בס''ד
א. יש לנו
הרבה אנשים שגולשים לאתר ולפורום שלנו. כל יום יש לנו מאות גולשים אמיתיים שקוראים ומסתכלים. וגם יש לנו מאות אלפים שצפו בסרטונים שלנו. לכן, זה לא כאילו אנו רק 5 או 10 אנשים. אולי היו רק 5 או 10 שהיו מוכנים להפגין הפעם, אבל יש לנו הרבה אנשים מעוניינים בצורה זו או אחרת. אבל קשה לשכנע אנשים להצטרף להפגנה קטנה ראשונה שלא נדמה מאורגנת היטב. ישראלים לא רגילים להפגין אם אין אספה גדולה.
ב. לפי ALEXA למשל, שמונה ועוקב אחרי אתרי אינטרנט, האתר של הימין האמיתי הוא בין 3,000 האתרים הגדולים ביותר בארץ ישראל. יש מאות אלפי אתרי אינטרנט בא''י, ואנו מספר 2973 לפי ALEXA. זה ממש לא רע. הנה האתר:
http://www.alexa.com/data/details/traffic_details/hayamin.orgג. יש לנו
יותר אנשים מחזית יהודית לאומית. יש לחזית הפגנות עם רק 5 אנשים כל הזמן. אני יודע כי נעם פדרמן מצטרף בכמעט כל ההפגנות של חזית, ואני מדבר איתו. אין לחזית יותר מ5 פעילים למרות שברוך מרזל ואיתמר בן גביר מקבלים משכורת. למרות שיש להם רק 5 פעילים, חזית קיבלה 23,000 קולות בבחירות האחרונות. זה מוכיח שאי אפשר לספור תמיכה מהציבור לפי כמה מפגינים יש.
ד. יש לי הרבה ניסיון עם פעילות, ותאמינו לי שיש לנו אפשרות להפוך לתנועה גדולה. אבל לא דרך הפגנות בשלב הזה, אלא דרך הפצת המסר. אני סבור שאפשר למשל ליצור סניפים קטנים בכל רחבי הארץ כדי להפגש מפעם לפעם, וכדי להפיץ את המסר. ככה בונים ארגון. ככה כדאי להתחיל. לא עם הפגנות אלא עם פגישות של אנשינו בצפון, בדרום, במרכז. פגישות רק עם אנשים שאנו מכירים ואפילו אז לא לתת מידע אישי אם אין צורך.
ה. אני לא יכולתי לעזור לכם במקרה הזה לא רק כי אני בגלות הארורה. בשבוע שעבר, אמי הי''ו לקתה בהתקף לב. לצערי הרב, יש לה סתימות חמורות בעורקים שלה. היא בבית עכשיו ואני חייב לטפל בה. ב''ה, היא כבר משתפרת הרבה כי היא לוחמת אמיצה. אבל היא מבוגרת מדי (בת 75) ויש היסטוריה ארוכה של אנשים במשפחה שלה שמתו מהתקפי לב. אולם, אילו אוכל להיות יותר מעורב בהכנות בע''ה, זה יעזור הרבה כי אני עשיתי דברים כאלה במשך 35 שנה.
לכן, אולי עוד נכין פגישות ונתחיל בהתארגנות בשטח דרך בניית סניפים קטנים. בהתחלה. מה דעתכם?