כתב נושא: להתראות לכולם.  (נקרא 15013 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק כהניסט מהמרכז

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
להתראות לכולם.
« ב- : יוני 05, 2008, 00:01:47 »
שמעו, לפני הצטרפותי לפורום האמנתי בכל כולי שהאידיאולוגיה הכהניסטית יכולה להצליח וניתנת ליישום.
אך אם הצטרפותי לפורום וכאשר הכרתי את האנשים פה, הבנתי שזה מעט מידיי ומאוחר מידיי, ואפשר גם אחרת.
בקיצור, הייתי רוצה לשכוח את התקופה הכהניסטית הזו ולפתוח דף חדש עם קצת לפקוח את העיניים ולראות את השונה.
מאחל לכם בהצלחה, מי ייתן ותצליחו, אם כי קשה לי להאמין.

להתראות ובהצלחה, יעקב.
שמעתי שאתה חוזר את כל הדרך...

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
להתראות לכולם.
« להגיב #1 ב- : יוני 05, 2008, 00:30:24 »
לא מסכים איתך בקשר לאידואולוגיה הכהניסטית אבל מסכים אם היית אומר את זה על הימין האמיתי,אבל תישאר פה כדי ללמוד לא כדי לעזור
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
להתראות לכולם.
« להגיב #2 ב- : יוני 05, 2008, 13:58:01 »
להתראות וד"ש לאחמד
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #3 ב- : יוני 05, 2008, 14:09:54 »
להתראות וד"ש לאחמד
:2funny: :2funny:
אהבתי!!
-----------
באשר אלייך כהניסט מהמרכז,
אתה אומר שמאוחר מידי אבל 75% מהמדינה בעד טרנספר
זה לא אשמתינו שהשלטון הוא שמאלני, ובדיוק בשביל זה אנחנו פה
בשביל להגדיל את התנועה....זה שאתה מרים ידיים זה לא עוזר בכלל.
במקום שתכיר את הפורום לאנשים ושתעזור לנו להרחיב את התנועה אתה ככה
עוזב אותנו?!
לא מגיע לך בכלל ליהיות כהניסט זה לא האופי של כהניסט אמיתי!
אני מאחל לך כל טוב וחיים טובים!
רק תעשה לי טובה שלא נראה אותך מצטרף לסמרטוטים במחסום ווטש.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
להתראות לכולם.
« להגיב #4 ב- : יוני 05, 2008, 14:13:56 »
חבל....
=\
מי יודע עולי עוד ניפגש במקום שאין בו חושך.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
להתראות לכולם.
« להגיב #5 ב- : יוני 05, 2008, 18:45:30 »
זכותו של אדם לעשות כרצונו, דרך צלחה בכל אשר תעשה ולאידיוט שאמר להתראות וד"ש לאחמד, מחשבה קטנה אני מבקש להשקיע, כי ההתנהלות פה אחרי הקריסה והמשמעת עמה נהיו רופפות.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #6 ב- : יוני 05, 2008, 22:07:16 »
זכותו של אדם לעשות כרצונו, דרך צלחה בכל אשר תעשה ולאידיוט שאמר להתראות וד"ש לאחמד, מחשבה קטנה אני מבקש להשקיע, כי ההתנהלות פה אחרי הקריסה והמשמעת עמה נהיו רופפות.
המילה אדיוט לא במקום, קודם כל תן כבוד למנהלים.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #7 ב- : יוני 05, 2008, 22:45:20 »
בקשר לזה שהאתר נפל לכמה ימים,
לא זכור לי שחברי הפורום מינו אותך לנציג שלנו כדי שתיהיה מבקר האתר .
כולם התבאסו שנמחקו להם ההודעות והנושאים שפתחו אבל זה עובדה קיימת
וזה קשור לפי מה שהבנתי לחברה עצמה ולא למנהלים אז כך שלא יפה להאשים סתם.
וגם אם זה כן המנהלים, קורה, טועים - כולנו בני אדם בסך הכל (חוץ מהערבים)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
להתראות לכולם.
« להגיב #8 ב- : יוני 05, 2008, 23:15:13 »
אני בסך הכל התבדחתי, הבדיחה אפילו לא הייתה על חשבונו, אולי עכשיו הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא מכנה מנהל עם סמכויות-אדיוט.
רק-כך נחסם זמנית מהפורום, הוא יחזור בעוד כמה ימים אחרי שיעשה חושבין מחדש.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #9 ב- : יוני 06, 2008, 04:39:51 »
שמעו, לפני הצטרפותי לפורום האמנתי בכל כולי שהאידיאולוגיה הכהניסטית יכולה להצליח וניתנת ליישום.
אך אם הצטרפותי לפורום וכאשר הכרתי את האנשים פה, הבנתי שזה מעט מידיי ומאוחר מידיי, ואפשר גם אחרת.
בקיצור, הייתי רוצה לשכוח את התקופה הכהניסטית הזו ולפתוח דף חדש עם קצת לפקוח את העיניים ולראות את השונה.
מאחל לכם בהצלחה, מי ייתן ותצליחו, אם כי קשה לי להאמין.

להתראות ובהצלחה, יעקב.

בס''ד

יעקב, היית כאן רק חודש ותרמת רק 19 הודעות. לא עזרת לנו להפיץ את הסרטונים או את הפורום. לא דרגת את הסרטונים בפליקס למשל שזה לוקח רק שנייה לעשות. וכבר היה לך מספיק.

האם אתה חושב שהמימון שהתנועה שלנו נותנת לגיבורי המאחזים ביהודה ושומרון לא חשוב למאבק על ארץ ישראל? יש לך מושג מה היה קורה ביהודה ושומרון אילו המאחזים לא היו שם? הערבים הנאצים היו משתלטים על האדמה ההכרחית הזאת מייד.

ואתה חושב שמה שתנועתנו עושה נגד מועמדותי של ברק חוסיין אובמה בארה''ב לא חשוב? ארגוננו, "יהודים נגד אובמה", הוא הארגון היהודי היחיד שפועל נגד המועמד המוסלמי האנטישמי הזה.

ואתה חושב שהפצת האידיאולוגיה לבני נוער בארץ ישראל לא חשובה? בני נוער כמוך לא מכירים את ההיסטוריה האמיתית של עם ישראל, לא יודעים איך לענות לאוייבינו, ולא יודעים מהם הפתרונות האמיתיים.

ואתה חושב שלא חשוב לשכנע כמה שיותר יהודים שצריך תוכנית לעידוד הגירה ערבית המונית מא''י? בלי תוכנית כזאת, אין לנו סיכוי לשרוד כאן כעם. אם יהיו מיליוני ערבים מוסלמים נאצים בארץ ישראל, במרוצת הזמן הם ישתלטו על כל הארץ ח''ל.

ואתה חושב שזה לא חשוב שאנו מממנים ותומכים בגיבורים ביהודה ושומרון שיתנגדו פיזית לכל גירוש בעתיד? אתה רוצה לראות עוד גוש קטיף בלי התנגדות אמיתית, אבל הפעם גירוש מכל יהודה ושומרון ורמת הגולן ואפילו ירושלים? יש לך מושג מה יקרה אם תהיה התאבדות לאומית כזאת ר''ל? ושתדע שאם האנשים שאנו תומכים בהם לא יתנגדו, לא תהיה התנגדות אמיתית ונפסיד את הכל ח''ל.

הימין האמיתי הוא כן המענה לעם ישראל, ואוי ואבוי ליהודים אם אנו לא נהיה פה כדי לעשות מה שאנו עושים.

« עריכה אחרונה: יוני 06, 2008, 04:49:27 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #10 ב- : יוני 06, 2008, 14:59:01 »
בס''ד

יעקב, היית כאן רק חודש ותרמת רק 19 הודעות. לא עזרת לנו להפיץ את הסרטונים או את הפורום. לא דרגת את הסרטונים בפליקס למשל שזה לוקח רק שנייה לעשות. וכבר היה לך מספיק.

האם אתה חושב שהמימון שהתנועה שלנו נותנת לגיבורי המאחזים ביהודה ושומרון לא חשוב למאבק על ארץ ישראל? יש לך מושג מה היה קורה ביהודה ושומרון אילו המאחזים לא היו שם? הערבים הנאצים היו משתלטים על האדמה ההכרחית הזאת מייד.

ואתה חושב שמה שתנועתנו עושה נגד מועמדותי של ברק חוסיין אובמה בארה''ב לא חשוב? ארגוננו, "יהודים נגד אובמה", הוא הארגון היהודי היחיד שפועל נגד המועמד המוסלמי האנטישמי הזה.

ואתה חושב שהפצת האידיאולוגיה לבני נוער בארץ ישראל לא חשובה? בני נוער כמוך לא מכירים את ההיסטוריה האמיתית של עם ישראל, לא יודעים איך לענות לאוייבינו, ולא יודעים מהם הפתרונות האמיתיים.

ואתה חושב שלא חשוב לשכנע כמה שיותר יהודים שצריך תוכנית לעידוד הגירה ערבית המונית מא''י? בלי תוכנית כזאת, אין לנו סיכוי לשרוד כאן כעם. אם יהיו מיליוני ערבים מוסלמים נאצים בארץ ישראל, במרוצת הזמן הם ישתלטו על כל הארץ ח''ל.

ואתה חושב שזה לא חשוב שאנו מממנים ותומכים בגיבורים ביהודה ושומרון שיתנגדו פיזית לכל גירוש בעתיד? אתה רוצה לראות עוד גוש קטיף בלי התנגדות אמיתית, אבל הפעם גירוש מכל יהודה ושומרון ורמת הגולן ואפילו ירושלים? יש לך מושג מה יקרה אם תהיה התאבדות לאומית כזאת ר''ל? ושתדע שאם האנשים שאנו תומכים בהם לא יתנגדו, לא תהיה התנגדות אמיתית ונפסיד את הכל ח''ל.

הימין האמיתי הוא כן המענה לעם ישראל, ואוי ואבוי ליהודים אם אנו לא נהיה פה כדי לעשות מה שאנו עושים.

:smil037: :V:

מנותק כהניסט מהמרכז

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #11 ב- : יוני 07, 2008, 23:47:37 »
בס''ד

אני רוצה להבין איך החלטתם שאובאמה אנטישמי? לא ראיתי אותו מתבטא אף לא פעם אחת כנגד יהודים, להיפך.

מנותק כהניסט מהמרכז

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #12 ב- : יוני 07, 2008, 23:50:24 »
להתראות וד"ש לאחמד

"טוב אחי."

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #13 ב- : יוני 08, 2008, 01:19:51 »
אני רוצה להבין איך החלטתם שאובאמה אנטישמי? לא ראיתי אותו מתבטא אף לא פעם אחת כנגד יהודים, להיפך.
הוא מוסלמי
ומן הסתם ברגע האמת הוא ילך לאחים המוסלמים שלו!!

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #14 ב- : יוני 08, 2008, 01:27:04 »
בס''ד

:V: :V: :V: :V: :V: :V: :V: :V: :V: :V: :V:

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
להתראות לכולם.
« להגיב #15 ב- : יוני 08, 2008, 01:51:20 »
לגבי ה-ד"ש לאחמד, אני מקווה שאתה מבין שזה היה בהומור ולא ברצינות.
לגבי אובמה, הוא ספג בילדותו חינוך מוסלמי אינטנסיבי, וכן הכומר שלו ג'רמייה רייט, חבר לחבר'ה של לואיס פרחאן מ"אומת האיסלם" בארה"ב, אז תגיד לי אתה...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
להתראות לכולם.
« להגיב #16 ב- : יוני 08, 2008, 03:14:26 »
בס''ד

יש עוד הרבה טובים ממנו ואך ורק 'חבל על דאבדין ולא משתכחין' עליך יעקב לא חבל כלל וכלל!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק כהניסט מהמרכז

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #17 ב- : יוני 08, 2008, 11:27:55 »
תבינו, זה לא שאני שמאלני
אני פשוט לא מאמין שאפשר להעביר 2 ומשהו מיליון ערבים, זה ארוך, מסובך ואין סיכוי שזה ייצא לפועל ללא התערבות של העולם.

לגבי התגובות שלכם, פשוט לקרוא ולהיגעל, מההתחלה הבנתי את סוג האנשים של הפורום הזה.
אני מתערב שרוב רובו כלל לא עבר את גיל 15.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #18 ב- : יוני 08, 2008, 13:45:44 »
תבינו, זה לא שאני שמאלני
אני פשוט לא מאמין שאפשר להעביר 2 ומשהו מיליון ערבים, זה ארוך, מסובך ואין סיכוי שזה ייצא לפועל ללא התערבות של העולם.

לגבי התגובות שלכם, פשוט לקרוא ולהיגעל, מההתחלה הבנתי את סוג האנשים של הפורום הזה.

2 דברים:
א) אני עברתי את גיל 15.
ב)אתה נגעל מכל תגובה שלנו, אנחנו כל פעם שקוראים תגובה שלך אנחנו מקווים שזאת האחרונה ומקווים שתלך כבר!
מי אתה שתשפוט אותנו??
אתה לא מאמין שאפשר להעביר 2 מליון ערבים??
ההגנה והפלמ"ח שנחשבו כשמאלנים הם הצליחו לגרש מאות אלפי ערבים בקום המדינה כי לא הייתה ברירה.
קצת אמונה, כל דבר בזמנו.
הקב"ה מכוון הכל מלמעלה ולכל דבר יש סיבה וגם לעיכוב עכשיו עם הערבים...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #19 ב- : יוני 08, 2008, 14:44:47 »
דרך אגב אין לי מושג למה אתה אומר מדבר ככה עלינו שמההתחלה הבנת את סוג האנשים
פה , שאתה הגעת לפה קיבלנו אותך בידיים פתוחות וכולם בירכו על בואך .

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #20 ב- : יוני 08, 2008, 16:50:29 »
תבינו, זה לא שאני שמאלני

בס''ד

השחצנות התל אביבית שלך מצחיקה כבר. אתה נגעל מאיתנו?
ואתה טוען שאתה לא שמאלני? ממש לא. אתה חושב שלא כדאי להציע עידוד הגירה ערבית המונית כי אי אפשר לעשות זאת (זה מה שכל השמאלניים מתל אביב אומרים), ואתה לא מבין למה אנו נגד ברק חוסיין אובמה. אילו היית צופה בסרטונים הרבים שערכנו על אובמה במקום להעליב אותנו, היית מבין.

מנותק כהניסט מהמרכז

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #21 ב- : יוני 08, 2008, 16:59:05 »
בס''ד

השחצנות התל אביבית שלך מצחיקה כבר. אתה נגעל מאיתנו?
ואתה טוען שאתה לא שמאלני? ממש לא. אתה חושב שלא כדאי להציע עידוד הגירה ערבית המונית כי אי אפשר לעשות זאת (זה מה שכל השמאלניים מתל אביב אומרים), ואתה לא מבין למה אנו נגד ברק חוסיין אובמה. אילו היית צופה בסרטונים הרבים שערכנו על אובמה במקום להעליב אותנו, היית מבין.

מי שמשתחצן פה זה אתה.
לא העלבתי את מייסדי התנועה, מבין את הצורך ואת הרצון שלכם לעזור לעם ישראל.
אפילו רשמתי את זה בהודעה שלי שאני מאחל לכם בהצלחה, אם תצליחו אני אהיה הראשון שאתמוך בכם.
אתם מבינים אותי לא נכון וחבל.
בכל מקרה אני רואה שהיחס כלפיי לא אוהד כ''כ.
אז להתראות לכולם.

מנותק כהניסט מהמרכז

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #22 ב- : יוני 08, 2008, 17:01:54 »
דרך אגב אין לי מושג למה אתה אומר מדבר ככה עלינו שמההתחלה הבנת את סוג האנשים
פה , שאתה הגעת לפה קיבלנו אותך בידיים פתוחות וכולם בירכו על בואך .

דיברתי על כך שאני נגעל מהחוסר יכולת שלכם לקבל מישהו עם דעות קצת שונות משלכם.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #23 ב- : יוני 08, 2008, 17:21:22 »

בס''ד

אין לנו שום בעיה עם דעות שונות. הגבתי להודעה שלך עם תגובה עניינית ולא העלבתי אותך. לא אמרתי שאחסום אותך בגלל הדעות שלך כמו שעושים בפורומים שמאלניים. אבל אני חושב שיש לי את הזכות להגיב כשגולש שהיה איתנו רק חודש ולא תרם לפורום משמעותית כבר מבקר אותנו כאילו הוא חבר ותיק של תנועתנו. אם תבקר אותנו, תקבל תגובה. ואם תאמר שאתה נגעל מהתגובה, תקבל תגובה יותר חריפה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
להתראות לכולם.
« להגיב #24 ב- : יוני 08, 2008, 17:39:14 »
בס''ד

אין לנו שום בעיה עם דעות שונות. הגבתי להודעה שלך עם תגובה עניינית ולא העלבתי אותך. לא אמרתי שאחסום אותך בגלל הדעות שלך כמו שעושים בפורומים שמאלניים. אבל אני חושב שיש לי את הזכות להגיב כשגולש שהיה איתנו רק חודש ולא תרם לפורום משמעותית כבר מבקר אותנו כאילו הוא חבר ותיק של תנועתנו. אם תבקר אותנו, תקבל תגובה. ואם תאמר שאתה נגעל מהתגובה, תקבל תגובה יותר חריפה.
חיים אל תחסמו אותו אבל לפחות תשנו את השם שלו "כהניסט מהמרכז" עלק... הוא מושפע מכל מכל הצפונבונים התל אביבים האלה וכל השמאלנים אכולי שטיפות המוח של התשקורת ושל הדבר הזה שנקרא מערכת החינוך... כבר קיוויתי שיש לנו כהניסט באמת מהרכז אבל מסתבר שטעיתי =/ חבל , לא נורא - בעזרת השם עוד נזכה.
תתפלא אבל אני מקבל דעות של אחרים, אבל לא כאשר זה בא עם עלבונות וזלזול ואכן זילזלת באתר ובמה שאנחנו מייצגים ופה חביבי אתה זה שמשתחצן ומתנשא ולא חיים בן פסח!