כתב נושא: שמח בכרמיאל  (נקרא 2715 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שמח בכרמיאל
« ב- : יולי 21, 2008, 00:15:19 »
ביקשו סיגריה מצעיר, ותקפו אותו כשהבינו שהוא ערבי
;D

חאזם ג'ובראן תושב ראמה, הותקף בשבת לפנות בוקר בכרמיאל, לאחר שחבורת צעירים שביקשה ממנו סיגריה, זיהתה כי הוא ערבי והפכה את מכוניתו.

מה קורה כשחבורת צעירים מבקשת ממך סיגריה ומגלה שאתה ערבי? תשובה לשאלה הזו קיבל שלשום (שבת), תושב הכפר ראמה על בשרו. חאזם ג'ובראן בן 22, הגיש תלונה למשטרת כרמיאל, נגד חבורת צעירים שלדבריו, תקפה אותו לאחר שהבינו כי הוא ערבי.

בראיון לאתר "אל-ערב", סיפר ג'ובראן את שאירע. לדבריו, בשבת לפנות בוקר, הגיע לאזור התעשייה בכרמיאל, כדי לאסוף את אחותו שעובדת באחד המפעלים שם. לדבריו, בעת שהמתין במקום ניגשה אליו קבוצת צעירים ואחד מהם התקרב אליו וביקש סיגריה. לדברי ג'ובראן, כשענה לו שהוא אינו מעשן, זיהה הצעיר את המבטא הערבי שלו, ומיד קרא לחבריו שהתחילו לקלל ולגדף ולתקוף אותו.

ג'ובראן סיפר, כי בתוך שניות הגיעו כשלושים צעירים, חלקם בני משפחות של עולים מחבר העמים, והחלו לנענע את המכונית עד שהפכו אותה על צדה, כשג'ובראן בתוהו. אחותו של ג'ובראן יצאה מהמפעל וראתה את אחיה, כשהוא חבול בתוך המכונית והחלה לצעוק ולבקש עזרה.

ניידת משטרה שהגיעה למקום, הבריחה את הצעירים התוקפים והעניקה סיוע ראשוני לג'ובראן עד להגעת אמבולנס. ג'ובראן סיפר, כי אם המשטרה לא הייתה מגיעה לזירה במהירות יחסית, האירוע היה מסתיים בצורה הרבה יותר קשה.

מפקד תחנת כרמיאל, סנ"צ רמי נירק, אישר את פרטי האירוע ואמר שמדובר בחשד לתקיפה על רקע גזעני. לדבריו, המשטרה עצרה שישה צעירים - ארבעה קטינים ושני בגירים - לחקירה ומעצרם הוארך במוצאי שבת ב-24 שעות בלבד לצורך חקירה. במשטרה אמרו, כי בית המשפט התחשב בכך שמדובר בקטינים ללא עבר פלילי וציינו כי חקירת האירוע תימשך.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1003739.html

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שמח בכרמיאל
« להגיב #1 ב- : יולי 21, 2008, 00:17:49 »
כל הכבוד!!!רק ככה לערבים המניאקים האלו!!!  :knuppel2:

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
שמח בכרמיאל
« להגיב #2 ב- : יולי 21, 2008, 00:24:09 »
כך יעשה לערבי שבוגד במדינתו, חוץ מזה יש פה בטח קצת חרטא של השמאל .. זכרו שזה מ"הארץ"

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שמח בכרמיאל
« להגיב #3 ב- : יולי 21, 2008, 01:15:46 »
מוות לערבים
חבל שבאה המשטרה אחרת בטח היו מאשפזים אותו

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק hyper

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שמח בכרמיאל
« להגיב #4 ב- : יולי 21, 2008, 14:43:34 »
יש לי חבר שגר שם.
הוא אמר לי שכל יום נותנים שם מכות לערבים  O0
ועוד כמה ימים יש שם איזה פסטיבל אז מלא ערבים יגיעו ויהיה עוד יותר שמח.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שמח בכרמיאל
« להגיב #5 ב- : יולי 21, 2008, 14:45:20 »
יש לי חבר שגר שם.
הוא אמר לי שכל יום נותנים שם מכות לערבים  O0
ועוד כמה ימים יש שם איזה פסטיבל אז מלא ערבים יגיעו ויהיה עוד יותר שמח.
אחי הייתי שמה שבת העיר מפוצצת ערבים שולטים שמה בכל דבר ימח שמם!!!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שמח בכרמיאל
« להגיב #6 ב- : יולי 21, 2008, 15:14:03 »
 :V: :V: :V:תותחיםםם

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שמח בכרמיאל
« להגיב #7 ב- : יולי 21, 2008, 18:44:29 »
אני לא אוהב שישראלים מתנהגים כבריונים ומשחירים את תדמית הימינים. זו הוכחה כי השנאה משחיטה. התנהגות חוליגנית נגד עוברי אורח ערבים אינה הפתרון, ולמעשה היא מכשול לפתרון האמיתי שהוא הגירה ערבית מארץ ישראל.

אין לי כל טענה כנגד הערבי החף מפשע שהותקף בכרמיאל. הוא נולד במדינה, התרגל לחיות בנוחות ולהסתמך על סיוע המדינה שמעניקה לקבוצה אליה הוא משתייך זכויות בלא חובות ומאפשרת להם לפרוע את החוק. אם מישהו מחפש מטרה הרי שהממשלה הבוגדנית היא מטרה ראויה יותר, אבל אותה אף 'בריון' לא מעיז לתקוף.

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
שמח בכרמיאל
« להגיב #8 ב- : יולי 22, 2008, 16:46:57 »
גם אני רוצה להרביץ לערבים עם כמה חבר'ה.
אפשר לעשות גם יום כיף באום אל פחם חחחחחחחח.
טוב לפחות הכנסתי מכות לאוהד הפועל שמאלני בגלל שהוא קרא לי נאצי בגלל שאני אוהד בית''ר.
זה היה באמת כיף.