סקר

סקר: האם יש לערבים זכות דמוקרטית להפוך לרוב בארץ ישראל דרך שיעור לידה גבוה?

כן, אם יהיו להם יותר תינוקות מאתנו, הם יהיו הרוב ואנו חייבים לכבד את הכללים הדמוקרטיים המערביים.
2 (8.7%)
לא, יש לערבים 22 מדינות משלהם ויש לנו רק מדינה יהודית אחת. אין לערבים זכות להשאר כדי להפוך לרוב.
21 (91.3%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: האם יש לערבים זכות דמוקרטית להפוך לרוב בא''י?  (נקרא 9621 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
כן אבל לפעמים צריך לחרוג מהדמוקרטיה קצת בשביל לקדם כמה אינטרסים אחרים  :coolsmiley:

אפילו בארה"ב חורגים לפעמים מדמוקרטיה,שיוויון,בלה בלה בלה בלה....

כשצריך אל תהיה כל כך תמים אחי פוליטיקה זה עולם מלוכלך ושום דבר לא עובד חלק....
כמו שהצליחו לעשות חוקים מיוחדים למגזרים חרדיים מסוימים וכמו שהצליחו לעשות חוקים למגזר הערבי...
ככה אפשר לעשות חוקים מסוימים אחרים למגזר הערבי..
כי בינתיים בישראל אין לא שיוויון ולא דמוקרטיה
הדמוקרטיה פוגעת בחופש היהודי והחופש היהודי פוגע בדמוקרטיה.
2 תרבויות לא יכולות להתקיים באותה מדינה ומי שסובר שכן שינסה בכל גופו לחיות עם הערבים בשלום.
איפה שיש ריבוי תרבויות יש מלחמת תרבות.
דמוקרטיה ניתנה לדמוקרטים ולא לאנשים לא דמוקרטים פשוט ולענין.
דמוקרטיה נותנת לערבים לגיטמציה לומר להם שארץ ישראל שייכת להם.
דמוקרטיה זה דבר שנועד לקרוס כי יש בה הרבה פרצות אבטחה.
דמוקרטיה=אין הבדל בין דת גזע ולאום  ויהדות בהמותה מבדילה בין גוי ליהודי ויש עוד הרבה דברים שהיהדות מנוגדת לדמוקטיה.
הדמוקרטיה יורה לעצמה ברגל כי אין לה בררה.
« עריכה אחרונה: יולי 06, 2008, 02:28:36 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק Polemos

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אין סיבה להתעצבן. זכותך לא להסכים איתי, אבל למה להתעצבן כל כך? קח כדור.
ה"דמוקרטיה" הדבילית שלך בסוף תעלה את מפלגת בל"ד לשלטון כשיהיה פה רוב ערבי. לא תוכל לגרש ערבים כי זכותם לגור פה, ככה זה דמוקרטיה - הכל מותר.

כאילו שעכשיו יש דמוקרטיה בישראל, יש פה דקטטורה בולשיבקית שמאלנית קיצונית כמו ברוסיה.
אני בעד דמוקרטיה אמיתית כמו בארה"ב, עם כמה תיקונים. ולא בטמטום הזה שאתה מאמין בו, שבסוף יביא אנשים כמו בראכה או אחמד טיבי לשלטון.

התקשורת ומערכת החינוך מפיצים תעמולה שמאלנית קיצונית ושוטפים לאנשים את המוח, שאחר כך הולכים להצביע לקדימה/עבודה. זאת דמוקרטיה?

קודם כל היא לא דבילית דבר שני אני לא רוצה ערבים ולא בלאד קקי שמקקי
דבר שלישיי זה שרוב העם שקרנים זה לא אשמתי ואני לא רוצה להירגע !
אני לא רוצה ערבים פה אני מאמין בדמוקרטיה בין יהודים ולא בין מוסלמים זה שני דתות לגמרי שונים עמים שונים 2 עמים בתוך מדינה אחת??
לא תודה !
ונראה לי שאתה צריך לקחת כדור זה לא מצחיק אתם מדברים על דקטטורה אבל אתם בעצמכם עיוורים !
למה אתה כל כך בטוח שהייתה בוחר באדם טוב???
אתה חיי בהגדות בסיפורי פלוץ

מנותק Polemos

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
הדמוקרטיה פוגעת בחופש היהודי והחופש היהודי פוגע בדמוקרטיה.
2 תרבויות לא יכולות להתקיים באותה מדינה ומי שסובר שכן שינסה בכל גופו לחיות עם הערבים בשלום.
איפה שיש ריבוי תרבויות יש מלחמת תרבות.
דמוקרטיה ניתנה לדמוקרטים ולא לאנשים לא דמוקרטים פשוט ולענין.
דמוקרטיה נותנת לערבים לגיטמציה לומר להם שארץ ישראל שייכת להם.
דמוקרטיה זה דבר שנועד לקרוס כי יש בה הרבה פרצות אבטחה.
דמוקרטיה=אין הבדל בין דת גזע ולאום  ויהדות בהמותה מבדילה בין גוי ליהודי ויש עוד הרבה דברים שהיהדות מנוגדת לדמוקטיה.
הדמוקרטיה יורה לעצמה ברגל כי אין לה בררה.

"הדמוקרטיה פוגעת בחופש.."לא נכון זה פשוט שיש יהודים מפגרים
"2 תרבויות שונות.."צודק איתך חלקית כי רק נדמה לי שיותר נכון להגיד עמים שונים
"דמוקרטיה..."נכון מאוד אני מסכים איתך דמוקרטיה היא לאנשים חכמים ולאנשים שבאמת רוצים אותה
"דמוקרטיה נותנת לערבים לגיטמציה לומר להם שארץ ישראל שייכת להם". נכון אבל זה פאקינג לא אשמתי שנתנו להם להכנס לארץ
היו צריכים פשוט להגיד שהם סכנה לאומית ולגרשם.
"דמוקרטיה זה דבר שנועד לקרוס כי יש בה הרבה פרצות אבטחה."לא נכון ארי היסטוריה מראה לנו אחרת זה שאתה חיי בתקופה של היטלר בעיה שלך
דברים משתנים!
"דמוקרטיה=אין הבדל בין דת גזע ולאום  ויהדות בהמותה מבדילה בין גוי ליהודי ויש עוד הרבה דברים שהיהדות מנוגדת לדמוקטיה."
מה קשור כי אתה דתי דבר בשימך..
"הדמוקרטיה יורה לעצמה ברגל כי אין לה בררה."כמו שאמרתי אנשים מפגרים

מנותק Polemos

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
א.כמו שאתה אומר בסוף הכל מיד הקב"ה לכן הוא שם עלינו מלך,ובתקופה של שתי המלכים הראשונים זאת הייתה התקופה הכי טובה של עם ישראל לאורך כל ההיסטוריה מין קדימון של גאולה.
ב.איך אני יודע את החכמה שלהם והיושר שלהם אם לא ע"פ מה שהם אומרים? השכלה אתה מתכוון ניירת? אני מעדיף שקרים מאשר נייר.
ג.לא איכפת לי איך אתה קורא לזה כמו שאמרתי,אבל זה ממש לא דמוקרטיה מאחר שאין פה מערכת בחירות,וזה ממש לא דקטטוריה מאחר שהוא לא עולה בדרך של כח לשלטון.
ד.לא בחרתי באף אחד אף פעם.
ה.מי אני שאני יאשים את הקב"ה? יש לי רק את הזכות(ועוד איזו זכות היא) להלל לשבח ולפאר אותו עד כמה שאני יכול.

טוב אז לך תבחר באיזה שמוק שאתה לא מכיר ולא יודע שבסוף יכל להיות שהוא יהיה יותר גרוע מסטלין
ארי אתם כל כך בטוחים בעצמכם שאתם תיבחרו אחד מושלם אז לכו תעשו זאת

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
דמוקרטיה היא לא דבר קדוש מכיוון שכפי שהוכח שוב ושוב, יד מקרים בהם היא נכשלת כשרון חרוץ. אני מחזיק בדעה של אהרון- דמוקרטיה היא זכות שנתנה לאזרחים הנאמנים שח המולדת ולא ניתן לאויבינו מבית ומחוץ להשתמש בה כדי להשמידנו.