סקר

מה לדעתכם יותר מועיל (בעיניין הבחירות בארה"ב)?

לעודד אמריקאים לבחור בג'ון מק'יין.
6 (40%)
לתקוף את ברק חוסיין אובאמה.
9 (60%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: מה לדעתכם יותר מועיל (בעיניין הבחירות בארה"ב)?  (נקרא 7706 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

Aaron

• אורח

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #1 ב- : יוני 15, 2008, 14:29:15 »
אני עדיין לא החלטתי מצד אחד אני מסכים עם פדרמן וגם עם חיים.אני לא גיבשתי דעה.
כשהגוים נותנים חופש ליהודים,היהודים יותר נוטים להתבולל.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #2 ב- : יוני 15, 2008, 16:19:47 »
נסביר להם למה מק'יין יותר טוב בתור נשיא ומה ייצא להם מזה, אחרי הכל האמריקאים גם אינטרסנטים.לא כמו רוסיה אבל גם הם אינטרסנטים...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : יוני 15, 2008, 17:56:11 »
אני חושב שהכי טוב זה לתקוף את אובאמה כמו שחיים עושה בסרטונים שלו..

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #4 ב- : יוני 15, 2008, 19:38:04 »
לדעתי שני הדברים האלה חשובים באותה מידה.....
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יוני 15, 2008, 22:20:03 »
הבחירות הפעם הן עניין גורלי. מדובר בגורל העולם והעניין גדול בהרבה ממדינת ישראל. אני חושב שכיהודים חובא עלינו לנצל איזו השפעה שיש לנו כדי לבלום את הרשע המרושע והמנוול ברכּ חוסיין אובאמה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #6 ב- : יוני 15, 2008, 23:58:51 »
גם וגם ומי שלא יצביע מקיין יקבל את אובאמה.זאת הביקורת הכללית שלי על רבים וטובים בפורום.הנה גולשת בשם מרים אומרת כל העולם אויב!אז מה נשמיד את כדור הארץ?
אנשים חיים בגטו רוחני,נראה לי שטראומת השואה נמצאת בד.נ.א הקולקטיבי של העם היהודי.
הנוצרים,המוסלמים,הבודהיסטים אויב והיהודים ערב רב.
התוצאה 10 אנשים זה מה שנשאר לנו+10 אנשים בחוץ:בן גביר,מרזל,פייגלין,פדרמן,חיים,גיל אברהם ונערי הגבעות.
זה כמו הסרט כוכב הקופים שכל הציביליזציה הושמדה ונשארו 10 אנשים.
אחר כך מתפלאים שהתנועה קטנה.
הרי חיים תוקף גם את מק'יין והתוצאה שגולשיו לא יצביעו למק'יין ואז יקבלו את אובאמה.
המנהל של חיים טוען שבוש בוגד,רייגן בוגד ודינם מוות,זה יעקב.
הדמוקרטים אויב,הרפובליקנים מזוייפים,האיחוד הלאומי מזוייף.
רק מרזל ובן גביר צדיקים אבל הם שני אנשים בלבד.
קל מאד לשבת על גבעה ולשנוא את כל העולם,קשה יותר להתמודד,ללכת לעבודה,לפרנס משפחה,לשרת בצבא,להצביע,להשפיע,לפעול בבחירות,להתמודד מחוץ לפורום עם שמאלנים אמיתיים ולא ימני ששואל שאלה שמאלנית.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #7 ב- : יוני 16, 2008, 08:53:55 »
גם וגם ומי שלא יצביע מקיין יקבל את אובאמה.זאת הביקורת הכללית שלי על רבים וטובים בפורום.הנה גולשת בשם מרים אומרת כל העולם אויב!אז מה נשמיד את כדור הארץ?
אנשים חיים בגטו רוחני,נראה לי שטראומת השואה נמצאת בד.נ.א הקולקטיבי של העם היהודי.
הנוצרים,המוסלמים,הבודהיסטים אויב והיהודים ערב רב.
התוצאה 10 אנשים זה מה שנשאר לנו+10 אנשים בחוץ:בן גביר,מרזל,פייגלין,פדרמן,חיים,גיל אברהם ונערי הגבעות.
זה כמו הסרט כוכב הקופים שכל הציביליזציה הושמדה ונשארו 10 אנשים.
אחר כך מתפלאים שהתנועה קטנה.
הרי חיים תוקף גם את מק'יין והתוצאה שגולשיו לא יצביעו למק'יין ואז יקבלו את אובאמה.
המנהל של חיים טוען שבוש בוגד,רייגן בוגד ודינם מוות,זה יעקב.
הדמוקרטים אויב,הרפובליקנים מזוייפים,האיחוד הלאומי מזוייף.
רק מרזל ובן גביר צדיקים אבל הם שני אנשים בלבד.
קל מאד לשבת על גבעה ולשנוא את כל העולם,קשה יותר להתמודד,ללכת לעבודה,לפרנס משפחה,לשרת בצבא,להצביע,להשפיע,לפעול בבחירות,להתמודד מחוץ לפורום עם שמאלנים אמיתיים ולא ימני ששואל שאלה שמאלנית.

אני ממש לא מסכים איתך לגבי הצורה שבה אתה מנתח את הדברים. פשוט לא נכון! זה נכון ש"עשיו שונא ליעקב" וזאת עובדה היסטורית שאין עליה ויכוח, נקודה. עם זאת, אנחנו במתינותנו נכונים לשיתוף-פעולה ולכינון בריתות על בסיס של "אינטרס משותף", כלומר אנחנו בעיקרון תנועה פרגמטית שמאמינה שאין סתירה בין "עם לבדד ישכון" לבין כינון בריתות וקשרים כלכליים כגון אלה שכונן שלמה המלך בעצמו עם מדינות כמו צור ומדינות שכנות נוספות באזור. התורה עצמה מתירה זאת. כלומר אין סתירה. זו ה"יהדות"! היהדות עצמה היא "פרגמטית" במובן הזה. ו"כהניזם" = יהדות במלוא מובן המונח.

אנו תנועה שעושה אבחנה בין "רע" לבין "רע במיעוטו", ולפי סולם פרקטי זה מחליטה לגבי כל קשר לגופו אם הוא "כשר" או לא. אנחנו חייבים לנקוט זהירות, חשדנות וחומרה לגבי הקשרים שאנו יוצרים על-מנת לא לפגוע בהלכות-התורה ושלא להביא ל"הליכה בדרכי הגויים" רח"ל. אבל פרט להגבלה היחידה הזאת, בריתות על בסיס "אינטרסנטי קר" – כשר לחלוטין בחותמת התורה!! דיבור עם האוייב בעת מלחמה- לא! קשרים מסחריים עם עמלק- לא! בוש, האיחוד הלאומי, ביבי- מזוייפים!  אבל, למשל שיתוף-פעולה עם גויים נוצרים אוהבי-ישראל – כן בהחלט. וזה המודל שחיים מיישׂם כבר שנים רבות, מאז JDL ועד היום ב"ימין האמיתי".

וגם אם יוצא שאנחנו עדיין במיעוט, אל פחד. תמיד היינו במיעוט. העם היהודי מאז ומעולם היה מיעוט ביחס לשאר העולם. ועובדה ששרדנו אחרי אלפי שנים של גלויות, רדיפות ופוגרומים, לעומת עמים אחרים גדולים וחזקים מאיתנו שכיום לא נשאר מהם זכר. איך שרדנו? בזכות האמת שלנו, ואיתה ננצח. אין לנו אפשרות אחרת.

"אולי אנחנו במיעוט אבל אנחנו הכי מציאותיים שיש. אין יותר מציאותי מן האמת".

אה, אהבתי את ההומור באנקדוטה לסרט "כוכב הקופים"- שכל הציוויליזציה הושמדה ורק 10 אנשים נותרו, חחחח.... ^-^
« עריכה אחרונה: יוני 16, 2008, 09:40:56 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #8 ב- : יוני 16, 2008, 12:31:13 »
גם בשן חיים הותקף קשות כי בתנועתנו נוצרים.אני מסכים עם חיים אבל יש גולשים בפורום שרואים בכל נוצרי מסיון ואויב רוחני.
חיים טוען שאין מנהיג גוי טוב לישראל בכל הזמנים וגם שכל הכנסת והממשלה הנבחרת אצלנו מושחתת כלומר אף אחד לא טוב.
איך יהיה שיתוף פעולה עם מק'יין שתומך במדינה פלשתינית ומתחנף להומואים ולמהגרים היספנים?
איך יהיה שיתוף פעולה עם ליברמן שנפגש עם פרחאן?
כלומר מתמקדים אך ורק בשלילי ואם אדם עשה טעות יזכרו לו רק טעות ולא מעשה טוב.
התחילו בהרצל ועברו לבגין.
ג'ורג' בוש כונה ג'ורג' והבי בוש כאילו הוא ערבי.
טדי קנדי שעזר לעליית יהדות בריה"מ כונה רוצח שיכור.
קונדוליסה רייס קופה.
אהוד ברק מסיירת מטכ"ל אהוד ברח.
אהוד אולמרט שנתן הוראה להוריד את הכור הסורי ולחסל את מורנייה שמאלמרט.
נתניהו מסיירת מטכ"ל פיפי וכו'.
כלומר לא יהיה שיתוף פעולה גם בכנסת.
נניח שמרזל נבחר בכנסת עם מי ידבר?כולם בוגדים וערב רב?
רואים כאן בכולם אויב:מוסלמים,נוצרים ויהודים..
לא נותנים לאף אחד קרידט או מילה טובה,כולם משתפים,ערב רב,בוגדים ואויב,כולם.
אז נכנסים גולשים מערוץ 7 ועוזבים כי קוראים למנהיגים שלהם בוגדים.
מנסים לכפות בכוח תמיכה בחזית ולכן תומכי פייגלין עזבו את הפורום.
תוקפים את כולם 24 שעות ביממה,6 ימים בשבוע,בשינאה,במשטמה כאילו כולם ערבים ואויב.
מצדיקים כל רצח,כל גזרה כלכלית בשוק חופשי אפילו שלאנשים אין מה לאכול.
חיים מבחינה כלכלית איבד את החמלה היהודית על אחיו בשכונות ובעיירות הפיתוח וטוען שהשוק החופשי ידאג להם.
מחירי המזון,הדלק עולים והיכן הסולידריות היהודית?
אני לא מתכוון אליך גם בשן כי אתה צדיק ואוהב לרעך כמוך.
אבל השנאה כאן לכולם יוצרת אוירה לא נעימה לכתיבה בפורום ולשהייה בו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #9 ב- : יוני 16, 2008, 13:00:33 »
אני חושב שהדרך הטובה לנצח את הבחירות ההם היא על ידי גירוש תומכים של אובמה.
לדוגמה אובמה שחור-ולכן צפי לכבל פחות קולות היספנים זה לא שאותם היספנים יתמכו במקיין הם פשוט לא יתמכו באף אחד...
לפי הסקרים האחרונים (תקן אותי בייקר אם אני טועה) בין תומכי אובמה יש כ-15%-20% מאמינים הדוקים או באופן בינוני-אחוז נמוך יחסית.
אם זאת אפשר לנסות לנתק אותם מאובמה ולהציג אותו כמוסלמי.
וכולנו יודעים שלפעמים כמה אלפי קולות בארה"ב זה ההבדל בין ניצחון לתבוסה.....
מקיין הוא לא מציאה גדולה במיוחד..
לכן צריך לשחק על החסרונות של אובמה הצעיר המסולמי חסר הנסיון.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #10 ב- : יוני 16, 2008, 13:44:51 »
ההיספנים יצביעו למק'יין שהבטיח להם אזרחות והם שונאים כושים בדם.אם יבקרו אותם על גזענות אז הם יענו שהמבקר שונא היספנים.
אי אפשר להציג את אובאמה כמוסלמי כי הוא התנצר והיה בכנסייה 21 שנה!התקשורת לא מאפשרת לכנותו חוסיין או מוסלמי.
אפשר לטעון שהיה מוסלמי אבל אי אפשר להוכיח שכיום הוא מוסלמי.
בינתיים אובאמה מוביל.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : יוני 16, 2008, 14:44:53 »
גם בשן חיים הותקף קשות כי בתנועתנו נוצרים.אני מסכים עם חיים אבל יש גולשים בפורום שרואים בכל נוצרי מסיון ואויב רוחני.
חיים טוען שאין מנהיג גוי טוב לישראל בכל הזמנים וגם שכל הכנסת והממשלה הנבחרת אצלנו מושחתת כלומר אף אחד לא טוב.
איך יהיה שיתוף פעולה עם מק'יין שתומך במדינה פלשתינית ומתחנף להומואים ולמהגרים היספנים?
קונדוליסה רייס קופה.
חיים מבחינה כלכלית איבד את החמלה היהודית על אחיו בשכונות ובעיירות הפיתוח וטוען שהשוק החופשי ידאג להם.
כמה תלונות. :idiot2:
כולם פה רוצים למען טובת העם היהודי.
והיה כבר דיון על הנושא שתמיד אנחנו מתמקדים בשלילי אבל ככה אתה מבין את זה.
ואני עדיין אני חושב שזו חוצפה לומר על חיים שאיבד את החמלה היהודית אבל אין טעם לדון בזה שוב.
אם נראה לך שכולם שונאים ומתמקדים ברע אז אני אישית חושב שאתה טועה.
אני לא מכיר את חיים אישית ואם הגעת למסקנה שחיים זנח את אחיו אז צר לי לומר לך אז כנראה אתה לא מבין את חיים לפעמים ואת שיטת עבודתו.
« עריכה אחרונה: יוני 16, 2008, 14:54:41 על ידי אֵיתָן »

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : יוני 16, 2008, 16:17:21 »
קונדוליסה רייס קופה.

אני מצטער שהמציאות מכבידה עליך, אפילו קשה לפרקים, ובעיקר לא נעימה במיוחד. אנחנו כאן כדי לשפר אותה וזה התפקיד היחידי והבלעדי שאנו מבקשים למלא פה. אבל בשביל להגיע לזה צריך קודם-כל להיפתח ולהכיר במציאות, ולא לברוח ממנה או להדחיק אותה או "לקפל" אותה כך שיהיה יותר קל להתמודד עם השלכותיה. הכרה במציאות היא 50% מהדרך לפתרון, כזכור.

מי שקשה לו להתמודד עם המציאות, יתגבר לאט-לאט. הוא יתבונן, יקשיב, יבין את ההיגיון הפשוט של הדברים, יירגע, יקבל, יִתרגל (לא בהכרח בסדר הזה), ואז יפנים ועד מהרה גם ישתתף בדיונים. כך זה קרה גם אצלי. כך זה קרה גם אצל הרבה חברים שהיום הם "ותיקים" אצלנו בפורום. לכולנו קשה בהתחלה להיגמל משטיפת-המוח הקולוסאלית הסטאליניסטית המקיפה אותנו סביב-סביב מגיל דינקותא בכל מישורי-החיים ודרך כל חמשת החושים. בפרט שהמציאות הערומה נראית במבט ראשון "למתחילים" לא-סימפטית, ואפילו די מפחידה. אבל זה עובר בסוף.

מי שכבר הגיע עד לפה, סימן שהוא מרגיש בעצמו שמשהו בסביבה שממנה הוא הגיע אינו מספק. הוא התאכזב מכל האחרים. הוא לא רוצה עוד שקרים, לוקשים, סיסמאות מזוייפות וסמי הרדמה לאומית. הוא רוצה אמת לשם שינוי! אמת!!

כרטיס-הקרדיט שלנו הוא האמת. אנשים באים אלינו מפני שאנחנו היחידים שלא מתפשרים על האמת, מפני שאנחנו היחידים שלא פוחדים להסתכל על המציאות בעיניים ולצעוק את מה שמלמדים אותנו לא לחשוב. כרטיס-האמת הוא כרטיס-הקיום שלנו. אם נאבד אותו, אין לנו זכות להתקיים (במה אנחנו נהייה שונים מאחרים?). צא וחשוב למה אתה פה..

וכמו שאמרתי, גם אם אנחנו מיעוט כרגע – תמיד היינו מיעוט מול כל העולם. זה הטבע של "אור לעמים", "גוי קדוש" ו"ממלכת כוהנים". גם אם לעולמים נהייה מיעוט – האמת היא הייעוד האמיתי שלנו ולכן היא גם הסיכוי היחיד שלנו לשרוד בעז"ה, כפי שאנו ממשיכים להתקיים כמיעוט נדכא ונרדף כבר מזה אלפי שנים מאז דור המִדבר, לאורך הגלות ועד היום. אז כנראה ל'כרטיס' הזה יש תעודות אצלנו.
« עריכה אחרונה: יוני 16, 2008, 16:51:08 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : יוני 16, 2008, 16:27:13 »
רציתי להוסיף למה שאמרת "גם בשן"
הרב הי"ד אמר שאם האמת תרחיק 90 אחוז מהתומכים גם אז אין טעם להתפשר כי האמת היא אמת והיא הדרך היחידה ועם ה-10 אחוז ננצח.
אני לא ציטטתי במדיוק אבל זה היה הרעיון.
ז'בוטינסקי כולם חשבו שהוא מטורף ועוד העזו לקרוא בשם גנאי כמו היטלר אבל בסופו של דבר צדק.אני לא חסיד שלו אבל יש הרבה דברים שהוא צדק.
אם בני אדם עשו מה שעשו למען עם ישראל כגון כל אותם אנשים שהאנטר הזכיר ואחריזה התחילו בעסקנות פוליטית זה רק מראה ומוכיח שהכנסת היא דבר מושחט ומשם לא תבוא הישועה והכנסת צריכה ליפול.
כל משנכנס לשם בסופו של דבר יצא מושחט ועם שם רע ואותם אלו הלכו עם האמת נזרקו או נרצחו.
הכנסת זאת מיטה חולה שהפיתרון שלה זה רק למכור אותה לאלטיזאחל ושהם יהרסו אותה או שפשוט להפיל אותה.
פוליטיקה זאת עבודה כמו שאני הולך לעבודה לאף אחד לא איכפת שם מהעם  היהודי הם באים לשם כמו שאני הולך לעבודה ומביא משכורת חודשית.
יש הבדל בין פוליטקאי למנהיג.
הרב נלחם מול המעצמה הסובייטית בעוד שרוב היהודים בעולם הפנו לו עורף אבל הוא לא התייאש והצליח לפגוע ברוסים ימח שמם.
מי שהולך עם האמת בסופו של דבר ינצח ואם באמצע הדרך יש מניעות זה טבעי כי האמת היא דבר שקשה להגיע אליו ואין להתפשר ואם נתפשר בדרכנו אז אנחנו לא יכולים לבוא בטענות לאף יהודי שמתפשר על אדמות ארץ ישראל.
« עריכה אחרונה: יוני 16, 2008, 16:36:22 על ידי אֵיתָן »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מה לדעתכם יותר מועיל (בעיניין הבחירות בארה&am
« להגיב #14 ב- : יוני 16, 2008, 16:31:15 »
  אני מצטער שהמציאות מכבידה עליך, אפילו קשה לפרקים, ובעיקר לא נעימה במיוחד. אנחנו כאן כדי לשפר אותה וזה התפקיד היחידי והבלעדי שאנו מבקשים למלא פה. אבל בשביל להגיע לזה צריך קודם-כל להיפתח ולהכיר במציאות, ולא לברוח ממנה או להדחיק אותה או "לקפל" אותה כך שיהיה יותר קל להתמודד עם השלכותיה. הכרה במציאות היא 50% מהדרך לפתרון, כזכור.

מי שקשה לו להתמודד עם המציאות, יתגבר לאט-לאט. הוא יתבונן, יקשיב, יבין את ההיגיון הפשוט של הדברים, יירגע, יקבל, יִתרגל (לא בהכרח בסדר הזה), ואז יפנים ועד מהרה גם ישתתף בדיונים. כך זה קרה גם אצלי. כך זה קרה גם אצל הרבה חברים שהיום הם "ותיקים" אצלנו בפורום. לכולנו קשה בהתחלה להיגמל משטיפת-המוח הקולוסאלית הסטאליניסטית המקיפה אותנו סביב-סביב מגיל דינקותא בכל מישורי-החיים ודרך כל חמשת החושים. בפרט שהמציאות הערומה נראית במבט ראשון "למתחילים" לא-סימפטית, ואפילו די מפחידה. אבל זה עובר בסוף.

מי שכבר הגיע עד לפה, סימן שהוא מרגיש בעצמו שמשהו בסביבה שממנה הוא הגיע אינו מספק. הוא התאכזב מכל האחרים. הוא לא רוצה עוד שקרים, לוקשים, סיסמאות מזוייפות וסמי הרדמה לאומית. הוא רוצה אמת לשם שינוי! אמת!!

כרטיס-הקרדיט שלנו הוא האמת. אנשים באים אלינו מפני שאנחנו היחידים שלא מתפשרים על האמת, מפני שאנחנו היחידים שלא פוחדים להסתכל על המציאות בעיניים ולומר את האמת. הכרטיס הזה הוא כרטיס-הקיום שלנו. אם נאבד את אותו, אין לנו זכות להתקיים (במה אנחנו שונים מאחרים?). תחשוב למה אתה פה..

וכמו שאמרתי, גם אם אנחנו מיעוט כרגע – תמיד היינו מיעוט מול כל העולם. זה הטבע של "אור לעמים", "גוי קדוש" ו"ממלכת כוהנים". גם אם לעולמים נהייה מיעוט – האמת היא הייעוד שלנו ולכן היא גם הסיכוי היחיד שלנו להמשיך להתקיים בעז"ה, כפי שאנו ממשיכים להתקיים כבר אלפי שנים מתקופת התנ"ך. אז כנראה לכרטיס הזה יש תעודות אצלנו.
גם בשן וגם גלעד, תרשה לי למחוא לך כפיים!!  O0
פשוט כל הכבוד על מה שרשמת!!
אנחנו ימין בלי פשרות!!
אנחנו ימין שלא לוחץ יד לרוצחים!
אנחנו ימין שלא מנהל משא ומתן עם רוצחים!
אנחנו ימין שלא כסף יקנה אותו !!
אנחנו ימין שלא נפחד להשתמש בכוח מול הערבים!!!
ואיך אני אוהב לומר מה שלא הולך בכוח, הולך בעוד יותר כוח ואנחנו בעזרת השם נגרש את הערבים!!
וכל מי שאחד הסעיפים לא מתאים לו, מקומו לא איתנו!!!!

האנטר אני ממש לא פונה אלייך במה שרשמתי חחח אני רק מחזק את דבריו של גם בשן וגם גלעד חח אז חלילה שלא תחשוב שדבריי
מופנים אלייך בגלל ההודעה שרשמתי אלא באופן כללי!
« עריכה אחרונה: יוני 16, 2008, 16:32:54 על ידי יהודי ימני בנשמה »

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה לדעתכם יותר מועיל (בעיניין הבחירות בארה&am
« להגיב #15 ב- : יוני 16, 2008, 16:57:54 »
גם בשן וגם גלעד, תרשה לי למחוא לך כפיים!!  O0
פשוט כל הכבוד על מה שרשמת!!
אנחנו ימין בלי פשרות!!
אנחנו ימין שלא לוחץ יד לרוצחים!
אנחנו ימין שלא מנהל משא ומתן עם רוצחים!
אנחנו ימין שלא כסף יקנה אותו !!
אנחנו ימין שלא נפחד להשתמש בכוח מול הערבים!!!
ואיך אני אוהב לומר מה שלא הולך בכוח, הולך בעוד יותר כוח ואנחנו בעזרת השם נגרש את הערבים!!
וכל מי שאחד הסעיפים לא מתאים לו, מקומו לא איתנו!!!!

האנטר אני ממש לא פונה אלייך במה שרשמתי חחח אני רק מחזק את דבריו של גם בשן וגם גלעד חח אז חלילה שלא תחשוב שדבריי
מופנים אלייך בגלל ההודעה שרשמתי אלא באופן כללי!

חן-חן, אח יקר. :)

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #16 ב- : יוני 17, 2008, 09:26:30 »
יהודי ימני בנשמה,העקרונות האלה משותפים לכולנו.גם אני בעד אף שעל,גירוש ערבים,מוות למחבלים.מלבד כוח יש להשתמש בחוכמה ובשכל.אנחנו לא נגרים אלא תנועה פוליטית.
לגבי האמת גם בשן,לכל אחד האמת שלו.עובדתית אחד לא רוצה להצביע בכלל,אחד רוצה חזית,השני פייגלין,השלישי איחוד לאומי,הרביעי ללמוד תורה בישיבה,החמישי לכתוב בפורום,השישי להשתדך,השביעי לעבוד.
אין לי בעיה להיות במיעוט.
לכל אחד המציאות שלו,ברגע שטוענים שכולנו שטופי מוח ורק מישהו מסוים יודע את האמת זב"ש.
אדם מסוים חושב שהוא המשיח וזאת כפירה!
הרי מישהו מסוים חושב שכולם ערב רב ורק הוא יהודי ולכן דמם מותר.
מישהו מסוים יושב בבית מאחורי מסך ומקלדת ושולח אותנו להרוג ערבים כשהוא מוגן ולא נוקף אצבע.
מישהו אחר נכנס פתאום לפורום ואומר לנו לעזוב אותו,ללכת להפגין או ללמוד תורה.
אז שילך בעצמו להפגין או ללמוד תורה.
מי יכול להגיד לי מה לעשות או למי להציע?
מישהו כאן משלם לי משכורת?מעסיק אותי?אני חייב לו משהו?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : יוני 17, 2008, 11:22:03 »
יהודי ימני בנשמה,העקרונות האלה משותפים לכולנו.גם אני בעד אף שעל,גירוש ערבים,מוות למחבלים.מלבד כוח יש להשתמש בחוכמה ובשכל.אנחנו לא נגרים אלא תנועה פוליטית.

אני יודע אחי שהעקרונות האלה משותפים לכולם, כולל לך..
אני לא מכיר אותך מהאתר מהיום וגם לא מאתמול חח אתה חבר ותיק בפורום
ואין לי ספק שאתה גם חושב כמוני וגם אני הדגשתי את זה בהודעה שלי בצבע אדום  O0
אני רק חיזקתי את דברי גם בשן וגם גלעד..
שזה שאנחנו מיעוט זה לא מעניין אותי, יש לנו אידיאלוגיה משותפת לכולנו ואנחנו נקבל בידיים
פתוחות כל מי שהרעיונות האלה מתאימים לו ומי שהרעיונות האלה לא מתאימים לו - שילך קיבינימט.
ואגב אני לא חושב שאנחנו בכלל מיעוט אבל לא משנה חח...

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : יוני 17, 2008, 11:33:23 »
אני יודע אחי שהעקרונות האלה משותפים לכולם, כולל לך..
אני לא מכיר אותך מהאתר מהיום וגם לא מאתמול חח אתה חבר ותיק בפורום
ואין לי ספק שאתה גם חושב כמוני וגם אני הדגשתי את זה בהודעה שלי בצבע אדום  O0
אני רק חיזקתי את דברי גם בשן וגם גלעד..
שזה שאנחנו מיעוט זה לא מעניין אותי, יש לנו אידיאלוגיה משותפת לכולנו ואנחנו נקבל בידיים
פתוחות כל מי שהרעיונות האלה מתאימים לו ומי שהרעיונות האלה לא מתאימים לו - שילך קיבינימט.
ואגב אני לא חושב שאנחנו בכלל מיעוט אבל לא משנה חח...
מסכים עם כל מה שאמרת אחינו אבל בדבר אחד אני חולק עליך אבל זו דעתי
ציטוט
יש יהודים ורובם אפילו פתוחים לרעיון שלנו אבל פשוט כרגע חיים בשקר ובהסתר ע"י דעות שקבלו מאנשים שלא ראוי היה לשמוע ולהם ולכן עלינו להליחם על כל יהודי ברור שיש אנשים שהם עוורים מוחלטים בהם אין טעם כל כך להתאמץ.
האמת היא אחת והדרך לאמת היא קשה כי יש כל כך הרבה "אמת" שאין כבר שקר בעולם.
אבל להתפשר על האמת בשום אופן חבר שלי אמר לי לפני חודש או חודשיים לא מקרבים את התורה ליהודים אלא את היהודים לתורה.
צריך להסביר לכל אחד את האמת לפי מדרגתו ולזה דרוש מנהיג שיש לו כרזימה ויודע לרדת לכל שכבות העם גם לשיא הרוע ולהוציא משם כבר שיותר יהודים.
כרגע אין לנו מנהיג כזה אבל בע"ה יבוא יום ויהיה מנהיג כזה בארץ ישראל.
« עריכה אחרונה: יוני 17, 2008, 11:43:16 על ידי אֵיתָן »

מנותק eliad91

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • www.youtube.com/XeliadX
« להגיב #19 ב- : יוני 17, 2008, 11:44:09 »
אי אפשר לעשות את שני הדברים יחד ?
הימין האמיתי עוד ינצח!
אין שלום עם סרטן!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : יוני 17, 2008, 11:49:07 »
יש יהודים ורובם אפילו פתוחים לרעיון שלנו אבל פשוט כרגע חיים בשקר ובהסתר ע"י דעות שקבלו מאנשים שלא ראוי היה לשמוע ולהם ולכן עלינו להליחם על כל יהודי ברור שיש אנשים שהם עוורים מוחלטים בהם אין טעם כל כך להתאמץ.
האמת היא אחת והדרך לאמת היא קשה כי יש כל כך הרבה "אמת" שאין כבר שקר בעולם.
אבל להתפשר על האמת בשום אופן חבר שלי אמר לי לפני חודש או חודשיים לא מקרבים את התורה ליהודים אלא את היהודים לתורה.
צריך להסביר לכל אחד את האמת לפי מדרגתו ולזה דרוש מנהיג שיש לו כרזימה ויודע לרדת לכל שכבות העם גם לשיא הרוע ולהוציא משם כבר שיותר יהודים.
כרגע אין לנו מנהיג כזה אבל בע"ה יבוא יום ויהיה מנהיג כזה בארץ ישראל.
חחחח צודק אחי ב- 100 אחוז ואני מצטער שרשמתי שמי שלא מסכים איתנו שיילך קיבינימט  :-[
כמו שאמרת צריך להאבק על כל יהודי ויש אמת אחת שפשוט צריך לחשוף בפני אותם אנשים..
חח אני בעצמי מוצא את עצמי כל הזמן במריבות עם שמאלנים על כל מיני נושאים ואני מנסה להציג להם
את האמת ואת מה שאני מאמין בה כל כך! ולפעמים זה הולך יותר ולפעמים הולך פחות חח אבל אני לא מתייאש כל כך מהר
חח אז כך שאני לא יודע למה רשמתי את זה" שמי שלא מסכים שיילך קיבינמט".
תודה שהסבת את צומת ליבי!!

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : יוני 17, 2008, 15:22:33 »
חחחח צודק אחי ב- 100 אחוז ואני מצטער שרשמתי שמי שלא מסכים איתנו שיילך קיבינימט  :-[
כמו שאמרת צריך להאבק על כל יהודי ויש אמת אחת שפשוט צריך לחשוף בפני אותם אנשים..
חח אני בעצמי מוצא את עצמי כל הזמן במריבות עם שמאלנים על כל מיני נושאים ואני מנסה להציג להם
את האמת ואת מה שאני מאמין בה כל כך! ולפעמים זה הולך יותר ולפעמים הולך פחות חח אבל אני לא מתייאש כל כך מהר
חח אז כך שאני לא יודע למה רשמתי את זה" שמי שלא מסכים שיילך קיבינמט".
תודה שהסבת את צומת ליבי!!
ישר כח אחי לא באתי חס ושלום בטענות אליך.
פשוט יש אנשים שלא יכולים להיחשף לאמת מחמת שהם שלא מסוגלים לקבל אותה ולכן צריך אדם בעל כריזמה שיעביר להם את האמת בפשטות באופן כזה שהם יחשפו לאמת.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : יוני 17, 2008, 16:26:59 »
ישר כח אחי לא באתי חס ושלום בטענות אליך.
פשוט יש אנשים שלא יכולים להיחשף לאמת מחמת שהם שלא מסוגלים לקבל אותה ולכן צריך אדם בעל כריזמה שיעביר להם את האמת בפשטות באופן כזה שהם יחשפו לאמת.

כן אני יודע אחי שלא באת אליי בטענות אלא רק הערת לי,
פשוט הבנתי שלרגע סתרתי את עצמי בהודעה שרשמתי שאני
לא אחד שישמע שמאלני אומר את המילה דו קיום ואני ישתוק לו חח
אני יעשה הכל כדי לגרום לו להבין שאין דבר כזה דו קיום עם ערבים.
ולצערינו הבן אדם עם הכי הרבה כריזמה נלקח מאיתנו על ידי רוצח ערבי
ימח שמו וזכרו!!!!
השם יקום דמו של הרב כהנא זצוק"ל!!!  :(

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : יוני 18, 2008, 05:51:06 »
לגבי האמת גם בשן,לכל אחד האמת שלו.עובדתית אחד לא רוצה להצביע בכלל,אחד רוצה חזית,השני פייגלין,השלישי איחוד לאומי,הרביעי ללמוד תורה בישיבה,החמישי לכתוב בפורום,השישי להשתדך,השביעי לעבוד.
אין לי בעיה להיות במיעוט.
לכל אחד המציאות שלו,ברגע שטוענים שכולנו שטופי מוח ורק מישהו מסוים יודע את האמת זב"ש.
אדם מסוים חושב שהוא המשיח וזאת כפירה!
הרי מישהו מסוים חושב שכולם ערב רב ורק הוא יהודי ולכן דמם מותר.
מישהו מסוים יושב בבית מאחורי מסך ומקלדת ושולח אותנו להרוג ערבים כשהוא מוגן ולא נוקף אצבע.
מישהו אחר נכנס פתאום לפורום ואומר לנו לעזוב אותו,ללכת להפגין או ללמוד תורה.
אז שילך בעצמו להפגין או ללמוד תורה.
מי יכול להגיד לי מה לעשות או למי להציע?
מישהו כאן משלם לי משכורת?מעסיק אותי?אני חייב לו משהו?

אני לא מדבר על אמיתות אישיות במובן של "כל אחד והמציאות שלו". אחד נכנס לפורום ואומר לכולנו לעזוב אותו וללכת להפגין בשטח – זו "אמת" אחרת?! זו אותה האמת! רק הדרך היא שונה. על הדרך אפשר להתווכח; על האמת לא. "אמת" היא אחת, עקרונית, אין בִּלתהּ. עליה אין ויכוח. ואין "כל אחד והאמת שלו" (:smil082: !!!). יש אמת אחת, מוחלטת, חד-משמעית וחסרת-פשרות.

הרי לא ייתכן שגם ארץ ישראל שלנו וגם ארץ ישראל לא שלנו; גם המאבק שלנו צודק וגם המאבק של המוסלמים צודק; גם התנ"ך אמת וגם הקוראן והאיסלאם אמת. בנושאים העקרוניים אין מקום ל"שני צדדים" או לשתי אמיתות. זה או האמת שלנו או ה"אמת" שלהם. או שאנחנו צודקים והם טועים, או שהם צודקים ואנחנו טועים. כל פשרה על האמת שלנו או ניסיון לחפש בה "גוני אפור", פירושם חיסול הרוח המחיה את העם היהודי כבר אלפי שנה עד עצם היום הזה ופינוי המקום אד-הוק ל"אמת" של אוייבינו, משום שאצלם ה"אמת" היא כן שחור-ולבן.
« עריכה אחרונה: יוני 18, 2008, 06:04:28 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »