סקר

סקר: האם יש לערבים זכות דמוקרטית להפוך לרוב בארץ ישראל דרך שיעור לידה גבוה?

כן, אם יהיו להם יותר תינוקות מאתנו, הם יהיו הרוב ואנו חייבים לכבד את הכללים הדמוקרטיים המערביים.
2 (8.7%)
לא, יש לערבים 22 מדינות משלהם ויש לנו רק מדינה יהודית אחת. אין לערבים זכות להשאר כדי להפוך לרוב.
21 (91.3%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: האם יש לערבים זכות דמוקרטית להפוך לרוב בא''י?  (נקרא 9572 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.
« עריכה אחרונה: יולי 05, 2008, 23:05:20 על ידי נץ וגאה בזה »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
זה לא יקרה ולא קרה.התחלנו 600 אלף ואנו 6 מליון והם פחות רק רבע.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
זה לא יקרה ולא קרה.התחלנו 600 אלף ואנו 6 מליון והם פחות רק רבע.
האנטר מסכים וגם אף אחד לא מבטיח שכמה אלפי יהודים ירצחו על הדרך.
הערבים בסופו של דבר לא יהיו פה אבל השאלה היא איך הם יעלמו?
אי אפשר להשמיד אותנו אבל אפשר לרצוח בכמויות.
« עריכה אחרונה: יולי 01, 2008, 10:44:21 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
לא! רוב הערבים כאן בארץ ישראל הם אפילו לא אזרחים, רוב הערבים כאן הגיעו בשיטות לא חוקיות והתיישבו כאן ללא רשות, יש לגרש אותם כמה שיותר מהר
ולהרוס את כל המאחזים שלהם... :tickedoff: :tickedoff:

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
אם לא יהיה שינוי קיצוני במנה הדמוגרפי של ישראל הערבים לא יהיוא רוב לעולם.
צר לי לאכזב.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
מי לעזאזל הצביע כן?  :???:
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מי לעזאזל הצביע כן?  :???:
אני (תמיד יש סיבה) ::)
שיהיו דיונים מרתקים.
« עריכה אחרונה: יולי 01, 2008, 18:54:26 על ידי אֵיתָן »

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
אני (תמיד יש סיבה) ::)
שיהיו דיונים מרתקים.
חחחח הבנתי אותך  ;D

סבבה אבל מה העמדה שלך?
לאסט אף אם:
יוטיוב:

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חחחח הבנתי אותך  ;D

סבבה אבל מה העמדה שלך?
כי דמוקרטיה היא בלוף ושטות אתה חושב שהערבי מעניין אותו דמוקרטיה.הערבי מבין כח ולא מושגים שיקריים כמו דמוקרטיה וחוקים למינהם.
ברגע שהערבים יהיו פה הרוב אתה חושב שהם בכלל ינסו לעשות בחירות?
הם ישחטו את היהודים.ממתי הערבים נהפכו להומנים כל כך,חח בחירות דמוקרטיות.

ועל פי חוקי הדמוקרטיה המקוריים לערבים אין שום סיבה שהם לא יהוו את הרוב ולהשתלט על ארץ ישראל ר"ל.
הדמוקרטיה היא דבר שנוגד את היהדות ולכן שניהם לא יכולים להתקיים יחד וכל עוד שיש דמוקרטיה לערבים יש "זכות" להילחם על "אדמתם".
הערבים היו פה לפני אבל אנחנו הגענו וכבשנו בחזרה את ארץ ישראל ואני גאה שאני כובש ושכל התקשורת העולמית והתדמית ש"אנחנו היינו פה לפני..." לא עוזרת כי הכל עובד על רייטינג.
על פי חוקי הדמוקרטיה ישראל מדינה גזענית. :2funny:

מדינה יהודית שלא מבדילה בין דת גזע ולאום  :2funny: :2funny: :2funny: ::)

« עריכה אחרונה: יולי 01, 2008, 19:29:45 על ידי אֵיתָן »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
קבוצת המחקר של יורם אטינגר כבר הוכיחה שהאיום הדמוגרפי הוא בלוף.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
קבוצת המחקר של יורם אטינגר כבר הוכיחה שהאיום הדמוגרפי הוא בלוף.

לא שמעתי על כך אבל מן ההיגיון הוא שזה לא בלוף. המוסלמים מתרבים מהר יותר מהיהודים. יש קבוצות אוכלוסייה יהודיות שמתרבות מהר מאוד (חלק מהחרדים והמתנחלים) אבל הבדואים מנטרלים את ההשפעה שלהם כי הם מתרבים לא פחות מהר מהם וכמו כן הם מייבאים נשים מירדן, מצרים ויש"ע כדי להעצים את מתקפת המשובטים שלהם.

מנותק Polemos

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני רוצה להגיב פה בקשר לכמה דברים אבל נראה לי שאני פשוט אחלק את זה לשניים

חלק ראשון:
אני מציאותי ואני למדתי דמוגרפיה וגיאוגרפיה והכל...
תלמדו שזה לא משנה מה אתם רוצים אף אחד לא אכפת ממה שאתם רוצים זה מה שהרוב רוצה...
דמוקרטיה בנויה על יסוד שאומר הרוב הוא הקובע !
תפנימו את זה טוב ! :tickedoff:
ברגע שיש 70% ערבים במדינה הזאתי הם יצביעו למפגלגות ערביות ויתמכו בהם ואז המפלגות הערביות יהיו יותר חזקות !
לא שאני רוצה את זה ...אבל אני אדם מציאותי ואי אפשר לעשות מה שבראש שלך!
יש את הרצוי ויש את המצוי!!!אבל ביניהם יש הבדל !!ענק!!
דמוקרטיה=שיוויון
כן אתם ואני לא אוהבים אותם אבל מה אני יכל לעשות שהם אזרחי מדינת ישראל?מה אני יכל לעשות?
בחיי אני לא מבין אותכם בכלל!
אתם יודעים מה זה דמוקרטיה????מה זאת אומרת אזרחות?????????????אתם מבינים זאת??????? :tickedoff:
במדינה דמוקרטית חל שיוויון  לכל ++האזרחים+++ בין אם הם שונים בדתם בצבע עורם או באמונתם ....
זאת הסיבה שאני בחרתי בתשובה 1 כי אי אפשר לעשות מה שבא לנו ככה סתם כי אנחנו מדינה דמוקרטית חא דקטטורית! :tickedoff:
קראו מה זה דמוגרפיה...

חלק שני:עם כל הכבוד בן פסח אני רוצה לחלוק עליך כאזרח ישראלי שחיי במדינה דמוקרטית ..
האנטר צודק ב10 סיבות שלו...נכון מסכים :V:
אבל אני אדם כוחני אני אדם שמאמין בכח מאמין בעוצמה אני לא מאמין שאנחנו באחד מן הימים נהפוך לתנועה המונית....
אני לא מאמין שבעזרת סרטונים ופורומים באמת נקבל עוצמה כי יש לנו מתחרים ואני למדתי בחיים זה לא משנה כמה אתה(הכוונהלכל אדם לעצמו) מצליח/מוצלח מה שמשנה הוא שאתה צריך להיות היחידי שמצליח ושכול השאר נכשלים במקום שאתה הצלחת בו!!!!!!!!!!!!!!!!!
כח,עוצמה,נחישות ואמביציה הן המרכיבים להצלחה ! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
אני באמת מנסה ומשתדל להבין אותך אדון יקר אבל באמת שאני לא מצליח מה זה משנה אם אנחנו נדביק סרטון אחד והאויבים שלנו ידביקו 100 ????
קשה לי להבין...אלה דברים שוליים.....לא חשובים כל כך....אני למדתי שלמלחמה צריך שלשה דברים כסף,כסף וכסף
כלי נשק לא חשוב כמו כסף כי כסף קונה נשק..... סרטים ומודעות ומומחים אפשר להתחבר איתם אבל הדרך הכי טובה היא כסף
בשביל תמיכה והפגנת כח צריך כסף.....גם למלחמה צריך כסף...
על כל סרטון שלנו שאנחנו משקיעים בו המון האוייב מוציא 200 סרטונים שהם יותר מושקעים!
למה?
כח עצמה תמיכה מומחים!!צריך לפתוח יותר מחזית אחת צריך לפתוח כמה חזיתות ולהסתער חזיתית!למשל מודעות ענקיות ברחובות ובכבישים!

סליחה אם קצת הגזמתי אבל באמת שאני רוצה שהתנועה שלנו תצליח אני פשוט לא מסכים עם דבריך

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
האם  לא  עלתה  אצלכם  פעם  שאלה  מדוע התורה הקדושה  שהיא בעצם  אמורה  להיות  ספר  חוקים  פותחת  באיך שניברא העולם?
אז  אחד  מהתשובות  רש"י  נותן  ואומר: שזה  בא  להגיד  לנו  שכל  העולם  שייך  לו  ואם  הוא מחליט  לת  איזה שהוא  חלק  מהעולם לעם  מסוים  כך  זה אמור  להיות, והקב"ה  החליט  שארץ  ישראל  תהיה  שיכת  לעם  שיראל  לכן אין שום  זכות  לערבים  להיות  כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנותק Polemos

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
האם  לא  עלתה  אצלכם  פעם  שאלה  מדוע התורה הקדושה  שהיא בעצם  אמורה  להיות  ספר  חוקים  פותחת  באיך שניברא העולם?
אז  אחד  מהתשובות  רש"י  נותן  ואומר: שזה  בא  להגיד  לנו  שכל  העולם  שייך  לו  ואם  הוא מחליט  לת  איזה שהוא  חלק  מהעולם לעם  מסוים  כך  זה אמור  להיות, והקב"ה  החליט  שארץ  ישראל  תהיה  שיכת  לעם  שיראל  לכן אין שום  זכות  לערבים  להיות  כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

צודק איתך 100 % לכן יש לנו פה מלחמה בגלוי ומלחמה נסתרת :V:
נראה לי שאני אפתח אשכול על זה  :tickedoff:

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
דמוקרטיה איננה שלטון הרוב אלא איזונים ובלמים.תתפלאו גם עם 70 מנדטים לימין בג"ץ עם 10 שמאלנים ליברלים ישלוט כאן.אפילו להרוס בית של מחבל אי אפשר בלי אישור שלהם,אי אפשר לגרש,אי אפשר להוציא להורג,אי אפשר לכלוא מחבלים.
לערבים יש זכות מסוימת על הארץ כי ישמעאל נימול ולכן תהיה מלחמה 400 שנה על הארץ והיהודים ינצחו ויגרשו את המוסלמים,זה מהתלמוד.
אמורה להיות הפרדת רשויות בישראל אבל הרשות השופטת חזקה מהמחוקקת.בייניש הרבה יותר חזקה ומשפיעה מאולמרט והרבה יותר שמאלנית מביילין.גם היא כלבה ביצ'ית רעה וקשה.
אפילו לפרידמן קשה להתמודד מול המאפיה השמאלנית.
הבא להורגך השכם להורגו

Aaron

• אורח
צריכה להיות דמוקרטיה בין האזרחים היהודים בישראל, ז"א שיוויון בין כל המגזרים והעדות היהודיות. כלפי חוץ וכלפי ערבים שגרים בישראל צריכה להיות דקטטורה.

מנותק Polemos

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
צריכה להיות דמוקרטיה בין האזרחים היהודים בישראל, ז"א שיוויון בין כל המגזרים והעדות היהודיות. כלפי חוץ וכלפי ערבים שגרים בישראל צריכה להיות דקטטורה.

איזה גועל... :tickedoff:
דקטטורה אתה יודע מה זה בכלל??אתה יודע שה' הזהיר אותנו לא לשים עלינו מלך בשר ודם  שישלוט עלינו כמו הגויים...
עכשיו דברים השתנו כן היום בחלק מהעולם יש דמוקרטיה והכל......אבל עדין כנראה אתה לא יודע מה זה !
זה שיש אנשים דפוקים במדינה שלנו זה לא אומר שדמוקרטיה היא חרא  :idiot2:
זה שאתה בוחר במנהיגים דפוקים זה אשמתך בלבד ולא אשמת הדמוקרטיה!!!
ותאמין לי אם היה עולה לשלטון איזה שמאלן אחד תאמין לי שאתה הייתה דופק לעצמך כדור בראש כי לדקטטור לא אכפת הרבה מה אתה או מי אתה הוא פשוט ירצח אותך בלי למצמץ ממש כמו סטלין היטלר סדאם חוסין ועוד!!!!!!!! :tickedoff:
דמוקרטיה היא הדבר הכי נפלא שיש !!!סתכל על היוונים של פעם ועל הרומאים של פעם........תזכור שזה לא המדליה שמכבדת את האדם זה האדם שמכבד את את המדליה......
זכור זאת :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

מנותק Polemos

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
דמוקרטיה איננה שלטון הרוב אלא איזונים ובלמים.תתפלאו גם עם 70 מנדטים לימין בג"ץ עם 10 שמאלנים ליברלים ישלוט כאן.אפילו להרוס בית של מחבל אי אפשר בלי אישור שלהם,אי אפשר לגרש,אי אפשר להוציא להורג,אי אפשר לכלוא מחבלים.
לערבים יש זכות מסוימת על הארץ כי ישמעאל נימול ולכן תהיה מלחמה 400 שנה על הארץ והיהודים ינצחו ויגרשו את המוסלמים,זה מהתלמוד.
אמורה להיות הפרדת רשויות בישראל אבל הרשות השופטת חזקה מהמחוקקת.בייניש הרבה יותר חזקה ומשפיעה מאולמרט והרבה יותר שמאלנית מביילין.גם היא כלבה ביצ'ית רעה וקשה.
אפילו לפרידמן קשה להתמודד מול המאפיה השמאלנית.

לא מסכים איתך בכלל זה פשוט שיש לנו מנהיגים מפגרים ותפסיקו להתבכיין על איך שדקטטורה הייתה יכולה להיות יותר טובה מדמוקרטיה זה פשוט חולני
 :tickedoff: :tickedoff: :idiot2: :idiot2:
אנחנו בוחרים באנשים מפגרים ומה שקורה זה שיש אנשים מפגרים שמנהיגים אותנו...

מנותק Juda-Yoda

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
דקטטורה אתה יודע מה זה בכלל??אתה יודע שה' הזהיר אותנו לא לשים עלינו מלך בשר ודם  שישלוט עלינו כמו הגויים...
עכשיו דברים השתנו כן היום בחלק מהעולם יש דמוקרטיה והכל......אבל עדין כנראה אתה לא יודע מה זה !
ותאמין לי אם היה עולה לשלטון איזה שמאלן אחד תאמין לי שאתה הייתה דופק לעצמך כדור בראש כי לדקטטור לא אכפת הרבה מה אתה או מי אתה הוא פשוט ירצח אותך בלי למצמץ ממש כמו סטלין היטלר סדאם חוסין ועוד!!!!!!!! :tickedoff:
דמוקרטיה היא הדבר הכי נפלא שיש !!!סתכל על היוונים של פעם ועל הרומאים של פעם........תזכור שזה לא המדליה שמכבדת את האדם זה האדם שמכבד את את המדליה......

א. לא הבנת אותו הוא אומר שפה צריכה להיות דמוקרטיה אבל עם הערבים לא,מה זה אומר? שהו לא מחשיב את הערבים כחלק ממדינת ישראל!
ב.אתה טועה הקב"ה שם עלינו מלך בשר ודם,או הזהיר לא לעשות אותו אליל ר"ל כמו שהיה נהוג בעבר.
ג.דמוקטריה זה לא דבר נפלא לפחות לא היום,כי מאחר שהנהיגים שלך אינם דוברי אמת זה פשוט שטותי לפני הבחירות הם יכולים להגיד מה שבראש שלהם וגם אם זה מה שהם מתכוונים לעשות והם לא סתם מזיינים בשכל הם יכולים למצוא את עצמם כפופים לכל מיני חוקים מטומטמים שהמנהגים שלפני זה עשו או שהכנסת וכו' וכו'....בכל מקרה לפי דעתי צריך למצוא מנהיג אחד טוב ולשים אותו נשיא\מלך\ראש ממשלה איך שתרצה לקרוא לזה על כל ישראל,כל השיטות הם שטוטיות בסופו של דבר,ואותו מנהיג יבחר לרוח עיניו את עוזריו וכו' וכו' וכמובן שתיהיה חלוקת כח בינו לבינהם,אבל הוא לא צריך להיות רק חכם זה בכלל לא העניין מעל הכל הוא צריך להיות אוהב ישראל.
תורה צווה לנו משה מורשה,קהלת יעקב.
קרוב אלייך הדבר מאד בפיך ובלבבך לעשותו.
יגעתי ולא מצאתי - אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי - אל תאמין, יגעתי ומצאתי - תאמין.
בכל דור ודור חייב אדם לראות עצמו כאילו הוא יצא ממצרים.
בראשית ברא ה' את השמים ואת הארץ.
שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד.

מנותק Polemos

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
א. לא הבנת אותו הוא אומר שפה צריכה להיות דמוקרטיה אבל עם הערבים לא,מה זה אומר? שהו לא מחשיב את הערבים כחלק ממדינת ישראל!
ב.אתה טועה הקב"ה שם עלינו מלך בשר ודם,או הזהיר לא לעשות אותו אליל ר"ל כמו שהיה נהוג בעבר.
ג.דמוקטריה זה לא דבר נפלא לפחות לא היום,כי מאחר שהנהיגים שלך אינם דוברי אמת זה פשוט שטותי לפני הבחירות הם יכולים להגיד מה שבראש שלהם וגם אם זה מה שהם מתכוונים לעשות והם לא סתם מזיינים בשכל הם יכולים למצוא את עצמם כפופים לכל מיני חוקים מטומטמים שהמנהגים שלפני זה עשו או שהכנסת וכו' וכו'....בכל מקרה לפי דעתי צריך למצוא מנהיג אחד טוב ולשים אותו נשיא\מלך\ראש ממשלה איך שתרצה לקרוא לזה על כל ישראל,כל השיטות הם שטוטיות בסופו של דבר,ואותו מנהיג יבחר לרוח עיניו את עוזריו וכו' וכו' וכמובן שתיהיה חלוקת כח בינו לבינהם,אבל הוא לא צריך להיות רק חכם זה בכלל לא העניין מעל הכל הוא צריך להיות אוהב ישראל.

אני לא טועה כי בספר שמואל א רשום לנו אחרי ששמואל זקן ובניו לא הלכו אחריו הם(בני ישראל) ביקשו ממנו מלך"ככל הגויים"שמואל הפציר בהם והם סרבו והוא הלך לה' ודיבר איתו ואמר לו שיגיד להם את משפט המלך"ואת בנותיכם תתנו למלך לשפחות ואת שדותיכם....."מה אתה מדבר ??תבדוק!!

מה קשור?
אז אתה מתכוון פשוט לדמוקרטיה עם סגנון אחר אבל עדין דמוקרטית פשוט יש כל מיני יש דמוקרטית סוציאליסטית יש קפיטליסטית יש עם דרך רפובלקנית יש הרבה
זה שאתה בחרת במנהיגים דפוקים שעשו 120 חברי כנסת זה לא אשמתי אפשר פשוט לבחור ברפובליקה כמו כנסת רק עם הרבה פחות אנשים ומחוץ מזה אתה בוחר את חברי הכנסת אל תבחר אותם על פי מה שהם אומרים!!תבחר על פי החכמה שלהם על פי היושר שלהם על פי ההשכלה שלהם!!!
וכן אני מסכים איתך שחייב להיות אוהב ישראל מסכים איתך 200% :V:!
ואיזה חוקים אתה מדבר אין  שום חוקים המגבילים אותו לעשות סדר בעצמו.....הוא יכל לפטר שרים יכל לפטר עוזרים....
נכון שדיקטטור יכל לעשות מה שבא לו......
ומחוץ מזה אני לא אשם שחברי הכנסת הדפוקים אישרו שאפשר שיהיו 70 מפלגות אני לא אשם ולא הדמוקרטיה סליחה ...
אפשר לצמצם את זה ל10...נכון שבדיקטטורה מספיק רק אחת מסכים איתך ...אבל אתה לא חייב 70 מפלגות ואתה לא חייב 120 חברי כנסת !
ומותר לך לבחון ולבדוק את האנשים שאתה בוחר זכותך!
זה שיש לנו אנשים חסרי שכל במדינה הזאתי וואלה לך תאשים את אלוהים  שברא אותם לא את הדמוקרטיה ^- :tickedoff:

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אני לא טועה כי בספר שמואל א רשום לנו אחרי ששמואל זקן ובניו לא הלכו אחריו הם(בני ישראל) ביקשו ממנו מלך"ככל הגויים"שמואל הפציר בהם והם סרבו והוא הלך לה' ודיבר איתו ואמר לו שיגיד להם את משפט המלך"ואת בנותיכם תתנו למלך לשפחות ואת שדותיכם....."מה אתה מדבר ??תבדוק!!

מה קשור?
אז אתה מתכוון פשוט לדמוקרטיה עם סגנון אחר אבל עדין דמוקרטית פשוט יש כל מיני יש דמוקרטית סוציאליסטית יש קפיטליסטית יש עם דרך רפובלקנית יש הרבה
זה שאתה בחרת במנהיגים דפוקים שעשו 120 חברי כנסת זה לא אשמתי אפשר פשוט לבחור ברפובליקה כמו כנסת רק עם הרבה פחות אנשים ומחוץ מזה אתה בוחר את חברי הכנסת אל תבחר אותם על פי מה שהם אומרים!!תבחר על פי החכמה שלהם על פי היושר שלהם על פי ההשכלה שלהם!!!
ואיזה חוקים אתה מדבר אין  שום חוקים המגבילים אותו לעשות סדר בעצמו.....הוא יכל לפטר שרים יכל לפטר עוזרים....
ומחוץ מזה אני לא אשם שחברי הכנסת הדפוקים אישרו שאפשר שיהיו 70 מפלגות אני לא אשם ולא הדמוקרטיה סליחה ...
אפשר לצמצם את זה ל10...נכון שבדיקטטורה מספיק רק אחת מסכים איתך ...אבל אתה לא חייב 70 מפלגות ואתה לא חייב 120 חברי כנסת !
זה שיש לנו אנשים חסרי שכל במדינה הזאתי וואלה לך תאשים את אלוהים  שברא אותם לא את הדמוקרטיה ^- :tickedoff:
דמוקרטיה?
איה הייתה הדמוקרטיה כשאדולף היטלר תפס את השלטון?
איה הייתה הדמוקרטיה כשולדימיר איליץ' לנין זרק את המנשביקים ושאר המפלגות מה"דומא" (בית הנבחרים הרוסי אחרי נפילת הצאר ניקולאי השני)?
איה הייתה הדמוקרטיה בהתנהלותם של המשטרים הנ"ל מול הגרמנים בכל הפיאסקו של עליית היטלר לשלטון ועד שלהי משטרו? (מה שמראה את חוסר היכולת וההתמודדות של דמוקרטיות עם חיי מדף של 4 שנים מה שלא מאפשר תכנון ארוך טווח ואורך נשימה מול התנהלות משטר ריכוזי יהיה זהותו אשר יהיה, אשר מאפשר את זה ומתנהל מול דמוקרטיות ומשיג את כל אשר הוא רוצה).
איה הייתה הדמוקרטיה כאשר מחמוד עבאס (אבו מאזן) החליט לבטל את תוצאות הבחירות ולהדיח את חמאס מהשלטון ביו"ש?
איה הייתה הדמוקרטיה כאשר עלתה המפלגה האיסלמית לשלטון באלג'יריה ואז הצבא נאלץ לבטל את הבחירות בכח הזרוע והלכו משם למלחמת אזרחים?
איה הייתה הדמוקטריה בתורכיה כאשר קרה דבר דומ לאלג'יריה רק ללא מלחמת האזרחים?
איה הייתה הדמוקרטיה כאשר בן גוריון ושות' השתלטו על כל מוסדות המדינה ודחקו את כל האופוזיציה שלםה משם וכן גם השימוש הנלוז בפנקס האדום?
איה הייתה הדמוקרטיה כאשר ולדימיר פוטין השתלט על רוסיה בדרכים דמוקרטיות?
איה הייתה הדמוקרטיה בארה"ב אם צארלס לינדברג היה מתמודד לנשיאות ארה"ב בשעתו מול רוזוולט ולא הליצן ווילקי?
איה הייתה הדמוקרטיה בגרמניה המערבית כאשר זו התנהלה בצורה כל כך "מושלמת" באירוע בטבח ספורטאי ישראל במינכן 1972?
איה הייתה הדמוקרטיה במצרים שגם בצורה מוגבלת מאוד ומאוד לא הוגנת וחופשיה, תנועת האחים המוסלמים קיבלו 20% מהמושבים בפרלמנט המצרי?

לא תודה, אין לי מה לגונן על הדמוקרטיה, אני בעדיף בכל יום בשבוע מונרכיה תאוקטרית או לכל הפחות רפובליקה נשיאותית כפי שהובטחה לעם היהודי מימים ימימה, ולא את הכאילו "דמוקרטיה" (ואין כאן דמוקרטיה, זה בלוף)  שיש בישראל.
« עריכה אחרונה: יולי 06, 2008, 01:24:21 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

Aaron

• אורח

אין סיבה להתעצבן. זכותך לא להסכים איתי, אבל למה להתעצבן כל כך? קח כדור.
ה"דמוקרטיה" הדבילית שלך בסוף תעלה את מפלגת בל"ד לשלטון כשיהיה פה רוב ערבי. לא תוכל לגרש ערבים כי זכותם לגור פה, ככה זה דמוקרטיה - הכל מותר.

כאילו שעכשיו יש דמוקרטיה בישראל, יש פה דקטטורה בולשיבקית שמאלנית קיצונית כמו ברוסיה.
אני בעד דמוקרטיה אמיתית כמו בארה"ב, עם כמה תיקונים. ולא בטמטום הזה שאתה מאמין בו, שבסוף יביא אנשים כמו בראכה או אחמד טיבי לשלטון.

התקשורת ומערכת החינוך מפיצים תעמולה שמאלנית קיצונית ושוטפים לאנשים את המוח, שאחר כך הולכים להצביע לקדימה/עבודה. זאת דמוקרטיה?
« עריכה אחרונה: יולי 06, 2008, 01:07:53 על ידי אהרֹן »

מנותק Juda-Yoda

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *

מה קשור?

א.כמו שאתה אומר בסוף הכל מיד הקב"ה לכן הוא שם עלינו מלך,ובתקופה של שתי המלכים הראשונים זאת הייתה התקופה הכי טובה של עם ישראל לאורך כל ההיסטוריה מין קדימון של גאולה.
ב.איך אני יודע את החכמה שלהם והיושר שלהם אם לא ע"פ מה שהם אומרים? השכלה אתה מתכוון ניירת? אני מעדיף שקרים מאשר נייר.
ג.לא איכפת לי איך אתה קורא לזה כמו שאמרתי,אבל זה ממש לא דמוקרטיה מאחר שאין פה מערכת בחירות,וזה ממש לא דקטטוריה מאחר שהוא לא עולה בדרך של כח לשלטון.
ד.לא בחרתי באף אחד אף פעם.
ה.מי אני שאני יאשים את הקב"ה? יש לי רק את הזכות(ועוד איזו זכות היא) להלל לשבח ולפאר אותו עד כמה שאני יכול.
« עריכה אחרונה: יולי 06, 2008, 01:06:09 על ידי Juda-Yoda »
תורה צווה לנו משה מורשה,קהלת יעקב.
קרוב אלייך הדבר מאד בפיך ובלבבך לעשותו.
יגעתי ולא מצאתי - אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי - אל תאמין, יגעתי ומצאתי - תאמין.
בכל דור ודור חייב אדם לראות עצמו כאילו הוא יצא ממצרים.
בראשית ברא ה' את השמים ואת הארץ.
שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
אני רוצה להגיב פה בקשר לכמה דברים אבל נראה לי שאני פשוט אחלק את זה לשניים

כן אבל לפעמים צריך לחרוג מהדמוקרטיה קצת בשביל לקדם כמה אינטרסים אחרים  :coolsmiley:

אפילו בארה"ב חורגים לפעמים מדמוקרטיה,שיוויון,בלה בלה בלה בלה....

כשצריך אל תהיה כל כך תמים אחי פוליטיקה זה עולם מלוכלך ושום דבר לא עובד חלק....
כמו שהצליחו לעשות חוקים מיוחדים למגזרים חרדיים מסוימים וכמו שהצליחו לעשות חוקים למגזר הערבי...
ככה אפשר לעשות חוקים מסוימים אחרים למגזר הערבי..
כי בינתיים בישראל אין לא שיוויון ולא דמוקרטיה
לאסט אף אם:
יוטיוב: