כתב נושא: משהו מעניין לידע הכללי שלכם  (נקרא 9227 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק זאב אמיתי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
משהו מעניין לידע הכללי שלכם
« ב- : יולי 24, 2008, 12:57:59 »
הייתי השבוע בטיול מעולה באיטליה, אבל לא על זה באתי לדבר.
הידעתם כי באיטליה הממשלה האיטלקית אוסרת על הקמת מסגדים בשטחה של איטליה?! :2funny:
ועוד משהו, בניגוד אלינו בישראל, קיימות באיטליה התארגנויות פאשיסטיות(לא אנטישמיות! הם פועלים אך ורק כנגד מוסלמים) שמדי פעם שורפות בתים של הקהילה המוסלמית באיטליה וכו' ומה שהכי מעניין שהמשטרה מעלימה עין וגם אם נתפס האשם העונש שהוא יקבל ממש לא כבד. למה הממשלה הישראלית לא יכולה להיות כמו האיטלקית לכל הרוחות?! אני אומר כל הכבוד לאיטלקים, זה באמת עם גיבור עם שילטון אמיתי ולא שלטון מחורבן (סליחה על המילה) כמו שלנו, בזמן שהסרטן האיסלמי נתפס גם באירופה ומתחיל להשתלט על גרמניה, הולנד, צרפת וכו' באיטליה הוא כלל לא מתפשט!

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
« להגיב #1 ב- : יולי 24, 2008, 13:06:20 »
באיטליה יש גם קהילה יהודית קטנה..

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 24, 2008, 13:13:31 »
פייי טוב לדעת חח...
אבל למען האמת אני בספק רב לגבי מה שאמרת " לא אנטישמיות"

מנותק זאב אמיתי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 24, 2008, 13:15:46 »
באיטליה יש גם קהילה יהודית קטנה..
כן הייתי בקהילה היהודית ברומא.. ויחיאל, אולי יש קצת אנטישמיים אבל אני לא נתקלתי בכלל באנטישמיות ורוב הפאשיסטים באיטליה הם כנגד האיסלאם עכשיו.

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
« להגיב #4 ב- : יולי 24, 2008, 13:16:26 »
איטליה הם בין המדינות האנטישמיות ביותר בעולם

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
« להגיב #5 ב- : יולי 24, 2008, 13:18:27 »
אני הייתי בקהילה היהודית בונציה..
איטליה לא מדינה אנטישמית לפי מה שאני יודע תקנו אותי אם אני טועה..
באיטליה עוד נלחמים במוסלמים לא כמו בצרפת ששם המוסלמים פורחים

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #6 ב- : יולי 24, 2008, 13:47:49 »
הנשיא שלהם שעכשיו הוא יותר פרו ישראלי מהמנהיגים שלנו (וכן גם יותר פרו ישראלי מאובמה ובן לאדן).
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק זאב אמיתי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : יולי 24, 2008, 14:15:17 »
איטליה הם בין המדינות האנטישמיות ביותר בעולם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש ממש לא, ממש ממש לא, אלו בין המדינות הידידותיות לישראל!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : יולי 24, 2008, 14:18:05 »
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש ממש לא, ממש ממש לא, אלו בין המדינות הידידותיות לישראל!
על סמך מה אתה אומר את זה???
תביא לי הוכחות! לא תיאוריות ולא הנחות -- הוכחות.
תודה.

מנותק B.J SHAHAF

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : יולי 24, 2008, 14:36:34 »
למיטב ידיעתי ברוקסולוני הוא ראש ממשלת איטליה...
והוא הציע לצרף את ישראל לברית נט"ו...
ועד היום הוא וחברי פרלמנט איטלקים פועלים לצירוף ישראל לאיחוד האירופה.
ככה שלפחות הממשלה שלהם פרו ישראלית.

מנותק זאב אמיתי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : יולי 24, 2008, 19:53:39 »
על סמך מה אתה אומר את זה???
תביא לי הוכחות! לא תיאוריות ולא הנחות -- הוכחות.
תודה.
הנה למשל הבחור שהגיב פה הביא לך הוכחה אחת נכונה, וגם התקשורת שלהם היא מאוד אובייקטיבית ומסקרת את הסכסוך הישראלי-ערבי בצורה הוגנת מאוד לפחות כלפי הצד הישראלי! ושנית תוכיח אתה שאיטליה אנטישמית כיום!
« עריכה אחרונה: יולי 24, 2008, 19:54:59 על ידי זאב אמיתי »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : יולי 24, 2008, 19:54:37 »
למיטב ידיעתי ברוקסולוני הוא ראש ממשלת איטליה...
והוא הציע לצרף את ישראל לברית נט"ו...
ועד היום הוא וחברי פרלמנט איטלקים פועלים לצירוף ישראל לאיחוד האירופה.
ככה שלפחות הממשלה שלהם פרו ישראלית.

מאוד פרו ישראלית.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : יולי 24, 2008, 21:26:34 »
הנה למשל הבחור שהגיב פה הביא לך הוכחה אחת נכונה, וגם התקשורת שלהם היא מאוד אובייקטיבית ומסקרת את הסכסוך הישראלי-ערבי בצורה הוגנת מאוד לפחות כלפי הצד הישראלי! ושנית תוכיח אתה שאיטליה אנטישמית כיום!
מה כל כך "פרו - ישראלי" במה שהוא רשם אני לא מבין...?
אני מתבסס על עובדות היסטוריות, למדת היסטוריה?
שמעת על המושג "מדינות הציר" ?

Aaron

• אורח
« להגיב #13 ב- : יולי 24, 2008, 21:29:27 »
בסדר, האיטלקים מתמודדים יפה עם הסרטן המוסלמי. אבל מה זה עוזר לנו?

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : יולי 24, 2008, 21:32:29 »
חחחחח תכלס...
נגיד וזה נכון אז מה זה באמת אמור לעניין אותנו חח זה לא
שהם מיודע מה קוראים להשמיד את הערבים או קוראים לתקוף את אירן חח...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #15 ב- : יולי 25, 2008, 00:43:06 »
הייתי השבוע בטיול מעולה באיטליה, אבל לא על זה באתי לדבר.
הידעתם כי באיטליה הממשלה האיטלקית אוסרת על הקמת מסגדים בשטחה של איטליה?! :2funny:
ועוד משהו, בניגוד אלינו בישראל, קיימות באיטליה התארגנויות פאשיסטיות(לא אנטישמיות! הם פועלים אך ורק כנגד מוסלמים) שמדי פעם שורפות בתים של הקהילה המוסלמית באיטליה וכו' ומה שהכי מעניין שהמשטרה מעלימה עין וגם אם נתפס האשם העונש שהוא יקבל ממש לא כבד. למה הממשלה הישראלית לא יכולה להיות כמו האיטלקית לכל הרוחות?! אני אומר כל הכבוד לאיטלקים, זה באמת עם גיבור עם שילטון אמיתי ולא שלטון מחורבן (סליחה על המילה) כמו שלנו, בזמן שהסרטן האיסלמי נתפס גם באירופה ומתחיל להשתלט על גרמניה, הולנד, צרפת וכו' באיטליה הוא כלל לא מתפשט!
זה מעניין, אז איך כבודו מסביר ראת העובדה שיש מול הקפלה הסיסטינית בקו אווירי ברומא גופא מסגד אדיר מימדים שמאפיל עליו בגובהו במימון סעודי?
לא יודע באיזה איטליה היית, אבל כנראה לא ביקרת ברומא, או שפשוט התעלמת מהמסגדים הקיימים.
גם באיטליה ישנם כבר מאות אלפי מוסלמים, לאט לאט, גם שם זה יורגש.
« עריכה אחרונה: יולי 25, 2008, 00:44:25 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : יולי 25, 2008, 00:46:33 »
זה מעניין, אז איך כבודו מסביר ראת העובדה שיש מול הקפלה הסיסטינית בקו אווירי ברומא גופא מסגד אדיר מימדים שמאפיל עליו בגובהו במימון סעודי?
לא יודע באיזה איטליה היית, אבל כנראה לא ביקרת ברומא, או שפשוט התעלמת מהמסגדים הקיימים.
גם באיטליה ישנם כבר מאות אלפי מוסלמים, לאט לאט, גם שם זה יורגש.

אני מבקש לדיק באיטליה יש 1,200,000 מוסלמים.
למרות שזה אחוז די נמוך מאכלסיה של כ-60,000,000 יחסית לצרפת הוא בלגיה אבל בכול זאת.....

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #17 ב- : יולי 25, 2008, 00:49:19 »
אני מבקש לדיק באיטליה יש 1,200,000 מוסלמים.
למרות שזה אחוז די נמוך מאכלסיה של כ-60,000,000 יחסית לצרפת הוא בלגיה אבל בכול זאת.....
שוב אין חולק, כתבתי כמה מאות אלפים, יכולים גם בהחלט להיות המספר אותו ציינת, פשוט לא חקרתי לעומק ונתתי תשובה כללית סה טו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק זאב אמיתי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #18 ב- : יולי 25, 2008, 08:58:19 »
נץ, ועוד איך הייתי ברומא ולא היה שם שום מסגד, תשלח לי תמונה שלו בבקשה. וזה לא ממש אמור לעניין אותנו למי שאמר, באתי רק להראות לכם עד כמה הממשלה שלנו פחדנית ויש לנו ממי ללמוד!
ויחיאל, אני יודע שאיטליה הייתה שותפתה של גרמניה הנאצית במלחמת העולם השנייה, אבל כעת זאת איטליה אחרת, תביא לי הוכחות לאנטישמיות מצד השלטונות האיטלקים!
נ.ב הקהילה המוסלמית באיטליה מונה אך ורק 60 אלף נפש, ככה אמרה לנו המדריכה שלנו באיטליה, והיא יודעת יותר טוב ממכם.
« עריכה אחרונה: יולי 25, 2008, 09:00:14 על ידי זאב אמיתי »

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #19 ב- : יולי 25, 2008, 09:02:19 »
נץ, ועוד איך הייתי ברומא ולא היה שם שום מסגד, תשלח לי תמונה שלו בבקשה. וזה לא ממש אמור לעניין אותנו למי שאמר, באתי רק להראות לכם עד כמה הממשלה שלנו פחדנית ויש לנו ממי ללמוד!
ויחיאל, אני יודע שאיטליה הייתה שותפתה של גרמניה הנאצית במלחמת העולם השנייה, אבל כעת זאת איטליה אחרת, תביא לי הוכחות לאנטישמיות מצד השלטונות האיטלקים!
נ.ב הקהילה המוסלמית באיטליה מונה אך ורק 60 אלף נפש, ככה אמרה לנו המדריכה שלנו באיטליה, והיא יודעת יותר טוב ממכם.

http://www.flickr.com/photos/synth/198221037/
« עריכה אחרונה: יולי 25, 2008, 09:05:11 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק זאב אמיתי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : יולי 25, 2008, 12:47:54 »

http://www.flickr.com/photos/synth/198221037/
אכן כתוב שהמסגד נמצא ברומא אך יתכן וזאת טעות, אני אישית לא נתקלתי שם בשום מסגד, אבל דווקא כן בבית כנסת, ושלא נדבר על בית הכנסת בעיר פירנצה שהוא חלק בלתי נפרד מהנוף המקומי.
עריכה:יכול להיות שהמדריכה לא הסבירה את עצמה נכון, ואסור לבנות צריחי מסגדים, או שאסור שגובהם יעלה על גובה הכנסיות משהו בסגנון הזה.
« עריכה אחרונה: יולי 25, 2008, 12:51:04 על ידי זאב אמיתי »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #21 ב- : יולי 25, 2008, 15:14:30 »
אכן כתוב שהמסגד נמצא ברומא אך יתכן וזאת טעות, אני אישית לא נתקלתי שם בשום מסגד, אבל דווקא כן בבית כנסת, ושלא נדבר על בית הכנסת בעיר פירנצה שהוא חלק בלתי נפרד מהנוף המקומי.
עריכה:יכול להיות שהמדריכה לא הסבירה את עצמה נכון, ואסור לבנות צריחי מסגדים, או שאסור שגובהם יעלה על גובה הכנסיות משהו בסגנון הזה.
המסגד הזה אכן נמצא ברומא גופא, זה שאתה לא נתקלת בו זה לא אומר שזה לא נמצא שם, רומא היא עיר גדולה מאוד, ולא הגעת לאיזור/שכונה הספציפית הזו.
חוץ מזה, תמונה אחת שווה אלף מילים,  והתמונה מראה במפורש מסגד עם צריח!
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : יולי 25, 2008, 17:13:42 »
איטליה היא אחרת, גרמניה היא אחרת...כולם אחרות, אין אנטישמיות בעולם כיום, זה היסטוריה, כולם פרו- ישראלים, כולם אוהבים יהודים...בחייאת אין לי כוח להיכנס לויכוח הזה
כבר הייתי בו 100 פעם.
גם אם גרמניה איטליה וכל אלה לא אנטישמים כמו שהם היו פעם זה לא אומר שאפשר לסלוח להם על מה שהם עשו וללכת לבקר במקומות שלהם ולהעריץ את התרבות שלהם- אני לא אומר
לך מה לעשות או למישהו אחר, אני בחיים לא ידרוך במקומות האלה.
ותוכיח לי שהשלטונות האיטלקים הם לא אנטישמים, אני ישמח, תודה!
והיא יודעת יותר טוב ממכם.
אתה יכול לומר גם בפחות זלזול- יהיה יותר נחמד.

מנותק זאב אמיתי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #23 ב- : יולי 26, 2008, 21:17:35 »
איטליה היא אחרת, גרמניה היא אחרת...כולם אחרות, אין אנטישמיות בעולם כיום, זה היסטוריה, כולם פרו- ישראלים, כולם אוהבים יהודים...בחייאת אין לי כוח להיכנס לויכוח הזה
כבר הייתי בו 100 פעם.
גם אם גרמניה איטליה וכל אלה לא אנטישמים כמו שהם היו פעם זה לא אומר שאפשר לסלוח להם על מה שהם עשו וללכת לבקר במקומות שלהם ולהעריץ את התרבות שלהם- אני לא אומר
לך מה לעשות או למישהו אחר, אני בחיים לא ידרוך במקומות האלה.
ותוכיח לי שהשלטונות האיטלקים הם לא אנטישמים, אני ישמח, תודה!
והיא יודעת יותר טוב ממכם.
אתה יכול לומר גם בפחות זלזול- יהיה יותר נחמד.
קודם, מצטער אם העלבתי אותך, לא התכוונתי, שנית אני לא חושב שזה יהיה חכם לשמור עכשיו טינה ופשוט לא לבקר באירופה ולהיות מסוגרים בעצמינו. יש אנטישמיות, אבל לא על זה באתי לדבר, בסך הכל פתחתי אשכול על מנת להראות לכם עד כמה איטליה אנטי מוסלמית, ובאמת לא נתקלתי במוסלמים באיטליה.
נץ, אני יודע עד כמה רומא היא עיר גדולה, והצריח של המסגד הוא כלל לא גדול, אולי יש הגבלת גובה לצריח, אולי המדריכה הטעתה אותנו קצת, אינני יודע, אבל אני אישית בכל הערים שביקרתי באיטליה לא נתקלתי במוסלמים ולא במסגדים, רק כנסיות ובתי כנסת(אבל מעט מאוד).

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #24 ב- : יולי 26, 2008, 21:30:52 »
איטליה וספרד הם המדינות הראשונות באירופה שכנראה יואסלמו בעתיד , צרפת והולנד מן הסתם אחרי , לכן לא פלא שקמים המון מתנגדים שמנסים להציל את מדינותיהם

אך איטליה בהחלט אנטישמית , ובסקר שראיתי פעם רוב האיטלקים סוברים שצריך לפרק את מדינת ישראל .

האמת ? נוצרים ומוסלמים זה לא כזה רחוק ...
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD