זה במקום התוכנית של הרגילה של היום?
סרטון מצוין רק לפי דעתי המונח מדינה בולשביקית לא היה במקום. אומנם זה נכון אבל אם אומרים דבר כזה צריך להסביר הרבה זמן ולתן דוגמות.
ליאורסו, נדמה לי שזוהי הפעם השנייה שאמרת שאין תוכנית היום. האם יש לך או אנשים אחרים בעיה להוריד את התוכנית הרגילה היום? העלתי את התוכנית הרגילה לפני 7 שעות. אני מקווה שאין בעיות איתה.
זו באמת פעם שניה שאני אומר את זה כי יש לי בעיה איתה אני מוריד את התוכנית הישנה משום מה... זה ממש מוזר שבאינטרנט זה קורה אבל זה כבר קרה לי בעבר שהתוכנית עלתה אבל אני הורדתי רק תוכניות ישנות.
ואם כבר אתה מגיב לי האם אתה חושב שבסרטון היתה צריך להשתמש במילה בולשביקית? אמרת בעצמך שהנושאים צרכים להיות יותר מתונים.
ליאורסו, כן אמרתי שהממסד הוא בולשביקי. אתה חושב שכדאי לי להמנע מכל ביקורת? עוד נראה מה יקרה. גם מרזל וקלינר השתמשו בתואר "בולשביקי", והם לא נפסלו. והסברתי איך בג''ץ אישר אותם לרוץ.
לפי דעתי כדאי לך באמת להמנע מבקורת "כל כך חריפה" (הכל יחסי). לא מבחינת הממסד שיפסול את הסרטון או יוריד מפליקס או משהו כזה אלא מבחינת הצופים שזה אולי קצת מרטיע אותם...
אז רגע מה נעבוד עליהם בסרטון נראה את עצמנו פחות "חריפים" ושהם יתחילו לראות תשידורים פה האוזניים שלהם יעמדו מהמילים, אין מה לעשות זאת האמת שלנו ואיתה נלך בטוב וברע.
(קודם כל ביום שישי בצהוריים סוף סוף הצלחתי להוריד את התוכנית של יום חמישי ב"ה, תוכנית מצוינת שתעזור לי בוודאי בויכוחים היומיומיים שיש לי)
לפי דעתי זה לא נעבוד עליהם אלא נוריד את הדברים החריפים. כי כשאתה אומר משהו חריף אתה חייב להם הסברים, בסרטון של שש דקות אין לך זמן להסביר למה הממסד הזה בולשביקי, לעומת זאת בטח שתוכנית של חצי שעה הרבה יותר מפרטת.