חדשות ודיונים > דיון כללי

המאבק למען יהונתן פולארד

<< < (3/4) > >>

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: איתן על ינואר 30, 2007, 15:12:16 ---זה היה  לפני  יותר  מחודשיים\
תאמת אתה  צודק
יש  לי תקבלה במחשב
אני  יישלח למנהל של האתר

--- סוף ציטוט ---
אז מה גם אם זה היה לפני שנתיים אתה תרמת זה מגיע לך!

liorso:
לפי דעתי לא כדאי לתרום ממיטב כספכם לתנועה הזאת. לפי דעתי היא לא מפיקה את המירב מהכסף היקר הזה!

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: liorso על ינואר 30, 2007, 15:35:41 ---לפי דעתי לא כדאי לתרום ממיטב כספכם לתנועה הזאת. לפי דעתי היא לא מפיקה את המירב מהכסף היקר הזה!

--- סוף ציטוט ---
בכל זאת זו תרומה צנועה, ואי אפשר לדעת מה יקרה אולי בעזרת ה' בסוך במאבק קשה הוא ישתחרר אין לדעת.
ולפחות מי שתורם יודע שהוא תרם למאבק והוא עם הרגשה טובה ובכל זאת זו לא תרומה כל כך גדולה 30 ש"ח.

liorso:

--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 30, 2007, 15:43:46 ---
--- ציטוט של: liorso על ינואר 30, 2007, 15:35:41 ---לפי דעתי לא כדאי לתרום ממיטב כספכם לתנועה הזאת. לפי דעתי היא לא מפיקה את המירב מהכסף היקר הזה!

--- סוף ציטוט ---
בכל זאת זו תרומה צנועה, ואי אפשר לדעת מה יקרה אולי בעזרת ה' בסוך במאבק קשה הוא ישתחרר

--- סוף ציטוט ---

אין לי ספק שאחרי מאבק קשה הוא ישתחרר אבל איפה המאבק הקשה הזה בדיוק? כמה פעמים שמעת עליהם בתיקשורת לאחרונה? אתה גולש כל הזמן בYNET כמה כתבות על יהונתן פולארד או האירגון הזה קראת?
אני לא רואה מצדם שום מאבק ובטח שלא קשה. הם מתנהגים כמו חובבנים בדברים יותר מידי רציניים, אני זוכר שלפני כשנה הם יצאו במסע שכל אחד יוסיף לשם משפחתו את שם המשפחה "פולארד" זה כמובן לא מאבק ולא כלום אולי הזדהות אבל הזדהות עם אדם כמוהו ושסובל כמוהו לא צריכה להיות בצורה כזאת סימלית. אבל נגיד שזה מאבק אפילו את זה הם ביטלו אחרי שבוע כי הם הבינו שזה בלתי אפשרי, אז למה הם לא בדקו את זה לפני שהם מפרסמים את זה באינטרנט ושולחים לכולם "לשנות את שם המשפחה". זה ממש לא רציני וחובבני.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: liorso על ינואר 30, 2007, 15:48:49 ---
--- ציטוט של: כהנא צדק! על ינואר 30, 2007, 15:43:46 ---

--- סוף ציטוט ---
בכל זאת זו תרומה צנועה, ואי אפשר לדעת מה יקרה אולי בעזרת ה' בסוך במאבק קשה הוא ישתחרר

--- סוף ציטוט ---

אין לי ספק שאחרי מאבק קשה הוא ישתחרר אבל איפה המאבק הקשה הזה בדיוק? כמה פעמים שמעת עליהם בתיקשורת לאחרונה? אתה גולש כל הזמן בYNET כמה כתבות על יהונתן פולארד או האירגון הזה קראת?
אני לא רואה מצדם שום מאבק ובטח שלא קשה. הם מתנהגים כמו חובבנים בדברים יותר מידי רציניים, אני זוכר שלפני כשנה הם יצאו במסע שכל אחד יוסיף לשם משפחתו את שם המשפחה "פולארד" זה כמובן לא מאבק ולא כלום אולי הזדהות אבל הזדהות עם אדם כמוהו ושסובל כמוהו לא צריכה להיות בצורה כזאת סימלית. אבל נגיד שזה מאבק אפילו את זה הם ביטלו אחרי שבוע כי הם הבינו שזה בלתי אפשרי, אז למה הם לא בדקו את זה לפני שהם מפרסמים את זה באינטרנט ושולחים לכולם "לשנות את שם המשפחה". זה ממש לא רציני וחובבני.

--- סוף ציטוט ---
תשמע בקשר להתנהלות שלהם זה באמת חובבני הם צריכים ללכת למטרה ולא מסביב,
צריכים לפעול כבר לשיפור התנאים שלו בכלא ולשיחררו, 22 שנים זה כבר יותר מדי.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה