0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
הכל אינטרסים...לך תדע מה הם יפסידו אם הם ילכו נגד הממשלה?.אולי יש איזה קומבינה מתחת לשולחן שאף אחד לא יודע...
למה לנו לעזור לאופוזיציה להחליף את סמולמרט, האם מחליפו יהיה עדיף? אני חושב שלא, כי סמולמרט לא מסוגל לבצע כמעט מהלכים מדיניים.
לא להחליף את שמאלמרט, אלא להחליף את כל הממשלה, להעיף את קדימה והעבודה מחוץ לממשלה.לדעתי עדיף ממשלה שמורכבת מליכוד, ישראל ביתינו ואיחוד לאומי, מאשר מה שיש עכשיו. כמו שג'ון מקיין עדיף על חוסיין אובאמה... הרע במיעוטו...
אולמרט כל כך גרוע שהוא לא מצליח לקדם אפילו אינטרסים שמאלנים לא רק ימנים,לכן בצורה כלשהי עדיף שיהיה לנו את אולמרט מאשר עבודה....בינתיים רבין הצליח לחתום על אוסלו אולמרט לא הצליח כלום....
נקודה מעניינת חח.. לא חשבתי על זה =/אך מצבינו גרוע אם אנחנו מספקים במנהיג " לא פופלרי " חחחחח זוכרים שהוא אמר את זה ??
הוא פופולרי בקטגוריית הטמטום....
חחחחח ואני עוד הכי רגוע שאני יושב בבית ורואה טלויזיהואז מראים את אהוד אולמרט אחרי שהוא לא יושן יומיים שהוא עוד שנייה נרדם שהעיניים שלו נעצמות והוא נראה כמומסומם שיש לו שק מתחת לכל עין- אז זה מרגיע אותישגורל העם נמצא בידיו...ודרך אגב הוא גם פופולרי בקטגוריית הכיעור.
למה לא מארגנים הפגנות המוניות להפלת הממשלה?למה לא חוסמים כבישים? למה אין שביתות? כלום לא זז פה, כולם אדישים.