0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
ענק ביותר, אילן208!!!כל הכבוד לך! זה מרשים ואפקטיבי ביותר! פשוט מעורר השתוממות!!אגב, מאיפה המוסיקה?
הראשונה הגיעה מאלבון מטאל של MANOWAR אבל זה שיר שכולו מוזיקה קלאסית ובכלל לא מטאל...והשיר השני הוא מטאל כבר של סאבאתון שזה להקה שתומכת במערב עם זה בישראל או ארה"ב ותמיד תומכת ב"צד הטוב"זה שיר תמיכה שלהם לישראל במלחמת ששת הימים
פששש.. כל הכבוד להם. זאת להקה אמריקאית לגמרי?
האמתי זה להקה שוודיתMANOWAR אמריקאים SABATON שוודיםדרך אגב שלחתי לך הצעת חברות ביוטוב.תעשה לי SUBSCRIBE אה? אני רוצה להגיע ל 100 מנויים
יישר כוח אילן, אבל למה יש בסוף את דיר החזירים המוכר בשם "מסגד אל-עומאר" הנXצי שנועד להתגרות בנו? אם כבר את הכותל היית צריך לעשות שייראו..
להקה שוודית אוהדת ישראל? מקליטה שירים על "מלחמות ישראל"?? יש דבר כזה? באמת?! שכה יהיה לי ולחתול שלי טוב... שוודים כהניסטים.. רגע, אני מוכרח להבין: הם יהודים שחיים בשוודיה? מי הם בעצם?אעשה Subscribe...
לא הם לא יהודים...הם לא כל כך כהניסטים גם הם פשוט עושים שירים מזוויות ריאה שונות במלחמה.הפעם הם החליטו לעשות על ישראל ורואים שהם מאוד מכבדים את ישראל דרך השיר הזה.אבל זה השיר היחיד שלהם על מלחמה של ישראל....הרוב זה מלחמת העולם השניה אבל יש להם שירים מזוויות ריאה שונות.נגיד רוב השירים שלהם זה על הסובייטים שנלחמו בנאצים.יש להם כמובן שיר אחד על הפלישה של האמריקאים לנורמנדי ב 1944.ובאלבום החדש יש להם שיר שנקרא GHOST DIVISION שזה על ה SS PANZER ELITE הגרמני והנה שיר מהצד של הרוסים דווקא: הם לא ממש מתעניינים פוליטית הם יותר מתעניינים במלחמה והעיסוק שלהם הוא בלחימה.תמיד בהופעות הם מופיעים כולם במכנסיים צבאיים.אבל יש להם שיר אחד די פוליטי שנקרא IN THE NAME OF GOD הם לא אומרים את המילה "מוסלמים" שם אבל זה ברור למי הם מתכוונים שם: