כתב נושא: לכבוד הגיבורים גור אריה ושלמה - סרט (ז' תמוז, 10/07)  (נקרא 3064 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2697527

אנא דרגו, המליצו לדף הראשי, הגיבו והוסיפו למועדפים.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
כל הכבוד,ריגשתם אותי עד עמקי נשמתי.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
כל הכבוד!!!
« עריכה אחרונה: יולי 10, 2008, 23:14:38 על ידי פטריוט »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
הקרדיט מגיע לגור אריה שאחרי לאותם 2,500 פליירים אלהם שילם בכספו שלו.
אני רק עזרתי לו לחלק זה הכול.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הלוואי ויבנה המקדש בקרוב ותבוא הגאולה!!
בס"ד
כל הכבוד!!!!!!! וואי וואי ממש שכוי'יעך!!!!!!!!!!  :)
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק eliad91

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • www.youtube.com/XeliadX
כל הכבוד! יהודים גיבורים,יישר כוח!
הימין האמיתי עוד ינצח!
אין שלום עם סרטן!

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
יישר כוח יהודים יקרים!  O0 O0

מנותק Juda-Yoda

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
יפה מאוד!
החדרת מודעות זה חשוב..
תורה צווה לנו משה מורשה,קהלת יעקב.
קרוב אלייך הדבר מאד בפיך ובלבבך לעשותו.
יגעתי ולא מצאתי - אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי - אל תאמין, יגעתי ומצאתי - תאמין.
בכל דור ודור חייב אדם לראות עצמו כאילו הוא יצא ממצרים.
בראשית ברא ה' את השמים ואת הארץ.
שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד.

Aaron

• אורח
איזה גיבורים!! כל הכבוד. פשוט אין מילים   O0 :V:  בלי סוף תודות

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
מה?? סרטון??  :smil106:במיוחד בשבילינו? :smil043:
איזו התרגשות,אגב זה לא כזה יקר כמו שזה נראה,רק קצת :smil022: :smil022: ;D

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לכבוד הגיבורים גור אריה ושלמה - סרט (ז' תמוז, 10/07)
« להגיב #10 ב- : יולי 11, 2008, 11:49:57 »
ישר  כח  לשלמה, ישר  כח  לגור  אריה!!!
וישר  כח  לחיים  בן  פסח  על  הסרט!!

נ.ב. הנה  הסרט  כתוב:
בס"ד

ברוכים  הבאים  לימין  האמיתי  שמי  חיים  בן  פסח  אני  כל  כך  גאה  לעשות  תוכנית  עכשיו  לכבוד  גור  אריה  ושלמה שני  חברים  יקרים  מאד  בתנועה  של  הימין  האמיתי  הם  גיבורי  הימין  האמיתי  ואני  אסביר  למה – אנחנו  עשינו  פלייר - עלון,  על  הימין  האמיתי  עשינו  פלייר, כדי  להסביר  בקיצור  מה  עמדותנו  לגבי  עתידה  של  א"י  עתידו  של  עמ"י  וביקשנו  מחברינו  אם  אפשר  להדפיס  את  הפלייר  לחלק  את  הפלייר, כי  החברים שלנו  ביקשו  את  זה  מאיתנו  שנכין  משהו  כזה, ועם  עזרתו  של  המנהל  היקר  'אהרון', עשינו  זאת  וזה  היה  בפורום  שלנו  זה  היה  באשכול  בפורום  שלנו. גור  אריה  החליט  להדפיס  ביוזמתו  בעצמו  2500  פליירים  עלונים  כאלו  הוא  החליט  ללכת  לבית  דפוס כדי  להדפיס  2500  פליירים  זה  יקר  זה  יקר  2500  זה  כבר  יקר  גור  אריה  הוא  יהודי  צעיר  וזה  הרבה  כסף  בשבילו  הוא  עשה  זאת מכיסו  ביוזמתו  אני  רוצה  דרך אגב לשלם  אותו  על  זאת  הא  לא  רוצה  לקבל  את  זה  אבל  אני  עדין  רוצה  לשכנע אותו  כי  אני  חושב  שזה  דוקא  יקר  בשבילו  לעשות  זאת  ואני  רוצה לשלם  בשביל  זאת  אבל  גור  אריה  עשה  את  זה  מכיסו  מיזמותו  ואחר  כך  גור  אריה  הזמין  את  שלמה  עוד  חבר  יקר  בפורום  שלנו,  גור  אריה  גר  בקרית  גת,  ושלמה  גר  בבאר  שבע  כי  יש  לנו  חברים  בכל  רחבי  א"י  ברוך  השם  שלמה  החליט  לנסוע  מבאר  שבע  לקרית  גת  כדי  לעזור  לגור  אריה  לחלק  את  העלונים  אז  הם  ניפגשו  בשעה  10:45  בבקר  והם  חילקו  2000  פליירים  בקרית  גת, 2000  פליירים(!)  וזה  הרבה  דרך  אגב, והם  עשו  זאת  אני  רוצה  לדייק  כאן  עד  השעה  15:30  זאת  אומרת  זאת  אומרת  4-5  שעות  בשמש  הם  הלכו  בכל  רחבי  קרית  גת  ובסוף  הם  חילקו  2000  פלירים  של  הארגון  שלנו  שפלייר  שמציע  לאנשים  להיצטרף  לארגון  שלנו  להיצטרף  לפורום  המרתק  שלחנו  והיו  להם  עוד  500  פלירים, שלמה  לקח  את  500  הפלירים  הנותרים  כדי  לחלק  את  זה  בבאר  שבע  בעירו  באר  שבע  אז  הם  השקיעו  את  הזמן  את  הכסף  את  המאמץ  ואני  חייב  לומר  שבדור  שלנו  זה  נדיר  מאד  שיש  לנו  התנדבות  ורוח  אידאליסטית  כזאת  הם  עשו  זאת  ביוזמתם  ומגיע  להם את  כל  השבחים  הם הגיבורים  של  הימין  האמיתי  הם  גיבורים  בתנועה  שלנו  יש  לנו  גיבורים  גם  אחרים  יש  לנו  את  נעם  פדרמן  שגר  בגבעה  קרוב  לחברון  עם  משפחתו  הוא  כמובן  גיבור, ויש  לנו  גיבורים  ביהודה  ושומרון  שמחלקים  מודעות  ופלירים  נגד  מועצת  יש"ע  נגד  אלא שרוצים  לעקור  לגרש  יהודים  מהמאחזים, מה  שמכונה  המאחזים  אנשינו  מובילים  את  המאבק  נגד כל  הקנייה  וכל  הבגידה  הזאת  אז  יש  לנו  כמובן  גיבורים  ביהודה  ושומרון, זה  ידוע. התנועה  שלנו  מממנת,  בגאוה  מממנת  את  הגיבורים  ביהודה  ושומרון  שנאבקים  נגד  כל  הנסיגות  נגד  כל   הקניות  נגד  כל  הבגידות  של  היהודים  החלוצים  ביהודה  ושומרון  כי כמובן  גירושם  חלילה  פירושו  של  גירושם של  היהודים  האלו  הוא  שתהיה  מדינה  חמסית  אשפית  טרוריסטית  מוסלמית  נאצית  עצמאית  בלב  ליבה  של  א"י  עם  ירושלים  גבירתה  ח"ו  אז  אנו  חיבים  ליתמוך  בחלוצים  בגיבורים  האלו  ביהודה  ושומרון  שמתנגדים  לכל  זאת, והתנועה שלנו  עושה  זאת  אבל עכשיו  בתוך  הקו הירוק  כביכול  יש  לנו  גיבורים  עכשיו  שמפיצים  את  המסר  שלנו  ואנו  רק  רצינו  לומר  לכם  גור  אריה  ושלמה  אנו  רק  רצינו  להודות  לכם  שהקב"ה  יברך  אתכם  ישמור  עליכם  בשם  כל  תנועת  הימין  אמיתי  אני  מודה  לכם  ומברך  אתכם, ואני  חושב שאנחנו  ניראה  עוד  גיבורים  גם כן  מתוך  התנועה  שלנו  הרבה  יותר גיבורים  עד  שכל  יהודי  יקבל את  המסר  ש'ארץ ישראל    שיכת  אך  ורק  לעם  ישראל  על-פי  תורת  ישראל'  ושצריך  הגירה  ערבית  המונית  מא"י  ושצריך  ערכים  יהודים  וחינוך  יהודי  לכל  ילד יהודי  בארץ  ישראל, ושצריך  סוף  סוף  מדינה  יהודית  אמיתית  ממשלה  יהודית  אמיתית  הנהגה  יהודית  אמיתית  תנועה יהודית אמיתית,  ואם  אתם רוצים  ליראות  תנועה  יהודית  אמיתית  הצטרפו  אלינו  ולפורום  שלנו, להיתראות בפורום  שלנו! 

בקרו  בימין  האמיתי: www.hayamin.org
והצטרפו  לדיונים  בפורום: www.hayamin.org/forum

אם  יש  טעיות  אל  תתבישו להגיד.
שבת  שלום!!!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : יולי 11, 2008, 16:49:12 »
כל ה-כבוד לכם!!!!!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #12 ב- : יולי 13, 2008, 00:32:34 »
בס''ד

לאחינו היהודים היקרים '' גור-ארי-ה '' ו '' שלמה '' הי''ו :

לאור הפרסום של הכרזות החשובות הללו שמטרתן להעיר את אחינו שנפלו במעשי הנבלה של שטיפות-מוח חוזרות ונשנות במסגרות של מערכת-הליכלוך (חינוך) והתשקורת לענפיה השונים שאלה למעשה שבויים בידי בעלי ההון הגזול ,שבעקבות גזילתו נרצחו אחינו הי''ד בידי הצורר הנאצי יש''ו שר''י , ועד היום משוסה בנו האויב הערבי הנאצי יש''ו בכדי שלא תיחשף קלקלתם זו ובעקבות זאת כרתו איתו ברית-דמים שאת תוצאותיה אנו רואים מידי שעה בחדשות היומיות !!--אותו גרעין ערב-רב נלוז ונתעב שבעזרת אותו הון-דמים השתלט על השלטון והקים את '' מחנה הריכוז '' האחרון בהמשך למעשי הרצח האימתניים באחינו הי''ד ע''י האויב הצורר הנאצי יש''ו , אלא ש ''מחנה ריכוז '' זה נועד להשמיד את הרוח היהודית ח''ו ר''ל , שהרי צוררי היהודים מקרב הגוים יש''ו שר''י נתכוונו על רצח הנפשות , ואילו אותם צוררים מקרב הערב-רב יש''ו שר''י מתכוונים לרצוח את הרוח , ולהוביל את העם-היהודי בהדרגה לשמד המוני והתבוללות ח''ו ר''ל , ועל זאת עמדנו במאמרים רבים ואין כאן המקום להאריך בזאת !, וראוי לציין שאת מזימת הנבלה של השמד הם דאגו להסוות בהמצאת ישות ''לאומית ומדינית '' שבאה להוות '' תחליף''  לדרך ישרא-ל סבא ע''ה זיע''א היא דרך תורתנו הקדושה ומצוותיה שהיא נחלת אבותנו ומורשתנו שבזכותה אנו עומדים בגלות המר הזה  כאלפיים שנים !!--הם משתמשים ב ''סמלים '' שנלקחו מתוך דברי רבותנו , וזאת בכדי להסוות את '' תכנית השלבים '' שלהם שתכליתה כאמור ,הובלת העם-היהודי בהדרגה לשמד המוני והתבוללות בגוים ח''ו ר''ל , ועל כך ראוי למסור את הנפש ,מכיוון שזוהי לדברי רבותנו ע''ה זיע''א מצוות לא-תעשה בבחינת '' יהרג ואל יעבור !'' , מכיוון שה '' שלב '' של יצירת זהות פקטיבית שניתן בהקל להפריכה , היא ''הזהות  הציונית'' מיצתה את עצמה זה מכבר ר''ל , ו '' רבים חללים הפילה '' ברישתותיה הפרושות לכל עבר , ובשימה את הציבור היהודי שומר התורה והמצוות ואת גדולי-ישרא-ל חכמי-התורה הקדושה של דורנו ללעג בעיני הגוים ובעיני אלה שנפלו ברשתות השמד ה''ציוניות'' על תחפושותיהן השונות, הרי שהציביון ה'' ציוני '' שהי'ה עם זיקה מזוייפת ליהדות כאמור , מכיוון שאותו גרעין של ערב-רב נלוז ומתועב שר''י השתמש ב '' סמלים '' ו ''מנהגים '' שנלקחו מהיהדות בכדי להפיל בפח הזה את היהודים התמימים שהאמינו להם ( ה' יצילם !) ר''ל  , ואת התוצאות אנו רואים היום !, כאמור שאותו צביון יהודי-מזוייף שנקרא '' ציוני'' ( כדברי מי שהם קראו לו ''סופר '' חיים הזז יש''ו שר''י --'' מי שחושב ההציונות היא המשך ליהדות איננו אלא טועה , הציונות באה למעשה לבנות ישות לאומית חדשה על הריסותיה של היהדות --ח''ו ר''ל '' --ועל כך עמד היהודי היקר ידידנו נעם-פדרמן הי''ו בתכניתו האחרונה ששודרה בשבוע שעבר , אולם בימים טרופים אלו , מאחר שהישות הזמנית והמזוייפת שנקראה ''ציונות'' מיצתה את עצמה זה מכבר , וכאמור לעיל '' רבים חללים הפילה '' , הרי שהגרעין של הערב-רב הנלוז והנתעב ממשיך במסע השמד ר''ל , כפי שתכנן ה ''הוזה '' שלו תיאודור-הרצל יש''ו שר''י , ובשלב הבא הרי שיש להפוך את ה ''ציונות '' ל ''פוסט-ציונות '' ובכך לרדת עוד מדרגה בדרך לשמד המיוחל לעם היהודי ח''ו על-ידי אותם צוררים מקרב הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י !!--וכמובן שכאן נחשף '' פרצופם האמיתי ''  >:D >:D >:D :pig1: :pig1: :pig1:
מפעלכם הוא אחד מהחשובים בכדי להציל את אותם אחים יהודים מסכנים שנפלו ברישתות - השמד של גרעין הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י , והוצאת אותם יהודים יקרים (ה' יצילם !) מלועה של אותה חית-טרף מתוחכמת ביותר המסווה את עצמה בתחפושות שונות ,אמורה להיעשות בצורה מתוחכמת ובשלבים, ממש כפי שהופלו אותם אחים יהודים יקרים לאן שהופלו ר''ל  על-ידי אותם צוררים יהודונים מוסרים שידיהם מגואלות בדם אחינו השפוך  הי''ד , אותם צוררים מקרב הערב-רב הנלוז והמתועב  ששולט כיום במכשירי ההון והשלטון בכסף שקבל תמורת דם אחינו שנשפך כמים הי''ד  :'( :'( :'(--ואתם נלחמים באותו ערב-רב שר''י למרות שהאמצעים העומדים לרשותכם אפסיים ביחס לאמצעים של אותם יהודונים מוסרים אנשי ערב-רב נלוז ונתעב שידיהם מגואלות בדם אחינו ששפכו כמים בהפקירם אותם לידי הצורר הנאצי יש''ו שר''י , ובשסותם בהם את האויב הערבי הנאצי יש''ו שר''י שאיתו כרתו ברית-דמים על-מנת שלא תיחשף בושתם ולא יועלו לגרדום בקלקלתם !!!--אתם חושפים בהדרגה את האמת הזו שתיכל להציל רבבות מאחינו !!! שכרכם הרבה מאד  !! ואתם מגובים על ידי נפשות אחינו הי''ד שנרצחו על-ידי אותם אנשי ערב-רב נלוז ונתעב ושליחיהם , ואשר דמם זועק מן האדמה  ואין גואל לו זולת בורא-עולם יתברך ויתעלה שמו שיתן לכם את העוז והגבורה , ויצליחכם ויצליחנו במבצע קדוש זה של הצלת אחינו בני העם-היהודי ה' עליהם יחיו מאותו שמד ר''ל , והצלת ארץ-הקודש השלמה , וטיהורה מטומאותיה ומהאויב הערבי הנאצי יש''ו המשוסה בנו שעה שעה על-ידי אותם צוררים מקרב הערב-רב הנלוז והנתעב -יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת , וישיב עטרה ליושנה , ונזכה במהרה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר . 

הגולה בארץ  :smil037:  
« עריכה אחרונה: יולי 13, 2008, 00:53:26 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : יולי 17, 2008, 08:25:56 »
ישר  כח  לשלמה, ישר  כח  לגור  אריה!!!
וישר  כח  לחיים  בן  פסח  על  הסרט!!

נ.ב. הנה  הסרט  כתוב:
בס"ד

ברוכים  הבאים  לימין  האמיתי  שמי  חיים  בן  פסח  אני  כל  כך  גאה  לעשות  תוכנית  עכשיו  לכבוד  גור  אריה  ושלמה שני  חברים  יקרים  מאד  בתנועה  של  הימין  האמיתי  הם  גיבורי  הימין  האמיתי  ואני  אסביר  למה – אנחנו  עשינו  פלייר - עלון,  על  הימין  האמיתי  עשינו  פלייר, כדי  להסביר  בקיצור  מה  עמדותנו  לגבי  עתידה  של  א"י  עתידו  של  עמ"י  וביקשנו  מחברינו  אם  אפשר  להדפיס  את  הפלייר  לחלק  את  הפלייר, כי  החברים שלנו  ביקשו  את  זה  מאיתנו  שנכין  משהו  כזה, ועם  עזרתו  של  המנהל  היקר  'אהרון', עשינו  זאת  וזה  היה  בפורום  שלנו  זה  היה  באשכול  בפורום  שלנו. גור  אריה  החליט  להדפיס  ביוזמתו  בעצמו  2500  פליירים  עלונים  כאלו  הוא  החליט  ללכת  לבית  דפוס כדי  להדפיס  2500  פליירים  זה  יקר  זה  יקר  2500  זה  כבר  יקר  גור  אריה  הוא  יהודי  צעיר  וזה  הרבה  כסף  בשבילו  הוא  עשה  זאת מכיסו  ביוזמתו  אני  רוצה  דרך אגב לשלם  אותו  על  זאת  הא  לא  רוצה  לקבל  את  זה  אבל  אני  עדין  רוצה  לשכנע אותו  כי  אני  חושב  שזה  דוקא  יקר  בשבילו  לעשות  זאת  ואני  רוצה לשלם  בשביל  זאת  אבל  גור  אריה  עשה  את  זה  מכיסו  מיזמותו  ואחר  כך  גור  אריה  הזמין  את  שלמה  עוד  חבר  יקר  בפורום  שלנו,  גור  אריה  גר  בקרית  גת,  ושלמה  גר  בבאר  שבע  כי  יש  לנו  חברים  בכל  רחבי  א"י  ברוך  השם  שלמה  החליט  לנסוע  מבאר  שבע  לקרית  גת  כדי  לעזור  לגור  אריה  לחלק  את  העלונים  אז  הם  ניפגשו  בשעה  10:45  בבקר  והם  חילקו  2000  פליירים  בקרית  גת, 2000  פליירים(!)  וזה  הרבה  דרך  אגב, והם  עשו  זאת  אני  רוצה  לדייק  כאן  עד  השעה  15:30  זאת  אומרת  זאת  אומרת  4-5  שעות  בשמש  הם  הלכו  בכל  רחבי  קרית  גת  ובסוף  הם  חילקו  2000  פלירים  של  הארגון  שלנו  שפלייר  שמציע  לאנשים  להיצטרף  לארגון  שלנו  להיצטרף  לפורום  המרתק  שלחנו  והיו  להם  עוד  500  פלירים, שלמה  לקח  את  500  הפלירים  הנותרים  כדי  לחלק  את  זה  בבאר  שבע  בעירו  באר  שבע  אז  הם  השקיעו  את  הזמן  את  הכסף  את  המאמץ  ואני  חייב  לומר  שבדור  שלנו  זה  נדיר  מאד  שיש  לנו  התנדבות  ורוח  אידאליסטית  כזאת  הם  עשו  זאת  ביוזמתם  ומגיע  להם את  כל  השבחים  הם הגיבורים  של  הימין  האמיתי  הם  גיבורים  בתנועה  שלנו  יש  לנו  גיבורים  גם  אחרים  יש  לנו  את  נעם  פדרמן  שגר  בגבעה  קרוב  לחברון  עם  משפחתו  הוא  כמובן  גיבור, ויש  לנו  גיבורים  ביהודה  ושומרון  שמחלקים  מודעות  ופלירים  נגד  מועצת  יש"ע  נגד  אלא שרוצים  לעקור  לגרש  יהודים  מהמאחזים, מה  שמכונה  המאחזים  אנשינו  מובילים  את  המאבק  נגד כל  הקנייה  וכל  הבגידה  הזאת  אז  יש  לנו  כמובן  גיבורים  ביהודה  ושומרון, זה  ידוע. התנועה  שלנו  מממנת,  בגאוה  מממנת  את  הגיבורים  ביהודה  ושומרון  שנאבקים  נגד  כל  הנסיגות  נגד  כל   הקניות  נגד  כל  הבגידות  של  היהודים  החלוצים  ביהודה  ושומרון  כי כמובן  גירושם  חלילה  פירושו  של  גירושם של  היהודים  האלו  הוא  שתהיה  מדינה  חמסית  אשפית  טרוריסטית  מוסלמית  נאצית  עצמאית  בלב  ליבה  של  א"י  עם  ירושלים  גבירתה  ח"ו  אז  אנו  חיבים  ליתמוך  בחלוצים  בגיבורים  האלו  ביהודה  ושומרון  שמתנגדים  לכל  זאת, והתנועה שלנו  עושה  זאת  אבל עכשיו  בתוך  הקו הירוק  כביכול  יש  לנו  גיבורים  עכשיו  שמפיצים  את  המסר  שלנו  ואנו  רק  רצינו  לומר  לכם  גור  אריה  ושלמה  אנו  רק  רצינו  להודות  לכם  שהקב"ה  יברך  אתכם  ישמור  עליכם  בשם  כל  תנועת  הימין  אמיתי  אני  מודה  לכם  ומברך  אתכם, ואני  חושב שאנחנו  ניראה  עוד  גיבורים  גם כן  מתוך  התנועה  שלנו  הרבה  יותר גיבורים  עד  שכל  יהודי  יקבל את  המסר  ש'ארץ ישראל    שיכת  אך  ורק  לעם  ישראל  על-פי  תורת  ישראל'  ושצריך  הגירה  ערבית  המונית  מא"י  ושצריך  ערכים  יהודים  וחינוך  יהודי  לכל  ילד יהודי  בארץ  ישראל, ושצריך  סוף  סוף  מדינה  יהודית  אמיתית  ממשלה  יהודית  אמיתית  הנהגה  יהודית  אמיתית  תנועה יהודית אמיתית,  ואם  אתם רוצים  ליראות  תנועה  יהודית  אמיתית  הצטרפו  אלינו  ולפורום  שלנו, להיתראות בפורום  שלנו! 

בקרו  בימין  האמיתי: www.hayamin.org
והצטרפו  לדיונים  בפורום: www.hayamin.org/forum

אם  יש  טעיות  אל  תתבישו להגיד.
שבת  שלום!!!

בס''ד

מורד, זה כל כך נחמד. תודה רבה! יישר כח!