כתב נושא: ציונות-ימין-ציונות דתית-נטורי קרטא וחסידי סטמאר  (נקרא 10694 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
ראיתי פה בפורום כמה תגובות/גישות/סיסמאות אנטי ציוניות. ובמיוחד מאנשים שדואגים לשנוא את הערבים ואת השמאל ובלי לשים לב בעצם יושבים איתם תחת אותה ההגדרה של אנטי ציונים או לפי הסמול "פוסט ציונים".
לגור בארץ ישראל באיזה מצב שהיא לא תהיה (כל התירוצים החרדיים על הממשל החילוני והכפירה בארץ)ולהיות אנטי ציוני זו כפויות טובה לשמה.
לפי דעתי בפורום הזה אין מקום לאנטי ציונים בדיוק כמו שאין מקום כאן לערבים(לא שאני חושב שיש ערבים שישמחו להצטרף אבל ניכה).
שורה תחתונה - אל תהיו אוכלי ושותי חינם, תעריכו ותפסיקו לשנוא על רקע דתי, אם יש בעיה עם הממשל החילוני המתבולל בארץ, אנחנו ננסה לפתור אותה עד שנמות,ואם לא נצליח אז בנינו ימשיכו----- זאת הגישה.
אסור בשום אופן להתנהל בצורה אנטי ציונית רק משום שמדינת ישראל בימים האלה חילונית-כי לא עשינו בזה שום דבר ונשארנו בעצם חסרי עמוד שדרה בדיוק כמו יהודי הגולה,ואז יוצא מצב שבאמת סתם נלחמנו ואנו נלחמים על הארץ כל עוד אנו מתנהגים כאילו חיינו בגולה.מעבר לזה, האווירה הזו מושכת כבר עכשיו וברור שתמשיך למשוך שנאה בין חילוניים לדתיים ועוד בציבור הימני(אנלא מדבר עכשיו על שמאל חילוני ליברלי נגד ימין לאומני-דתי), ולהגדיל את השסע הקיים בעם זו הטעות הכי גדולה שיכולה להיות, במיוחד שהסמול דאג לעשות את זה עוד מימי המחתרות (בן גוריון vs ז'בוטינסקי,בגין ובכללי מפא"י נגד הרוויזיוניסטים).
כשוויכוחים על רקע דתי מגיעים בתוך הציבור הימני לפיצוץ לכעס ושנאה לא עשינו כלום אחים שלי, אני פונה לחבר'ה הדתיים-ש"סניקים-חרדיים שכאן בבקשה להיות סובלני ולקבל את הציבור הימני-חילוני,שצריך לגדול ולהתפתח כימני (הציבור הדתי כבר דאג להשקפת עולם ימנית ב"ה)כי רק ביחד נוכל לנצח את הערב- רב השמאלני שבארץ ואז את הערבים. כמה שזה קשה נסו להבין את הדרך החילונית,תתפשרו אל תלכו עם הראש בקיר-לא נגד האחים היהודים שלכם זכרו- עת להתפשר ועת ללחום.ותבינו שכולנו אחים, כמו שז'בוטינסקי , בגין וכהנא אמרו.
בידינו למנוע שנאת אחים, אחים יקרים שלי אז יאלה צאו לדרך!
« עריכה אחרונה: יולי 20, 2008, 16:14:46 על ידי צדק »

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
יאלה דעתכם!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
צודק...אבל עדיין הציונות בהקמת המדינה גרמה נזק רב לעולים מבחינה דתית  :tickedoff:,                      גם הרב כהנא התייחס לזה והוא יצא נגד זה!!!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
צודק...אבל עדיין הציונות בהקמת המדינה גרמה נזק רב לעולים מבחינה דתית  :tickedoff:,                      גם הרב כהנא התייחס לזה והוא יצא נגד זה!!!
הרב כהנא*

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
אחי אין לי בעיה עם זה, אני מדבר על השנאה בעם היהודי על רקע דתי ועדתי, זה דבר שחייב להיפסק,במיוחד פה בימין.וזה מה שהרב כהנא דיבר עליו להציל ולאהוב כל יהודי באשר הוא יהודי--- במיוחד אם הוא לא שמאלני ערב רב למרות שגם את השמאלנים לצערינו עלינו לקבל לפעמים, בכלא כן ... אבל חיים.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אחי אין לי בעיה עם זה, אני מדבר על השנאה בעם היהודי על רקע דתי ועדתי, זה דבר שחייב להיפסק,במיוחד פה בימין.וזה מה שהרב כהנא דיבר עליו להציל ולאהוב כל יהודי באשר הוא יהודי--- במיוחד אם הוא לא שמאלני ערב רב למרות שגם את השמאלנים לצערינו עלינו לקבל לפעמים, בכלא כן ... אבל חיים.
צודק אחי השנאה חייבת להיפסק!!!לאסוף את כל הכח נגד האויב הערבי ושלמות הארץ ולא אחד נגד השני!!!  :tickedoff:

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
ציטוט של: צדק על יולי 20, 2008, 16:09:11
ראיתי פה בפורום כמה תגובות/גישות/סיסמאות אנטי ציוניות. ובמיוחד מאנשים שדואגים לשנוא את הערבים ואת השמאל ובלי לשים לב בעצם יושבים איתם תחת אותה ההגדרה של אנטי ציונים או לפי הסמול "פוסט ציונים".
לגור בארץ ישראל באיזה מצב שהיא לא תהיה (כל התירוצים החרדיים על הממשל החילוני והכפירה בארץ)ולהיות אנטי ציוני זו כפויות טובה לשמה.
לפי דעתי בפורום הזה אין מקום לאנטי ציונים בדיוק כמו שאין מקום כאן לערבים(לא שאני חושב שיש ערבים שישמחו להצטרף אבל ניכה).
שורה תחתונה - אל תהיו אוכלי ושותי חינם, תעריכו ותפסיקו לשנוא על רקע דתי, אם יש בעיה עם הממשל החילוני המתבולל בארץ, אנחנו ננסה לפתור אותה עד שנמות,ואם לא נצליח אז בנינו ימשיכו----- זאת הגישה.
אסור בשום אופן להתנהל בצורה אנטי ציונית רק משום שמדינת ישראל בימים האלה חילונית-כי לא עשינו בזה שום דבר ונשארנו בעצם חסרי עמוד שדרה בדיוק כמו יהודי הגולה,ואז יוצא מצב שבאמת סתם נלחמנו ואנו נלחמים על הארץ כל עוד אנו מתנהגים כאילו חיינו בגולה.מעבר לזה, האווירה הזו מושכת כבר עכשיו וברור שתמשיך למשוך שנאה בין חילוניים לדתיים ועוד בציבור הימני(אנלא מדבר עכשיו על שמאל חילוני ליברלי נגד ימין לאומני-דתי), ולהגדיל את השסע הקיים בעם זו הטעות הכי גדולה שיכולה להיות, במיוחד שהסמול דאג לעשות את זה עוד מימי המחתרות (בן גוריון vs ז'בוטינסקי,בגין ובכללי מפא"י נגד הרוויזיוניסטים).
כשוויכוחים על רקע דתי מגיעים בתוך הציבור הימני לפיצוץ לכעס ושנאה לא עשינו כלום אחים שלי, אני פונה לחבר'ה הדתיים-ש"סניקים-חרדיים שכאן בבקשה להיות סובלני ולקבל את הציבור הימני-חילוני,שצריך לגדול ולהתפתח כימני (הציבור הדתי כבר דאג להשקפת עולם ימנית ב"ה)כי רק ביחד נוכל לנצח את הערב- רב השמאלני שבארץ ואז את הערבים. כמה שזה קשה נסו להבין את הדרך החילונית,תתפשרו אל תלכו עם הראש בקיר-לא נגד האחים היהודים שלכם זכרו- עת להתפשר ועת ללחום.ותבינו שכולנו אחים, כמו שז'בוטינסקי , בגין וכהנא אמרו.
בס''ד

ראוי להגיב בצורה מפורטת על מאמר מעין זה !!--אולם אנו נקצר את התהליך בכדי שלא להלאות אתכם יותר מדאי !!--ולכן נחקור את השורש של העניין הנדון והוא : מהותה של ה ''ציונות'' , מיהם הוגי-הדעות ההקימוה ? מה ייתה מטרתם ?  וכיצד מתבטאים הדברים כיום ? --ותשובות לשאלות הנ''ל תמצאו בסרט חשוב שהופק על-ידי גורמים שרוצים לחשוף את האמ-ת !!ואשר לידידנו רודף ה '' צדק'' ראוי שתצפה בו ותבין במה הדברים אמורים !!!

http://rotter.net/forum/relg/8623.shtml

ואשר לנושא של שטיפת-המוח השיטתית של שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי על תחפושותיו השונות , הרי לך סרט נוסף שממחיש זאת בעזרת סקר אנונימי במקומות שונים שמבטא את שטיפת-המוח הזו שנעשית במסגרת מערכת הליכלוך (חינוך) שלא בכדי היא חינמית !!--ראו זאת כאן :

ציטוט של: צדק על יולי 20, 2008, 16:09:11
בס''ד

ראוי להגיב בצורה מפורטת על מאמר מעין זה !!--אולם אנו נקצר את התהליך בכדי שלא להלאות אתכם יותר מדאי !!--ולכן נחקור את השורש של העניין הנדון והוא : מהותה של ה ''ציונות'' , מיהם הוגי-הדעות ההקימוה ? מה ייתה מטרתם ?  וכיצד מתבטאים הדברים כיום ? --ותשובות לשאלות הנ''ל תמצאו בסרט חשוב שהופק על-ידי גורמים שרוצים לחשוף את האמ-ת !!ואשר לידידנו רודף ה '' צדק'' ראוי שתצפה בו ותבין במה הדברים אמורים !!!

ואשר לנושא של שטיפת-המוח השיטתית של שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי על תחפושותיו השונות , הרי לך סרט נוסף שממחיש זאת בעזרת סקר אנונימי במקומות שונים שמבטא את שטיפת-המוח הזו שנעשית במסגרת מערכת הליכלוך (חינוך) שלא בכדי היא חינמית !!--ראו זאת כאן :

ולסיכום נביא לכם כאן מסמך ש ''צונזר '' על ידי אותם מוסרים המתקראים '' ראשי הציונות '' --ואותו מסמך מוכיח כיצד גזלו אותם מנווולים את כספי הפדיון שנועדו לפדיון  של יותר מ 6000,000 יהודים שנרצחו ע''י הצורר הנאצי יש''ו -- זהו מסמך חשוב מאד בהסטורי'ה רוויית הדמים של עמנו  :'( ומוכיח מי השתמש באותם כספים לצרכיו כאשר הפקיר את דמם של אותם אחים יהודים יקרים הי''ד  להירצח במכונות ההשמדה ולהישרף בכבשנים הי''ד !!--ניתן להוריד את המסמך בכתובת הבאה :

http://www.f2h.co.il/878765

ואך ורק לאחר שצפית בסרטים הנ''ל , וקראת את המסמך החשוב שצירפנו בכתובת דלעיל , הינך מוזמן להגיב , ונשמח לענות לכל שאלה שתשאל !!--וכמובן שכולכם מוזמנים גם לצפות ולהגיב !!
לסיכום --אנו העם היהודי הימני האמיתי הדוגל בציביון יהודי אמיתי בדרך ישרא-ל סבא ע''ה זיע''א , וכל סטי'ה מדרך אבותנו היא למעשה הכנה להתבוללות ושמד ר''ל , וההנהגה שרצחה את היהודים היקרים שרצו להכנס לתוככיה , אולם עם ציביון יהודי אמיתי , נרצחו על הספינה '' אלטלנה '' ושאריתם נורו ונרצחו טרם הגיעם לחוף , מעשי הרצח הנתעבים בעזרת סוכנים מקרב האויב הערבי הנאצי יש''ו , הם בני-בריתו של השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י המשיכו ביתר שאת , וכמובן שכל מי שמהוו'ה עבורם סיכון בהתמודדות בבחירות נרצח באכזריות על ידם ועל ידי סוכניהם , ודוגמא טובה לכך הינה גדול-דורנו כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא ובנו ובני-משפחתו זצוק''ל הי''ד , ורבים אחרים כפי שפירטנו בסרטון '' מי רצח את רבין ומה הייתה המטרה ? '' שלהלן הקישור אליו :

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2019754

בתקווה שהאמ-ת תבקע את הדמים העכורים של שטיפות-המוח שמבצע בכם השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי  שר''י - ותאיר דרככם בבחינת '' יאר ה' פניו אליך '' ונזכה במהרה לגאולה שלמה ובביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ציטוט של: הגולה בארץ על יולי 20, 2008, 17:08:02
בס''ד

ציטוט של: הגולה בארץ על יולי 20, 2008, 17:08:02
בס''ד

ולסיכום נביא לכם כאן מסמך ש ''צונזר '' על ידי אותם מוסרים המתקראים '' ראשי הציונות '' --ואותו מסמך מוכיח כיצד גזלו אותם מנווולים את כספי הפדיון שנועדו לפדיון  של יותר מ 6000,000 יהודים שנרצחו ע''י הצורר הנאצי יש''ו -- זהו מסמך חשוב מאד בהסטורי'ה רוויית הדמים של עמנו  :'( ומוכיח מי השתמש באותם כספים לצרכיו כאשר הפקיר את דמם של אותם אחים יהודים יקרים הי''ד  להירצח במכונות ההשמדה ולהישרף בכבשנים הי''ד !!--ניתן להוריד את המסמך בכתובת הבאה :

ואך ורק לאחר שצפית בסרטים הנ''ל , וקראת את המסמך החשוב שצירפנו בכתובת דלעיל , הינך מוזמן להגיב , ונשמח לענות לכל שאלה שתשאל !!--וכמובן שכולכם מוזמנים גם לצפות ולהגיב !!
לסיכום --אנו העם היהודי הימני האמיתי הדוגל בציביון יהודי אמיתי בדרך ישרא-ל סבא ע''ה זיע''א , וכל סטי'ה מדרך אבותנו היא למעשה הכנה להתבוללות ושמד ר''ל , וההנהגה שרצחה את היהודים היקרים שרצו להכנס לתוככיה , אולם עם ציביון יהודי אמיתי , נרצחו על הספינה '' אלטלנה '' ושאריתם נורו ונרצחו טרם הגיעם לחוף , מעשי הרצח הנתעבים בעזרת סוכנים מקרב האויב הערבי הנאצי יש''ו , הם בני-בריתו של השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י המשיכו ביתר שאת , וכמובן שכל מי שמהוו'ה עבורם סיכון בהתמודדות בבחירות נרצח באכזריות על ידם ועל ידי סוכניהם , ודוגמא טובה לכך הינה גדול-דורנו כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא ובנו ובני-משפחתו זצוק''ל הי''ד , ורבים אחרים כפי שפירטנו בסרטון '' מי רצח את רבין ומה הייתה המטרה ? '' שלהלן הקישור אליו :

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2019754

בתקווה שהאמ-ת תבקע את הדמים העכורים של שטיפות-המוח שמבצע בכם השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי  שר''י - ותאיר דרככם בבחינת '' יאר ה' פניו אליך '' ונזכה במהרה לגאולה שלמה ובביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

אמת!...אם כבר הבאתה תקישור משופר,תדע ששופר יוצא נגד המתנחלים ושווה לך לשמוע מה הרב אמנון יצחק אומר על הדרך של המתנחלים

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
תודה לגולה בארץ,טרם הספקתי לראות את הסרטים במלואם אך רפרפתי בהם,אני אמשיך לצפות.
בנתיים אני רק רוצה לכוון יותר את הכוונה שלי, אנלא אומר שלא שונאים כאן את החרדים,להיפך אני מודע לכך שקיימת שנאה מהצד השמאלני חילוני, אך מצד החרדים לא יהיה חכם לשנוא בחזרה, כי זה רק יגרום ליותר נזקים אם החרדים אוהבי עם ישראל כפי שאתה מציגם.בדיוק כמו בפרשת אלטלנה כשבגין פקד על האצ"ל לא לירות מהספינה.אני ממשיך עם הסרטים יום טוב ותגיבו זה נושא חשוב!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אמת!...אם כבר הבאתה תקישור משופר,תדע ששופר יוצא נגד המתנחלים ושווה לך לשמוע מה הרב אמנון יצחק אומר על הדרך של המתנחלים
בס''ד

אכן הסרטים מארגון '' שופר '' אולם איננו רוצים לסטות מהעניין שבו רצה ידידנו '' צדק '' להתמקד !!--אשמח לדון בנושא שהזכרת באשכול אחר בפורום !!--למרות שאינני שותף לדעתך בנושא הזה !,  כמוהר''ר אמנון יצחק שליט''א תומך בכל היאחזות בכל חלק של ארץ-הקודש תובב''א מכיוון שתורתנו הקדושה מורה לעולם כולו שזוהי אדמת קודש והארץ-המובטחת לנו בני העם היהודי !!, אולם ההסתייגות היא מכמה בחינות אחרות שאין כאן המקום לדון בהן מכיוון שאז אנו למעשה סוטים מהנושא העיקרי והחשוב שהעלה ידידנו היהודי היקר '' צדק'' .
                                                                                              ברכות וישועות
                                                                             הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
תגיבו בבקשה

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
צדק למה אתה מדבר על מאבק עד מוות בכדי שלמדינה יהיה ציביון דתי?זאת פנאטיות לשמה.בעבר היתה מחתרת דתית שפגעה בחילונים.
אי אפשר להחזיר בתשובה בכוח או לכפות על אדם להיות דתי כי זה עניין של אמונה וחינוך מילדות.
אנשים נחשפו לחומר כפירה כל חייהם,ותתפלא שיש תשובות לכל טיעון דתי.אני עברתי סמינר ערכים ויש תשובות לכל מה שנאמר בסמינר.
הבעיה איננה בכלל פוסט ציונות אלא חוסר קבלת השונה.לא ביקשתי ממך שתקבל הומואים אבל השאלה אם אתה יכול לקבל חילוני?
יש כאן גולשים שלא מקבלים נוצרי בפורום גם חסיד אומות העולם.
הבעיה בחזרה בתשובה שמי שחזר חושב שהוא יודע הכל ומנסה להחזיר את כל הסובב ביחד איתו גם אם אותו אדם איננו מעוניין לחזור בתשובה.
מה שיקרה הוא מלחמת דת בין חילונים לדתיים ולא רק מלחמה בין שמאלנים לימנים.
אגב גם חרדים ליטאים לא מקבלים חרדים חסידים וכו'.
קיצוניות גוררת קיצוניות.ושיהיה לך ברור אם אדם דתי יפעיל כוח נגד חילוני בצורת כפיה תתקלו בכוח נגדי.
ואני תומך בחינוך דתי.
ברגע שרואים בחזרה בתשובה חזות הכל מפספסים את הכהניזם שדוגל בדברים נוספים:גירוש ערבים,ישוב ארץ ישראל.
ומי שינסה בכוח להקים משטר דתי שכופה את הדת באלימות פיסית,מילולית פשוט יפסיד את המאבק.
יש רוב לגירוש ערבים.
יש רוב לשמירת מסורת.
אין רוב למדינת הלכה ובודאי לא למדינת הלכה חרדית על בסיס לא לעלות בחומה,לא להרגיז את הגויים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *

הגולה בארץ, יש לי צמרמורת ובחילה ממה שכתוב שמסמך הנדיר הזה.
זה נתן לי תמונה חדשה שלא הכרתי אותה מספיק לפני... אני אוכל את עצמי על מה שרשום שמה ועוברת לי מחשבה
אולי אם זה לא היה ככה מישהו מהמשפחה של הסבים שלי עוד היה נשאר בחיים או מהמשפחה של סבתא שלי  :'(
השם ייקום דמם של כל אחינו היהודים שנרצחו בדרכים שיטתיות ע"י הבהמה הנאצית יש"ו שתישרף בגהינום !!!

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
האנטר אני חושב בדיוק כמוך אחי כנראה לא הבנת אותי, ברור וברור שאנלא בעד מדינת הלכה וכו' אני בעצמי מסורתי - חילוני אחי.

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
קראתי שוב את מה שכתבתי ואני לא מבין איך זה יכל להשתמע כאילו אני בעד מלחמה כנגד המדינה החילונית. שוב אם לא הסברתי עצמי אז אני נגד ללכת עם הראש בקיר ובעד צו פיוס בין יהודים.
אולי בגלל הכותרת שלי? זה היה לעג
« עריכה אחרונה: יולי 20, 2008, 20:42:15 על ידי צדק »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
"אם יש בעיה עם המשטר החילוני המתבולל בארץ אנו ננסה לפתור אותה עד שנמות".מדוע הזכרת את המוות?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
לא בעיה דתית, בעיה כללית. ועד שנמות לא הכוונה כמו גיוס לג'יהאד האיסלמי אלא להקדיש את החיים למאבק בשחיתות וכו'.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
בסדר,קיבלתי הבנתי והפנמתי.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הגולה בארץ, יש לי צמרמורת ובחילה ממה שכתוב שמסמך הנדיר הזה.
זה נתן לי תמונה חדשה שלא הכרתי אותה מספיק לפני... אני אוכל את עצמי על מה שרשום שמה ועוברת לי מחשבה
אולי אם זה לא היה ככה מישהו מהמשפחה של הסבים שלי עוד היה נשאר בחיים או מהמשפחה של סבתא שלי  :'(
השם ייקום דמם של כל אחינו היהודים שנרצחו בדרכים שיטתיות ע"י הבהמה הנאצית יש"ו שתישרף בגהינום !!!
בס''ד

והאם שמת לב לעובדה שניתן הי'ה להציל את רובם ככולם הי''ד  :'(--אלא שהמוסרים הצוררים שניהלו את '' התנועה הציונית '' שלימים השתלטו על השלטון בארץ-הקודש תובב''א גזלו את כספי הפדיון שנועדו לפדותם מידי הצורר הנאצי יש''ו שר''י ,ואף הפקירו את אותם שהתעקשו ללכת בדרך ישרא-ל סבא ע''ה זיע''א היא דרך התורה והמצוות עד לתאי-הגאזים , ובצאת נשמתם זעקו פסוק '' שמע ישרא-ל ...'' בקדשם שם שמי-ם הי''ד  :'( !!--ואותם צוררים מוסרים ראו בהם '' נשורת של עם '' כדברי המשוקץ דוד גרין המכונה '' בן-גוריון '' שר''י  --והוא חתך למעשה את העניין בהחלטה שהם יופקרו למוות בידי מכונת ההשמדה הרצחנית הנאצית יש''ו שר''י , ומותם למעשה ישמש כ '' שמן לגלגלי המדינה החילונית '' שאותה רצה להקים !! -- והאיש המכונה ''משה שרת '' שר''י הוא מגוזלי כספי הפדיון והמוסר הראשי שלימים קבל מעמד של '' נשיא המדינה '' !!--האם זו גאווה לשרת את מטרתם הנלוזה של אותם אנשי ע5רב-רב משוקצים ?? --אנו דווקא ממשיכי דרכם של אלה שחרפו נפשם למות למען קידוש שמו יתברך ויתעלה !!--וכיהודים עם ה' הנבחר אנו גאים בכך ולא נתפשר על דרך אבותנו ע''ה זיע''א !!--וכל אותם המנסים לאמר '' ככל הגוים היינו '' אחת דתם להיכחד מהעולם , והזמן יוכיח זאת כפי שההסטורי'ה הוכיחה זאת , ואנו בע''ה עם-הנצח ולא ניכחד לעולם מכיוון שהקב''ה יתברך ויתעלה שמו הבטיח לנו זאת !! ואותו ערב-רב נלוז ונתעב ישלם בע''ה וישועתו  על כל טיפת דם יהודי ששפך  !!שנאמר '' הרנינו גוים עמו כידם עבדיו יקום , ונקם השיב לצריו , וכיפר אדמתו עמו ''--סוף סדרת '' האזינו '' = צוואת משה רבנו ע''ה זיע''א הכוללת את נבואות העתיד בספר '' דברים '' !!--וי'הי רצון שנזכה במהרה לגאולה שלמה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
צדק למה אתה מדבר על מאבק עד מוות בכדי שלמדינה יהיה ציביון דתי?זאת פנאטיות לשמה.בעבר היתה מחתרת דתית שפגעה בחילונים.
אי אפשר להחזיר בתשובה בכוח או לכפות על אדם להיות דתי כי זה עניין של אמונה וחינוך מילדות.
אנשים נחשפו לחומר כפירה כל חייהם,ותתפלא שיש תשובות לכל טיעון דתי.אני עברתי סמינר ערכים ויש תשובות לכל מה שנאמר בסמינר.
הבעיה איננה בכלל פוסט ציונות אלא חוסר קבלת השונה.לא ביקשתי ממך שתקבל הומואים אבל השאלה אם אתה יכול לקבל חילוני?
יש כאן גולשים שלא מקבלים נוצרי בפורום גם חסיד אומות העולם.
הבעיה בחזרה בתשובה שמי שחזר חושב שהוא יודע הכל ומנסה להחזיר את כל הסובב ביחד איתו גם אם אותו אדם איננו מעוניין לחזור בתשובה.
מה שיקרה הוא מלחמת דת בין חילונים לדתיים ולא רק מלחמה בין שמאלנים לימנים.
אגב גם חרדים ליטאים לא מקבלים חרדים חסידים וכו'.
קיצוניות גוררת קיצוניות.ושיהיה לך ברור אם אדם דתי יפעיל כוח נגד חילוני בצורת כפיה תתקלו בכוח נגדי.
ואני תומך בחינוך דתי.
ברגע שרואים בחזרה בתשובה חזות הכל מפספסים את הכהניזם שדוגל בדברים נוספים:גירוש ערבים,ישוב ארץ ישראל.
ומי שינסה בכוח להקים משטר דתי שכופה את הדת באלימות פיסית,מילולית פשוט יפסיד את המאבק.
יש רוב לגירוש ערבים.
יש רוב לשמירת מסורת.
אין רוב למדינת הלכה ובודאי לא למדינת הלכה חרדית על בסיס לא לעלות בחומה,לא להרגיז את הגויים.
בס''ד

העניין הוא שההסתה השיקרית כנגד שומרי התורה והמצוות היא ממש כמו בגרמני'ה הנאצית יש''ו !! ( ראה הסרט '' הרצל והציונות '' שהקישור אליו מופיע הבהודעה לעיל ) --והסיבה לכך היא שאותם צאצאים של מייסדי ה'' ציונות '' שקראה לשמד והתבוללות ( ראה הסרט דלעיל )  אינם רוצים להתפס בקלקלתם של אבותיהם שהיו מוסרים ומפקירי דם אחיהם בידי מכונת ההשמדה הנאצית יש''ו שר''י , והיו מבניהם שאף שיתפו-פעולה עם הצורר הנאצי יש''ו במישרין ו/או בעקיפין , מכיוון שהם היו ה ''פנאטים '' שרצו להכחיד את היהדות הימנית האמיתית בדרך ישרא-ל סבא ע''ה זיע''א , כפי שמפרט המסמך שכתובתו לעיל '' שרופי הכבשנים מאשימים '' וכן הספר הידוע של האיש היהודי הדגול הרב וייסמנדעל זצוק''ל  שהציל יהודים רבים ממחנות המוות , וחשף את רישעות ''התנועה הציונית '' שר''י שהיא למעשה הפקירה את אותם היהודים שלא היו מוכנים לקבל את האפיקורסיות של מייסדיה שקראו לשמד המוני עוד טרם השואה ( ראה כתביו של תיאודור הרצל שר''י המוצגים בסרט '' הרצל והציונות '' בהם קורא הוא להתנצרות המונית בכנסיית סנט-גורג' שר''י ) --מסתבר שחיית-הטרף השמאלנית ציונית-ממלכתית בולשביקית שר''י אכזרית יותר מהחיה הנאצית יש''ו שר''י !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בתקווה שזה יספיק , ואם לאו הרי שאתם מוזמנים לרכוש את הספר '' מן המיצר '' של כמוהר''ר וייסנמדעל  זצוק''ל שהוא הי'ה הקול הקורא והזועק של שרופי הכבשנים מתוך מחנות ההשמדה הנאציים !!--ונזכיר כאן שאותם צוררים שמאלנים ציונים-ממלכתיים בולשביקים באו בברית-דמים עם האויב הערבבי המוסלמי הנאצי חאג' אמין אלחוסייני יש''ו שר''י המופתי של האשרות שנבנו על הר-הבית בעיר קדשנו תובב''א ואחראי למאורעות תרפ''ט בהם נרצחו וגורשו כלל יהודי עיר-האבות חברון ובתיהם ורכושם הי'ה לבז בידי האויב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו , וה ''תנועה הציונית '' העלימה עין מכך מכיוון שמאז ומתמיד שאפה להיפטר מהמקומות הקדושים בכדי למחוק את הציביון היהודי מה ''מדינה '' ששאפה להקים על אדמת ארץ-הקודש תובב''א !!--וכך חזר הדבר גם כשנכבשה עיר הקודש תובב''א בידי ה'' ליגיון הירדני '' שלא הי'ה אלא כנופיות של אויב ערבי נאצי יש''ו שמומנו על-ידי כלל בני האויב הערבי הנאצי יש''ו ועוד אז היו בני-ברית של מנהיגי הצורר השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י שנפגש תכופות עם ראשיהם יש''ו !!--ונזכיר לכם שאותו חאג' אמין -אלחוסייני שהי'ה בן-בריתם של ראשי הערב-רב הנלוז הי'ה גם ידידו הטוב של הצורר הנאצי אדולף היטלר יש''ו שר''י שהבטיח לו שלא ישלח יהודים ממחנות-הריכוז כשידוע שפניהם לארץ-הקודש תובב''א , אותו צורר אויב ערבי מוסלמי נאצי יש''ו אף סייר במחנות ההשמדה בהם נרצחו אחינו הי''ד  :'( ואמר '' אתם יודעים איך לטפל ביהודים '' --ועל-כך הוענק לו תואר פיקוד על גדודי אס-אס שבאמצעותם שלח משלחות של יהודים מתוניס, מרוקו ואלג'יר למחנות הרצח הנאצים !!--האם ראוי שצאצאו וממשיך דרכו של אותו רשע הוא פייסל אלחוסייני יש''ו שר''י שהתפגר לפני כעשור שנים יקבל '' אזרחות ישראלית '' ובית מפואר במזרח ירושלים שנקרא ''בית-אלשרק'' או בתרגום לעברית  '' בית המזרח '' שהוא בסיס ומטה של רוצחים מקרב הפת''ח עד היום ?? --האם הדברים הללו אינם מספיקים לכם לדעת שה '' ציונות '' במקורה היא אנטי-יהודית   ומוכנה לשפוך דם יהודי רב ( ואכן עשתה כך ) ולכרות בריתעם עמים שרוצים לרצוח יהודים בצורה פנאטית ( ואף זאת עשתה ) ובלבד שלא י'הי'ה ציביון יהודי ימני אמיתי בדרך ישרא-ל סבא על ארץ-הקודש תובב''א !!!--אולם אנו ההוכחה שהם לא יצליחו לסיים את חזונו של בן-בריתם הראשון אדולף היטלר יש''ו שר''י !!--ולא יצליחו להתל בנו בעזרת סמלים יהודיים שאותם הם מגאלים בדם זימה ותועבה , שחיתות ,בצע שוחד ושלמונים ר''ל !! הם יהרסו כבר את עצמם מבפנים ואת השאריות שלהם ילקטו בני-בריתם יש''ו !!--אולם אנו עם הנצח בני האבות הקדושים !! אנו ניכון עד בוא גואל-צדק בבאכי''ר  :idiot2: :tickedoff: !!!
בס''ד

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אבל מה הכי קטע
שאתם לא שמים לב..לא משנה עם שונאים יהודי דתי או יהודי חילוני..אתם בעצם שונאים בן של מלך, של הקב"ה
באמת אתם רוצים לפגוע בבן של ה'?
לא משנה דתי או חילוני אני דתי ולא שונא אף יהודי גם עם הוא לא מאמין כל עוד הוא יהודי אני אוהב אותו..!

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אבל מה הכי קטע
שאתם לא שמים לב..לא משנה עם שונאים יהודי דתי או יהודי חילוני..אתם בעצם שונאים בן של מלך, של הקב"ה
באמת אתם רוצים לפגוע בבן של ה'?
לא משנה דתי או חילוני אני דתי ולא שונא אף יהודי גם עם הוא לא מאמין כל עוד הוא יהודי אני אוהב אותו..!

בס''ד

כל עוד איננו מכה יהודים אחרים , חובר לאויב הערבי הנאצי יש''ו ומבצע גירוש של אחיו מבתיהם ומנחלתם !!--ישנה הלכה לגבי צורר ורודף שאף אם הוא יהודי , טובת הכלל עדיפה ולכן יש להדפו !! :tickedoff:

בס''ד

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
בס''ד

כל עוד איננו מכה יהודים אחרים , חובר לאויב הערבי הנאצי יש''ו ומבצע גירוש של אחיו מבתיהם ומנחלתם !!--ישנה הלכה לגבי צורר ורודף שאף אם הוא יהודי , טובת הכלל עדיפה ולכן יש להדפו !! :tickedoff:

"להדפו" מה זה אומר פרקטית ? כלא? מוות ? כי אלימות כנגד אחים לא באה בחשבון וזו קיצוניות ואטימות לשמה.
חוץ מזה אין מה לעשות אנו עם אחד חייבים לשלם גם על חטאים של אחר, ולנסות לשכנע אותו לדרך הנכונה או פשוט למנוע ממנו לבגוד בעם.

מנותק Gloomwraith

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • ממתין לגאולה
השאלה את מי אתה מגדיר אחים?
כשאני רואה תמונות וסרטונים של יחידות צבאיות ומשטרתיות מכות באכזריות מתנחלים בעת הפינוי אני מקבל חלחלה ופלאש בקים של חיילי גסטפו נאצים ימח שמם שמכים עד דם יהודים.
לאנשים כאלה אין מקום בעם שלנו ואני לא קורא להם אחים ואני לא אוהב אותם ולא רוצה לפייס אותם ואם היה אפשר הייתי מעדיף לסקול אותם באבנים.

מנותק צדק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אין ערבים אין פיגועים
השאלה את מי אתה מגדיר אחים?
כשאני רואה תמונות וסרטונים של יחידות צבאיות ומשטרתיות מכות באכזריות מתנחלים בעת הפינוי אני מקבל חלחלה ופלאש בקים של חיילי גסטפו נאצים ימח שמם שמכים עד דם יהודים.
לאנשים כאלה אין מקום בעם שלנו ואני לא קורא להם אחים ואני לא אוהב אותם ולא רוצה לפייס אותם ואם היה אפשר הייתי מעדיף לסקול אותם באבנים.
אני מבין את מה שאתה אומר והאמן לי גם אני מרגיש ככה,אבל יש להסתכל לעתיד הרחוק. נגיד ותצליח לעלות על כוח הצבא והמשטרה ותסקול אותם באבנים למה זה יביא? למלחמת אזרחים שתגבה כאן נפשות רבות שבכל מקרה מתות בעקבות האוייב הערבי שלנו. ולאן הגעת ? שלאחר המלחמה אם עוד ישאר משו מהעם היהודי, נצטער על המלחמה ונחשוב למה לא יכלנו להתאפק מלהגיב באלימות.
אח זה כל יהודי שהוא.