כתב נושא: שטיפת מוח שמאלנית בבתי הספר?  (נקרא 2255 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק mo3r

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שטיפת מוח שמאלנית בבתי הספר?
« ב- : יולי 21, 2008, 19:40:14 »
שלום לכם גולשים יקרים קודם כל רציתי להגיד שאני חדש!
אוקיי ועכשיו לנושא.
בזמן האחרון התחלתי להבין את שטיפת המוח שהמורה שלנו נהגה לעשות לנו בשיעורים שונים.
למשל היא אמרה ששנת שמיטה זאת שטות גמורה ואני התנגדתי ואמרתי שזאת היא מהות התנ"ך , אז היא השתיקה אותי.
ולמשל בפעם אחרת כשדיברנו בשיעור חברה על חלוקת ירושלים , היא הציגה דעות שמאלניות ואמרה לתלמידים שצריך לעשות שלום בכל מחיר.
וכמובן שאני השתקתי אותה עם עובדות והיא לא ידעה לקבל את זה אז היא אמרה שהדיון הסתיים.
ומאז היא מדברת ולא נותנת לאף אחד אחר להסביר את דעתו.
לצערי התעמולה השמאלנית מתחילה מהכיתה הראשונה לחטיבה ב"טפטוף" מעט של דעות שמאלניות עד לאוניברסטה , ושם יש מרצים ערבים שמתנגדים לציונות  , פתרון? לעשות רפורמה בבתי הספר ולפטר כל מורה שמביעה דעה פוליטית במקום להציג את כל העובדות.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #1 ב- : יולי 21, 2008, 19:52:31 »
אוקיי ועכשיו לנושא.
בזמן האחרון התחלתי להבין את שטיפת המוח שהמורה שלנו נהגה לעשות לנו בשיעורים שונים.
למשל היא אמרה ששנת שמיטה זאת שטות גמורה ואני התנגדתי ואמרתי שזאת היא מהות התנ"ך , אז היא השתיקה אותי.
ולמשל בפעם אחרת כשדיברנו בשיעור חברה על חלוקת ירושלים , היא הציגה דעות שמאלניות ואמרה לתלמידים שצריך לעשות שלום בכל מחיר.
וכמובן שאני השתקתי אותה עם עובדות והיא לא ידעה לקבל את זה אז היא אמרה שהדיון הסתיים.
לצערי התעמולה השמאלנית מתחילה מהכיתה הראשונה לחטיבה ב"טפטוף" מעט של דעות שמאלניות עד לאוניברסטה , ושם יש מרצים ערבים שמתנגדים לציונות  , פתרון? לעשות רפורמה בבתי הספר ולפטר כל מורה שמביעה דעה פוליטית במקום להציג את כל העובדות.

שלום וברכה, דבר ראשון ברוך הבא אלינו, אני בטוח שתשתלב מצוין. O0

דבר שני: אתה צודק ב-100%, מערכת החינוך מלאה בשמאלניים מגעילים. אצלי המורות הן שמאלניות קיצוניות והן תולות על כותלי כיתתי דו"חות של "מאחזים לא חוקיים" ביו"ש(נעשים
ע"י שלום עכשיו).... צריך לפטר מורים שמביעים דעות שמאלניות או פוליטיות... :V: :V:

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #2 ב- : יולי 21, 2008, 19:53:59 »
שלום וברכה!!
ברוך בואך!

אתה צודק,מערכת הלכלוך שלנו היא שמאלנית ולא מהיום.
שטיפת המוח היא מזכירה לי את הקומניסטים,ואכן רבים מעם ישראל מדברים בצורה שאין סיכוי שהם עצמם מאמינים בה...

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
« להגיב #3 ב- : יולי 21, 2008, 20:31:11 »
מה ציפיתה
שהמורה תבוא ותגיד יאלה מחר אנחנו הולכים לפרק ערבים
או להפגין לכבוד חיים בן פסח?

זה ברור שהם ידברו בעד שלום בכיתות אבל המורה שלי תמיד שהיא אומרת משהו על פוליטיקה היא אומרת זאת דעתי היא שמאלנית כבדה שמצביעה מרץ

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #4 ב- : יולי 22, 2008, 00:17:33 »
א.) ברוך הבא

ב.) אתה לומד במערכת אינדוקטרינציה סובייטית, כאן תקבל את הכלים בכדי להתמודד עם זה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #5 ב- : יולי 22, 2008, 00:28:38 »
אוקיי ועכשיו לנושא.
בס''ד

ברוך בואך יהודי יקר !!--הבאת למעשה עדות חי'ה למה שאנו זועקים על שטיפת-המוח השיטתית שמובילה לאנטי-יהודיות ושמד והתבוללות ר''ל שהיא מגמת השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י על תחפושותיו השונות , וסוכניו המגוונים מאז היווסדו !!--אשריך שעמדה לך זכות אבותיך להינצל מאותה שטיפת-מוח אכזרית שתכליתה לעקור אותך מצור מחצבתך היא היהדות בדרך ישרא-ל סבא ע''ה זיע''א ,היא דרך תורתנו הקדושה הנתונה לנו מפי עליון יתברך ויתעלה שמו !!! אולם לא לכל יהודי עומדת הזכות להינצל משיני הברזל של חיות הטרף ההלו שר''י !!, ולכן בהיותנו ערבים זה לזה מצות עשה היא להציל גם את חבריך מאותו רעל שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי מתועב , שתכליתו להפכם ח''ו למשומדים ומתבוללים בסופו של דבר ר''ל !!והקב''ה י'הי'ה בעזרך ויסייע בעדך להפיץ את האמ-ת , וימלא כל משאלות ליבך לטובה לעבודתו יתברך וישלח לנו במהרה גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

Aaron

• אורח
« להגיב #6 ב- : יולי 22, 2008, 00:29:21 »
ברוך הבא!

זה מתחיל בגן, אני זוכר שהכריחו אותנו לעמוד דום לזכרו של הרוצח הבוגד - רבין. להדליק בשבילו נרות וכל ילד צריך להגיד עליו מילים טובות, והתמונות שלו בכל מקום.

אחרי זה בבי"ס דקת דומיה לרבין כל שנה ובאים עם חולצות לבנות. ושוטפים את המוח שצריך לעשות "שלום" ("שלום" פירושה השמדת ישראל לפי הלקסיקון השמאלני) בכל מחיר.

בשיעור היסטוריה לא מלמדים על המופתי הערבי שניפגש עם היטלר יש"ו. לא מלמדים על הנאציות של הערבים.

וכך הלאה...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יולי 22, 2008, 00:51:23 »
ברוך הבא לפורום אחי!!
אין שום ספק שתשתלב בפורום במהירות  :)
לפני שאני יתייחס לדברים שרשמת  אני יגיד לך את המטרה של הפורום.
להפיץ את האידיאלוגיה שלנו כמה שיותר ולהכיר אותה לאנשים ולמנוע שטיפות מוח
כמו שאתה כבר חווית ואתה עדיין חווה בבית הספר, לצערינו לא כולם זוכים לפתוח את
העיניים בגיל צעיר ויש אנשים שנופלים ל"רשת" של השמאלנים.
אז מטרתו של האתר זה לא לקבוע פגישות בערים וללכת לפוצץ ערבים מכות, אנחנו שואפים
לתנועה חוקית! ולכן אנחנו רוצים ליהיות תנועה המונית!! 75% מישראל בעד טרנספר הבעיה
שאני בספק גדול מאוד אם 15% בגלל מכירים את חיים בן פסח או שמעו על האתר הזה של הימין
האמיתי ולצערינו אותם אנשים הם בוחרים בימין מזוייף שנמצא בכנסת ומדבר כמו ימין לכל דבר
אך מהצד הוא מוכר את המדינה והולך ללחוץ ידיים לרוצחים כגון אבו מאזן יש"ו !

בקשר לדברייך אתה צודק! וכל ה-כבוד שאתה מביע את דעותייך בשיעור ולא נותן למורה השמאלנית הבוגדת
הזאתי לשקר לחברייך לכיתה ולהשפיע עליהם!
רואה אחי, אתה אפילו בלי לשים לב עושה כבר מצווה בשביל הפורום ועוזר להוציא את האמת לאור, בזכות
האתר הזה אתה תשכיל יותר ויותר ובסוף אתה תעמוד מול הכיתה שלך ותדבר והמורה שלך תיהיה בכלא   ;D
חחח ישר כוח!!