חדשות ודיונים > דיון כללי
המאבק למען יהונתן פולארד
אֵיתָן:
http://www.freepollard.net/
שמתי לב שבפורום לא ממש מדברים על זה
או שלא מדברים בכלל
רק בתוכניות של נעם פדרמן אני שומע שמזכירים אותו וכמה פעמים שמעתי את חיים
והייתי מציע לחיים אם ייתאפשר לו באחת התוכניות שיידבר על פולארד כמה דקות
שהמשתמשים בפורום יידעו איזה סבל ממשלת ישראל גורמת לפולארד ומה הוא עשה למען המדינה שלנו
יש באתר פורום
אפשר גם לפרסם אותנו שם כי אנחנו תומכים בשחרור של פולארד
ויש באתר הרבה סרטונים וקטעי שמע על פולארד
כולל ראיונות של אשתו אסתר פולארד מהתשקורת בארץ
בייקר:
חיים דיבר על פולארד ועל מנינג.
liorso:
קודם כל חיים בן פסח עשה אחרי הבחירות לפני פחות משנה תוכנית שלמה על פולארד ועל רפי איתן ימ"ש.
שאלתי את חיים בנושא לפחות פעמיים (פעם אחת בעברית ופעם אחת באנגלית).
הנושא של החזרת פולארד מאוד קרוב בליבי ואני מוערב בנושא. ואני יכול להגיד לך שהאתר שנתת לי עם האירגון הזה לא ישחררו את פולארד בחיים (תרתי משמע) חס וחלילה! הם לא עושים מספיק כיום אדם ממוצע ברחוב לא מכיר את השם אפילו ואם כן אז לא מספיק מעורב בפרטים ובטח שאין לו דעה ברורה בנושא, בבית הספר בכלל לא מזכירים דבר או חצי דבר על פולארד. האחריות שזה יפורסם בכלי התקשורת ללא הפסקה היא על האירגון שלא עושה זאת כלל וכלל.
אני תומך בבפובוקציות מצידי שנתארגן כולנו ונפרוץ לבניין הרשות השניה באמצע מהדורת חדשות ונעשה קצת בלגן ניכס לאולפן וכו'... במקרה של פולארד אנחנו חייבים לעשות הכל בשבילו הוא הציל אותנו ואנו שותקים או פועלים ממש בשקט ככה זה לא נשיג דבר.
לפי דעתי אנחנו צרכים בפורום זה להתארגן ולפעול קודם כל בעד פולארד כי פה הצדק איתנו ללא שום ספק ולא הדרכים מותרות למען המטרה-שיחרור מידי של פולארד בע"ה!
אֵיתָן:
אין בעיה
פשוט אני די חדש פה ולא ידעתי
חשבתי האתר הזה בסדר וגם תרמתי שם כספית פעם אחת
טוב לדעת את זה
כהנא צדק!:
בס"ד
ראיתי באיזה בית של אבלים על המקרר מגנט עם האתר ועם התמונה שלו וטקס לשחחררו עכשיו ביררתי את זה וראיתי שמי שתורם 30 ש"ח מקבל יפה לדעת זה מאבק חשוב מאוד!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה