כתב נושא: הקמת מרכז רוחני יהודי לאומי בא"י  (נקרא 2212 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עיט

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
הקמת מרכז רוחני יהודי לאומי בא"י
« ב- : יוני 26, 2008, 18:09:16 »
שלום חיים היקר ולכל משתתפי הפורום
מה היא עמדתכם לגבי הקמת מרכז יהודי ציוני רוחני בארץ ישראל שיאחד את העם וילחם בשמאלנות הנפשעת?
השמאלנים לצערנו נולדו למשפחות לא דתיות שאינן שומרות על כשרות על שבת ועל מצוות בכלל ולא גדלו על ערכי היהדות הם חונכו לפי תפיסות מיושנות ממזרח אירופה כמו קומוניזם לדוגמה.
 קראתי על אחד העם למרות שהיה חילוני הוא טען שיש להקים בארץ ישראל מרכז רוחני לכל היהודים בעולם,אני חושב למרות שחזר בשאלה הוא בתוך תוכו אהב את הדת האמין בה' ורצה לקרב את היהודים מהזרמים האחרים שלא חונכו על ברכי היהדות לאהבת ארץ ישראל בזה הוא ראה דבק לכל העם והוא צדק כי אם היה לנו מרכז כזה שכל ילד בבה"יס היה מתחנך לפי ערכיו מספר השמאלנים במידה היה זניח.
אני יודע שהמרכז הרוחני של העם הוא בירושלים בבית המקדש אבל לצערי אי אפשר להקים אתו כי הערבים הקימו על חורבותיו את המסגד הצועני שלהם( אני מקווה ב"ה שיקום על חורבות המסגד המזעזע הזה).
אז לפי דעתי המרכז הרוחני יחנך לאהבת הבורא ואהבת ארץ ישראל(בדרך כלל מי שירא את ה' אוהב את ארץ ישראל כי היא הארץ המובטחת ממנו לנו עם ישראל),אבותינו שבו לארץ לא כמו המהגרים הגויים שנעו ממדינה למדינה הם באו למקום דל ומלא ביצות כי התחנכו על הפסוק "וַיֹּאמֶר יְהוָה אֶל-אַבְרָם, לֶךְ-לְךָ מֵאַרְצְךָ וּמִמּוֹלַדְתְּךָ וּמִבֵּית אָבִיךָ, אֶל-הָאָרֶץ, אֲשֶׁר אַרְאֶךָּ".דרך הדת הם הבינו שמקומם פה ולא בחו"ל.

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
« להגיב #1 ב- : יוני 26, 2008, 18:53:43 »
זה מזכיר לי את האידאולוגיה של אחד העם.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #2 ב- : יוני 26, 2008, 18:56:06 »
נשמע טוב.. :) :)