כתב נושא: שורש הבעיה - חוסר החשיפה לעם  (נקרא 2259 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
שורש הבעיה - חוסר החשיפה לעם
« ב- : יולי 03, 2008, 00:15:45 »
אולי מה שאני אגיד ישמע לרבים פה כמובן מאליו. אבל, לדעתי זה רלוונמטי לרוב עם ישראל

אני עד לא מזמן לא נחשפתי לדעות של כהניסטים. דבר יחיד ששמעתי היה "הם קיצוניים מטורפים" בתקשורת השמאלנית. הגעתי ל"ימין האמיתי" ממש במקרה אחרי שראיתי איזה סירטון בYOUTUBE ועל הדרך ממש במקרה לחצתי על הסירטון של חיים בן פסח (עליי להודות באשמה, שמהתחלה לא הבנתי בכלל עד כמה התנועה היא רצינית).
המשכתי תקופה מסויימת לראות עוד ועוד סירטונים של חיים בן פסח עד שבשלב מסויים נכנסתי לאתר ודרכו הגעתי להקלטה של הנאום של רב כהנא ז"ל.
וזה גרם לי למהפך. כל מילה שנאמרה בנאום הייתה שווה זהב. ברגע הזה הבנתי שבעצם הכהניסטים הם הפטריוטים האמיתיים, וממש לא איך שמציגים אותם בתקשורת.

לדעתי כפי שהנאום הזה גרם לי להבנה, ככה הוא יכול לגרום להבנה אצל המון בני ישראל. כל יהודי שפוי יכול להבין את מה שאני הבנתי.
הבעיה היא שלא נותנים במה לכהניסטים בשום מקום.

האם מישהו פנה לתקשורת עם בקשה לתהציג את הדעות הכהניסטיות?
והאם מישהו ניסה לפנות לבית משפט בדרישה לבטל את האיסור להשתתף בבחירות?
שתי הזירות האלה הן אומנם זירות של שמאל, אבל אין סיבה שלא לנצל אותם למטרות שלנו שהן בסופו של דבר - הצלת עם ישראל.
אינטרנט זה כלי חזק, אבל איתו אפשר להגיע רק לחלק מהאנשים. הרוב ניזון מטלויזיה/רדיו וכו'

ניסיתי לפרסם את הכתובת של האתר הימין האמיתי בYNET ומאז התגובות שלי שם לא מתפרסמות בכלל.
אני מנסה לדבר עם החברים/אנשים בעבודה/המשפחה  וכו' על הנושא במטרה לשכנע אותם שהצדק הוא עם הכהניסטים.
« עריכה אחרונה: יולי 03, 2008, 00:23:01 על ידי פטריוט »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #1 ב- : יולי 03, 2008, 09:36:45 »
בן גביר,מרזל,פדרמן קיבלו במה.אנשים הכירו את הרב כהנא זצ"ל.אין אוהד בית"ר ואלה מאות אלפים שלא מכיר את התורה הכהניסטית גירוש ערבים.
אנשים עתרו לבג"ץ בנושא ונדחו.בן גביר הופיע בעבר בתוכניות כמו פופוליטיקה וגם אלישבע פדרמן.נועם פדרמן התארח אצל גיל ריבה.
מרזל ובן גביר מקבלים בעצמם במה בחדשות,בווינט וכו'.
מרבית העם שונאים ערבים ושונאים יותר אחרי כל פיגוע.המצב הפוך חיים נתפס כמתון כי אחרים רוצים להרוג את הערבים ואנו רק לגרש.
הרי אני צריך לריב עם כל גולש חדש שרוצה מחתרת,מוות לערבים בעוד אנו גורסים פינוי-פיצוי.
אנחנו מאד מתונים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #2 ב- : יולי 03, 2008, 10:12:46 »
ישר כוח פטריוט אתה ואני הגענו לפה בערך באותה דרך....
אבל הדבר הראשון שראיתי זה קשר התאומים שמעתי את הרב כהנא נואם וראיתי את הדגל עם האגרוף ואני הייתי המום אני הרגשתי כל כך טוב חשבתי "איזה בן אדם תותח סוף סוף לא עוד יפה נפש פחדן" וממש התאהבתי בנאומים של הרב כהנא ובכל הדרך הזאת.
אח"כ הראו לי סרטון של חיים בן פסח ואמרו לי שזה ממשיך דרכו של הרב כהנא ושוב ראיתי את היופי... ככה המשכתי להסתכל ואחר כך קראתי קצת בפורום והיה מאוד מעניין לקרוא... ואז הצטרפתי לפורום.
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 03, 2008, 10:35:26 »
בס''ד

פטריוט, אתה יהודי חכם. אתה אומר מה שאנו אומרים הרבה זמן. אין חשיפה אמיתית לתנועה שלנו.

אמנם האנטר צודק שיש "חשיפה" מפעם לפעם בתשקורת, אבל זה לא רציני. כשרוב עם ישראל רואים את ברוך מרזל או אנשיו, רוב העם לא מזדהה איתו. מרזל נחשב כקיצוני מדי, קיקיוני מדי, דתי מדי (בין החילוניים), לא דתי מדי (בין החרדים), ושולי מדי. זה לא באשמתו של מרזל. הוא מנסה כמיטב יכולתו מאז שגדול דורנו הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד נרצח לפני 18 שנה. אבל לע''ד מרזל לא מסוגל לארגן תנועה המונית עם רק 10 שניות חשיפה פה ושם בטלוויזיה. ושוב זה לא באשמתו. השיטה הזאת פשוט לא עובדת.

לעומת זאת, לדעתי אנו כן מסוגלים לרכוש תמיכה המונית מהעם הנואש אם ניחשף למספיק אנשים. היה נוח להרבה יהודים מכל המגזרים להיות חלק מתנועתנו. אבל קודם העם חייב לשמוע את המסר באופן רציני כמו שפטריוט עשה. כי כל חייהם הם רק שמעו דברים שליליים עלינו. אם הם היו מבינים שיש לנו את המענה שהם מחפשים, הרבה היו תומכים בנו.

פטריוט, אנו משתמשים באינטרנט כי זה מה שיש לנו. והרבה אנשים מבלים באיטנרנט יותר מבטלוויזיה או רדיו או כל כלי אחר. האינטרנט עצום במיוחד עם בני הנוער, שהם עתידנו. הבעיה היא שאנו נחשפים רק בחלק קטן יחסית באינטרנט.

למשל יש לנו פרסום כעת בערוץ 7. אם היה לנו יותר כסף, גם היינו מפרסמים בוויינט, NRG וכל האתרים האחרים. אז היינו הופכים לתנועה גדולה בע''ה. אני מקווה שנצליח לאסוף יותר ויותר כסף בארה''ב עד שנוכל לפרסם בכל האתרים האלה.

בינתיים, עלינו להפיץ ולפרסם את הפורום כל הזמן. לאט לאט אנו כן גדלים והולכים. זה לא מספיק מהיר, נכון מאוד. אבל אם כולנו נעשה זאת, ההתקדמות תהיה הרבה יותר מהירה.
« עריכה אחרונה: יולי 03, 2008, 10:40:48 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק Polemos

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : יולי 03, 2008, 19:32:58 »
וואלה מסכים עם כל מילה של חיים בן פסח
באמת נכון...
רק אני חושב שצריך קצת להגביר את הקצב...
ואני מבין את הבעיה כי אני בן 16 ו-וואלה לפני כמה שנים לא ידעתי מי אתם מה אתם והאמת שלפני כמה שנים לא היה לי אכפת הרבה...
ואני מבלה יותר זמן על המחשב מאשר על הטלוויזיה כי המחשב שלי זה הטלוויזיה ביחד ..
אני רואה סרטים ,קורא חדשות,לומד קצת היסטוריה ועוד....
עם כל הכבוד ,אני מאמין שהדבר הראשוני שעלינו לעשות הוא להפיץ את השם שלנו...
במקרה אני צפיתי בסרטון אחד ביוטוב סרטון אנטי-ישראלי וכהרגלי התחלתי להגיב ולסמן את הסרטון ופגשתי את אילן...והשאר לא משנה...
מה שאני רוצה להגיד זה שאני 3 שנים ביוטוב ובקושי פגשתי ישראלים והישראלים שאני פגשתי בכלל התענינו בסרטונים אחרים ..אני חושב שאף אחד לא מכיר אותנו לא שומע עלינו ולא משנה כמה אנחנו מסמנים סרטונים אנטי-ישראלים ביוטוב אנחנו לא נקבל תמיכה לא כח לא שום כלום כי אם באמת אנחנו רוצים להתקדם אז עלינו להציב לעצמנו מטרה ראשונה והיא להפיץ את שמנו ולא רק בפרסומות וביוטוב...(כי יש אנשים שלא ממש מעניין אותם דברים אחרים חוץ ממשחקים וסרטים)....
צריך למצוא דרך לתקשר עם אנשים מחוץ ולהסביר להם ולעניין אותם!
אם לא נעשה זאת, לא נתקדם מטר! :knuppel2:

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #5 ב- : יולי 03, 2008, 19:39:24 »
יש הרבה ישראלים פטריוטים ביוטוב הבעיה היא  שהם לא בקבוצות הם מפולגים כל אחד די פרטי....
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : יולי 03, 2008, 19:42:42 »
פטריוט אין ספק שמקומך איתנו!!  :)
אתה באמת בן אדם חכם כמו שחיים אומר
ואני שמח מאוד שמצאת פה בית !!
המטרה שלנו זה להפיץ את האידיאלוגיה הזאת
שזה הסיכוי הכי טוב של עם ישראל!!!!
רק ימין בלי פשרות בלי שחיתויות שלא לוחץ יד לרוצחים
ויושב בבית קפה עם שמאלנים יביא למהפך אמיתי !
רק התנועה הכהניסטית!!