כתב נושא: יום ירושלים  (נקרא 2585 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
יום ירושלים
« ב- : יוני 03, 2008, 21:55:06 »
ברשויות המקומיות חוגגים את היום.בעירי בת ים יש הופעה של יהורם גאון עם הפרדה בין נשים וגברים.אבל התקשורת חוגגת את היום בצורה שונה,פתחתי עיתון וראיתי חדשות ונדהמתי.התקשורת מסיתה נגד התחרדות העיר וטוענת שמקפחים את הערבים ושעושים טרנספר כלכלי במזרח ירושלים לערבים שעוזבים את העיר.
בכל עיתון ובכל ערוץ אותו הדבר כאילו שאנו חיים ברוסיה.
שוב אנו רואים פער עצום בין עם ישראל ולתקשורת.
כלומר את מי מייצגת התקשורת?לא את היהודים אלא את הערבים.
כאילו אני צופה בטלביזיה הירדנית וקורא עיתון מצרי.
מדהים ממש.
ומי מציל את המצב?היהודים הדתיים,גם כיפות סרוגות,גם חרדים שאני גאה בהם.
אי אפשר לראות טלביזיה,חדשות ולקרוא עיתון שאגב קיבלתי בחינם ולא קניתי.
בארה"ב לפחות לימין השמרני יש את פוקס ניוז.
איך נץ אמר:דיסוננס קוגניטיבי.
אשכרה עיוות המציאות,ממש לא להאמין.
ראיתי חדשות ואמרתי ואללה אולי נתרום כסף לערבים המסכנים שישארו בירושלים...
ואחר כך מתפלאים שלא רואים טלביזיה וקונים פחות עיתונים.
לא ידעתי אם לצחוק על עזיבת הערבים את מזרח ירושלים או לבכות על הכתבות ששודרו.
זה בלתי נסבל ממש!
ובמקום לשמוח שירושלים יהודית הם בוכים על הערבים.
זאת מדינה יהודית או ערבית?
מה זה צריך להיות?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יום ירושלים
« להגיב #1 ב- : יוני 03, 2008, 22:34:25 »
אני משתדל שלא לראות בכלל חדשות וכל זה.......
יש ערוץ מעניין שנקרא "ערוץ ההדברות" - בYES זה בערוץ 97
וHOT אני לא יודע אבל נראה לי גם כן..
שמעו לי תראו את זה תשכילו יותר משיעורי תורה מרתקים מאשר לראות
חדשות ולהתבאס על המצב

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
יום ירושלים
« להגיב #2 ב- : יוני 03, 2008, 22:56:43 »
אי אפשר לא לדעת מה קורה.נניח תחזית מזג האויר,שער הריבית,שער הדולר,אירועים,מבצעים,פיגועים.שוב מטרתי לא חזרה בתשובה אחרת הייתי לומד בישיבה ולא הייתי בפורום בכלל.
כאדם עובד ומי שמשלם בעצמו חשבונות ומפרנס את עצמו אני לא יכול להתנתק מהמציאות.
עברתי כבר את התהליך של הידברות,הייתי בסמינר ערכים,למדתי בישיבה חצי שנה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יום ירושלים
« להגיב #3 ב- : יוני 03, 2008, 22:59:42 »
אי אפשר לא לדעת מה קורה.נניח תחזית מזג האויר,שער הריבית,שער הדולר,אירועים,מבצעים,פיגועים.שוב מטרתי לא חזרה בתשובה אחרת הייתי לומד בישיבה ולא הייתי בפורום בכלל.
כאדם עובד ומי שמשלם בעצמו חשבונות ומפרנס את עצמו אני לא יכול להתנתק מהמציאות.
עברתי כבר את התהליך של הידברות,הייתי בסמינר ערכים,למדתי בישיבה חצי שנה.
גם אני לא מנותק, אני רואה חדשות אבל פחות מפעם שהייתי ממש עוקב וכל יום יושב ורואה הכל.....

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
יום ירושלים
« להגיב #4 ב- : יוני 04, 2008, 01:57:27 »
גם אני לא מנותק, אני רואה חדשות אבל פחות מפעם שהייתי ממש עוקב וכל יום יושב ורואה הכל.....

:V: O0 :smil037:
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
יום ירושלים
« להגיב #5 ב- : יוני 04, 2008, 11:06:32 »
ברשויות המקומיות חוגגים את היום.בעירי בת ים יש הופעה של יהורם גאון עם הפרדה בין נשים וגברים.אבל התקשורת חוגגת את היום בצורה שונה,פתחתי עיתון וראיתי חדשות ונדהמתי.התקשורת מסיתה נגד התחרדות העיר וטוענת שמקפחים את הערבים ושעושים טרנספר כלכלי במזרח ירושלים לערבים שעוזבים את העיר.
בכל עיתון ובכל ערוץ אותו הדבר כאילו שאנו חיים ברוסיה.
שוב אנו רואים פער עצום בין עם ישראל ולתקשורת.
כלומר את מי מייצגת התקשורת?לא את היהודים אלא את הערבים.
כאילו אני צופה בטלביזיה הירדנית וקורא עיתון מצרי.
מדהים ממש.
ומי מציל את המצב?היהודים הדתיים,גם כיפות סרוגות,גם חרדים שאני גאה בהם.
אי אפשר לראות טלביזיה,חדשות ולקרוא עיתון שאגב קיבלתי בחינם ולא קניתי.
בארה"ב לפחות לימין השמרני יש את פוקס ניוז.
איך נץ אמר:דיסוננס קוגניטיבי.
אשכרה עיוות המציאות,ממש לא להאמין.
ראיתי חדשות ואמרתי ואללה אולי נתרום כסף לערבים המסכנים שישארו בירושלים...
ואחר כך מתפלאים שלא רואים טלביזיה וקונים פחות עיתונים.
לא ידעתי אם לצחוק על עזיבת הערבים את מזרח ירושלים או לבכות על הכתבות ששודרו.
זה בלתי נסבל ממש!
ובמקום לשמוח שירושלים יהודית הם בוכים על הערבים.
זאת מדינה יהודית או ערבית?
מה זה צריך להיות?
בס''ד
בוקר טוב ידידנו היהודי היקר '' האנטר '' הי''ו !!--וחדש טוב ומבורך !!
--האם רק עכשיו התעוררת ?? האם לא היית  ער לדברים שכתבת לעיל עד עתה ??
--האינך מבין שפושעי הערב-רב הנלוז והמתועב שוטפים את מוח  לך ולכל מי שניזון באופן קבוע מהתשקורת לסוגיה ??
--כמה מאמרים כתבנו בנושא !! וכמה סרטונים שבהם הסברנו זאת !! ועוד מספר פעמים שהדגמנו את שיטות שטיפות-המוח באופן חי (כגון בחשיפת הסרטון שנעשה ו ''נערך '' בצורה של זיוף חלקי משפטים שאמר וחיבורם לרצף הרצוי ע''י אותם מנוולים שמאלניים אנשי ערב-רב נלוז וגם פורסם על-ידי גורמי ערב-רב נלוז ומתועב ,ובו מתואר כמוהר''ר יעקב יוסף שליט''א כאילו דיבר סרה באביו כמוהר''ר עובדי'ה יוסף שליט''א , חס-ושלו-ם ).
--האינך מבין שה '' סדרות '' שממכרות יהודים מסכנים רבים ושוטפות את מוחם בשיטתיות כנגד תורתנו הקדושה ר''ל מופקות על חשבון משלם המיסים היהודי על-ידי אותו ערב-רב נלוז ומתועב ??
--האינך מבין שכלל השקרים (סקרים) הינם מגמתיים ומשמשים למעשה כקמפיין בכדי לערער את האמון של מתנגדי הערב-רב הנלוז,כאילו ש '' אין סיכוי להביס את הערב-רב בבחירות ,ומפלגות שאינן דוגלות בדרכיו הנלוזות והמתועבות לא תעבורנה את '' אחוז החסימה '' ולכן '' אם אינך יכול להביס את הערב-רב הנלוז והמתועב ,הצטרף לשורותיו !'' חס-ושלו-ם ! או שאם מצפונך מעיק עליך יותר מדי , הרי שהערב-רב הנלוז והמתועב שכר עבורך במיוחד סוכנים שמתחפשים למפלגות ימין ולמעשה ממשיכים בפועל את שלטון הערב-רב הנלוז והמתועב -זהו '' הימין-המזוייף '' שרבים חללים הפיל ! ואז מזמינים אותך להצטרף אליו ולמועצת יש''ע (יש''ו) שמכרה את כלל היהודים תושבי גוש-קטיף שגורשו מבתיהם ומנחלתם ועוד הבטיחו לך שדין גוש-קטיף כדין תל-אביב ,והם אכן מתכוונים לכך חס-ושלו-ם  !!
--ועוד משדרים לך '' חדשות מגמתיות מצונזרות שמאלה '' ודברי בלע והסתה עם ''הכשר למהדרין בהשגחת קורח וכל עדתו '' ר''ל !!
--וכותרות העיתונים זועקות על-כך שהערב-רב הנלוז מוחה על חזרת יהודים יקרים לצור מחצבתם ודרך אבותיהם מזה שלושת-אלפים שנים (לאחר שדוכאו במחנות-עבודה של מפא''י האדומה שדגלה בדרכו של סטאלין יש''ו ) וקוראים לדבר מבורך זה '' התחרדות '' !כן ירבו עובדי השם וחושבי-שמו יתברך ויתעלה אכי''ר !--ומאידך מבכים את עזיבת האויב הערבי הנאצי יש''ו מכיוון שהערב-רב נשען על אותם בני עוולה שופכי דם יהודי ,הם בני האויב הערבי הנאצי יש''ו !!!
ונסתפק בזאת ולא נאריך יותר מזה !!--ואם אכן הינך דוגל בדברים שכתבת , מקומך איתנו ב '' חזית יהודית לאומית '' ! ובע''ה וישועתו עם עלייתו ארצה של ידידנו היהודי היקר חיים בן-פסח הי''ו ,כמובן שנתמוך בו ונשאף לאחדות מלאה עם מפלגת '' חזית יהודית לאומית '' !!!!!!!!
 ונזכה במהרה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר
                                                                         הגולה בארץ  :smil037:                                                                                               

« עריכה אחרונה: יוני 04, 2008, 11:09:38 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''