כתב נושא: קיבלתי בשורה שאני המום ממנה לגמרי  (נקרא 14709 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
קיבלתי בשורה שאני המום ממנה לגמרי
« ב- : יולי 13, 2008, 18:00:54 »
חברים אני בשוק ובהלם :'(
היום אחה"צ אני יושן לי את מנוחתי שפתאום מוסרים לי שיש לי טל'
על הקו היה לא אחרת מאשר אבא שלי שהודיע לי שבחודש הבא הוא מתחתן עם האישה הרוסיה שהוא הכיר 3 חוד' בסה"כ אחרי מות אמי ז"ל,
הרוסיה הזאת גרה אצלנו בבית עם הילדים שלה 7 שנים איתנו בבית היא והילדים!
היא הרסה את המשפחה שלנו לגמרי לא אני ולא האחים שלי הסתדרו איתה ובגללה אנחנו לא חיים איתם יותר בבית
אני ממש בשוק ובהלם שבישרו לי את הבשורה הזאת ואני לא יודע מה לעשות,נכון שזה לא משנה הרבה בגלל שכל השנים היא חיה עם הילדים שלה איתו בבית אבל עכשיו זה הופך לרשמי,הם הולכים להתחתן אצל הרב כדת וכדין!!!
אם זה יקרה וזה יקרה לצערי זה יהיה פשוט ממש אסון,
סליחה שאני מדבר על יהודיה,אבל היא פשוט אישה שתלטנית כל היום היא יושבת בסלון של הבית או מכינה אוכל במטבח שברקע פועלת הטלויזיה הרוסית בפול ווליום,זה ממש דבר נורא!
לא מבין את זה,אני כמה שחרשתי כבר את כל השדכניות לא מצאתי כלום והסיפור ידוע אתם יודעים :'( :'(
והוא מתחתן איתה ה' ישמור,למה,למה זה קורה הרי בגללה גם אחי לא מגיע לבקר בבית יותר,אני עד עכשיו המום וכואב מההודעה הזאת
וד"א אני רוצה שמישהו יאשר לי האם זה נכון רשמית מה שאמרו לי שמבחינה הלכתית בת זוג שנפטרה מותר להכיר מישהי חדשה כבר אחרי 3 חודשים???
[gif[/img]

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #1 ב- : יולי 13, 2008, 18:18:22 »
אם אביך אוהב אותה אז הוא צריך להתחתן איתה.
אולי תלמד בע"ה להסתדר איתה יותר מאוחר.
דרך אגב חבל שתדע שרוסיות הם יפות,נחמדות,יודעות לבשל טוב ומאוד חכמות וגם יודעות לחנך כמו שצריך.
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 13, 2008, 18:23:46 »
עליה לא היתי אומר שהיא נחמדה אחרי "הברכות" שלא היתי חוזר עליהם פה בפורום מפאת קדושת המקום והפורום שהיא צעקה עלי לפני כמה שנים.
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 13, 2008, 18:25:30 »
זה פשוט הבל הבלים לא יכול להיות שהוא אוהב אותה,איך אתם מסבירים את שכל פעם כל חודש שהיתי מגיע הביתה אז כל הזמן רק היו צעקות ביניהם וויכוחים אפילו לא מזמן שמעתי אותו אומר לה בטלפ' "את בגדת  בי"
[gif[/img]

Aaron

• אורח
« להגיב #4 ב- : יולי 13, 2008, 18:33:02 »
קודם כל מצטער לשמוע על מות אמך, משתתף בצערך, יהי זכרה ברוך.

למה חשוב להדגיש שהיא רוסיה? היא יהודיה, לא רוסיה. שוב להכפיש ציבור יהודי שלם שעלה מברה"מ?

אם הוא בחר להתחתן איתה אז הוא אוהב אותה. וזה עיניינו הפרטי של אבא שלך. זה שאתה לא מסתדר איתה זאת בעיה שלך ושלה, ואפשר לפתור את זה אם תגיעו להבנות והסכמות. אבא שלך מבוגר, והוא יודע מה הוא עושה, אז במקום להתנגד, תתמוך בו כי הוא לא הולך לבטל את הנישואים בגלל שזה לא נראה לך.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #5 ב- : יולי 13, 2008, 18:59:06 »
אין ברירה אתה חייב להתרגל אליה... אם אבא שלך אוהב אותה אז אסור לך להתערב בשום פנים ואופן ואני אפילו מציע לך לנסות לתמוך בו...ד"א צר לי על אמא
שלך ז"ל...

מנותק Juda-Yoda

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : יולי 13, 2008, 21:31:05 »
יותר היה למחוק הכל הייתם יכולים למחוק מילה אחת או שתיים ולא היה כלום.
בסדר כל עוד הוא קרא את זה זה ממש לא משנה.
תורה צווה לנו משה מורשה,קהלת יעקב.
קרוב אלייך הדבר מאד בפיך ובלבבך לעשותו.
יגעתי ולא מצאתי - אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי - אל תאמין, יגעתי ומצאתי - תאמין.
בכל דור ודור חייב אדם לראות עצמו כאילו הוא יצא ממצרים.
בראשית ברא ה' את השמים ואת הארץ.
שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יולי 13, 2008, 21:32:49 »
א.אין לי אחות לראות אותה ערומה.
ב.מה הקשר רב רב מום?! יכול להיות שהגזמתי בתגובה שלי אבל אם לא הייתי מקלל אותך זה משנה? זאת בכלל לא הפוינטה הפוינטה שלי היא שהבנאדם רוצה עזרה ואתם שמים עליו ***,התנהגות מגעילה וביגלל זה התבטאתי כמו שהתבטאתי,ואפשר לחשוב קראתי לך בכינוים כאלה גרועים שאתה קורא לי ערב רב?!
מי אתה בכלל שתיקרא לי ערב רב?!
ורשמתי איכס כי זה היה פשוט מגעיל שמה שאיכפת לך זה מה נכון לעשות לפי ספר ולא לפי הלב!!!!!!!!!!! שאתה חייב לכבד את אביך ואימך ומפה אתם מסיקים שכל מה שאבא שלך עושה עלייך לקבל,לא נכון! אבא שלך הוא בסכ"ה בנאדם ואם הוא מחליט להיות נוצרי פתאום גם על זה הייתי צריך פשוט לקבל בשקט?! בולשיט!
הייתם אומרים לא לנסות להשפיע עליו וכו' בטח,אז מה אתם? תחשבו לבד כי אני לא ארד לרמה כזאתי של לשון הרע כמוך.
שתדע שקללה זה כלום לעומת השמצה,כי קללה באה רק מכעס ותו לא ואדם בשעת כעסתו לא שולט על עצמו,ומה שאתה כתבת זה הרבה יותר מקללה,זה צריך כבר רוע לב בשביל זה.
ג.מי אני ששופט אותך? אני בנאדם שחושב שבנאדם רוצה עזרה צריך לעזור לו ולא לגרום לו ליותר הבל לב וקל וחומר שזה יהודי,ואני לא רוצה להמשיך עם הקל וחומר לשלב הבא תעשה את החשבון לבד.
לא קראתי לך ערב רב!!1
אני ציטטתי את סעיף ב' שלך שלשים טלויזיה ברוסית בפול ווליום זה תכונה של ערב רב ..ושאלתי - מה הקשר!?
עכשיו מכיוון שהבנת שלא קראתי לך ערב רב אלא בסך הכל שאלתי מה הקשר לערב רב ולפול ווליום ברוסית
אז חצי מהדברים שאמרת הם חסרי חשיבות- לגביי.
אני לא השמצתי אותך, ואם אתה אומר שקללה באה מתוך כעס ואתה לא שולט בעצמך בזמן כעס, מצבך קשה משחשבתי!
רוע לב?? אתה מדבר איתי על רוע לב??
אתה אומר לבן אדם לריב עם אבא שלו ולעשות לו תמוות בגלל שהוא התחתן עם מישהי שלא נראית מתאימה לבן!!!!
אז סליחה חביבי אבל אתה הבן אדם הרע פה בסיפור, אתה זה שנגד שלום בית ואתה זה שרוצה לגרום לו למריבות בבית!!!
אני דוגל במשפט " לא טוב היות האדם לבדו" .
משה לוי לא צריך לחיות עם האישה הזאתי, הוא לא צריך להתחתן איתה הוא לא צריך לקיים יחסי מין איתה - זה בעיה של אבא שלו,
ואם אבא שלו רוצה להתחתן איתה סימן שזה יותר מסטוץ וזה כבר אהבה!!
אם חלילה היית אלמן/גרוש היית רוצה לחיות לבדך?? שאתה מגיע הביתה אין לך מי שיחכה עם ארוחה חמה ?
הייתה רוצה לדאוג לכביסות ? לנקיון ? לגהץ בגדים? לבשל??
לא נראה לי!!
« עריכה אחרונה: יולי 13, 2008, 21:36:05 על ידי אהרֹן »

מנותק Juda-Yoda

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : יולי 13, 2008, 21:52:48 »
לא קראתי לך ערב רב!!1
אני ציטטתי את סעיף ב' שלך שלשים טלויזיה ברוסית בפול ווליום זה תכונה של ערב רב ..ושאלתי - מה הקשר!?
עכשיו מכיוון שהבנת שלא קראתי לך ערב רב אלא בסך הכל שאלתי מה הקשר לערב רב ולפול ווליום ברוסית
אז חצי מהדברים שאמרת הם חסרי חשיבות- לגביי.
אני לא השמצתי אותך, ואם אתה אומר שקללה באה מתוך כעס ואתה לא שולט בעצמך בזמן כעס, מצבך קשה משחשבתי!
רוע לב?? אתה מדבר איתי על רוע לב??
אתה אומר לבן אדם לריב עם אבא שלו ולעשות לו תמוות בגלל שהוא התחתן עם מישהי שלא נראית מתאימה לבן!!!!
אז סליחה חביבי אבל אתה הבן אדם הרע פה בסיפור, אתה זה שנגד שלום בית ואתה זה שרוצה לגרום לו למריבות בבית!!!
אני דוגל במשפט " לא טוב היות האדם לבדו" .
משה לוי לא צריך לחיות עם האישה הזאתי, הוא לא צריך להתחתן איתה הוא לא צריך לקיים יחסי מין איתה - זה בעיה של אבא שלו,
ואם אבא שלו רוצה להתחתן איתה סימן שזה יותר מסטוץ וזה כבר אהבה!!
אם חלילה היית אלמן/גרוש היית רוצה לחיות לבדך?? שאתה מגיע הביתה אין לך מי שיחכה עם ארוחה חמה ?
הייתה רוצה לדאוג לכביסות ? לנקיון ? לגהץ בגדים? לבשל??
לא נראה לי!!

לא רוצה להיכנס למה הקשר של ערב רב,ולפי דעתי אם האדם רוצה להתחתן בשנית הוא צריך לבחור אישה שלא רק מתאימה לא אלא גם לילדים שלו,למה הילדים צריכים לסבול גם ביגלל שהוא מרגיש בודד??
ואם הוא רוצה לחיות עם אבא שלו הוא צריך לחיות איתה זה ניראה לך הגיוני שאישה תיקח את האבא מהבנים שלו?
אין קשר לעבודות הבית ולבחירת אישה,אם זה למה אתה בוחר אישה,אז מצבך הוא זה שהרבה יותר גרוע מאשר חשבתי,והדרך היחידה לשלוט על עצמך במצב כעס הוא לא להתעצבן.
תיראה איך אתה מדבר שאתה בכעס.
ואני בסכ"ה אמרתי שילך לפי מה שהלב שלו אומר ואם הלב שלו אומר שאבא שלו מגיע לו יחס שונה אחרי הדברים זה מה שהוא צריך לעשות נקודה.
על כל מעשה יש תוצאה.
« עריכה אחרונה: יולי 13, 2008, 21:54:27 על ידי Juda-Yoda »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יולי 13, 2008, 22:04:14 »
לא רוצה להיכנס למה הקשר של ערב רב,ולפי דעתי אם האדם רוצה להתחתן בשנית הוא צריך לבחור אישה שלא רק מתאימה לא אלא גם לילדים שלו,למה הילדים צריכים לסבול גם ביגלל שהוא מרגיש בודד??
ואם הוא רוצה לחיות עם אבא שלו הוא צריך לחיות איתה זה ניראה לך הגיוני שאישה תיקח את האבא מהבנים שלו?
אין קשר לעבודות הבית ולבחירת אישה,אם זה למה אתה בוחר אישה,אז מצבך הוא זה שהרבה יותר גרוע מאשר חשבתי,והדרך היחידה לשלוט על עצמך במצב כעס הוא לא להתעצבן.
תיראה איך אתה מדבר שאתה בכעס.
ואני בסכ"ה אמרתי שילך לפי מה שהלב שלו אומר ואם הלב שלו אומר שאבא שלו מגיע לו יחס שונה אחרי הדברים זה מה שהוא צריך לעשות נקודה.
על כל מעשה יש תוצאה.
חחח למה אתה לא רוצה להיכנס למה הקשר של הערב רב?? חצי מההודעה שרשמת לי זה שתקפת אותי על זה שכביכול קראתי לך "ערב רב " מכיוון שהוכחתי לך שלא קראתי לך ככה
אז זאת הסיבה שאתה לא רוצה להיכנס לזה!  :D
משה לוי הוא כבר לא ילד, הוא גם בעזרת השם יתחתן עם מישהי ואז הוא יעזוב את אבא שלו.
עכשיו אני ישאל אותך שאלה אחרת, מה אכפת לך מה אני רוצה למצוא באישה? אולי אני רוצה שאישה שתלגדל את הילדים עם ערכים יהודיים ותיתן להם אוכל כל יום ותביא אותם מבית הספר
ותדבר איתם על הבעיות שלהם זה יותר חשוב מאישה שיש לה קריירה והיא כל היום בעבודה והיא בקושי זוכרת איך הילדים שלה נראים!! אני הגבר ואני זה שרוצה לפרנס!
ויותר מזה, זה גם יותר חשוב מהמראה החיצוני של האישה , איך אני ??
אתה אומר שהדרך היחידה לשלוט בכעס זה לא להתעצבן אבל לפני שנייה אתה אמרת שכעסת ולא שלטת בעצמך ובגלל זה קיללת את כל חברי הפורום
אז מי מבינינו לא שולט בעצמו?
עכשיו בוא נעשה את זה הפוך את המצב של משה לוי ואת המצב של אביו..נניח משה לוי מביא אישה שאבא שלו לא רוצה אותה, הוא שונא אותה והם רבים ועכשיו הם גורמים למשה לוי לבחור מי הוא מעדיף מביניהם, איך לדעתך משה לוי ירגיש?? ירגיש לא טוב נכון?!? אז למה שמשה לוי יגרום לאבא שלו מצב כזה שהוא צריך לבחור בין אישה שהוא  אוהב לבין הבן שלו, האם זה הוגן??.
"מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברך" ( לאביך במקרה הזה)

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
« להגיב #10 ב- : יולי 13, 2008, 22:24:13 »
ידוע לי שלפי ההלכה, האנשים שנמצאים באבל לא יכולים ללכת לשמחות שמשך שנה שלמה.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #11 ב- : יולי 13, 2008, 22:52:33 »
חברים אני בשוק ובהלם :'(
היום אחה"צ אני יושן לי את מנוחתי שפתאום מוסרים לי שיש לי טל'
על הקו היה לא אחרת מאשר אבא שלי שהודיע לי שבחודש הבא הוא מתחתן עם האישה הרוסיה שהוא הכיר 3 חוד' בסה"כ אחרי מות אמי ז"ל,
הרוסיה הזאת גרה אצלנו בבית עם הילדים שלה 7 שנים איתנו בבית היא והילדים!
היא הרסה את המשפחה שלנו לגמרי לא אני ולא האחים שלי הסתדרו איתה ובגללה אנחנו לא חיים איתם יותר בבית
אני ממש בשוק ובהלם שבישרו לי את הבשורה הזאת ואני לא יודע מה לעשות,נכון שזה לא משנה הרבה בגלל שכל השנים היא חיה עם הילדים שלה איתו בבית אבל עכשיו זה הופך לרשמי,הם הולכים להתחתן אצל הרב כדת וכדין!!!
אם זה יקרה וזה יקרה לצערי זה יהיה פשוט ממש אסון,
סליחה שאני מדבר על יהודיה,אבל היא פשוט אישה שתלטנית כל היום היא יושבת בסלון של הבית או מכינה אוכל במטבח שברקע פועלת הטלויזיה הרוסית בפול ווליום,זה ממש דבר נורא!
לא מבין את זה,אני כמה שחרשתי כבר את כל השדכניות לא מצאתי כלום והסיפור ידוע אתם יודעים :'( :'(
והוא מתחתן איתה ה' ישמור,למה,למה זה קורה הרי בגללה גם אחי לא מגיע לבקר בבית יותר,אני עד עכשיו המום וכואב מההודעה הזאת
וד"א אני רוצה שמישהו יאשר לי האם זה נכון רשמית מה שאמרו לי שמבחינה הלכתית בת זוג שנפטרה מותר להכיר מישהי חדשה כבר אחרי 3 חודשים???
משה, אני מאוד מצטער לשמוע את החדשות הרעות. חבל שלא התקשרת אליי והיינו מדברים על זה. בכל אופן, אל תתייאש - הוא בטוח יחזור בו (אביך) כאשר הוא יבין (לפני החתונה) שהיא בכלל לא מתאימה לו ושיש הרבה נשים שמתאימות לו הרבה יותר. אני בכלל לא ממליץ ודוחה קשר עם נשים רוסיות כי הן בוגדניות, רעות, וברובן נשים רעות, והוא יבין את זה במהירה ויבטל את הצעת הנישואין שלו - הכל יתבטל בע"ה ויהיה כעפר ואפר וגם אתה וגם אביך תהיו מאושרים ותחזרו לחיות חיים רגילים ללא המריבות עם אותה אישה רוסיה שפלה. עפ"י ניסיוני עם נשים רוסיות, אפילו כאלה שאביהן חזר בתשובה, רובן מופקרות ורק מיעוטן הקטן הן באמת נשים טובות וראויות לנישואין. אני תמיד הייתי בעד בחורות ונשים ישראליות צבריות ולא יבוא מן הנכר ואם אפשר להגיד עוד משהו לך משה, גם בחורות ממוצא פולני ומרוקני הן לא טובות בעיניי והן עצבניות וקטנוניות - תיזהר מהן כמו מאש. אתה יודע שאם מוציאים את שם ה-ו-י-ה מן המילים איש ואישה מקבלים אש ואש ולכן צריך להסתמך על המצוות וכל אישה שמקיימת מצוות מתוך אהבה לקב"ה - אהבה אמיתית - תאהב אותך וגם במקרה של אביך זה נכון אעפ"י שהוא איננו דתי עדיין. תפקידך הוא לשכנע אותו לחזור בו ולהתחרט על הצעת הנישואין ולבטל הכל ביניהם וכן לחזק את הקשר האמיתי שקיים בינך ובינו.
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #12 ב- : יולי 13, 2008, 23:09:45 »
אני פשוט בהלם.
ממש לינץ נגד 20% מהאכלסיה הידוית בישראל.
אני תמיד חשבתי שהחברים שלנו רואים באיחוד כול היהודים כדבר חשוב ביותר ומטרה עליונה במיוחד.
עכשיו אני מתחיל ממש לפחוד.
אומנם אני יודע שהגרעין הקשה והישן של הפורום אינו אומר דברים כאלה.
אבל אני חיב להודות שכקראתי את ההדעות שלכם הדבר הראשון שניזכרתי בו זה מה שהיה כתוב בעיתון הארץ נגד יהודי מרוקו.
בטלנים חסרי מח כמו ערבים סוג ב.
ושרוב רובם הם רק צרה אחת גדולה למדינת ישראל.
כמו נטל שאנחנו צריכים להחזיק איכשהוא.
עכשיו אני שומע ממכם מילים: "אני בכלל לא ממליץ ודוחה קשר עם נשים רוסיות כי הן בוגדניות...."
הרי ברור כאן שמדובר באישה יהודיה.
ואתם פוסלים אותה על בסיס גזע (?).
כולנו יהודים מה זה חשוב העדה.....
נפלנו כבר פעמים בגלל שינאת חינם.
חרב לנו בית המקדש בגלל שינאת חינם.
הפסקי מיד אם השקרים והשינאה.
אין דבר נורא יותר ממה שאתם עושים עכשיו לא הערבים ולא אחמדינגאד.
כולנו יהודים אנחנו ננצח ביחד.
ואם לא נהיה ביחד ניפול.
חיים באצמו אומר שהוא הולך לפנות בעיקר ליוצאי ברית המועצות ולבני עדות המזרח.
הוא נילחם המון שנים כדי שעוד יהודים יוכלו לעזוב את ברית המועצות.
אנחנו מחוייבים להתאחד לעם אחד השינאה תהרוג אותנו בסוף...
תלמדו היסטוריה כי מי שלא לומד אויה לו..
מה היה בפעם הקודמת שהיפצלנו לאין ספור פלגים ונילחמנו אחד בשני זוכרים?
שלמה.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #13 ב- : יולי 13, 2008, 23:18:40 »
מה דעתך על בחורה ממוצא רוסי שהרתה בגיל 15, לא מגדלת את ביתה, גרושה בגלל שבעלה זרק אותה, הדרדרה לזנות (לא אפרט בשלב זה) הגיעה לבית חולים לחולי נפש ושהתה שם כמה פעמים ועכשיו היא בהוסטל לנפגעי נפש וממשיכה את פעילותה בזנות במקום (בתוך ההוסטל)?! כל זאת ועוד, אביה הוא בעל-תשובה יהודי מאמין וירא ה' והוא לא מסוגל לשכנע את ביתו להפסיק מדרכיה הנלוזות! כל זה אמת לאמיתה חוץ מזה, בחורה ממוצא רוסי שחיזרתי אחריה בגלל שהייתה נחמדה בהתחלה התחתנה לאחרונה עם בחור יותר צעיר ממני - אולי מכיוון שהוא יותר גברי וערס ממני?! תבין, אנחנו אנשים עוד לפני שאנחנו יהודים! וגם בחורות ובעיקר בחורות בוגדות על ימין ועל שמאל. אני גבר מוכה ואשתי בגדה בי יותר מ-100 פעמים עוד לפני הגירושין ממנה!!!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : יולי 13, 2008, 23:21:46 »
מה דעתך על בחורה ממוצא רוסי שהרתה בגיל 15, לא מגדלת את ביתה, גרושה בגלל שבעלה זרק אותה, הדרדרה לזנות (לא אפרט בשלב זה) הגיעה לבית חולים לחולי נפש ושהתה שם כמה פעמים ועכשיו היא בהוסטל לנפגעי נפש וממשיכה את פעילותה בזנות במקום (בתוך ההוסטל)?! כל זאת ועוד, אביה הוא בעל-תשובה יהודי מאמין וירא ה' והוא לא מסוגל לשכנע את ביתו להפסיק מדרכיה הנלוזות! כל זה אמת לאמיתה חוץ מזה, בחורה ממוצא רוסי שחיזרתי אחריה בגלל שהייתה נחמדה בהתחלה התחתנה לאחרונה עם בחור יותר צעיר ממני - אולי מכיוון שהוא יותר גברי וערס ממני?! תבין, אנחנו אנשים עוד לפני שאנחנו יהודים! וגם בחורות ובעיקר בחורות בוגדות על ימין ועל שמאל. אני גבר מוכה ואשתי בגדה בי יותר מ-100 פעמים עוד לפני הגירושין ממנה!!!

בחורה אחת זה לא סטיסטיקה.
מה דעתך על בחורה מרוקאית שנוסעת לגנין פוגשת שם ערבי מחבל ומתאהבת בו?
מוסרת לו מידע מודיעיני סודי מכול סוג שהיא רק יכולה להסיג?
אתה לא רואה אותי תוקף עדה שלמה בגלל זה.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #15 ב- : יולי 13, 2008, 23:25:36 »
בחורה אחת זה לא סטיסטיקה.
מה דעתך על בחורה מרוקאית שנוסעת לגנין פוגשת שם ערבי מחבל ומתאהבת בו?
מוסרת לו מידע מודיעיני סודי מכול סוג שהיא רק יכולה להסיג?
אתה לא רואה אותי תוקף עדה שלמה בגלל זה.

מצטער אם פגעתי - יכול להיות שאני פועל מתוך אינטואיציה ולא מתוך מחשבה - אני חוזר בי!!!

מנותק Juda-Yoda

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : יולי 13, 2008, 23:36:04 »
חחח למה אתה לא רוצה להיכנס למה הקשר של הערב רב?? חצי מההודעה שרשמת לי זה שתקפת אותי על זה שכביכול קראתי לך "ערב רב " מכיוון שהוכחתי לך שלא קראתי לך ככה
אז זאת הסיבה שאתה לא רוצה להיכנס לזה!  :D
משה לוי הוא כבר לא ילד, הוא גם בעזרת השם יתחתן עם מישהי ואז הוא יעזוב את אבא שלו.
עכשיו אני ישאל אותך שאלה אחרת, מה אכפת לך מה אני רוצה למצוא באישה? אולי אני רוצה שאישה שתלגדל את הילדים עם ערכים יהודיים ותיתן להם אוכל כל יום ותביא אותם מבית הספר
ותדבר איתם על הבעיות שלהם זה יותר חשוב מאישה שיש לה קריירה והיא כל היום בעבודה והיא בקושי זוכרת איך הילדים שלה נראים!! אני הגבר ואני זה שרוצה לפרנס!
ויותר מזה, זה גם יותר חשוב מהמראה החיצוני של האישה , איך אני ??
אתה אומר שהדרך היחידה לשלוט בכעס זה לא להתעצבן אבל לפני שנייה אתה אמרת שכעסת ולא שלטת בעצמך ובגלל זה קיללת את כל חברי הפורום
אז מי מבינינו לא שולט בעצמו?
עכשיו בוא נעשה את זה הפוך את המצב של משה לוי ואת המצב של אביו..נניח משה לוי מביא אישה שאבא שלו לא רוצה אותה, הוא שונא אותה והם רבים ועכשיו הם גורמים למשה לוי לבחור מי הוא מעדיף מביניהם, איך לדעתך משה לוי ירגיש?? ירגיש לא טוב נכון?!? אז למה שמשה לוי יגרום לאבא שלו מצב כזה שהוא צריך לבחור בין אישה שהוא  אוהב לבין הבן שלו, האם זה הוגן??.
"מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברך" ( לאביך במקרה הזה)

א.הוויכוח פה הוא לא על זה שקראת לי ערב רב הוא לא אני לא יגיד לך מה אמרת או מה לא,התכוונתי שאני לא רוצה להיכנס ללמה טלוויזיה ברוסית בפול ווליום זה תכונה של ערב-רב.
ב.יפה אז האישה הזאת גם לא עומדת בקרטריונים שלך,אני חשבתי פשוט שאלה הקריטריונים שלך"אם חלילה היית אלמן/גרוש היית רוצה לחיות לבדך?? שאתה מגיע הביתה אין לך מי שיחכה עם ארוחה חמה ?
הייתה רוצה לדאוג לכביסות ? לנקיון ? לגהץ בגדים? לבשל?? " מאחר שהילד לא אוהב אותה ולא מסתדר איתה אין בכלל לו יחס איתה גם זה מצב אפשארי שפשוט לא ידבר איתה אבל זה גם יגרום למין אי נעימות מעיקה כזאת מצב גם לא ממש אפשארי.
ג.איך העובדה שקיללתי חלק מחברי הפורום(יותר נכון קיללתי את העמדה שלהם כי זה לא היה על משו פרטי או אישי אלה על התנהגות כללית)קשורה לעבודה שהדרך היחידה לשלוט בכעס היא לא לכעוס? אתה סתם מחפש בקטנה להקניט אותי,מעשה אידיוטי...
ד.משה הוא הבן,לאב יש יותר אחראיות הבן לא צריך לדואג לאב האב לבן,ובכל מקרה אני לאדע בין כמה משה אבל אם הוא עדיין גר עם אבא שלו הוא חייב לגור איתה לעומת זאת אם משה ימצא אישה אבא שלו לא יהיה חייב לגור איתה.
ה.אבא שלו קבע עובדה "אני מתחתן" או זה שהעמיד את משה במצב לא נעים ולא להפך בין לבחור אם לחיות אם אבא שלו בדרך לא נעימה בין לא לחיות עם אבא שלו בכלל.
הדימוי הנכון זה אם משה יחליט פתאום..."אבא אני עובר ניתוח לשינוי מין תחייה אם זה או שלא תחיה איתי בכלל"ר"ל.

מנותק Juda-Yoda

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : יולי 13, 2008, 23:40:50 »
אני פשוט בהלם.
אני תמיד חשבתי שהחברים שלנו רואים באיחוד כול היהודים כדבר חשוב ביותר ומטרה עליונה במיוחד.
אבל אני חיב להודות שכקראתי את ההדעות שלכם הדבר הראשון שניזכרתי בו זה מה שהיה כתוב בעיתון הארץ נגד יהודי מרוקו.
עכשיו אני שומע ממכם מילים: "אני בכלל לא ממליץ ודוחה קשר עם נשים רוסיות כי הן בוגדניות...."
ואם לא נהיה ביחד ניפול.
שלמה.

גם שמאלנים הם יהודים.
בדיוק ביגלל כאלה דברים פתחתי אשכול "מהיו יהודי".

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #18 ב- : יולי 13, 2008, 23:49:56 »
אז אני רואה אתם לא אוהבים יהודים שעלו מברית המועצות אה?
משה,תבוא לחיים בן פסח עם תלונות שהוא עזר ליהודי בריה"מ לעלות לארץ ובגלל זה אבא שלך מתחתן עם רוסיה

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : יולי 13, 2008, 23:53:40 »
גם שמאלנים הם יהודים.
בדיוק ביגלל כאלה דברים פתחתי אשכול "מהיו יהודי".

אדם שאימו יהודיה או התגייר כדת וכדין הוא יהודי.
אין לך זכות להחליט שאדם אינו יהודי רק כי אתה אינו מחבב אותו.
אתה רומז כאן שיהדותם של יהדות ברית המועצות ניתנת בספק מסוים (גם הקל שבקלים)?
קדימה בו נטהר את הגזע היהודי מהאויב שניכנס פנימה שהורס אותו מבפנים.
יום אחת הלכתי ברחוב פיתאום אני רואה אדם שיערו צהוב והוא גבוהה ואוכל נקנקיה שאליה כתוב "קאלבסה" (נקנקיה ברוסית) היסתכלתי עליו וחשבת האם זה רוסי?
ואז עלתה במוחי מחשבה אחרת, זה יהודי?
הם ניכנסו לארץ שלנו גונבים את האוכל שלנו את הפרנסה שלנו את הנשים שלנו.
אין להם זכות חהיות כאן זה או אנחנו או הם ישראל צריכה להיות יהודית ישראל צריכה להיות שלנו.
חובה לטהר את הגזע היהודי!
קדימה לניצחון!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : יולי 14, 2008, 00:02:30 »
אני פשוט בהלם.
ואם לא נהיה ביחד ניפול.
שלמה.

פשוט בושה מה שהולך פה ושלמה צודק ב100% מעניין אם משה היה אומר שהיא אישה
מרוקאית,רומנייה או משהו אחר היו ככה מתנפלים עליו!
כולנו יהודים וזה מה שחשוב!!!
א.הוויכוח פה הוא לא על זה שקראת לי ערב רב הוא לא אני לא יגיד לך מה אמרת או מה לא,התכוונתי שאני לא רוצה להיכנס ללמה טלוויזיה ברוסית בפול ווליום זה תכונה של ערב-רב.
ב.יפה אז האישה הזאת גם לא עומדת בקרטריונים שלך,אני חשבתי פשוט שאלה הקריטריונים שלך"אם חלילה היית אלמן/גרוש היית רוצה לחיות לבדך?? שאתה מגיע הביתה אין לך מי שיחכה עם ארוחה חמה ?
הייתה רוצה לדאוג לכביסות ? לנקיון ? לגהץ בגדים? לבשל?? " מאחר שהילד לא אוהב אותה ולא מסתדר איתה אין בכלל לו יחס איתה גם זה מצב אפשארי שפשוט לא ידבר איתה אבל זה גם יגרום למין אי נעימות מעיקה כזאת מצב גם לא ממש אפשארי.
ג.איך העובדה שקיללתי חלק מחברי הפורום(יותר נכון קיללתי את העמדה שלהם כי זה לא היה על משו פרטי או אישי אלה על התנהגות כללית)קשורה לעבודה שהדרך היחידה לשלוט בכעס היא לא לכעוס? אתה סתם מחפש בקטנה להקניט אותי,מעשה אידיוטי...
ד.משה הוא הבן,לאב יש יותר אחראיות הבן לא צריך לדואג לאב האב לבן,ובכל מקרה אני לאדע בין כמה משה אבל אם הוא עדיין גר עם אבא שלו הוא חייב לגור איתה לעומת זאת אם משה ימצא אישה אבא שלו לא יהיה חייב לגור איתה.
ה.אבא שלו קבע עובדה "אני מתחתן" או זה שהעמיד את משה במצב לא נעים ולא להפך בין לבחור אם לחיות אם אבא שלו בדרך לא נעימה בין לא לחיות עם אבא שלו בכלל.
הדימוי הנכון זה אם משה יחליט פתאום..."אבא אני עובר ניתוח לשינוי מין תחייה אם זה או שלא תחיה איתי בכלל"ר"ל.
אני מודה שאני לפעמים שוביניסט אך מה לעשות אם נשים רוצות שוויון זכויות כמו לגברים, שאחוזי ההתגייסות שלהן לקרבי תיהיינה יותר גבוהות ואז אני יתחיל לחשוב באופן שונה,
הדימויים האלה שאמרתי זה לא היה בשביל להעליב נשים בכל אופן.

קיללת את העמדה של חברי הפורום, מעניין עכשיו הכל ברור לי...
אני לא חיפשתי להקניט אותך, מה לעשות שחברינו היקר משה לוי פנה בפומבי לבקש עצות
אז כל אחד אמר מה שהוא חושב שנראה לו לנכון לעשות ואולי היה עושה אם היה במקומו
ואתה ראית לנכון שאתה יותר טוב מכולנו, הנסיון חיים שלך פשוט עצום ואתה חכם ואתה גיבור
אז בחרת לקלל אותנו או את עמדותינו מה שבא לך...

משה לוי הוא לא ילד קטן אני יחזור על זה שוב והוא לא זקוק לצומת לב של האבא !
שמע אני עכשיו ידבר מתוך נסיון
דוד שלי גרוש ויש לו בן והבן בחר לחיות עם  דוד שלי לשמחתי כי הוא יותר משקיע בו מהאמא שלו
ונותן לו צומת לב.
דוד שלי יצא עם כמה בנות שבן דוד שלי לא אהב אותן במיוחד אז הוא גרם לניתוק הקשר כי דוד שלי עמד
במצב שהוא צריך לבחור והוא בחר באהבת הבן.
דוד שלי כבר בן 40 והוא לבדו, ובנו הוא כל החיים שלו ומה יקרה שבנו היקר יתגייס ויכיר מישהי ויתחתן?
אני יגיד לך מה יקרה, דוד שלי יהיה לבדו בלי אף אחד !
עכשיו נחזור לנושא ותעשה חושבים עם עצמך ושים את עצמך גם בצד השני במקום אבא של משה!

מנותק Juda-Yoda

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : יולי 14, 2008, 00:19:10 »
אדם שאימו יהודיה או התגייר כדת וכדין הוא יהודי.
אין לך זכות להחליט שאדם אינו יהודי רק כי אתה אינו מחבב אותו.
אתה רומז כאן שיהדותם של יהדות ברית המועצות ניתנת בספק מסוים (גם הקל שבקלים)?
קדימה בו נטהר את הגזע היהודי מהאויב שניכנס פנימה שהורס אותו מבפנים.
יום אחת הלכתי ברחוב פיתאום אני רואה אדם שיערו צהוב והוא גבוהה ואוכל נקנקיה שאליה כתוב "קאלבסה" (נקנקיה ברוסית) היסתכלתי עליו וחשבת האם זה רוסי?
ואז עלתה במוחי מחשבה אחרת, זה יהודי?
הם ניכנסו לארץ שלנו גונבים את האוכל שלנו את הפרנסה שלנו את הנשים שלנו.
אין להם זכות חהיות כאן זה או אנחנו או הם ישראל צריכה להיות יהודית ישראל צריכה להיות שלנו.
חובה לטהר את הגזע היהודי!
קדימה לניצחון!

קודם כל תקרא אח"כ תדבר ככה אתה סתם יוצא לא קשור.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #22 ב- : יולי 14, 2008, 10:20:46 »
אני חייב לציין ד"א שמה שלא ציינתי שאני לא חי עם אבא שלי כבר 5 שנים איתו בבית
[gif[/img]

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #23 ב- : יולי 14, 2008, 12:43:56 »
אני חייב לציין ד"א שמה שלא ציינתי שאני לא חי עם אבא שלי כבר 5 שנים איתו בבית
אז מה אכפת לך?  :???:

אם אבא שלך מתחתן איתה כנראה הוא באמת אוהב אותה ויודע מה הוא עושה...
זה בדיוק אותו דבר כמו שאם היית מתחתן עם אישה שאתה אוהב אבא שלך לא היה נותן לך...
כי הוא עצמו לא היה מחבב אותה
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #24 ב- : יולי 14, 2008, 13:05:48 »
לא שאני לא נותן לו,
אבל בגלל הארורה הזאת אף אחד לא אני ולא אחי חיים היום בבית,זה נראה לך הגיוני שאחי אומר כל פעם שהוא לא רוצה לבוא לבקר בבית כל עוד היא נמצאת שם,לצערי מה שאני אומר הסיוט הזה של לסבול את האישה הזאת כל השנים בבית שלנו הופך לסיוט עוד יותר גרוע עכשיו אם זה שהוא ר"ל יתחתן איתה,
בגללה היתי הולך בזמנו לשיחות ברווחה כי לא יכולתי לסגור בבית עם הפליקים שהיתה מחטיפה לי ועם הקללות שפעם זרקה אלי שהיתי באוטו שלה,
ד"א שתדע לך שלפני איזה 5 שנים בערך באותה נסיעה שהיא בהתחלה קיללה אותי היא הפעילה לי מוזיקה רוסית בפול ווליום באוטו ככה חצי שעה!!!! אבל מה זה בווליום,אני כמעט ולא שמעתי באוזנים אחרי זה,
אז תגידו לי זאת אישה נורמלית? ואיך עוד האבא לא מתבייש אחרי 4 חוד' אחרי המוות כבר להכניס אותה אלינו לבית שלנו ולחדר שינה שלו? סה"כ 4 חוד' אחרי 21 שנה עם אמא!
[gif[/img]