ניסע באופניים...
סתם,יש עכשיו תוכנית במכון ויצמן שיכולה לרסק את העולם הערבי מאיגרה רמה לבירא עמיקתא.
מדובר בהנעה במימן ע"י אבץ,אני יסביר האבץ הוא חומר-המים גם... במים יש מימן וחמצן,כשמפגישים בין מים לאבץ המימן מופרד מהמים,המימן הוא נפיץ,
כך שלמעשה אם התוכנית תצא אל הפועל אתה תוכל "לתדלק" עם צינור גינה...פשוט יהיה לך אבץ במערכת הדלק,אתה תתדלק מים,המימן יופרד ושלום ישראל נפילה לישמעל...
ברגע שזה יצא אל הפועל,יהיה אפשר להגיד שלום ל80% מהבעיה הערבית! בשביל פיגועים צריך כסף,בשביל אטום צריך המון כסף! בשביל טילים באליסטיים צריך כסף!
מאיפה יש לערבים כסף?מזה שאתה מתדלק...כך שלמעשה אנחנו מממנים את השמדתינו...אם התוכנית של מכון ויצמן תצא אל הפועל,לערבים לא יהיה מה למכור.
מכיוון שהערבים לא מייצרים כלום מלבד נפט! הדת המטומטמת שלהם סוגרת להם את השכל והם לא מסוגלים לפתח משהו שהם לא מקבלים מוכן מן האדמה.
כרגע יש בעיה בתכנית הזו,המימן הוא נפיץ כאמור אך הבעיה היא שהוא
מאד נפיץ,ולמעשה כל מגע של מימן עם חמצן יוצר פיצוץ...
כך שדליפה בצינור המימן שלך יכול להרים את כל כביש גהה...(סתאאם הגזמתי...) כרגע עובדים בעיקר על האפשרות "למתן" את המימן. וכן כמה בעיות נוספות שאני
מאד מקווה שיצליחו להתגבר עליהן!
הנעה במימן היא בעלת הרבה מאד יתרונות:
1.היא תציל את מדינת ישראל ותמותת את ארצות ערב!
2.אם זה יהיה פיתוח ישראלי הכלכלה הישראלית תפרח לשמים.
3.כל אדם בעולם יוכל לחסוך באלפי שקלים לחודש שמתבזבזים על דלק,רמת החיים ואיכות החים תעלה,מכיוון שאתה תוכל להשתמש בכסף לדברים אחרים.
4.זיהום האויר יפסק! וזה מאד חשוב,אני למשל לא מסוגל ליהיות במרכז יותר מיום...אנשים חולים שם בקצב מחריד,האויר שם קשה לנשימה(כשאני רוצה לנשום אויר
צח כשאני בתל אביב אני נכנס לתוך בניין

)מחלות רבות יעלמו ביניהם כמה סוגים של המחלה הידועה. כבר הצלת חיים...
5.המימן-בניגוד לנפט-הוא משאב טבע בלתי נגמר,כך שאינך גוזל דבר מהטבע ולא פוגע באיזון האקולוגי,המימן מופק מהמים,מתפוצץ במנוע,והופך לאדים שהופכים למים שמפיקים מהם מימן....
וכו' חמצן לא סר לנו כך שאין סיבה שזה יגמר...
אני בטוח שכולם ימצאו עוד הרבה סיבות למה הנעה במימן טובה יותר.
כיום הפקת המימן היא מאד יקרה,אבל ברגע שמכון ויצמן יסיימו את פיתוח שיטת האבץ זה יהיה זול מאד. ואו אז תפתר הבעיה שהזכרת.