כתב נושא: צה''ל התבוסתני - תוכנית של נעם פדרמן (יג תמוז, 16/07)  (נקרא 1999 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

  • אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 8063

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

  • מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 5916
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
תכנית מצויינת! O0

מנותק הגולה בארץ

  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 3661
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

יישר-כוח לאחינו היהודי הגיבור היקר נעם פדרמן הי''ו , שחושף בפניכם בתכנית חשובה זו את פרצופו האמיתי של הימין-המזוייף שר''י , וחושף אף את חלק מדרכי פעולותיו הנלוזות והמתועבות שתכליתן מעשי בגידה ונבלה כפי שנחשפה מועצת יש''ו (יש''ע) כשתיאמה את כלל פעולותיה שכבייכול נועדו להתנגד לגירוש הנתעב של יהודים יקרים מבתיהם ומנחלתם , אולם הציבור היהודי התמים לא הבין שאותם מנוולים אינם אלא סוכני השב''כ שפעלו ביחד עם קלגסי ממשלת הזדון ,הזימה והתועבה !  :idiot2: :idiot2: :idiot2: !!--התעוררו והבינו את המסר שלנו !! ואם ראיות אלו שמובאות לכם על-ידי אחינו היהודי היקר נעם פדרמן הי''ו מהשטח , ואם תבדקו כיצד היסוותה ומסווה עד היום התשקורת השמאלנית הציונית-ממלכתית בולשביקית את הדברים הללו , תגיעו למסקנה שהימין המזוייף איננו אלא סוכנים של אותפ אנשי ערב-רב נלוז ונתעב ששמים אתכם ללעג -וקלס בהתחזותם ל''אנשי שלומכם'' והם הם אלה שלמעשה פועלים בתוככם מטעם השב''כ ו/או כל ארגון אחר של שלטון הערב-רב השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! בקשתם הוכחות מהשטח ? והנה סופק לכם המידע האמיתי ששלטון הערב-רב הנלוז והנתעב איננו רוצה שתדעו !! --לכל המזוהים כאן עם הנועות הימין המזוייף לתחפושותיהן השונות !--אתם למעשה מסייעים במודע או שלא במודע לאותו שלטון ערב-רב נלוז ונתעב , ושותפים למעשי הנבלה של גירוש אחים יהודים מבתיהם ומנחלתם , ולמדיניות של  התרפסות לרוצחים מקרב האויב הערבי הנאצי יש''ו שמוזילה בעיני העולם את הדם היהודי ששפכו ברצחם יהודים באשר הם יהודים הי''ד !! , הימין-המזוייף איננו אלא ענף של השב''כ !!--החליטו אם אתם מזוהים עם הימין-האמיתי  או עם שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י , אל תעטו מסכות ? אתם משקרים אפילו את תודעתכם המבולבלת על ידם שר''י !!--ושוב יישר-כוח לאחינו היהודי היקר נעם פדרמן הי''ו על חשיפת הפרטים החשובים הללו בכדי להוכיח לכם מיהן תנועות הימין-המזוייף ? ולחשוף את דרך פעולתן , וכיצד כלל התומכים בהן למעשה משתפים-פעולה במודע ו/או שלא במודע עם מעשי הנבלה של שלטון הערב-רב השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י על תחפושותיו השונות , ושותפים למעשה לכלל מעשי הנבלה של הפקרת דם אחינו בידי האויב הערבי הנאצי יש''ו רשיסויו באחינו היהודים שמוכרים להם אשליות שהם ''מוגנים '' והתוצאות ידועות ר''ל , וכן שותפים התומכים בימין-המזוייף לכלל מעשי ההתעללות והגירוש של אחים יהודים מבתיהם ומנחלתם !!--ואין צורך לאמר שאין לנו כאן שום זיקה לאותם אחראים למעשי נבלה אלה , והקב''ה יגאלנו במהרה וישלח במהרה גואל-צדק בבאכי''ר .

                                                                                          הגולה בארץ  :smil037:   
« עריכה אחרונה: יולי 16, 2008, 09:02:00 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אבי 1

  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 3773
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
סודה קאוסטיק היא חומצה שפותחת סתימות בשירותים כשהיא באה במגע עם מים.אם נשפוך אותה על חיילי צה"ל או שוטרים הם עלולים להתעוור.
נניח שנשתמש בנשק חם מול חיילים במקרה גירוש הדבר יגרום לתגובה זהה וצה"ל שמספר האנשים שלו גדול בהרבה ינצח.
מצד שני העם לא מוכן לספוג הרוגים משני הצדדים וראינו בעסקת השבויים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק הגולה בארץ

  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 3661
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
סודה קאוסטיק היא חומצה שפותחת סתימות בשירותים כשהיא באה במגע עם מים.אם נשפוך אותה על חיילי צה"ל או שוטרים הם עלולים להתעוור.
נניח שנשתמש בנשק חם מול חיילים במקרה גירוש הדבר יגרום לתגובה זהה וצה"ל שמספר האנשים שלו גדול בהרבה ינצח.
מצד שני העם לא מוכן לספוג הרוגים משני הצדדים וראינו בעסקת השבויים.
בס''ד

וכאן יש לנו הדגמה של טקאטיקה זולה של הסתת תשומת-הלב לטפל במקום לעיקר !! אופיינית במיוחד ל '' ימין-המזוייף '' סוכני שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב , וגם אופיינית לאותו שלטון עצמו !!---כך אנו יכולים ללמד את המשתתפים בפורום שלנו כיצד להבחין ב שטיפות-מוח שיטתיות ובנגועים בתוצאותיהן  :idiot2:!! O0 O0 O0 --יישר כוח !!!

                                                                                         הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: יולי 17, 2008, 11:14:30 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''