חיים האם אתה באמת חושב שתנועת הימין האמיתי תצליח ותגדל להיות תנועה המונית?
לא שאני מזלזל אני חושב שהתנועה תגדל והיא כל הזמן גודלת ואנשים חדשים מצטרפים כל הזמן ומגיבים
אבל אני לא רואה מצב שהתנועה הזאת תגדל אחת הסיבות הגדולות היא שאתה חיים לא נמצא בארץ
ואני לא יודע מתי אתה תהיה בארץ אם בכלל בגלל הממשלה השמאלנית שלנו
אין לנו בארץ איזה מנהיג שמוביל את התנועה(תקן אותי אם אני טועה)
מה אתה אומר חיים איזה דרך יכולה להיות כדאי שהתנועה תהיה תנועה המונית?
בס''ד
ב''ה וישועתו רוב רובו של העם היהודי תומך בעקרונות של תנועתנו ובדרך האמיתית והמציאותית שלה !!, אלא שהתשקורת והפרסום כבולים בידי אנשי ההון הגזול על חשבון אחינו שנרצחו על ידי הצורר הנאצי יש''ו ובני-בריתם בני האויב הערבי הנאצי יש''ו !!--אולם שום שקר לא יוכל לעמוד בפני האמ-ת , שהפצתה היא היא המפתח לגיבוש הימין היהודי האמיתי ולמניעת מעשי-נבלה על-ידי סוכניו של הערב-רב הנלוז הם אנשי הימין-המזוייף !!--אנו פועלים כאיש אחד בלב אחד למען קידוש שם שמי-ם ולמען הצלת אחינו שאלו מצוות עשה מן התורה הקדושה !!--לא משנה מי ינהיג את התנועה !! כל עוד עקרונות התנועה עומדים בעינם !!--כל עוד לא גובשנו כמפלגה המתמודדת על השלטון , אנו תומכים במפלגת '' חזית יהודית לאומית '' בראשותו של היהודי היקר ר' ברוך מרזל הי''ו שעקרונותיה זהות לעקרונות שלנו כתנועה ובע''ה וישועתו גם נתאחד בע''ה וישועתו למען תפיסת השלטון והבאת ציביון יהודי ימני אמיתי לארץ-הקודש השלמה תובב''א , ועידוד הגירתו של האויב הערבי הנאצי יש''ו ממנה , והכנסת כלל היהודונים הבוגדים בעם היהודי מאחורי סורג ובריח !!--והקב''ה יצליח דרכנו בזכות אבותנו ע''ה זיע''א שעשו רצונו יתברך , ונזכה במהרה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .
הגולה בארץ