בס''ד
כדברי הנביא '' מהרסייך ומחרבייך ממך יצאו !! '' --ואלו הדברים נאמרו בתרתי-משמע , דהיינו בשני מובנים בעת-ובעונה אחת והם:
1) שאכן כלל מהרסי הציביון היהודי ומחרביו הם אנשי הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י שבתוכנו !!--הם אלו האחראים לכל ההרס והחורבן ושמים אותנו ללעג-וקלס בגוים ,ומביאים עלינו את כל האסונות במרדם במלכות שמי-ם ר''ל , ובנסותם לשמד את כלל העם היהודי ר''ל , ובכרתם ברית-דמים עם צוררי העם היהודי בכל הדורות יש''ו בשסותם בנו את אותם צוררים ,כגון האויב הערבי הנאצי יש''ו .
2) הדברים נאמרו כנבואה לעתיד , שסוף כל סוף כאשר בע''ה וישועתו ננצח את המערכה על הצלת אחינו ממעשי הרצח והנבלה שמבצע בנו אותו ערב-רב נלוז ונתעב שר''י ,וטיהורה של ארץ-הקודש השלמה מטומאותיה ומהזוהמה שהטיל בה הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י , ומצוררי העם היהודי הם בני האויב הערבי הנאצי יש''ו בני-בריתו של אותו ערב-רב נלוז ונתעב שרי''י ואותם הדברים שנובעים מהאמור לעיל בסעיף מס' 1 , לא יוכל הערב-רב הניקלה והמתועב לשאת את חרפתו ויצא מתוככנו ,כאשר יהפוך בע''ה וישועתו ללעג-וקלס בעולם כולו , כאשר ייחשפו מעשי הנבלה הרצחניים שלו באחיו תמורת בצע-כסף ומעמד של כבוד !! ונוסיף לכך שהימין-המזוייף ייחשף כסוכניו של שלטון הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ואין צורך להוסיף שגורלו כגורל אנשי הערב-רב הנלוז והנתעב ,אותם מוסרים שידיהם מגואלות בדם אחיהם ששפכו במישרין ו/או בעקיפין !!!!
וי'הי רצון שיקויים דבר ה' יתברך ויתעלה שמו במהרה ,למען יתגדל ויתקדש שמו יתברך בעולם --ונזכה במהרה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .
הגולה בארץ
