כתב נושא: יש לי כמה שאלות בנוגע לרב כהנא הי"ד...  (נקרא 8088 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הלוואי ויבנה המקדש בקרוב ותבוא הגאולה!!
בס"ד
יש לי כמה דברים שלא הבנתי :
1. הרב כהנא הי"ד באור הרעיון בפרק של הנקמה משבח את הנקמה והנוקמים ואומר שזאת מצוה חשובה וכו'.... אבל בספר כהן ונביא(חברה שלי היום הביאה לי לקרוא אותו...) הרב כהנא  הי"ד אומר שרק המדינה צריכה לנקום ולא אזרחים כי אז הם עלולים להיות בכלא לתקופות זמן ממושכות... וצריך להעביר את זה בכנסת.... אז זה נראה די סותר.... וגם הרב כהנא הי"ד נעצר כמה פעמים... למה הוא מפחד ממעצר?? למה הוא מוותר על מצווה חשובה(בין החשובות ביותר....)?? ו"אם המלך גזר לבטל מצוה אין שומעין לו"(בערך זה מהזכרון...) ויש עוד ציטוט שמי שעוסק בצוה אפילו מצוה קלה פטור מלשמוע למלך...
2.הרב כהנא הי"ד אמר שצריך להלחם בערב רב ולשנוא אותם והוא בעצמו אמר שיש מלכות של ערב רב.... והוא כל הזמן משבח את המדינה....??? והוא אמר שלמלך יש סמכות מהתורה וברגע שהוא לא הולך לפי התורה או נגד התורה אין לו סמכות...
3. מה הרב כהנא הי"ד חושב על גזל/גניבה מערבים בארץ ישראל??
4.הרב כהנא הי"ד אמר שצריך לשנוא את הרשע ולבער את הרע וכו'..... והוא אמר שהוא לא שונא ערבים... והערבים הם רשעים ויש מצוה לשנוא אותם כי הם שונאים את הקדוש ברוך הוא!!!!!
5. איך הרב כהנא הי"ד הגדיר מדינה ואיך הוא הגדיר ממשלה?
6.ואם הרב כהנא הי"ד חושב שצריך להתגי'יס אז עד איזה גבול??(פגיעה בצניעות(מדריכות בנות....) פגיעה בשמירת שבת כשרות וכל מה שיש בצבא...)
7.יש למישהו טלפון(/פלאפון אם יש..) של הרב קרויזר??? כי אני רוצה לשאול אותו כמה דברים....
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
יש לי כמה שאלות בנוגע לרב כהנא הי"ד...
« להגיב #1 ב- : יולי 14, 2008, 22:15:32 »
1.הרב כהנא תמך במחתרת היהודית אבל אמר שעל המדינה להקים מחתרת בעצמה.
2.אסור לגנוב מערבים או לגזול מהם והוא רצה לגרש אותם תמורת פיצוי כספי.
3.צריך לקרוא ספר שלם על מדינה וממשלה שכתב הרב.
4.תתקשרי ל144 ותבקשי את הרב קרויזר.תבקשי ממנו שיסביר לך מי זה היטלר,מי זה הרצל,מי זה זבוטינסקי,מי זה יאיר?מה זה ערב רב?מיהו יהודי?מה זה שואה?מה זה אנטישמיות?מהי הצהרת בלפור?מה זה ציוני?מהי ציונות?שם של רופא שיניים טוב!כמה עולים שיניים חדשות!מי זה ברק יצחקי.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 14, 2008, 22:20:31 »
בס"ד
4.תתקשרי ל144 ותבקשי את הרב קרויזר.תבקשי ממנו שיסביר לך מי זה היטלר,מי זה הרצל,מי זה זבוטינסקי,מי זה יאיר?מה זה ערב רב?מיהו יהודי?מה זה שואה?מה זה אנטישמיות?מהי הצהרת בלפור?מה זה ציוני?מהי ציונות?שם של רופא שיניים טוב!כמה עולים שיניים חדשות!מי זה ברק יצחקי.
1. כן הוא תמך בהם אבל הוא אמר שלדעתו אזרחים לא צריכים לעשות מעשים...
2. איפה הוא אמר את זה??....
3. איזה ספר?
4. חחחחח בסדר.. בסדר...
חחחחח
ולמי שיש תשובות לכל השאלות או לחלקם  או את המספר של הרב שיגיד.....
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #3 ב- : יולי 14, 2008, 22:22:04 »

אם מישהו היה מתקשר אלי ושואל שאלות כאלה הייתי מנתק בזעם.
אבל טוב אני לא רב...
ולא הילל.....
« עריכה אחרונה: יולי 15, 2008, 06:57:26 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #4 ב- : יולי 14, 2008, 22:25:35 »
שלמה אפילו הרב קרויזר יזהר מלנתק לאוריינוש את הטלפון כי היא תשלח אליו את אנאל שתזרוק עליו אבנים ולאנאל יש חברות!
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #5 ב- : יולי 14, 2008, 22:27:06 »
שלמה אפילו הרב קרויזר יזהר מלנתק לאוריינוש את הטלפון כי היא תשלח אליו את אנאל שתזרוק עליו אבנים ולאנאל יש חברות!

הי זה לא הוגן.
טוב במקרה כזה הייתי עונה על כול השאלות בשקט בשקט עם קול רועד כזה.
ובסוף מתחנן לרחמים.
 ;D
« עריכה אחרונה: יולי 15, 2008, 06:58:16 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : יולי 14, 2008, 22:58:46 »
בס"ד
חחחח.....
אנאל לא זורקת אבנים היא מפחדת........חחחח
אה ואמא שלי קנתה לי את "אור הרעיון"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
חהחהחהחעחעחעחעחחיחיחיחיחיחחחחחחחחחחחחחחחח נכון מרגש?! חחח סתם...
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #8 ב- : יולי 14, 2008, 23:00:03 »
אני מצטער אוריין שאני לא מתייחס להכל,פשוט אני לא מרגיש טוב עכשיו...

אז ככה שאלת מדוע הרב כהנא ששנא את הערב-רב אהב את המדינה והצבא.

תשובה: הערב רב הוא באמת שנוא(למרות שאנו צריכים לאהוב אותם תוך כדי שנאה...)אבל המדינה היא ח"ו לא ערב רב!!
הרב כהנא אמר שמדינת ישראל היא תהליך אלוקי,ובודאי דבר טוב. אך האנשים שהשתלטו על זרועות הממשל(עייני במאמר של פייגלין "היד החזקה")
השונות בין השאר בגלל שהציונות הדתית סרבה להשתלט עליהם בזמן. נשלטות ע"י ערב רב. אז מה עושים? בדיוק מה שהרב כהנא עשה!
רצים לכנסת ומנסים לסקל או לפחות להפוך למיעוט את אנשי הערב רב בממשלה ובכנסת(ובפרקליטת,הצבא,המשטרה,בג"צ וכדו').

אני אוהב את מדינת ישראל! ובו זמנית אני מאד לא אוהב-בלשון המעטה- את ראש ממשלת ישראל. וזו רק דוגמא ואידך זיל גמור.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יולי 14, 2008, 23:00:55 »
אוריין למה את לא מפסיקה ללחוץ על המקלדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת???????????? :D :D

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : יולי 14, 2008, 23:07:58 »
בס"ד
חחחח... בסדר סבבה תרגיש טוב!!! aa4 aa4 רפואה שלימה!!!!! חחח אני מתחילה לאהוב את החי'יכנים האלה :smil046: :smil046: :smil046: :smil046: :smil046: :smil046: :smil046: :smil046: :smil046:
ושתרגיש טוב אל תשכח לענות על הכל!!! :police:  (הבהרה שוטר זה אינו שוטר ציוני(אני מקוה כמובן...) ובגלל זה אני מוכנה לשים אותו בתגובה...חח שלא י'היו אי-הבנות...)
הוא לא כתב שצריך לאהוב אותם תוך כדי והוא גם כתב במקום אחר שאסור לאהוב אותם...
בסדר אפשר לרוץ לכנסת ולהריץ חוקים אבל למה הרב כהנא הי"ד אמר שלא מתפשרים והוא מתפשר?!.....

הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : יולי 14, 2008, 23:09:43 »
בס"ד
ככככככככככככככככככככככככככככההההההההההההההההההההההההההההההההההה כי זה כי'יףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D   חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : יולי 14, 2008, 23:15:28 »
בס"ד
חחחח... בסדר סבבה תרגיש טוב!!! aa4 aa4 רפואה שלימה!!!!! חחח אני מתחילה לאהוב את החי'יכנים האלה :smil046: :smil046: :smil046: :smil046: :smil046: :smil046: :smil046: :smil046: :smil046:
ושתרגיש טוב אל תשכח לענות על הכל!!! :police:  (הבהרה שוטר זה אינו שוטר ציוני(אני מקוה כמובן...) ובגלל זה אני מוכנה לשים אותו בתגובה...חח שלא י'היו אי-הבנות...)
הוא לא כתב שצריך לאהוב אותם תוך כדי והוא גם כתב במקום אחר שאסור לאהוב אותם...
בסדר אפשר לרוץ לכנסת ולהריץ חוקים אבל למה הרב כהנא הי"ד אמר שלא מתפשרים והוא מתפשר?!.....

יפה שוטר לא ציוני,בטח שוטר פלסטיני.. חח סתם סתם!

הרב כהנא זצ"ל לא התפשר! הוא רץ לכנסת כדי להגיע לשלטון. (אךךךך אני מרגיש כמו סומבררו... :crazy2: :crazy2: :crazy2:)

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #13 ב- : יולי 14, 2008, 23:21:09 »
חחחחחחחחח רופא שיניים וכמה עולות שיניים חדשות אהבתי  :2funny:
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : יולי 15, 2008, 00:48:22 »
בס"ד
חחחח.....
אנאל לא זורקת אבנים היא מפחדת........חחחח
אה ואמא שלי קנתה לי את "אור הרעיון"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
חהחהחהחעחעחעחעחחיחיחיחיחיחחחחחחחחחחחחחחחח נכון מרגש?! חחח סתם...

אנאל זה כינוי נכון?  :???:

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : יולי 15, 2008, 12:04:23 »
בס"ד
יפה שוטר לא ציוני,בטח שוטר פלסטיני.. חח סתם סתם!

הרב כהנא זצ"ל לא התפשר! הוא רץ לכנסת כדי להגיע לשלטון. (אךךךך אני מרגיש כמו סומבררו... :crazy2: :crazy2: :crazy2:)
חחחח......

כן אבל הוא ויתר על הנקמה!!!!!
ואם צריך לותר על נקמה כדי לא לשבת בכלא אז אולי הוא גם הי'ה אומר לא להאבק על הארץ כדי לא לשבת בכלא??....
ויש לך במקרה את המספר של הרב קרויזר? אני צריכה תשובות!!!!!!!!!!1
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : יולי 15, 2008, 12:39:34 »
בס"דחחחח......

כן אבל הוא ויתר על הנקמה!!!!!
ואם צריך לותר על נקמה כדי לא לשבת בכלא אז אולי הוא גם הי'ה אומר לא להאבק על הארץ כדי לא לשבת בכלא??....
ויש לך במקרה את המספר של הרב קרויזר? אני צריכה תשובות!!!!!!!!!!1
קודם כל עלינו להבין שהרב ודאי היה אומר להאיבק ולשבת בכלא,ועובדה שהוא ישב רבות בכלא על מאבקיו,ועל פעילות הליגה.

הרב בשום אופן לא ויתר על הנקמה! נכון,לשיטתם של האלקשי,בשן ואיתן באמת יש קושייה חזקה על הרב כהנא....
אבל לשיטתי שאני אומר שהרב כהנא כן דגל בהשתלטות על מערכות המדינה הקיימות,גיוס לצבא או איך שהם קוראים לזה "להשפיע מבפנים".
אז אין קושייה! פשוט הרב סבר שכדי שהנקמה תיהיה מושלמת עלינו להמתין מעט עם הנקמה,לתפוס את שלטון המדינה הקיימת,ואו אז
לנקום באוייבינו כשבידינו כח גדול של צבא סדיר,ולא כח של כמה נערי גבעות שבקושי יודעים לקלוע ב"ווינטשופ"....(מקלע אבנים)

ותשאלי אותי "היכן רעיון מדינת יהודה?",אז יפה הרב כהנא אמר מפורשות שמדינת יהודה נועדה אך ורק כדי להציל את ה"שטחים" שמדינת ישראל
לא מעוניינת להחיל עליהם את החוק הישראלי כלומר איזורי יש"ע. אבל אין היא באה להוות תחליף למדינת ישראל שמכונה ע"י הרב כהנא "התהליך
האלוקי" או "התגשמות הנבואות".
« עריכה אחרונה: יולי 15, 2008, 12:40:45 על ידי גור-אריה »

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : יולי 15, 2008, 12:44:20 »
בס"ד
אז למה להאבק על הארץ? למה לא להשפיע דרך הממשלה??
ואחרי שהעיפו אותו מהכנסת הוא גם חשב לא לנקום???
הנקמה זו מצוה חשובה ולא נראה לי שבשביל לא לשבת בכלא אחים שלנו ירצחו והאויבים ישמחו ואנחנו נשתוק!!!!!!!
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #18 ב- : יולי 15, 2008, 12:45:25 »
בס"ד
חוץ מיזה שכל דבר זה תהליך אלוקי.... גם השואה היא התגשמות הנבואות ותהליך אלוקי וזה לא הופך את השואה לדבר טוב.....
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : יולי 15, 2008, 13:39:30 »
בס"ד
אז למה להאבק על הארץ? למה לא להשפיע דרך הממשלה??
ואחרי שהעיפו אותו מהכנסת הוא גם חשב לא לנקום???
הנקמה זו מצוה חשובה ולא נראה לי שבשביל לא לשבת בכלא אחים שלנו ירצחו והאויבים ישמחו ואנחנו נשתוק!!!!!!!
אלה הם שני דברים שונים.

"דע את מגבלות הכח שלך" איננו יכולים להילחם בסוריה עם נוריות צבע...לעומת זאת להיאבק על מאחז או על חומש אנחנו יכולים.
כפי שאמרתי,מאבק על ארץ ישראל זהו דבר האבד. כלומר אין זמן ללכת,לחכות עד לבחירות וכו' מכיוון שעד שיגיעו הבחירות הם כבר יהפכו את כל יו"ש לפלטה שטוחה...
לכן בדבר האבד יש לפעול מיד.

אבל בעניין נקמה בגויים,זהו דבר שאין ביכולתינו לעשותו לבדינו! ולכן הישיבה בכלא תיהיה מיותרת.
רחו
יתרה מכך,במאבק על הארץ הישיבה בכלא לא מונעת ממך להמשיך במאבק. כולנו כבר חוינו את זה ואנחנו ממשיכים כרגיל. לעומת זאת בעניין נקמה בגויים,מי שנכנס לכלא
לא יוצא...ואז מה? תהרגי ערבי אחד מתוך 3,000,000  ובו במקום את מנוטרלת לכל החיים, ואפילו להיאבק על מאחז לא תוכלי.

לסיכום,במאבק על הארץ גם היה עדיף לפעול במסגרת המדינה אילו היה זמן. ואכן אחד החוקים הראשונים שתנועת שלטון כהניסטית צריכה להעביר הוא החלת החוק הישראלי
על שטחי יהודה שומרון חבל עזה ובקעת הירדן. אבל כל עוד איננו שם עלינו להיאבק,ולמה זה צריך ליהיות סותר לכל הרוחות? מה מפריע לך להיאבק על הארץ ולרוץ לכנסת בו זמנית?
(לא את אישית,את כציבור)

ואילו בנקמה,לא תצמח שום תועלת ממעשה יחידים. מכיוון שאין לנו כח צבאי כדי ללחום בחמאס לדוגמא. מה גם שיש הבדל בין מאחז לערבים,המאחז בסכנת הכחדה מידית
ואם לא נפעל הוא יפול. ואילו לנקום בערבים יש זמן,תאמיני לי הערבים לא יברחו לך...ואם הם כן יברחו אנחנו רק נרוויח :)

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : יולי 15, 2008, 13:44:07 »
בס"ד
חוץ מיזה שכל דבר זה תהליך אלוקי.... גם השואה היא התגשמות הנבואות ותהליך אלוקי וזה לא הופך את השואה לדבר טוב.....
יש הבדל מהותי!!
ההתייחסות של הרב כהנא זצ"ל אל המדינה כתהליך אלוקי הוא בעניין "שלשות השבועות" שבו הוא משיב לאלא הטוענים שמדינת ישראל אינה רצויה לפני ה',
וכי סופה להתבטל. אז עונה להם הרב כהנא שמדינת ישראל היא "התהליך האלוקי" של שיבת ציון בדרך לגאולה השלימה. ולא כעונש חלילה(כמו השואה ר"ל) אלא כמתנה טובה
מאת ה'.

ורגע,לא אמרת שאמא שלך קנתה לך "אור-הרעיון"? תלמדי את פרק "שלושת השבועות". זה יבהיר לך כמה דברים,אבל תלמדי מההתחלה ועד הסוף!!!

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : יולי 20, 2008, 16:53:27 »
בס"ד
אלה הם שני דברים שונים.

"דע את מגבלות הכח שלך" איננו יכולים להילחם בסוריה עם נוריות צבע...לעומת זאת להיאבק על מאחז או על חומש אנחנו יכולים.
כפי שאמרתי,מאבק על ארץ ישראל זהו דבר האבד. כלומר אין זמן ללכת,לחכות עד לבחירות וכו' מכיוון שעד שיגיעו הבחירות הם כבר יהפכו את כל יו"ש לפלטה שטוחה...
לכן בדבר האבד יש לפעול מיד.

אבל בעניין נקמה בגויים,זהו דבר שאין ביכולתינו לעשותו לבדינו! ולכן הישיבה בכלא תיהיה מיותרת.
רחו
יתרה מכך,במאבק על הארץ הישיבה בכלא לא מונעת ממך להמשיך במאבק. כולנו כבר חוינו את זה ואנחנו ממשיכים כרגיל. לעומת זאת בעניין נקמה בגויים,מי שנכנס לכלא
לא יוצא...ואז מה? תהרגי ערבי אחד מתוך 3,000,000  ובו במקום את מנוטרלת לכל החיים, ואפילו להיאבק על מאחז לא תוכלי.

לסיכום,במאבק על הארץ גם היה עדיף לפעול במסגרת המדינה אילו היה זמן. ואכן אחד החוקים הראשונים שתנועת שלטון כהניסטית צריכה להעביר הוא החלת החוק הישראלי
על שטחי יהודה שומרון חבל עזה ובקעת הירדן. אבל כל עוד איננו שם עלינו להיאבק,ולמה זה צריך ליהיות סותר לכל הרוחות? מה מפריע לך להיאבק על הארץ ולרוץ לכנסת בו זמנית?
(לא את אישית,את כציבור)

ואילו בנקמה,לא תצמח שום תועלת ממעשה יחידים. מכיוון שאין לנו כח צבאי כדי ללחום בחמאס לדוגמא. מה גם שיש הבדל בין מאחז לערבים,המאחז בסכנת הכחדה מידית
ואם לא נפעל הוא יפול. ואילו לנקום בערבים יש זמן,תאמיני לי הערבים לא יברחו לך...ואם הם כן יברחו אנחנו רק נרוויח :)
טוב.... צודק.... תודה! :)
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #22 ב- : יולי 20, 2008, 16:56:11 »
בס"ד
יש הבדל מהותי!!
ההתייחסות של הרב כהנא זצ"ל אל המדינה כתהליך אלוקי הוא בעניין "שלשות השבועות" שבו הוא משיב לאלא הטוענים שמדינת ישראל אינה רצויה לפני ה',
וכי סופה להתבטל. אז עונה להם הרב כהנא שמדינת ישראל היא "התהליך האלוקי" של שיבת ציון בדרך לגאולה השלימה. ולא כעונש חלילה(כמו השואה ר"ל) אלא כמתנה טובה
מאת ה'.

ורגע,לא אמרת שאמא שלך קנתה לך "אור-הרעיון"? תלמדי את פרק "שלושת השבועות". זה יבהיר לך כמה דברים,אבל תלמדי מההתחלה ועד הסוף!!!
טוב.. חח שאני יגיע אליו קראתי את שלושת הפרקים הראשונים.... חח אני קוראת לפי הסדר....
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : יולי 20, 2008, 18:20:58 »
בס"דטוב.. חח שאני יגיע אליו קראתי את שלושת הפרקים הראשונים.... חח אני קוראת לפי הסדר....
רצונו של האדם הוא כבודו....

ספר חובה בכל ראש O0