח,יותר נכון ההיסטוריה מוכיח שרוב הסיכויים שנצליח!

אתה יכול להמשיך להתעקש,אבל עד שלא תביא סימוכין לדבריך ו\או תפריך את ההוכחות שלי,הטענות שלך ישארו כמו שהם עכשיו:
קשקושים ילדותיים,של אגואיסט שלא מבין מדוע אנחנו לא אגואיסטיים ומנסים להציל את עמינו במקום את עצמינו.

התיזה שלך אומרת שכל אדם צריך לדאוג לעצמו,אף במחיר הפקרת אחיו(למרות שאתה לא מעיז לומר זאת בגלוי). ולכן אתה לא תופס
מדוע אנו מנסים "לשנות",מה נרויח מזה? התשובה היא שאנחנו לא נרויח,אנחנו לא מנסים להרויח! אנחנו מנסים להציל כדי
שעם ישראל ירוויח,זה כנראה למעלה מהשגתך...

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #20 ב- : יולי 28, 2008, 18:42:54 »
מסיונריות:מעטים מאד הגולשים שמנסים להחזיר בתשובה ובודאי שהם פונים ליהודים ולכן אין זאת מסיונריות.
חוסר חוקיות:אנו שומרי חוק.
תוקף יפוג:תורת ישראל היא ניצחית.
חוץ מזה כתבת לא ברור.

הבא להורגך השכם להורגו

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #21 ב- : יולי 28, 2008, 18:46:36 »
כמו שאתם רואים אני משתמש חדש קראתי ארוכות לפני שנרשמתי ודחפתי לי המון חומר לראש מבין שלל הפורומים המענינים שלכם

ועל זה אני שואל אולי קצת נסחפנו אם כל החפירות שלנו בנושא הימין וכל זה .
אם אתם צודקים אז לא צריך לשכנע ולעשות שטיפת מוח ארגונים חשאים פורומוים פולטים פרסומים וכל השטויות האלו
ואם אתם לא צודקים אז בעצם אתם כמו מיסיונרים רק בעולם הוירטואלי מחדירים לאנשים דעות שהומצאו על ידי כמה וכמה אנשים ודוחפים להם \לנו \לי - לראש ומשכנעים אותי ללכת באותו ראש שלכם כשבעצם זה בכלל לא נכון ואתם מיסיונרים.

אולי תעצרו ותעשו בדק בית לאורך ולרוחב לראות שהדרך שאתם מפיצים היא מעיין גירסה ניסיונית לאיזשהי תוכנה לא חוקית ותוכנה יפוג תוך @#! יום ?????????????????

לפני שאתם עונים תחשבו - מה שנראה לי שאתם עושים פחות ביום יום.....

בס''ד

מכיוון שהינך משתמש חדש בפורום , ראינו צורך להגיב לדבריך , וזאת למרות שהינך טוען כי קראת מאמרים רבים בפורום הזה ובמאמרים מסויימים ישנם הוכחות חותכות לעובדה ששלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י הוא זה שעושה שטיפות-מוח מתוחכמות מזה יותר משישים שנים בעוותו את ההסטורי'ה האמיתית , וב''צנזרו '' את כלל מעשי הנבלה הרצחניים של מייסדיו , ואת כוונותיהם האמיתיות של מייסדי הציונות השמאלנית הבולשביקית שר''י שידיה מגואלות בדם אחינו שנרצחו ע''י הצורר הנאצי יש''ו בתקופת השואה , בכך ששיתפה -פעולה עם הצורר הנאצי יש''ו בכרתה-ברית עם צורר היהודים מנהיג הכנופיות של האויב הערבי הנאצי יש''ו שמונה ל ''מופתי '' של האשרות (מסגדים) שהוקמו על מקום בית-מקדשנו ותפארתנו , אותו ''מופתי '' ששיתף-פעולה עם הצורר הנאצי אדולף היטלר יש''ו שר''י וסייר במחנות ההשמדה הנאציים כאשר צפה ועודד את מעשי הרצח האכזריים שתוכננו באופן תעשייתי בתאי-הגאזים ושריפת גופות אחינו הי''ד בכיבשנים בידי אחיהם שאולצו לעבוד בעבודות-כפי'ה מחרידות אלו ר''ל , אותו ''מופתי '' המתקרא חאג' אמין-אלחוסייני יש''ו שר''י שהצהיר בפני הצוררים הנאצים יש''ו  '' רק אתם יודעים איך לטפל ביהודים !'' , וזה לא הכל !! אלא שאותו ''מופתי '' השתתף במעשי הרצח באחינו בקבלו '' פיקוד  של כבוד '' על גדוד אס-אס נאצי שפעל בארצות-המזרח המאוכלסות באויב ערבי נאצי יש''ו ושלח משלחות שלמות של יהודים מתוניס, מרוקו , ואלג'יר למחנות המוות שהיו פזורים באירופה הכבושה בידי הצורר הנאצי יש''ו , ועל כך קבל אותו ''מופתי '' צורר היהודים יש''ו מהצורר הנאצי אדולף היטלר יש''ו שר''י הבטחה  '' שלא תתאפשר העלאת  יהודים שייפדו על-ידי אחיהם בכל צורה שהיא לארץ-הקודש !''
והתנועה הציונית הייתה שותפה לסחיטת '' הבטחה '' זו בהיותה בת-ברית של ה ''מופתי '' חאג' אמין אלחוסייני יש''ו שר''י  , ובעזרת היהודונים המוסרים אחיהם לטבח ולשריפה בכבשנים הם  חברי התנועה-הציונית שר''י , יזמו שיתוף-פעולה עם האויב הערבי הנאצי יש''ו לעניין  '' שלא יכון ציביון יהודי אמיתי על ארץ-הקודש , ותימנע עליית יהודים הדוגלים בציביון האמור , והתנועה השמאלנית -ציונית ממלכתית בולשביקית על תחפושותיה השונות תילחם לצד האויב הערבי הנאצי יש''ו באותם אחים יהודים ימנים אמיתיים , ולא תאפשר שיחרור המקומות הקדושים ויישוב יהודי סביבם !! '' , הסכם זה שהוא הבסיס לכריתת אותה ברית-דמים שהביאה להלשנות של אותם שמאלנים ציונים-ממלכתיים בולשביקים שר''י על אחיהם מארגוני הימין האמיתיים שנלחמו על כל שעל מארץ-הקודש ועל המקומות הקדושים למנד''ט הבריטי ששלט באותה תקופה על אדמת ארץ-הקודש תובב''א ,ואלה נתפסו והוצאו להורג במצוות נציב המנד''ט הבריטי , בניהם היו כאלה ששמו קץ לחייהם עוד בזמן היותם בכלא המנד''ט בכדי שלא לאפשר הוצאתם להורג בפומבי ובכך יירתעו שאר היהודים מלתמוך במטרה הנעלה של אותם יהודים  גיבורים הי''ד !! --אולם פשעי התנועה השמאלנית הציונית-ממלכתית בולשביקית אינם מסתכמים בזאת !! הם גזלו את כל הכספים שנאספו מקהילות-הקודש היהודיות למען הצלת אחיהם מהרצח התעשייתי בתאי-הגאזים ושריפת גופותיהם במשרפות בידי הצורר הנאצי יש''ו שר''י !! ואת אותם כספים הביאו לארץ-הקודש בכדי לבנות '' ישות לאומית '' אנטי-יהודית ''החותרת תחת העם-היהודי ומתנגדת לו והורסת אותו מבפנים ר''ל --ובונה 'דרך -חדשה '  '' --זאת תוכל לשמוע מפי המתקרא בפיהם '' סופר לאומי '' ששמו חיים הזז שר''י !! ואשר לאחינו שהפקירו להירצח בידידי הצורר הנאצי יש''ו ולהישרף בכבשנים הי''ד , הם נקראו בפיהם '' נשורת גלותית שאין לה מקום בישות-הלאומית הציונית החדשה וגורלם נחרץ זה מכבר ( להירצח בתאי-הגאזים ולהשרף בכבשנים ) '' ציטוט מדברי הבוגד שופך דם אחיו דוד גרין המכונה (בן-גוריון ) שר''י , ואת היהודונים רודפי דרך אבותינו ע''ה זיע''א  משתפי-הפעולה עם אותם מוסרים אלו המזדהים עם התנועות השמאלניות- ''ציוניות '' כגון מפא''י ( מפלגת פועלי ארץ-ישראל שר''י )  הם בררו ממש כמו הנאצים בעצמם בידי הצורר הנאצי דר' מנגלה יש''ו שר''י שברר מתוך יהודים המיועדים להירצח בתאי-הגאזים ולהישרף בכבשנים את אלו שייעד לניסיונות רפואיים ממש כמו בחיות , ולאחר מכן לרצחם הי''ד , וכן את אלה שיועדו על ידו למחנות-עבודה כפייתיים שבהם נאספו גופות אחיהם שנרצחו בתאי הגאזים כאשר הם אולצו לשרפם בכבשנים ( קימטוריום ) הי''ד  :'( :'( :'( ממש כך הוציאו את משתפי-הפעולה הבוגדים ממחנות-הריכוז הנאציים ,בתיאום עם הצורר הנאצי יש''ו , מה שמוכיח שהקשר של אותם מוסרים עם הצורר הנאצי יש''ו הי'ה הדוק , והם התעלמו מרצח האחינו ושריפת גופותיהם הי''ד ודבר זה מוכח ללא עוררין במסמך שכתב שנאסר לפרסום ע''י שלטון הרשע של ערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי מזה ארבעים שנה ובע''ה וישועתו פורסם בפעם שני'ה ולהלן הקישור אליו :

http://www.f2h.co.il/878765

-- כל זאת ועוד המון דברים שאותו שלטון רשע שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י איננו רוצה שתדע תוכל לראות בעיניך ולשמוע באזניך את דברי אותם אנשי ערב-רב צוררי העם-היהודי ללא שום זיוף , ועם פרשנות מפורטת של היסטוריון בכיר שמפרט זאת בצורה אובייקטיבית ביותר בסרט שנמצא בקישור דלהלן : (מומלץ לצפות בסרט כולו שנותן תמונה מלאה על האמ-ת שהמוסרים השפלים הללו שידיהם מגואלות בדם אחינו הי''ד  מנסים להסתיר ולהוריד מהתודעה הכללית) :

http://www.shofar.net/site/Productdetile.asp?id=529&category=3

כמובן שכיום ממשיך אותו שלטון רשע בתחפושת של '' סמלים '' ו '' סיסמאות '' הלקוחים מן היהדות , אותו שלטון שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י שרצח את כלל מתנגדיו שסיכנו את שליטתו האבסולוטית על ארץ-הקודש תובב''א במסווה של '' דמוקראטי'ה '' כלפי חוץ שמובלת מאחורי-הקלעים על ידי יהודונים מוסרים שידיהם מגואלות בדם אחינו היהודים הימנים האמיתיים שהתנגדו לציביון אנטי-יהודי מוסווה ונלחמו על ארץ-הקודש השלמה תובב''א עם ציביון יהודי ימני אמיתי , וכמובן ללא אויב ערבי נאצי יש''ו שרק משמש כ ''עלה תאנה לכיסוי ערוותם '' שהיא אותה אמ-ת איומה שאותה רוצים הם להסיר מהתודעה הכללית באמצעות שליטה בהון הגזול במחיר דם אחינו הי''ד כאמור לעיל ,ומכורח זאת בשלטון על אדמת ארץ-הקודש תובב''א .  אותם יהודים ימניים אמיתיים אחינו הי''ד ,שנרצחו על-ידם במישרין ו/או בעקיפין בידי בני בריתם האוייבים הערבים המוסלמים הנאצים יש''ו , כמו שתוכל להיווכח בסרטון שהוצאנו  שנותן לך חומר רב למחשבה בכדי שתוכל להיווכח באמ-ת :

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2019754

וכן פרסמנו אותו ביוטוב כאן :

חלק 1:

חלק 2:

ואשר למצב כיום !, אנו נמצאים בעטי'ה של תקופה שבה הטמיעו אותם אנשי ערב-רב נלוז המנהלים את השלטון השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י על אדמת ארץ-הקודש תובב''א , לאחר שבנו מנגנון הנתמך בבן-בריתם האויב הערבי הנאצי יש''ו , שבעזרתו הם רוצים להשלים את מלאכת ההשמדה של העם היהודי הימני האמיתי שבה התחיל הצורר הנאצי יש''ו , בכך שהם מטמאים את ארץ-הקודש תובב''א במצעדי תועבה וחקיקה אנטי-יהודית , ומטיפים שנאה ליהודים הימנים האמיתיים , ובייחוד אלה מהם ההולכים בדרך ישרא'ל סבא ע''ה זיע''א ומשתדלים לקיים את התורה והמצוות זאת הם עושים בצורה שיטתית שמכניסה לתודעת התלמידים במערכת הליכלוך (חינוך) שלא בכדי היא בחינם !!! שטיפות-מוח שיטתיות שבעזרתן הם מנסים לנטרל את הזיקה אצל התלמיד לערכים היהודיים בצורה מאד מתוחכמת  ושיטתית , ואת השאר הם ממשיכים בעזרת '' סדרות קומיות , ואופרות סבון '' שבהן מוכנסים תסריטים וטקסטים שתומכים ברדיפת היהדות הימנית האמיתית  ( לאחרונה שמו סדרה שמלגלגת על מעשה הנבלה הנלוז והמתועב והאכזרי של גירוש יהודים מבתיהם ומנחלתם , ומסירת חלקים מארץ-הקודש תובב''א לבן-בריתם האויב הערבי הנאצי יש''ו , בכדי להוריד את משקל החרפה והפקרת הדם של אחינו שסופגים מרגמות ורקטות על בתיהם ורבים מאחינו הי''ד נרצחים שעה שעה במעשי רצח ראוותניים , וירי טילים ומרגמות , שבכל מדינת גוים נורמאלית בעולם היו מכריזים בשל כך על שלטון חירום צבאי ומצב מלחמה מייד ,ואותם מוסרים דוגלים ב '' הבלגה '' מכיוון שהמהלך הזה נוח להם !!, הם רוצים לפגוע ביהודים הימניים האמיתיים ולהורידם לשפל כלכלי שממנו לא יוכלו להתמודד על השלטון , ואם מישהו מאיתנו כבר מגיע להתמודד איתם באופן שקול , הרי שהם יפעילו את בני-בריתם האוייבים הערבים הנאצים יש''ו על-מנת לרצוח אותו , ואף יסייעו בכך בעידוד והכוונה מתאימים כפי שאנו מקווים שהבנת מהסרטון דלעיל , ואם הדבר לא מספיק לתודעתך , הרי שמעשה הרצח של השלטון השמאלני-ממלכתי בולשביקי יש''ו באותם יהודים ימניים אמיתיים הי''ד שהעפילו לארץ-הקודש על הספינה '' אלטלנה '' , רבים מהם ניצלו ממחנות הרצח הנאציים , והם הביאו עימם נשק לחיזוק הציביון היהודי האמיתי וההתיישבות היהודית סביב המקומות הקדושים בארץ-הקודש , הם נרצחו ע''י הטבעת הספינה בהפגזות תותחים מהחוף בפקודת דוד גרין המכונה (בן-גוריון ) שר''י , ובביצוע אייזיק רבינוביץ' ( יצחק רבין ) שלימים נהרג בהתנקשות כידוע !! והניצולים מהספינה נרצחו ביריות גם לאחר שהניפו דגל לבן שמורה על כניעה ,מכיוון שההוראה של הצורר דוד גרין (בן-גוריון) הייתה '' לא להשאיר ניצולים '' למען לא יתגלה מעשה העוולה הרצחני הזה , אולם מכיוון שהדבר עלה לכותרות מכורח העניינים הם דאגו לטשטש את כל הפרטים שיכלו ולהאפיל על הנושא הזה בעזרת '' צנזורה קשה '' !!!--ולעניין בן בריתם צורר היהודים האויב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו הוא חאג' אמין אלחוסייני יש''ו שר''י שהזכרנו לעיל ,הוא זה שהביא להכשרת הצורר היורש שלו , בן משפחתו הוא יאסר ערפאת אלקודווא אלחוסייני המיכר לכם כ '' יאסר ערפאת '' יש''ו שר''י   הרי מכאן  שהוא בן-בריתם משחר הוייתו !! וכן נזכיר כאן את צורר היהודים שאותו שיכנו אותם אנשי שלטון הערב-רב הנלוז האמור לעיל במזרח העיר ירושלים תובב''א בבניין המפואר שמשמש עד היום כבסיס לפעולות הפת''ח יש''ו בכל תחומי ארץ-הקודש תובב''א הוא המתקרא '' האוריינט האוז '' או בלשון טומאתם '' בית -אלשרק '' ותרגומו '' בית-המזרח'' , הואצורר היהודים  הידוע בשם פייצל אלחוסייני יש''ו שר''י  שאף הוא נצר לאותו אויב ערבי נאצי הוא חאג' אמין אלחוסייני יש''ו שר''י , שידיו מגואלות בדם יהודי רב ששפך בפיגועים שונים ששלטון הערב-רב דאג להסוות את הקשר הישיר שלהם אליו , וזאת מכיוון שהם ייעדו לו את השליטה בירושלים המזרחית ח''ו , לאחר שבלית-ברירה ומסיבות אטראטאגיות של המלחמה ובניגוד לרצונו שיחרר השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי את העיר ועוד מקומות קדושים מידי האויב הערבי הנאצי יש''ו במלחמת 1967 המכונה '' מלחמת-השיחרור '' , אולם מייד נה למנהיגי האויב הערבי הנאצי יש''ו בכדי להשיב את התושבים האוייבים הערבים הנאצים יש''ו שברחו לאחר השיחרור שבעטיו נשפך דם יהודי רב הי''ד , אולם המזימה לניתוק הריבונות של שלטון הערב-רב מהמקומות הקדושים כליל לא יצאה לפועל מכיוון שהקהילות היהודיות הקדושות איימו שלא לתמוך בשלטון הערב-רב הנלוז אם יעשה כן ולכן נשארו עיר הקודש תובב''א ועוד מקומות קדושים בריבונות של שלטון הערב-רב הנלוז ,אולם אותם מוסרים שמטרתם למעשה לשמד את העם-היהודי ולבוללו ( כפי שפורט בסרט דלעיל בצורה מאד יסודית ומוכחת בבהירות )  תמיד שאפו למסור את המקומות הקדושים ובכלל זה עיר-קדשנו לאויב הערבי הנאצי יש''ו על-מנת למנוע צמיחת ציביון יהודי ימני אמיתי באמצעות הזיקה אליהם במשך יותר מאלפיים שנים , ועל-כן תמכו ביצירת ישות מלאכותית של אויב ערבי נאצי הנקראת '' מדינה פלסטינית '' שלא הייתה מעולם ולשם כך יצרו בתודעה התישקורתית גם '' עם פלסטיני '' שאיננו אלא יציר דימיון של האויב הערבי הנאצי יש''ו בכדי להשתלט תחילה על המקונמות הקדושים בארץ-הקודש תובב''א  באמצעות הוואקף האיסלאמי יש''ו , ובמשך הזמן על כולה ר''ל ח''ו , ולהזכיר שהמיועד ע''י שלטון הערב-רב הנלוז לשלוט על עיר הקודש הי'ה אותו נצר מתועב לצורר היהודים האויב הערבי המוסלמי הנאצי חאג' אמין אלחוסייני יש''ו שאת נאציותו ונאציות כל כנופייתו הזכרנו לעיל הלא הוא פייצל אלחוסייני יש''ו   שאף הוא התפגר זה מכבר שנאמר '' באבוד רשעים רינה '' !!--מזימות הרשע של השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי כנגד השליטה על המרקומות הקדושים ובכלל זה על עיר קדשנו תובב''א ובשיתוף עם בני-בריתם בני האויב הערבי הנאצי יש''ו  ממשיכות עד היום ואחת התוצאות הכואבות הוא הנסיגה המתוכננת מציון הקבר של יוסף הצדיק בן יעקב אבינו ע''ה זיע''א בשכם ,  ושם הוצג מצב של '' חוסר אונים '' מלאכותי בפני קבוצת פורעים אוייבים ערבים נאצים שניתן הי'ה לחסלם בכמה יריות בודדות !וראוי לציין שהמקום לא הי'ה מיושב בעבר על-ידי האויב הערבי הנאצי יש''ו , ומגמת הרחבת המתחם של האוכלוסי'ה שלו היא תוצאה של עידוד מצד שלטון הערב-רב השמאלני-ציוני ממלכתי בולשביקי על תחפושותיו השונות !מצו''ב תמונות מאז!!--אנו לא נאריך בכך , אולם נזכיר ששלטון הערב-רב הנלוז בנה תנועות ומפלגות של ימין-מזוייף שתכליתו ללכוד את אותם יהודים מסכנים ומבולבלים ע''י התשקורת השבוי'ה בידי אותו שלטון ערב-רב נלוז ,לאחר שאותו שלטון ערב-רב ניקלה  פגע ורצח כאמור כל הנהגה יהודי ימנית אמיתית הי''ד שהיוותה סכנה לשלטונו האנטי-יהודי ה''מחופש'' בסמלים יהודיים ( כדברי ה ''סופר הלאומי '' חיים הזז שר''-שהובאו בסרט דלעיל ) אותה הנהגה בת-ברית של האויב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו   עוד מטרם שקבלה מנד''ט על ארץ-הקודש תובב''א !! המאמר הזה הוא חובה לכל יהודי !ואשר למעשי השטנה וההסתה האנטי-יהודית באמצעי התשקורת ומערכת הליכלוך (חינוך) כאמור ! הרי לכם סרט החושף זאת לאחר מחקר מקיף !:

http://www.shofar.net/site/Productdetile.asp?id=1088&category=2

ואשר לך ידידי היקר , אנא קרא בעיון , וצפה במקורות היטב והבן באיזו טעות הופלת ( כמו רובנו בעבר ) --והאמ-ת והשלו-ם אהבו !!!

הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: יולי 28, 2008, 18:52:41 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק יהודי בבעיה

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #22 ב- : יולי 28, 2008, 21:11:56 »

כל אחד חופר לי בהסטוריה שנים אחורה או מפרשן כל מיני פרשונויות אבל אף אחד לא יכול להסביר ב2 שורות איך תנועה של 100 איש תשנה את המדינה!!!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #23 ב- : יולי 28, 2008, 21:28:34 »
בהגברת התודעה של עידוד הגירה ערבית המונית.לרעיון זה יש רוב מכריע בעם.קליינר רץ לבחירות רק למען הרעיון הזה למרות שידע שהוא חסר כל יכולת להבחר.
פייגלין אגב עושה אותו הדבר למען מנהיגות יהודית.
אנחנו האוונגרד:נחשון בן עמינדב הקופץ לים ומראה לעם ישראל את הדרך.
העובדה שאנו במיעוט אין משמעותה שאיננו צודקים.
מאחר שפעילותנו במסגרת האינטרנט 100 איש משפיעים בהסברה.
לגבי שינוי עם ישראל,זוהי הכרזה בומבסטית.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
לא נסחפנו קצת ?????
« להגיב #24 ב- : יולי 28, 2008, 22:59:22 »
כל אחד חופר לי בהסטוריה שנים אחורה או מפרשן כל מיני פרשונויות אבל אף אחד לא יכול להסביר ב2 שורות איך תנועה של 100 איש תשנה את המדינה!!!
בס''ד
כפי שבקשת '' ב 2 שורות '' !!או במשפט אחד  בן שלוש מלים ='' לשקר אין רגליים!! ''
איננו מעוניינים בשלטון של בוגדים בני-ברית של האויב הערבי הנאצי יש''ו המפקירים ורוצחים דם יהודי של אחינו הי''ד, אנו נחשוף את השקר שלהם ובכך תיחשף למעשה האמ-ת !! ומבחינה הסטורית כל  התנועות שעשו שינוי מהותי בעולם  היו '' תנועות קטנות '' (אתה מוזמן לבדוק זאת) !! וגודל של תנועה לא אמור להשפיע על דיעותיך האמיתיות , שאם לאו הינך מרמה את עצמך !!--וכל הפירוט בהודעתנו לעיל !!ואם אינך מסוגל לקרוא מאמר ולעמוד על אמיתותו , הרי שאתה שטוף-מוח שפועל עפ''י '' שמועות '' מסולפות  שמטיפים לך , ובמלים אחירות הינך למעשה חסר-דעת המופעל כמכשיר בידי שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י --ואת הפירוט תמצא בהודעתנו לעיל !!סליחה! זה לקח 6 שורות וחצי !!
מצו''ב תמונה של הצדעה במועל יד נאצי ב''אוניברסטת ביר-זית '' בעיר בית-לחם בשנת 2005 !  ודע !!האמת נובטת משדה השקרים כזרע הנובט באדמה !! רק חייבים להשקותו מים !! כלומר אנו רק צריכים לחשוף את האמ-ת ובכך יימחה השקר וכל העם היהודי הימני האמיתי בכל העולם כולו בע''ה וישועתו איתנו !!                                                                                       הגולה בארץ  :smil037:

« עריכה אחרונה: יולי 28, 2008, 23:25:12 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''