כתב נושא: חברי פרלמנט מצרים: רוצים פצצת גרעין  (נקרא 5227 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
חברי פרלמנט מצרים: רוצים פצצת גרעין
« ב- : פברואר 02, 2007, 15:06:31 »
בישיבה סוערת בפרלמנט המצרי קראו רבים לממשלה "להחליף את השפה הרשמית" ולפעול להשגת נשק גרעיני, בעיקר נוכח הרמיזות של אהוד אולמרט על כך שבידי ישראל יש יכולת שכזאת.

חברי פרלמנט מצרים קראו היום (ו') לממשלתם לפעול ברצינות כדי להשיג נשק גרעיני. העיתון המצרי "אל-מסרי אל-יום" דיווח כי במהלך ישיבה משותפת סוערת שקיימו ועדות הביטחון הלאומי, ההגנה, החוץ והעניינים הערביים בפרלמנט, קרא איבראהים אל-ג'עפרי מהאחים המוסלמים "להחליף את השפה המדינית הרשמית". הדברים נאמרו בתגובה לדבריו של אהוד אולמרט בגרמניה לפני כשבועיים, שם רמז כי ישראל מחזיקה בנשק גרעיני.

גם עמיתו של אל-ג'עפרי, עבד אל-פתאח עמר, קרא לממשלה להשיג נשק גרעיני למטרות הרתעה ואילו חבר הפרלמנט עיסמת סאדאת מתח ביקורת על כך שהממשלה מתעלמת מתכנית הגרעין ואמר: "אין לנו על מי להתלונן אלא על עצמנו. אני חושש שפרוייקט הגרעין יהפוך ל'ביזנס' ולענייני אינטרסים".

רבים בדיון מתחו ביקורת חריפה על דבריו של מזכ"ל הליגה הערבית לשעבר, ד"ר עיסמת עבד אל-מגיד, שהטיל ספק האם לישראל יש בכלל נשק גרעיני, וכינו את הצהרתו כ"מסוכנת" ו"בלתי אחראית". יו"ר הוועדה ליחסי חוץ בפרלמנט, ד"ר מוסטפא אל-פקי, אמר: "הודאתו של אולמרט ביטלה את כל הספקות. הצהרות עבד אל-מגיד הן בלתי אחראיות משום שהוא איננו נמצא בשלטון, אולם הוא התכוון לומר בהצהרותיו שישראל משקרת כל הזמן". 

את הדברים שנאמרו הבוקר אין לפתור במחי יד. כזכור, לפני כחודש אירח נשיא מצרים, חוסני מובארק, את ראש הממשלה אולמרט בשארם א-שייח. במהלך מסיבת העיתונאים שקיימו שני האישים בתום הפגישה רמז הנשיא מובארק, לראשונה, כי אפשר שארצו תחתור להשיג נשק גרעיני וזאת אם מדינה כלשהי באזור (ככל הנראה הכוונה לאיראן – ר.נ.) תשיג נשק שכזה.

"איננו רוצים נשק גרעיני", אמר הנשיא המצרי, "משום שהימצאותו באזור בכמות רבה, פירושה שנצטרך להגן על עצמנו. אולם, אם הוא יימצא באזור נצטרך להביא את הנשק ההכרחי. לא הגיוני שנשב ונשקיף מהצד כשנוכל להיות מותקפים בכל עת", הוא אמר.
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

Aaron

• אורח
« להגיב #1 ב- : פברואר 02, 2007, 15:22:46 »
הם רוצים פצצה אז צריך לתת להם אחת (אם אתם יודעים למה אני מתכוון).

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #2 ב- : פברואר 02, 2007, 15:41:39 »
הם רוצים פצצה אז צריך לתת להם אחת (אם אתם יודעים למה אני מתכוון).
בס"ד
חחחחח ;D
חחח חבורה של ערבושים מפגרים גם עוד 1000 שנה לא יהיה לכם, עם ראש אטום כמו של ערבי אתם יכולים לעשות רק ביטון וגם זה קשה לכם.
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #3 ב- : פברואר 03, 2007, 21:22:54 »
מי בעד למחוק את קהיר שירים את ידו?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : פברואר 03, 2007, 22:04:38 »
מי בעד למחוק את קהיר שירים את ידו?

אני בעד, אבל השאלה היא האם מישהו יעשה זאת.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #5 ב- : פברואר 03, 2007, 22:11:12 »
השר לאיומים אסטרטגיים כבר הציע לעשות את זה בעבר (למחוק את קהיר וסכר אסוואן), עיין הגיגיו של אביגדור ליברמן
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : פברואר 03, 2007, 22:18:42 »
השר לאיומים אסטרטגיים כבר הציע לעשות את זה בעבר (למחוק את קהיר וסכר אסוואן), עיין הגיגיו של אביגדור ליברמן

חחח... המזויף הזה? הוא סתם עוד שמוק מהימין הוירטואלי שפועל בחסות מהממסד. גם אם הוא יהיה ראש ממשלה, הוא לעולם לא יעשה דבר כזה. הוא בדיוק כמו פיפי נתניויו, עוד פוליטיקאי מלוכלך שמשקר לעם שהוא ימני ומפיל אותו בפח.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #7 ב- : פברואר 03, 2007, 22:20:00 »

חחח... המזויף הזה? הוא סתם עוד שמוק מהימין הוירטואלי שפועל בחסות מהממסד. גם אם הוא יהיה ראש ממשלה, הוא לעולם לא יעשה דבר כזה. הוא בדיוק כמו פיפי נתניויו, עוד פוליטיקאי מלוכלך שמשקר לעם שהוא ימני ומפיל אותו בפח.
טוב בדיבורים לא במעשים.
יגאל=גואל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #8 ב- : פברואר 03, 2007, 22:20:55 »
בודאי שהוא טוב בדיבורים, גם אני עדיין מחכה  לימין לא מזויף שיעלה לשלטון, הימין האמיתי!
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #9 ב- : פברואר 03, 2007, 22:22:13 »
בודאי שהוא טוב בדיבורים, גם אני עדיין מחכה  לימין לא מזויף שיעלה לשלטון, הימין האמיתי!
בס"ד
בעזרת ה' בקרוב בקרוב נחליף את המשטר המזויף הזה ונעשה מדינה יהודית אמיתית שלא פוחדת מכמה מחבלים.
יגאל=גואל