אני לא סובל סרטים ישראליים, כי תמיד לועגים בהם לאשכנזים. זה הגיע לי עד כאן. זה שמפארים בהם את המזרחיים, זה לא איכפת לי, אבל ברגע שהם גם מחרבנים על האשכנזים, זה:
1. בלתי נסלח. בלתי נסבל.
2. מהווה הסימן לכך שזהו בעצם ניסיון לשרש קומוניזם בראשים של חצי מהמדינה. (להשניא קבוצה אחת בעם, על קבוצה אחרת בעם.)
סרטים ישראלים קלאסיים יכולים מאד להיות עיקר הסיבה לשנאה הנוראה כלפיי האשכנזים היום. לא מאמינים לי? לכו לבתי הספר. אשמח לגלות שטעיתי. (ואל תגידו לי 'בקיבוצים זה לא ככה', אני יודע שבקיבוצים זה לא ככה. אני מדבר על בית ספר ישראלי עירוני חילוני. - שהוא בית הספר השכיח ביותר בארץ הזאת.)
אני מדבר על דקה 23:30 והלאה. לא על כל הסרטון. *זאת* גאונות בעיניי. *זה* בידור.
ודווקא עכשיו השנאה לאשכנזים היא בשיאה. אנשים כמו אבא שלי, שהם עבדים של הטלויזיה. אבא שלי מזרחי, הוא מעריך את יום השואה מאד, והוא התחתן עם פולניה, התגרש, וכעת נשוי לרומניה (בלונדינית עיניים כחולות). אבל... הוא *עדיין* עבד של הטלויזיה. וכשמסיתים בטלויזיה חזק נגד אשכנזים (וזה *תמיד* נגד אשכנזים, כי אני מדבר על היום, ולא על לפני 60 שנה.) אז גם הוא מתחיל להגיד "אשכנזים" באותה נימה מזלזלת.
בלתי. נסבל!!! כאילו השואה והערבים לא היו מספיק גרועים כלפיי יהדות אירופה, באה התקשורת בשביל להסיט את המזרחיים נגד האשכנזים על מנת לסיים את המלאכה. מי לעזאזל מנהל את הטלויזיה הזאת בין כה וכה?
בן פסח לא יליד הארץ. אין לו שום מושג שתופעה כזאת בכלל קיימת. אבל הוא יכול לנחש שהיא קיימת אם הוא רק יפנים שכל דבר רע מארה"ב מועתק פי 2 יותר חזק אל ישראל. ובן פסח יודע מה קורה במאבק ה- 'שחורים נגד לבנים' בארה"ב. ג'זי ג'קסון וכל שאר הנבלות. הנה: ראש ממשלה שחור. בהצלחה...
לנו גם הייתה ראש ממשלה אישה.. זה עוד יותר טוב.. השראה להיטלרי קלינטון. (וממתי יש 2 מועמדים לדמוקרטים, ורק מועמד 1 לרפובליקנים? זו לא סוג של רמאות? ובמקרה אחד זה אישה לבנה, והשני זה גבר שחור? האם זה יכול היה להיות אישה שחורה וגבר לבן? לא נראה לי. בארץ זה 'מרוקאי' ו- 'פולניה'. אותו דבר. משום מה אני מעדיף מרוקאית ופולני.)
ומשהו גדול לגבי אלה שמחפשים את עצמם בהודו, ומחפשים רוחניות אלטרנטיבית וכל זה:
זה פשוט טוב. כל ה"כוח המאגי" של המזרח. זה לא רק המוסלמים והנוצרים שהעתיקו מאיתנו. מסתבר...