אני רוצה להגיב פה בקשר לכמה דברים אבל נראה לי שאני פשוט אחלק את זה לשניים
חלק ראשון:
אני מציאותי ואני למדתי דמוגרפיה וגיאוגרפיה והכל...
תלמדו שזה לא משנה מה אתם רוצים אף אחד לא אכפת ממה שאתם רוצים זה מה שהרוב רוצה...
דמוקרטיה בנויה על יסוד שאומר הרוב הוא הקובע !
תפנימו את זה טוב !

ברגע שיש 70% ערבים במדינה הזאתי הם יצביעו למפגלגות ערביות ויתמכו בהם ואז המפלגות הערביות יהיו יותר חזקות !
לא שאני רוצה את זה ...אבל אני אדם מציאותי ואי אפשר לעשות מה שבראש שלך!
יש את הרצוי ויש את המצוי!!!אבל ביניהם יש הבדל !!ענק!!
דמוקרטיה=שיוויון
כן אתם ואני לא אוהבים אותם אבל מה אני יכל לעשות שהם אזרחי מדינת ישראל?מה אני יכל לעשות?
בחיי אני לא מבין אותכם בכלל!
אתם יודעים מה זה דמוקרטיה?

מה זאת אומרת אזרחות?

אתם מבינים זאת?

במדינה דמוקרטית חל שיוויון לכל ++האזרחים+++ בין אם הם שונים בדתם בצבע עורם או באמונתם ....
זאת הסיבה שאני בחרתי בתשובה 1 כי אי אפשר לעשות מה שבא לנו ככה סתם כי אנחנו מדינה דמוקרטית חא דקטטורית!

קראו מה זה דמוגרפיה...
חלק שני:עם כל הכבוד בן פסח אני רוצה לחלוק עליך כאזרח ישראלי שחיי במדינה דמוקרטית ..
האנטר צודק ב10 סיבות שלו...נכון מסכים

אבל אני אדם כוחני אני אדם שמאמין בכח מאמין בעוצמה אני לא מאמין שאנחנו באחד מן הימים נהפוך לתנועה המונית....
אני לא מאמין שבעזרת סרטונים ופורומים באמת נקבל עוצמה כי יש לנו מתחרים ואני למדתי בחיים זה לא משנה כמה אתה(הכוונהלכל אדם לעצמו) מצליח/מוצלח מה שמשנה הוא שאתה צריך להיות היחידי שמצליח ושכול השאר נכשלים במקום שאתה הצלחת בו!!!!!!!!!!!!!!!!!
כח,עוצמה,נחישות ואמביציה הן המרכיבים להצלחה !

אני באמת מנסה ומשתדל להבין אותך אדון יקר אבל באמת שאני לא מצליח מה זה משנה אם אנחנו נדביק סרטון אחד והאויבים שלנו ידביקו 100

?
קשה לי להבין...אלה דברים שוליים.....לא חשובים כל כך....אני למדתי שלמלחמה צריך שלשה דברים כסף,כסף וכסף
כלי נשק לא חשוב כמו כסף כי כסף קונה נשק..... סרטים ומודעות ומומחים אפשר להתחבר איתם אבל הדרך הכי טובה היא כסף
בשביל תמיכה והפגנת כח צריך כסף.....גם למלחמה צריך כסף...
על כל סרטון שלנו שאנחנו משקיעים בו המון האוייב מוציא 200 סרטונים שהם יותר מושקעים!
למה?
כח עצמה תמיכה מומחים!!צריך לפתוח יותר מחזית אחת צריך לפתוח כמה חזיתות ולהסתער חזיתית!למשל מודעות ענקיות ברחובות ובכבישים!
סליחה אם קצת הגזמתי אבל באמת שאני רוצה שהתנועה שלנו תצליח אני פשוט לא מסכים עם דבריך